Reklama

Liposukce VI. pro 2006

markéta (Čt, 12. 1. 2006 - 18:01)

Super Mirko, jsem taky víc nakloněná těm zipům. Zatím mám do dalšího zákroku ještě daleko, jdu až 3.3. ale pomalu se připravuji.

Mirka (Čt, 12. 1. 2006 - 18:01)

A Eva ještě nikde!

Mirka (Čt, 12. 1. 2006 - 18:01)

Jo Markétko, já měla kompres přes hlavu jednou: od prsou do rozkroku - na háčky mezi nohama. Na to šílený soukání a vysoukávání nadosmrti nezapomenu. Teď jsem měla od prsou těsně nad kolena, ale na dva zipy - a na ten nedám dopustit. Fakt problémy s vlněnín (jak tady psaly holky) nemám.

Mirka (Čt, 12. 1. 2006 - 18:01)

Ahojky všem!!!!Kamčo, představ si,že jsem byla odpoledne 10 km od tebe. Teda projížděla jsem kolem. To víš,ráda bych viděla starý známý "párátko", příště zavolám. Jen si někdy říkám, kdyby holky viděly, jakej jsi hubeňour, tak by to s něma švihlo - jako se mnou.Martino - já mám taky postavu jak hruška (přezrálá - hi,hi,hi).Celej svůj život jsem byla spíš hubená, hlavně od pasu nahoru (ale to bylo vydřený dietama, nežraním a šíleným cvičením - nebyla já jsem náhodou aborektička?), ale vždycky jsem mšla špekatá vnější stehna. Ty mně před 6 lety vycucli a vše oylo O.K.Jenže v průběhu těch 6 let jsem trochu přibrala, narostlo panděro, proto šlo v dubnu do flašky. No a aby při opravě bříška nebyla nuda, tak jsem jen tak ze cviku přibrala vnitřní stehna a madla.Ale ty nebyly tak hrozný, ty jsme jenom společně s doktorem domodelovali (nejsu navíc ještě masochistka?). Takže při výšce 175 cm vážím asi 68-69 kg, velikost od pasu nahoru M (40), od pasu dolu L (42)./Výjimka potvrzuje pravidlo: dnes jsem si v Orsay koupila sukýnku 38 (!!!!!), to mají asi blbý číslování/.Wilinko - já na tvým místě bych si vzala dovču a udělala výlet a občíhla si Havířov i Jihlavu. Oba doktoři tě taky občíhnou, stanoví cenu, ty si uděláš vlastní dojem a pak se rozhodneš, co? Danuš, piš častěji - dřív to bývalo veselejší. Kdy jedeš do Havířova?Marťo, tobě se to taky už krátí, co? Já když měla tak měsíc před břichem, tak jsem nedokázala myslet na nic jinýho - jak praštěná. Ještěže byla tahle doktorka, protože jsem se o tom potřebovala pořád s někým bavit a mimo tuhle diskusi nebylo s kým.Lado - zdravím - je nějakej posun? Pomalu, co? Já byla taky netrpělivá.Já než jsem to doklepala, tak možná se vrátí Eva a to bude čerstvý počteníčko.Snad jsem na nic nezapomněla, zatím čauky.

markéta (Čt, 12. 1. 2006 - 16:01)

Ahoj Lado, k tomu kompresu. Já si do té firmy zavolám. Chtěla jsem ten se zipy, ale trošku mám strach co to bude dělat. Zase nevím jak se budu soukat do toho bez zipů. Má s tím bezzipovým někdo zkušenosti? Podotýkám, že potřebuji kompres od prsou po kolena. Předtím jsem měla od pasu po kolena a musím říct, že když jsem se do něj oblíkala, libovala jsem si že tam mám zipy. Natahovat to na to bolavé tělo..Ještě k barvě. jakou máte? Já měla tělovou, ale teď uvažuji nad černou.

Martina (Čt, 12. 1. 2006 - 16:01)

Willinka: dojdi na konzultaci pani doktorka ti cenu rekne, ja nevim me napsala mailem ze vnitrni stehna s koleny za 15 000,-, ale nikdy jsem se s ni nesetkala, ale uz jen je super ze mi vubec odepsala asi do 2 dnů.Eva uz ma urcite pulku zhruba za sebou tak se tesim co vecer napise.Dneska jsem poustela pritelovi Marketu z BB jake to je kdyz probiha liposukce koukal jako blazen ze nas obdivuje, ze to vubec podstoupime marne jsem vysvetlovala, ze mi teda nez samotna liposukce prijde par dni po ni vic bolestive. Zase jsme to resili a on mi rika at jdu......pere se to ve me strasne moc :o))tak zatim ahoj

willinka (Čt, 12. 1. 2006 - 15:01)

tak jo, hlásím se vám ještě dřív než jsem myslela ;-). Nějak jsem začala váhat, jestli radši k Foldynovi nebo Procházkové, pan doktor mi to odhadl na 20 tis. a ty peníze pro mě taky hrají roli. S paní doktorkou jsem domluvená na konzultaci, pak se rozhodnu, ale co myslíte, bylo by to u ní levnější? Chtěla bych na zadek(z profilu hrůůůza) a vnitřní stehna("šmrdlají").

Dana (Čt, 12. 1. 2006 - 15:01)

držím... jak hluchý dveře!

Kamča (Čt, 12. 1. 2006 - 13:01)

Na Doktorce jdou hodiny špatně, přesně je teď 13:42, takže Evinka už je asi na stole. Tak chytit kalhotky a nepouštět:-)))

Martina (Čt, 12. 1. 2006 - 13:01)

Jsem rada ze uz je tady klid a ze vsichni co to tady drzi jsou zpet :o))

Kamča (Čt, 12. 1. 2006 - 13:01)

Tak říkáš černej? Ale Tři Králové už nechoděj:-)))Ale no tak dobře, já si beru Kašpara, ty jsi teda Baltazar a chybí nám Melichar. Mirko, máme prácičku, kde jsi?Kdyby jsme se znaly před rokem, mohly jsme jít k Foldynům koledovat a možná nějakou liposukcičku dostat:-)))Tak zas nic:-)))

Dana (Čt, 12. 1. 2006 - 13:01)

ahojkííí!Netrucuju, makám jak černej...Dneska jsem si vzala kostýmek, co jsem měla naposledy vloni, ráno fofr ... žejo.Mám sukni a kabátek. Pak mně bylo horko, kabátek jsem sundala a volala mne šéfka. Já jsem si to neuvědomila, ale kdž mne upozornila, nevěděla jsem, co říct!Ta sukně totiž spadla jako bokovka ( je šitá te sedmi dílů, takže fkat paráda!, vylezly mně štrample, takže si představte, jak stojíte před šéfem, sukně pod břichem, a vylízaj štrample - no byla jsem k nakousnutí!Ale když si sednu, tak to tak strašné není? Že bych chodila vsedě?Už netrucuju, už se mně tu zase líbí! :-)

evina (Čt, 12. 1. 2006 - 11:01)

Tak jdu na to. nacpala jsem se do zásoby(snad jim to tam nenechám:-)))))))Tak na mě myslete a večer se ozvu. Pá pááááááááááááááá:-)

Martina (Čt, 12. 1. 2006 - 10:01)

Ahoj holkyEvino: vsechny na tebe budeme myslet a drzet ti palce, jsem zvedava az napises prvni dojmy.Lada: dekuji za vycerpavaji informace :o) Kamča: vysetreni ti moc nezavidim, me nadava moje doktorka kdyz tam nejdu pravidelne jednou za pul roku...takze si to hlidam, protoze ona pak ma reci.....

Kamča (Čt, 12. 1. 2006 - 09:01)

Evi, dnes s tebou budu držet basu, vzpomněla jsem si, že mám jít na kontrolu na gyndu, kterou furt odkládám a jdu dobrovolně odložit kalhotky. Ale hned potom je zas chytím!!:-)))Tak zatím čus a ozvi se nám!!

Kamča (Čt, 12. 1. 2006 - 09:01)

Evi, jsme stále s tebou. Já kompres zabírala, jinak by na mě po dvou dnech, pak i po týdnu plápolal. Laduš, dík:-)))Ty míry jsou fakt dobrý:-)) To já už se fakt neměřím, minule jsem se do toho celá zamotala a pak měřila i něco, co se tak vůbec neměří. Mirku jsem s tím bombardovala ještě dva dny:-)))Důležité je, jestli na bazéně jdeme v plavkách a hlavou vztyčenou, nebo zabalené až po krk v ručníku. Taky jsem se tak plíživala. Danuš, ještě trucuješ, nebo máš moc práce? :-)))

evina (Čt, 12. 1. 2006 - 07:01)

Ahoj ženský,strašně děkuju za podporu. Aspoň to mě trochu rozveselí:-)Ty míry bych zakázala, akorát z toho mám depku. Lado dyť máš míry snů, tak co si víc přát?(v našem věku) Teď se mi líbí ta reklama, jak když se blížíme čtyřicítce, tak nemůžem za tloustnutí a stačí zbaštit Ňáký tabletky a je to vpoho:-)))))))Pokud se nic nezmění, tak mám odvoz z Hradce zajištěný, takže zase důvod ke klidu:-)Jo, co to tady píšete o zabírání kompresu, to mi nikdo neříkal, to se musí?Tak zatím, ještě určitě nakouknu, ahoj a nepouštějte:-))

Lada (St, 11. 1. 2006 - 22:01)

Milé holčičky, snad nezbyl nezodpovězený dotaz, jestli jo, zkoušejte to znovu, ono to vyjde !Ajo ještě, vítám Marcelu !Mart, ty ruce budou určitě strašně pěkný, až to budeš mít odhojený. Nejradši bych na ně šla taky ! Já si téhle oblasti hrozně všímám a líbí se mi, když tam špek není. Ale vůbec mě nenapadlo, že by tam šla udělat lipka - takže dobrej nápad. A dál taky ty podprsenkovníky (o tom psal někdo jinej) - to by se mi taky líbilo. Ach jo. Mně se líbí, když na těle není špek nikde.

Lada (St, 11. 1. 2006 - 22:01)

Tak jsem asi napsala vše, takže dobrou noc, mějte se, pa pa.

Lada (St, 11. 1. 2006 - 22:01)

Ke kompresům:ve firmě Lipoelastic byli strašně ochotní, tak mě překvapil váš problém - to se ovšem vysvětlilo problémem s e-mailem.Jinak já mám obleček od pod prsů pod kolena na 2 zipy zepředu. Je výbornej, hlavně v den lipky a den po na vyměňování podložek. Ale teď ty zipy - šílím. Různě je vypodkládám, ale hrozně se vlní a tím pádem hrozně tlačí. Budu mít další o číslo menší a bez zipů (po konzultaci s asistentkou doktora).

Reklama

Přidat komentář