Reklama

ŽIVOT S MUSLIMEM

V současné době (St, 4. 6. 2014 - 13:06)

Jasně bábo, jen šetři,...Máme dvě děti, ve věku 3 a 1 rok, je mezi nimi přesně dvouletý věkový rozdíl. A je to peklo. Nedovedu si představit, že bych měla třeba děti po roce. A mám dojem, že kdo něco takového zvládá, musí mít snad svatozář.

ty vago (St, 4. 6. 2014 - 13:06)

Ty babo jedna lakomá vsadím se,že ani lízátko dětem nekoupíš.Naopak spousta lidí šetřit musí ale fakt neznám nikoho,kdo by kupovával polívky z pytlíku.A to jakože 4 člená rodina budeme jíst jedno kuře 3 dny jo?S tebou musí být lahůdka jet v MHD.Určitě šetříš i na vodě a zápach se line celým autobusem.

úúúúúúúúúúúúú (Út, 3. 6. 2014 - 19:06)

Značná část lidí opravdu...Jasně bábo, jen šetři, šetři. Musíš ještě koupit ty zázračné deky a taky hrnce a filtry. A hodně a moc.

Super (Út, 3. 6. 2014 - 09:06)

A co jako, ty posraná...Dlouho jsem se tak nesmál.

prober se (Út, 3. 6. 2014 - 08:06)

Značná část lidí opravdu...A co jako, ty posraná důchodkyně. Např. ze čtvrtky kuřete se celá rodina nenají.

Ceny EU a platy (Út, 3. 6. 2014 - 06:06)

Značná část lidí opravdu neumí hospodařit, hlavně co se potravin týče, např. řada mladých maminek a přitom kupují dětem pití v plechovkách, které je velmi drahé, vysedávají na kafi, přitom za cenu jednoho mohou mít celou skleničku, vídávám lenochy, které kupují hnusné pytlíkové polévky, přitom uvařit doma dobrou polévku vyjde daleko levněji, stejně tak různé polotovary nebo dokonce hotová jídla. Přitom se dá slušně uvařit za pár korun. Např. kuře nepeču celé,naporcuji si ho, mám z něj např. polévku, čínu, pečené.
Co se oblékání týče, proč značkové zboží, stejně si to člověk za rok za dva rád obmění. Nádobí se nemyje pod tekoucí vodou a našla by se ještě řada rad, teď si nemohu zrovna vzpomenout.

sdgdfgv (So, 31. 5. 2014 - 19:05)

Budhismus je mirumilovny a...Psal jsi ale o neslučitelnosti s naší kulturou. Buddhosmus sem také nepatří, když to vezmeme striktně. Ono stačí jen, když se člověk stane vegetariánem, to si člověk zažije posměšků, když řekne, že nejí maso. nebo když řekne, že medituje, to je něco. protože tady jsou lidé absolutně netolerantní. Netolerují ani tzv. ten mírumilovný buddhosmus. Protože je jiný. takže je jedno, jestli je někdo muslim, nebo buddhosta, stejně se vždycky najde někdo, koho to bude iritovat.

Evropan (So, 31. 5. 2014 - 18:05)

Buddhismus také není...Budhismus je mirumilovny a budhiste sve zvyky a nabozenstvi nikomu nevnucuji a uz vubec ne terorem. Budhiste byvaji talentovani a pracoviti a v mensich poctech nijak neohrozuji zapadni civilizaci.

! (So, 31. 5. 2014 - 18:05)

Koran obsahuje smirlive i...Buddhismus také není slučitelný s naší kulturou.

Evropan (So, 31. 5. 2014 - 18:05)

Musíš si ale uvědomit, že...Koran obsahuje smirlive i nesmirlive pasaze. Casto uci nasili vuci nevericim a tech muslimsti fanatici zneuzivaji jako opravedlneni terorismu. Muslimove jsou ruznych narodnosti a ras, ale vsechny jsou bohate zastoupeny v terorismu. Jedine co maji spolecne je islam, takze neco na islamu musi byt, co je k terorismu vede.
V zadnem pripade ale nemame zapotrebi se bat jit do podzemky, do letadla, nebo do vlaku a bat se, ze nas nasi muslimsti spoluobcane zabiji. Budhistu, Zidu a Krestanu se bat nemusime a proto si muslimy do nasich zemi nepoustejme (i bez terorismu nejsou slucitelni s nasi kulturou) a tech co tu uz ziji se nejak "lidsky" zbavme.

n (So, 31. 5. 2014 - 18:05)

Můj praděda se s Mengelem...Jo, doktor Mengele byl velmi, velmi slušný pán a jak jsi napsal, vzorný otec rodiny. byl i velmi poheldný a charismatický. To byla ale jen 1 strana mince. 2. strana mince- bezcitný šílený pseudo lékař, zkrátka jak ho známe- doktor smrt. Asi nemá smysl ani psát, co s dětmi dělal za hrůzné pokusy.

n (So, 31. 5. 2014 - 18:05)

Další případ kterých je...Musíš si ale uvědomit, že tohle, co se stalo, je islámu zakazáno- to jen zase fanatici něco překroutili. Naopak, v islámu jsou křesťané lidé knihy (muslimové jsou také lidé knihy)a muslim může uzavřít i sňatek s křesťankou. Takže nemíchejme islám a překrucování ve jmén u islámu, není to totéž.

! (So, 31. 5. 2014 - 15:05)

Další případ kterých je v muslimských zemích denně nespočet,je ten jak chtějí popravit ženu,kterou matka vychovávala v křesťanství.Hnus největší.Muslimský vrazi!Chudák žena ničím se neprovinila a jen proto,že odmítla islám,tak jí popraví.Vy zastánci muslimskýho teroru,můžete mi to nějak vysvětlit?
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/337858-krestanka-odsouzena-k-smrti-v-sudanu-rodila-spoutana-v-retezech.html

Evropan (So, 31. 5. 2014 - 14:05)

Lidé zapomínají, že...Mengele byl potrestan i kdyz ne dostatecne, dekady zil v dzungli ve strachu, ze bude chycen. Nemecko bylo potrestano vic, ztratilo 6,5 mil. obyvatel a 1/3 sveho uzemi atd. Jak ale pripad Mengeleho ospravedlnuje celosvetovy problem soucasneho muslimskeho terorirismu? Nebo snad dokonce popiras ze takovy problem existuje? Na tve idiotske argumenty se vztahuje anglicke: "Two wrongs don't make right". Zadne zlo v evropske historii (a krizove vypravy do Svate zeme mezi ne nepocitam) neospravedlnuje vybuchy v londynske podzemce, nebo na madridskem nadrazi.

Všechno je rela (So, 31. 5. 2014 - 09:05)

Lidé zapomínají, že...Můj praděda se s Mengelem osobně setkal, byl jako technik totálně nasazený. A dodnes říká, že slušnějšího a korektnějšího nácka v životě neviděl. Jednal s ním jako rovný s rovným. A byl to vzorný otec rodiny. Zdání někdy klame. Pokud je ovšem někdo ortodoxní, měl by zůstat tam kde je a nepokoušet se to implantovat někam jinam.

??? (So, 31. 5. 2014 - 09:05)

Lidé zapomínají, že neexistuje univerzální pravda. Na světě je 7 miliard lidí, 7 miliard pravd. Svou pravdu má pravice, svou pravdu má levice. Bavit se o politice je ztráta času, stejně jako vzájemně se přesvědčovat. Skutečný život není o tom, jestli je něco spravedlivé, nebo ne. Co by měli říkat obyvatelé malé polské vesnice ve 40. letech? Jmenovala se Osvětim. Josef Mengele nebyl nikdy potřestán. A teď filozofujte o spravedlnosti a bůhví co ještě.

Steve (Pá, 30. 5. 2014 - 15:05)

Oboje poslat důrazně domů a dát jim pěkně slušně pápá :-) Alda to řešil moc brutálně razantně, to přehnal a to ani nemusel. Každej má právo na život. Ale pěkně mazej domů mezi ty svý.

hm (Pá, 30. 5. 2014 - 14:05)

Aha takže vy co se furt...Víc než mohamedáni mi teda vadí cikáni.

! (Pá, 30. 5. 2014 - 12:05)

Aha takže vy co se furt těch muslimských imigrantů zastáváte máte pravdu a my co jsme samozřejmě a oprávněně proti,tak lžeme.Tady mě někdo napadl,že musím mít hodně těžký život,ale ne nemám,celkem v pohodě a kdyby tu nebyli muslimové,tak mi ke spokojenosti nic nechybí.

:-) (Pá, 30. 5. 2014 - 07:05)

Otazníku, pěkný příspěvek.

Reklama

Přidat komentář