Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Zuza (Po, 16. 1. 2006 - 10:01)

Fakt je, ze jsem se nenapadne snazila preskupit holce jidelnicek tak, aby netloustla, bohuzel mi to kazila dobre ukrytyma zasobama bombonu a ruznych chipsu. Takze moje predstava, ze to muzu nenapadne srovnavat i proti jeji vuli vysla naprazdno.Jinak uplne obecne, jidla se vzdavat nemusi nikdo, mnozstvi je neomezene, jen se od obeda neji zadne cukry, skroby, sacharidy, fruktoza...proste uhlovodany, tedy ji se jen tuky a bilkoviny - casto, kazde dve hodiny, aby telo nedelalo zadne zasoby. Nejhorsi je dlouhe hladoveni, nejvice skody si nadelaji lidi, kdyz nesnidaji a zacinaji az obedem, nebo odpoledne. To co se sni dopoledne, telo pohodlne spali, kdyz nema tu energii o to vice ze vseho co se sni pozdeji dela zasoby. Vpodstate vsechno co se sni jde na zle casy. Pokud telu date kazde dve hodiny neco...preprogramuje si metabolismus na vyuziti energie a naprosto nic nebude ukladat.

Jája (Po, 16. 1. 2006 - 10:01)

No snad jsem trošku klidnější, jestli to jde. Zbytek sundám v tělocvičně, ale vnitřní nejdou.Jo a také jsem bývala dítě cvalík, bohužel to nebylo jídlem, ale udržováním mé osoby v těhotenství, aby se mi vyvíjely plíce apod. To není až tak podstatné. Cvalíkovství se mě drželo, dokud jsem nezačala menstruovat. Takže kromě impulzů přátel a dalších je i menstruace záležitostí kdy se hubne. Holčičky co byly hubené pak ztloustly a já zhubla. Akorát teď no, ale příčina jsou antidepresiva i paní doktorka se mi omlouvala, měla prý v mém případě volit jinou metodu, ale na lipo mi finance nepřidá. Podotýkám, že má rodina ať už ze strany otce, či matky je štíhlá.Tak i tohle občas pomáhá, ale rozhodně souhlasím s impulzem jiným než od rodičů, zde se to bere spíš jako buzerace a hlavně rodiče nejsou žádnými partnery, jsou úplně trapní:o)...po letech si to člověk myslet přestane...no možná

Martina (Po, 16. 1. 2006 - 10:01)

Mirko: presne tak jak pise Zuza, chce to impuls, ale od nekoho jineho, nelepe jak i u dcery Zuzany, nejaky kluk, to si pak ty holky reknou: a on ma asi pravdu...a nakonec i ta mama ma vlastne pravdu!!! A dokonce mi i nevadilo, kdyz jsem prijela po nekolika masicich k babicce a ta mi rekla "ty ses zase spravila co".......ale pak jsem prisla na to, ze je daleko prijemnejsi kdyz ti nekdo rekne..."je tys zhubla..slusi ti to" nez "nepribralas nahodou"...ale ja chapu, ze se to spatne vysvetluje, protoze jak to tak vypada, od tebe tu informaci at tolik neji nechce prijmout, neslo by treba o dietu, jen trosku min jist!! A bude to znat!! Ale Mirko neboj, ono to prijde...vazne!!

Zuza (Po, 16. 1. 2006 - 09:01)

Moje dcera taky mela problemy s vahou, narodila se jako cvalik, ac rok kojena, byla vzdy vetsi a tlusci nez vrstevnice, na roce 14 kilo!!!! kazde prazdniny po navsteve babicek se vracela se stale vetsi nadvahou a nedalo se ji to nijak vysvetlit. Byli jsme s pritelem nestastni, mohli jsem ji rikat cokoliv, ona byla spokojena. Minule leto uz jsem byla zoufala....doslo ji to az v nejake zivejsi diskuzi ve tride (7.tr.) - kde od kluka co se ji libi slysela, ze je tlustoprdka. Konecne ji asi doslo, ze ji doma jen nebuzerujem, ale ze na tom taky neco bude. Ona se tlusta proste nevidela.Zacala se najednou zajimat o tu mou dietu, jedla podle toho, jak jim ja. Neverila tomu a preci jen zpocatku trva dele nez se zastavi pribyvani na vaze, nez telo zacne na zmenu reagovat...ztracela trpelivost a evidentne neverila, ze neco tim zmeni. Nastesti vydrzela, asi po mesici pribehla stastna, ze vaha se pohnula dolu, kdyz behem par dni pak slezlo dalsich nekolik kil, jecela na me ONO TO FUNGUJE!!!!!FUNGUJE TO!!!! - protoze v diete neni nic o tom, ze se nesmi jist, naopak, jist se musi a casto.Hodne lidi pochybuje, ze i kdyz ji, tak zhubne. Zacala koncem zari, uz pred vanocema mela dole 10 kilo a i kdyz uz to nedodrzuje tak presne, porad spis jeste hubne. Je stastna, sebevedoma - zadny mindrak ji nebrzdi v rozvoji osobnosti. Naopak, je silnejsi, protoze si sama neco dokazala. Vi, ze veci se v zivote daji zmenit podle toho jak sama chce.Jenze ten impuls musela dostat jinde nez doma. V tom ma Martina pravdu.

Kamča (Po, 16. 1. 2006 - 09:01)

:-))))))))))))))

Martina (Po, 16. 1. 2006 - 09:01)

Ahoj holky :o)tak od zitra jsem uschopnena, chtela me jeste nechat doma, ale ja bych se uz zblaznila, docela se do prace tesim.Mirko: doslo mi to az tak v 18 letech, vis co ja nikdy nemela problem se seznamovat s klukama, vzdy byl nejaky kteremu jsem se libila, mama ze me silela, ze jsem furt sami kluk, to me prave utvrzovalo v tom, ze se jim libim, tak proc mi mama porad rika at nejim a hubnu,.....ale pak jsem se dopracovala k tem 83 kg a nasla jsem si o 11 let starsiho pritele a ac jsem se mu libila tak mi rekl, ze spolu budeme chodit cvicit a behet a budeme zdrave jist, abych zhubla tech min. 10 kg....ja ne nej koukala a tenkrat jsem si to uvedomila, pak jsem si rekla, ze to preci nebudu delat kvuli nejakemu klukovi, ale kvuli sobe, bojuji s vahou do dneska, ale mam tak 68 kg a snazim se zdrave jist(s tim pritelem jsem se pak rozesla), dal hubnu a mam teda liposku vnejsich stehen, protoze jsem mela stihli pas, prsa 2 a najednou zadek jako vrata......takze si myslim, ze ona potrebuje nejaky impuls, ale od nekoho jineho nez jsi ty Mirko....to uz bere jako samozrejmost, ze ty ji radis at tolik neji a at hubne, ale neboj prijde na to!!Holky dekuji za odpovedi ohledne toho sexu, ja jsem se take bala zeptat a jako Dana, po tom co jsem to napsala jsem si pripadala zvrhla, ja jen ze kdyz jsem mela vnejsi, tak to tak za tyden slo, ale neumim si to predstavit po stehnech vnitrnich, nebo jak pisete po brichu nebo drzacich. Tak diky moc.Kamco: myslim si, ze by muze nadchnul pohled na tebe na lyzich s kalhoty u kolen a krasnou hlavickou v helme :o))

Kamča (Po, 16. 1. 2006 - 09:01)

No ta ďůrka zní teda hrozně. Tak raději tu mezeru:-)))Je všem jasné, že mezi stehny, že? Jsem na správné diskuzi? Kam jsem se to až dostala:-)))

Kamča (Po, 16. 1. 2006 - 09:01)

Jájo, já si myslím, že to jde. Když šlo, to celé moje břicho:-)))Včera jsem dělala pokus, aby jsem věděla, jaké to je "šmrdlat". No to je děs!! Neberte to jako provokaci od párátka, já jen se zkouším do toho vžít, ať vím jak se cítíte. (už jsem si mačkala s Věrčou kolena, a ještě s někým paže) Takže jsem si zmáčkla stehna k sobě a začala cupitat a šmrdlat tím stehnem o stehno. To je síla. Nejenom, že mě to lechtá, ale celkově ten pocit je hustý! A to si nedovedu představit v létě v horku. (že bych si šla zacupitat do sauny?) Takže pokud vám nějaký "umělec" vytvoří "ďůrku" mezi nožkama, bude to super:-))))

Jája (Po, 16. 1. 2006 - 08:01)

Přeju hezké pondělí...Mě stále leží v žaludku ta má vnitřní stehna. Chci ještě držáky a podprdelníky, no jo, ale tam si moc nezacucá, tam si jen cucne, ale u vnitřku to bude horší.Když já mám sen, že mi ta stehna nebudou o sebe dřít a budu mít mezi nohama ( stehnama ), no ono to zní divně tak jako tak, budu tam mít mezeru. Je tam třeba odcucnout cca 0,5l na nohu. Takže co do množství versus přiotrávení tumescencí si myslím, že by to šlo. Jde o to, je-li to doktor ochotný udělat, nebo ne. Speciálně se ptám na pana doktora Foldynu.Také jste takhle cvokařily, před?Doufám, že tím jmenováním jsem si to...

Kamča (Po, 16. 1. 2006 - 08:01)

Dobré ranko! Už jsem se došourala ze školky:-))Mirko, mám loňské oblečení a máš pravdu, že je trochu volnější. Naštěstí ty kalhoty mají hodně zvedlý pas, drží, tak neskončím pod sjezdovkou s gaťaty pod koleny:-))Hlavně, že budu mít helmu:-)))Marťo, marode, ahoj. My drželi 4-týdenní půst. Manžel se na mě bál jen šáhnout a to mu asi zničilo i veškeré chutě. Stačilo mu vidět, když po mě přeběhl náš pes:-)) Je to kluk šikovný, po dvou dětech už je zvyklý něco vydržet:-))) (kdyby to četl, určitě jdu na mráz).Danuš, včera jsem o tobě zrovna mluvila, samozřejmě v dobrém. Lákala jsem mužíčka do sauny, že bych si chtěla zkusit ten medík. Opět vše zkazil vtipálek, řekl mi, jestli mi na obličeji v té páře nevznikne karamelka:-))), co pak se mnou?

Dana (Po, 16. 1. 2006 - 08:01)

nooo. sex jsm tu nahoila párkrát, a nikdo se nechyt. Tak jsem si myslela, že jsem zvrhlá.Já problémy měla.Dokonce po třech měsících, kyž mne partrnet pevněuchopil, ale hodně pevně, za pas, tak jsem vyjekla, zavyla - a on myslel, že už je "konec". nu - nebyl.V kompresu em neměla odvahu, a bez - to jsem se bála, že to bude boet. Jeptiškovala jsem. A za půl roku si přítel našel jinou - no, ale to tou nepatří. Už se sice zase vrátil, ale už to není ono.Pokud máte partnera deset, dvacet let, jde to, když to ví. U mně to nevěděl nikdo, jen jedna kámoška.Bylo to dost obtížné kamuflovat a lhát - pro mne moc!Měla jsem ale velkou oblast, dolní, spodní břicho a pas až dozadu, taiže nějaké "hrátky" naplno fakt až po třech měsících. Uf.

Marika (Po, 16. 1. 2006 - 07:01)

Co se týče sexu v kompresu, jde vše :-) u si to chvilku užíval jen manža, ale druhý týden to už bylo ok, na druhou stranu, pro mě to tak super jako při normálu nebylo. Ale čím dýl ho máš (kompres) tím si s ním zvykneš na vše :-)

Mirka (Po, 16. 1. 2006 - 06:01)

Martino, prosím tě, kolik ti bylo roků, když ti došlo, že se sebou musíš něco podniknout?

Martina (Ne, 15. 1. 2006 - 20:01)

AhojLyžaře a lyžařsky vitam zpet, zacinam uvazovat o te helme, my teda jezdime na sjezdovku kde se obcas v tydnu, pokud nejsou jarni prazdniny, neobjevi ani noha...jak jsem jiz psala, nejsem jeste tak zdatny lyzar. Kamco jak tak čtu uzili jste si to cela rodinka na 100% tak to ma byt.Mirko: vim jak to myslis, me kdyz vzdy rikala mamca nejez tolik ..... nebo vem si jen pulku toho rohliku, tak jsem na ni byla nastvana, ze ja nejlip vim co a kolik jist....a pak jsem docilila vahy 83 kg....pak mi to doslo, zacala jsem hubnout a videla na ni, jak sama ma radost ze uz jsem se narvala do jejich kalhot.....horko tezko (ji jsou velnejsi) ja mam velikost tak kalhoty 42 a ona zhruba 38 (byla to trosku vetsi 38 :o) ja si proti ni pripadam jako hroch, ale ona se vazne hodne hlida, ale to uz je jeji styl zivota....to obdivuji.Evi: on si manzel zacne vsimat, az se svléknes z toho kompresu a parkrat kolem nej projdes :o))¨Holky muzu se na neco hodne osobniho zeptat? Co sex v dobe kdy jste po.....a v kompresu??? Muj pritel by 14 dni bez asi spachal sebevrazdu...jak jste to resili? Mozna je to troufale, ale když jsme to uz napsala, tak za zeptani nic nedam.Holky hezky vecer, rano jdu na kontrolu a uz se tesim do prace.Potom se vam ozvu.ahoj

Lada (Ne, 15. 1. 2006 - 19:01)

Ahoj Mirko, zítra slavím 14. den po.

Mirka (Ne, 15. 1. 2006 - 18:01)

Čauky !!!Začnu postupně:Mariko - Zermat - spali jsme v Cervinii,hned u vleku,to je na italský straně,lanovkou nahoru (je to těsně pod Matterhornem - NÁDHERA a sjedeš dolů do Zermatu - to už je ve Švýcarsku. Bylo tam nádherně, ale je to riziko - jen 120 dní v roce slunečno. Letos Sulden - Tyrolský Alpy na severu Itálie - prý 300 dnů v roce slunečno.Každej rok vybíráme ty jarní týdny, kde jsou ty akční slevy. Většinou ta cena, co je normálně za ubytování a polopenzi - je v tom akčním týdnu navíc včetně skipasu. Pro informaci - letos 350 Euro za ubytování v ***,pololepenze,skipass,a penzion (se saunou) je hned u lanovky.Ale mám výhodu, mám menší sjezdovku 3 km od baráku a lyžařský areál 35 km od baráku a u nás je taky fajn. Omlouvám se těm, co nezajímá lyžování, už se k tomu nebudu vracet. Martino - to s tvou mamkou je jako já s mojí dcerou. Já mnohem tenší než moje holka, a to odjakživa. Ale ona ty kila navíc vůbec neřeší a je v pohodě. To spíš já se to snažím řešit za ni a ona je pak naštvaná.Lado - já doma nemusela bojovat. Manželovu podporu jsem neměla, ale probíhalo to přesně tak, jak psala Eva. Můj muž s tím vnitřně nesouhlasí, nekomentoval to, nemohla jsem se s ním o tom bavit ani postěžovat, kompres ignoroval a čekal až ho přestanu nosit. Pak se vše vrátilo do normálních kolejí. Lado, připomeň, kolikátý den jsi po?Kamčo, ta masařka mě dostala !!!!Já taky myslím, že jezdit s helmou je hodně rozumný, ale asi začnu, až s ní bude víc lidí na sjezdovce. Ale je fakt, že to musí přitahovat pozornost a to je fajn.Kamčo, lyžuješ letos v loňským oblečení a je ti taky volný? Super - co?

evina (Ne, 15. 1. 2006 - 18:01)

Ale to máš celý tlapky, že jo, já to mám malé oblasti, no uvidíme.

Lada (Ne, 15. 1. 2006 - 17:01)

To asi manžel nebude mít moc radost (kompres), ale až uvidí ty výsledky, on bude nakonec rád, uvidíš.

Lada (Ne, 15. 1. 2006 - 17:01)

Evino, já mám mít kompres na vnitřní stehna 5 týdnů.

Lada (Ne, 15. 1. 2006 - 17:01)

Ahooooooj Kamčo, tak vylyžovaná a vysmátá zpátky. No jo, to si umím představit, jak se synek smál. S těmi helmami děláte určitě dobře, připadají mi hlavně nebezpeční snowboardisti. Při likvidaci tý podložky bych se nejradši neviděla, protože lidi nevědí, odkud jedu a můžou si myslet ledacos. A hlavně, k té nenápadnosti jsem se snažila ještě minimalizovat pohyby, přeci jenom to bolelo. Ale na druhou stranu, jestli to někdo viděl, tak co ?!

Reklama

Přidat komentář