Reklama

Líbí se mi nosit plínky.

Jana (Pá, 24. 6. 2011 - 12:06)

Závidíš, taky by sis...Sem to pořád nechápala, tak jsem si podpálila plínu na tůře na horách, abych zjistila, jak to vlastně dlouho vydrží hořet, než si toho pak třeba všimnu. A ušla jsem tak 2 km, než to začalo kouřit a pak ještě asi 400 m s kouřem k potoku, kde jsem to uhasila.

Martin (Pá, 24. 6. 2011 - 10:06)

Je mi 15 let a svěřím se. Musím. Rád nosím plínky doma a rád do nich udělám malou potřebu. Někdy i velkou. Vzrušuje mne to. Pak si to udělám rukou a je mi dobře. Holku stálou nemám, ale jedna se mi líbí a mám představy to do plenek udělat před ní a pak se s ní milovat.
Stydím se za to, ale nemohu si pomoct. Budu žít s pocitem, že jsem úchylnej, a tyhle věci dělat tajně. Nedokážu asi najít holku, která by tohle pochopila nebo to dělala se mnou taky třeba do plenek. I to by bylo zajímavý, ale neuskutečnitelný.

Anna (Čt, 23. 6. 2011 - 23:06)

Dobrý den,

ráda bych oslovila lidi, kteří jsou ochotni se anonymně, ale otevřeně svěřit se svými problémy a životními zkušenostmi případně netradičními zálibami.
Jedná se o autentické příběhy/osoby a rozhovory s nimi ze kterých vzniknou nejprve materiály a poté kniha rozhovorů o skutečných lidech.
Vše naprosto anonymně. Nikdy mi nemusíte říct své jméno, svou adresu ani jména jiných osob. Jde mi jen o upřímnost a ochotu sdílet s jinými lidmi své zkušenosti a vnitřní prožitky.

V případě zájmu napiště na mail: [email protected].

taky to dělám do plenek,...jo pokecám, ale ne tady, napiš na [email protected]

nosím plínky a mám hodně zážitků a zkušeností

více přes E-mail, včetně představení

Pochcanda (Po, 20. 6. 2011 - 14:06)

to abdl.cz nejde, píše mi to, že je tam vir

Pochcanda (Po, 20. 6. 2011 - 08:06)

taky to dělám do plenek, pokecá někdo?

hanka (So, 18. 6. 2011 - 19:06)

Když mám sračku, tak si provizorně vezmu plínu, mám se snad za to stydět?

Abena (So, 18. 6. 2011 - 17:06)

pochcávám se furt

Radek (So, 18. 6. 2011 - 16:06)

Já jsem začala nosit...Abeno,

a nosíš je celý den? Pokud ano, tak to chápu.

R.

Abena (So, 18. 6. 2011 - 15:06)

Já jsem začala nosit plenkové kalhotky ze zdrav. důvodu.Nemůžu se s tím smířit.

MartinP (Čt, 16. 6. 2011 - 20:06)

já plínky nosím moc ráda...Tož to jsem nečekal...já sám jsem DL a plenky mám rád, ale tvůj příspěvek je spíše k zasmání jakým způsobem si to napsala....(sraní, chčiju...). Já to takhle napsat, tak mám špatné svědomí, že se neumím ani slušně vyjádřit. A ani bych se nedivil, že přiklušou odpůrci "prasat", jak tu rádi píší... :-)

ida (Čt, 16. 6. 2011 - 18:06)

Jsem v tomhle docela úplná...já plínky nosím moc ráda je mi 22 let.To se potom snažím udržet potřebu co nejvíce to jde a pak to pustím co nejpozději jak to jde.Nejradši v kalhotech nebo v minisukni s punčocháčema.Velmi mne vzrušuje to teplo jak se rozlévá když chčiju a teče to po nohách dolů. Když potřebuju na velkou tak to zkouším taky.Když mám tuhý sraní tak je to opět super,protože ten tlak ze zadku do plínek když kadím je maximálně vzrušivý a to pak kadím celou šišku třeba čtvrt hodiny, protože to ze mně leze pomalu jak to plínky a punčocháče blokují.
Když jsem měla potřebu na velkou a bylo to řidší, tak jsem měla v okamžiku plínky úplně plný a napěchovaný a stále to ještě ze mně šlo. Když jsem měla průjem tak to bylo úplně debaklový a teklo to všude i po nohách a taky velký a dlouhý kadění.

SANDRA (Čt, 16. 6. 2011 - 17:06)

Jsem v tomhle docela úplná začátečnice, ale vím určitě, že by se mi líbilo mít na sobě plenky a dělat do nich potřebu. Poradíte nějaké nápady pro začátečnici? Jsem nejspíše AB.

xox (Čt, 16. 6. 2011 - 16:06)

mamka přišla na plínky a...1. - Buď musíš mámě vysvětlit, že se jedná o její fatální selhání v tvé výchově, protože tě nedokázala naučit základní hygienické návyky, že tě nenaučila chodit na záchod.
2. - Nebo se na ten hajzlík budeš muset naučit chodit sám.
3. - Nebo se prostě posrávej do kalhot, dobytku. Chocholoušek už se na tebe těší.

Martin (St, 15. 6. 2011 - 19:06)

Tady ti nezbyde nic jiného než si s ní sednout a říct jí to jaksi od duše....už to ví...víc zkazit nemůžeš....
pokud by s tebou nechtěla mluvit ani, když jí o to poprosíš, že si sní o tom chceš promluvit, tak mluv na ní doslova za chůze a dokud jí to nevysvětlíš, tak jí nedej pokoj. Zapoměl jsi napsat kolik ti je. Ale jako polovina tu a i matky některé věci jen tak nezpracují...ženy jsou v tomhle hodně kontroverzní a lépe to vysvětlíš chlapovi než ženě a o to víc vlastní mámě. Ale důležíté je být úpřímný a otevřený...Dost pochybuji, že nepochopila, že se ti to líbí....takže shodit ze sebne strach a stud a vysvětlit jí to o samotě.

Romeo (St, 15. 6. 2011 - 18:06)

mamka přišla na plínky a sebrala mi je, poraďte co mám dělat a jak se mám nejlépe zachovat prosím, momentálně se mnou vůbec nemluví, jenom se pozdravíme a úplně mě ignoruje, vím, že se moc zlobí

Radek (St, 15. 6. 2011 - 15:06)

AB- adult Baby, DL- diaper...Martine, poslal jsem Ti mail.

Díky za konstruktivní příspěvky.¨

Radek

Martin (St, 15. 6. 2011 - 14:06)

Nevím co je AB a DL, asi...AB- adult Baby, DL- diaper lover, ABDL- dospělý děcko co miluje plenky a je i jako díte oblečeno se vším všudy co kojenci mají....pokud jsem to napsal správně....

Ano je to úchylka buď z mládí (týraním v rodině...) nebo v dospívání zjistí, že se mu líbí plenky...

S tím cos napsal tak trochu souhlasím, ale pokud by ses mu vysmíval pokaždé co bys ho viděl, tak moc velký rozdíl od těch co to odsuzují není. Protože mu to budeš pokaždé dávat najevo. Takže jsou dvě možnosti buď to dotyčného začne štvát a vykašle se na tebe nebo ti možná jednou jednu vlepí...co já vím...
4% být nemusíš, ale pokud budeš naprosto normální a jakékoliv odchylky (kterou má v drtivé většině alespoň jednu nějakou je jedno jakou "normální" či "nenormální" vylož si to jak chceš) budeš brát s nadhledem, pak bych po týdnu či dvou už ani neřešil.

Takže jak jsi psal..."Shrnuto, důvod k zavrhnutí to není, důvod k posměchu ano."

Posmívat se budeš pořád pokud sám budeš chtít aby to měl pokaždé na talíři...jestli jsi škodolibej nebo ne to už nechám na tobě. Neznám tě a upřímě je mi to jedno.
Nemá cenu tuhle debatu nikterak rozpitvávat , protože pořád tu bude hrstka odsuzujících a hrstka "chudáků" co neví, jak se ta druhá strana zachová...

Martin.

mara (St, 15. 6. 2011 - 11:06)

Možná bych to měl...Nevím co je AB a DL, asi nějaká úchylka. Ale kdyby mi nejlepší kámoš řekl, že nosí plenky, tak bych ho nezavrhl a nepřestal s ním kamarádit, jen bych se mu strašně vysmál a často bych si z něho kvůli tomu utahoval.
Stejně tak by to dělal on, kdybych se k něčemu takovému přiznal já. Je to přece mezi chlapy normální, že si ze sebe dělají srandu i když spolu kamarádí.
Přece mu neřeknu (leda bych byl čtyřprocentní): ale ty můj chudáčku, tak se tím netrap, chceš si o tom popovídat? :-)

Shrnuto, důvod k zavrhnutí to není, důvod k posměchu ano.

Martin (St, 15. 6. 2011 - 11:06)

Možná bych to měl formulovat jinak pro ty "normalní" lidi co AB a DL nemusí.

Když budete mít kamaráda či kamarádku, kteroého znáte třebas od dětsví nebo x-let a budeteho považovat za velmi dobrého (či nejlepšího svého) kamaráda, se kterým chodíte na pivko, výlety atd. a on Vám řekne z ničeho nic, že rád nosí plenky (vezmu teď z toho lehčího pohledu DL uživatele). To ho hned zavrhnete a přestanete s ním komunikovat a považovat ho za hovado, prase "nenormálního" a nezdravého člověka??? Zamyslete se nad sebou. Každý jsme jiní a odsuzovat hned někoho jen proto, že to co dělá se Vám nelíbí nebo to samy neděláte je ubohé.

Pokud to neubližuje jiným či dětem nikomu do toho nic není....a dosti bych se pobavil a možná i přál aby se tato situace někomu stala. Pak bych rád viděl jeho výraz.
Mějte se fajnově
Martin.

Reklama

Přidat komentář