Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Martina (Čt, 5. 1. 2006 - 14:01)

Moc děkuji, je tady někdo kdo u Mudr. Procházkové byl????

Kamča (Čt, 5. 1. 2006 - 14:01)

Neděláš si ze mě srandu, že?Danuško moje milá, dej si tam ty stránky, co jsem uvedla. Otevře se ti 48. týden, klikni na druhý řádek, (chlívek, rámeček, kolonku), kde je napsáno: Životní styl-Markéta Zapletalíková.Chvíli počkej, pusť si bedničky a ono se to rozjede:-))Tak co? Vyšlo to?

evina (Čt, 5. 1. 2006 - 14:01)

pořad Prásk, 48. týden

Dana (Čt, 5. 1. 2006 - 14:01)

normálně vyju!!!kAM S TOU mARKÉTOU?Mně to nahodilo televizi Markíza, to mne tak rozčililo... a liposukci nevidím furt.Jsem uvzatá jak děcko ... já chcu a chcu a chcu!!!!!!

evina (Čt, 5. 1. 2006 - 14:01)

Tak jsem zhlídla to video, nic moc. To to vážně nebolí?

Jája (Čt, 5. 1. 2006 - 13:01)

No to jsem ráda, že nejsem jediná, kdo musí trochu ( někdy trochu víc ) počítat korunky. Sice nemám si nač stěžovat, ale až si opravdu definitivně budu chtít pořídit nějaké to prtě ( až doplatím káru )tak opravdu nevím. Hold nejsem ani celebrita, ani žena naftového magnáta, vlastně nejsem ničí žena. Ale vím co jsem, žena, která má přání, jako asi každá z nás...chci se hezky cítit a bohužel i kdybych se usportovala k smrti, stejně to co se mi klepe pod zadkem dolů nedám. Nejhorší na tom je, že to u nás v rodině není - samí vychrtlíci a já oplácaneček. Já jsem strašně ráda, že jsem se zúčastnila vašich diskuzí, tak dlouho jsem koukala, až jsem neodolala. Je to super.

Mirka (Čt, 5. 1. 2006 - 13:01)

Teda to se fakt nepodařilo - je to stupidní.Ale - mluvila jsem s webmasterem a do pár dnů budeme zařazeni ve správné sekci "Kosmetika a krása"Tam se budem líp hledat.

Dana (Čt, 5. 1. 2006 - 13:01)

Kamčo ... kam:-)Kam mám dát tu Markétu? Tam se mně nikdo neptá! Tam je nějaký archiv, a já jsu debil.Okopírovala jsem tu adresu a koukám, kam tu Markétu strčit, a žadnej volnej řádek.

Mirka (Čt, 5. 1. 2006 - 13:01)

Kde to žije, tam je Liposukce!!!

evina (Čt, 5. 1. 2006 - 13:01)

48.týden

Kamča (Čt, 5. 1. 2006 - 13:01)

Neboj, nám doktor Linzer nevadí. A že máš nožky krásný, to ti přejeme:-))Ale třeba můj doktor, je pro tebe moc daleko. Mě to fakt příjde strašná štreka z Prahy až na Moravu. Já bych asi fakt nejela.A v Praze a okolí o nikom nevím. Co dr. Procházková z Jihlavy? Vnitřní a kolena by možná dohromady udělala. Ale cenu nevím. To chce asi mluvit s ní přímo. Proto já mám ráda pevné ceny. Tolik+tolik. Třeba Šimek to počítal jak hokynář. H+D břicho za 21 tisíc a KDYŽ k tomu dám ještě vnější stehna, tak celé za 27tisíc. Ale já stehna nepotřebovala, tak proč se nechat lákat JAKO na lepší cenu.

Martina (Čt, 5. 1. 2006 - 13:01)

Ahoj,ja byla pred rokem a kousek u pana doktora Linzera, udelal mi vnejsi stehna s bananem pod zadkem, super, chtela bych ted vnitrni s koleny, ale nechci uz k nemu, je dobrej, ale tech penez...... Moc prosim jsem z Prahy pradte mi kam....nemusi to byt v Praze, ale nekde kde jak píšete je to na splátky...poprípadě mi reknete webové stránky ja tam juknu na ceny a tak. Jinak moje zkusenost s liposukci je dobra, jen teda skoro 30 tis. za 6 cm mi neprijde uplne idealni, chtela bych dobry stred ne doktora hvězd naší hudební a televizní scény, ale tím nic proti panu Linzerovi, ruce ma zlatý. Zase tim nechci říct, že bych ho nějak prosazovala, jen svou praci dobre provedl (aby me tady nekdo nanapadl, ze jsem nastrcena...což se kdysy ,kdyz jsem sem chodilo stavalo casto :o))Martina

Lada (Čt, 5. 1. 2006 - 13:01)

Jájo, tak od objednání už začínalo u mě období velkýho těšení a v podstatě neschopnosti soustředit se na něco jinýho. Takže se drž !!!!!Odcházím, musím se jít malinko učit. Tak zas večer, jak mě pustí děti.Mějte se :-)))

Kamča (Čt, 5. 1. 2006 - 13:01)

Danuško, já tě zazdila. Tak tady to máš:-)) Plomiň.Dej si tam Markétu...http://www.nova.cz/tvarchiv/?period=2005-11-26..2005-12-05&prog=PRASK

Kamča (Čt, 5. 1. 2006 - 13:01)

Jájo, když se zamyslím zrovna nad tvým příkladem, tak mi ani nepřipadá, že by někdo moc radil. Spíš informoval:-) Věděla jsi toho už dost. Měla vybrané dva doktory. O obou se tu píše kladně, stížnosti moc neregistruji. Rozhodla ses a je to. Já se taky v dubnu musela rozhodnout. A nebylo to lehké. Nakonec jsem dala hodně na vzdálenost a pak asi na přesnost. Líbily se pevná pravidla: tolik peněz, tolik oblastí, super přístup.

Lada (Čt, 5. 1. 2006 - 13:01)

Tak já taky hlásím příchod, když vy se tak krásně hlásíte !

Dana (Čt, 5. 1. 2006 - 13:01)

Jájo! Moje krevní skupina! Taky furt nemám! Ani nevím, kde na všechno pořád beru prašule. Já ti nevím. Vždycky nějak přežiju :-)))Prosím - teda URGUJU - já chcu vidět tu hrůzu, jak brali té velké bratřici špek! Odklikla jsem to, ale nevím kam dál? Do kterého týdne či co, pořad... hele, nedělej ze mně Kamčo blbaaa, prosím, ukaž, řekni, napiš! stařence nebohý a ubohý!!!!

Lada (Čt, 5. 1. 2006 - 13:01)

Jájo, tak to budeš mít fajn, že tě odveze. K těm nervům: chudinka malej, to bude dobrý.

Jája (Čt, 5. 1. 2006 - 12:01)

Já to kupodivu našla...jen mě stále hlodá: Když si to omýlám stále dokola, to dealeření, tak proč ne, sice pochybuji, že to lze tady na netu...Ale v jiných situacích, třeba se někomu hodí, že jednou v životě mu někdo zaplatí za to, že poradil. Sakra, když nebudu chtít, tak dealera pošlu do sběru. No nic....Jsem nabitá takovým zvláštním elánem, snad radostí nebo co, že jsem se odhodlala se objednat. Pochopitelně ještě to musím NAPEVNO potvrdit, ale to jen proto, že si musím domluvit dovču apod., takže si ještě jednou z velmi milou paní ( sice má komunikace byla přes telefon) a sympatickou paní Foldynovou minimálně ještě jednou promluvím. Já se chtěla jen trošku informovat a ejhle, jsem objednaná. On je ten můj zakopaný pes prostý: Mám dostat penízky k narozeninám a ještě ze stavebního spoření co mi vypršelo a nevím kdy přesně mi je pošlou, tak jsem se bála domlouvat něco napevno no a byla mi nabídnuta možnost splátek, což je super pro případ že stavební úředníci pošlou prašulky až třeba v dubnu. Do dubna bych to čekání nevydržela, ale musela bych. Já jsem totiž idiot a třetina mých příjmů jde do auta, které jsem ohromně potřebovala...část je bydlení a partnerovo ( žere jak mlejn - omlouvám se za peprnější slůvko )jídlo a do práce nemohu chodit nahá, ba ani v teplácích. Takže našetřit je pro mě něco jako jíst vejce snesené kobylou.

Kamča (Čt, 5. 1. 2006 - 12:01)

Hlásím příjezd!! Vidíš, někde mi vypadlo slovo rok:-)) Kde je??Tak jsme se tu sešly:-))to je dobře.

Reklama

Přidat komentář