Reklama

ŽIVOT S MUSLIMEM

Tomáš (Ne, 22. 9. 2013 - 21:09)

Stačí si na Novinkách.cz...Tento další masakr ukazuje, jak důležité jsou vojenské intervence zaměřené na ničení islamistických hnízd. Zabij je, nebo budeš zabit.

Jarouš (Ne, 22. 9. 2013 - 13:09)

Stačí si na Novinkách.cz přečíst zprávy a není den,kdyby muslimové neřádili.Islamisté v Nairobi,útok v pákistánském kostelu.....Nenávidím ty muslimský svině.

je takové (St, 18. 9. 2013 - 19:09)

Nelze jen souhlasit. Da se...věci nezajímají. Jen by je rušilo od "důležitých" věcí. Jednou nám bez problémů vysvětlí, proč s tím nemohli včas nic dělat- nešlo to/ kdyby oni zůstali u moci, tak by to řešili(už to měli v plánu, ale my zvolili někoho jiného a pak už bylo pozdě)....Důvod si vždycky najdou. Ale že to je pro budouctnost dokonce větší problém než jsou cikáni, jim nějak nechce dojít.

Jarouši (St, 18. 9. 2013 - 12:09)

Ahoj Evo,já si myslím,že......Muslimové s cikánama nás tu sežerou....

Myslím, že i cikáni budou mít z muslimů strach. Mají naprosto rozdílné názory. Nedovedu si představit, že by cikán kvůli své cti dokázal zabít vlastní ženu, dítě- kohokoli z rodiny.
Spíš to vidím tak, že bysme -ač si to zatím nedovedem ani omylem představit- byli my a cikáni na stejné lodi.

Bearnsdorf (St, 18. 9. 2013 - 11:09)

Jisté je že si hrdí...Nelze jen souhlasit. Da se tento nazor projednat v parlamentu i senatu? Vedi vubec o tom?, nebo je zajima jen jejich prospech a koryta a na budoucnost, krome te sve, nehledi?

eva (St, 18. 9. 2013 - 11:09)

"Až lidem dojde...Jisté je že si hrdí Anglosasové s jejich zdegenerovanými,zkorumpovanými politickými systémy a otevřeností k ekonomickým migrantům,kteří v hostitelských zemích zvyšují kriminalitu a vysávají sociální systém,pěkně dělají do bot.Nejhorší na této nesmyslné unijní politice je,že jsme k ní nuceni jako členové i my.Možná že se naši potomci dočkají postavení mešity na nádvoří Pražského hradu.Možná že islamisté rozstřílí sochy světců a významných osobností národa,možná bude rozbořen chrám Svatého Víta.Ale čert to vem,jen když nás páni z Bruselu a Washingtonu nenazvou rasisty a xenofoby.Co na tom že naše servilnost vůči cizákům a jejich náboženství bude znamenat konec naší kultury i národa.Jen jim více lézt do zadků ať nás mohou snadněji převálcovat.

Bob (St, 18. 9. 2013 - 10:09)

"Až lidem dojde trpělivost,tak začnou volit strany,které islám nechtějí a hlavně zakážou,ale obávám se,aby nebylo pozdě."

To spíš jejich potomci z tý jejich populační exploze začnou zakládat a volit strany, které budou islám aktivně podporovat a vyžadovat. Myslím, že Anglie, Francie a Německo k tomu už nemají daleko.

Jarouš (Út, 17. 9. 2013 - 13:09)

Máš pravdu,bohužel.Naše děti a vnuci budou řešit nelehký problém.My se toho možná už nedožijem,ale taky rozhodně to nechci nechat jen tak.Až lidem dojde trpělivost,tak začnou volit strany,které islám nechtějí a hlavně zakážou,ale obávám se,aby nebylo pozdě.

eva (Út, 17. 9. 2013 - 12:09)

Ahoj Evo,já si myslím,že...To je právě ta krátkozraká politika zavděčení se pánu,pokud někdo platí povl za to,že se množí,nemůže se divit když ho zahubí.Na jedné straně nemalými částkami podporují reprodukci škůdců,na druhé straně pláčou nad děrami ve státní kasičce.

Jarouš (Út, 17. 9. 2013 - 12:09)

Ahoj Evo,já si myslím,že to s tou levnou pracovní silou už dávno neplatí.Oni se sem táhnou,protože se tu maj jak prasata v žitě a vyžíraj naše dávky.Ano,možná muslimskej papínek chodí do práce,ale manželka,která rodí jednoho haranta za druhým,tak je snima doma a pořád na ně bere peníze.Neumim si představit,až jednou nebude ani na důchody ani na všelijaký dávky,až se prostě sociální systém zhroutí,tak co asi nastane?Muslimové s cikánama nás tu sežerou.

Marcel (Út, 17. 9. 2013 - 10:09)

Pravdepodobne volicka KSCM, ...Evropane vzpamatuj se Američané zachraňovali vždycky,když to bylo pro ně výhodné.Pokud myslíš pomoc Evropě otevřením druhé fronty,tak to bylo proti Stalinovi aby nezabral celou Evropu.Pravda je,že vylodění v Normandii zkrátilo válku,ale jen jako vedlejší produkt pravého důvodu.Zrovna tak je to se zachraňováním afghánského,iráckého,libyjského a nově syrského lidu.Ten je jim ukradený,jde o ropu a jiné zajímavé komodity,případně je potřeba umístit vojenskou základu ve strategicky důležité oblasti,např.Kosovo, blahoslaveným chudým duchem je to prezentováno jako šíření demokracie a svobody.Samozřejmě ohněm a mečem,jako katolická Evropa ve středověku lásku křesťanskou.

Evropan (Po, 16. 9. 2013 - 17:09)

V každém případě tyto...Pravdepodobne volicka KSCM, urcite hloupa demagozka. Americane utratili triliony dolaru a statisice zivotu aby Evropu zachranili a ted ji chteji oslabit. To muze davat smysl jen blbence jako ty. Navic, Amerika prestane byt Zapadni zemi jeste driv nez Evropa, protoze pristehovalci z Tretiho sveta a jejich potomci budou predstavovat vetsinu Americkeho obyvatelstva uz za par dekad, zatimco v Evrope se to stane az koncem stoleti. Evropu ale uz hodne oslabil socialismus (viz Eurocrisis) a pristehovalci z Tretiho sveta tu zkazu Zapadni civilizace dokonci.

evo, (Po, 16. 9. 2013 - 17:09)

Těm vlivným to musí...to je právě ono- někdy se jim ty hrátky s muslimským světem vymykají z rukou...až si to uvědomí, bude pro ně pozdě. Stejně jako pro evropské státy- v některých už problémy jsou a ty ostatní se ne a ne poučit.

eva (Po, 16. 9. 2013 - 16:09)

mám takový pocit, že...Těm vlivným to musí vyhovovat,jinak by je nepodporovaly.Někdy se jim ty jejich hrátky s muslimským světem vymykají z rukou,ale pořád z toho bohatě těží.

evo, (Po, 16. 9. 2013 - 15:09)

V každém případě tyto...mám takový pocit, že Američanům tohle moc nevyhovuje, protože na tom nejsou líp než Evropa. Muslimové se vydali na tažení celým světem.

eva (Po, 16. 9. 2013 - 15:09)

Evo,bohužel,tady u nás už...V každém případě tyto státy stojící na principu pseudodemokracie,spějí k likvidaci národních států.Budují tzv. státy občanské a nechají se zaplavovat lumpenproletariátem z Afriky a Asie,pod nálepkou politických emigrantů.Velkokapitálu,ale vyhovují jako levná pracovní síla,proto to podporuje bez ohledu na budoucnost.Vyhovuje to i a Američanům protože to Evropu oslabuje.A tak bratrstvo velkého byznysu podřezává větev na které evropané sedí.

Jarouš (Po, 16. 9. 2013 - 14:09)

Evo,bohužel,tady u nás už si začínají vyskakovat,ale v takovým Německu a jiných zemích,tak tam už je normální,že se vaří ve školách a nemocnicích podle muslimů.Je jich tam už tolik,že se ani neodváží odporovat.Myslím,že jejich politici jsou větší sráči a zbabělci,než u nás.A navíc oni přijímají další a další běžence ze Syrie.Co dodat no?

eva (Po, 16. 9. 2013 - 13:09)

Sice to není k tématu o...Máš pravdu,v Čechách vždycky platilo:doma jez co máš jinde co Ti dají,nebo poděkuj a jdi dál.Ale to by nebyl český doprdelevlezizmus našich vládnoucích garnitur.Je to o našem "suverénním" státu,naši pohlaváři se potřebují vždy zavděčit pánu jehož vazalem zrovna jsme.A teď už lezou do zadků muslimů aby o nich páni z Bruselu náhodou neřekli že jsou xenofobové nebo nedej bože rasisté.

Jarouš (Po, 16. 9. 2013 - 13:09)

Sice to není k tématu o soužití s muslimem,ale co mě teda rozhodně vytočilo,je to,že v ČR nedávno hospitalizovaný muslimský fotbalista dostal speciální stravu.Je tohle vůbec možný?Ať si někdo zkusí v nemocnici vyžádat co by chtěl jíst.A další případ mého kamaráda......Jeho dcera,která chodí do školy na základku,tak vyprávěla doma rodičům,jak si jedna matka muslimskýho fakana ztěžovala,že se nevaří zvlášť pro ně a že je často vepřový atd.Nechtěl jsem tomu věřit,ale informoval jsem se a bohužel se takhle ve školách ozývají čím dál víc.Zatím jim zřejmě nevyhověli,ale až tu muslimů bude víc a víc,tak docílí svého.Hnus fialovej!

rommi (Po, 16. 9. 2013 - 05:09)

Ahoj všem.. Jestli...ano, co bys ráda věděla? žila jsem tam mnoho let. manžel nebyl muslim, ale ozvi se [email protected]

Reklama

Přidat komentář