Reklama

zamlklé těhotenství

Dasha (Pá, 6. 3. 2009 - 14:03)

ahoj holky, to mě mrzí,že se vám to také stalo, prodělala jsem zamlklé těhu 5.12., teď čekám na čtvrtou menstruaci, cca za 14 dní a nechám tomu volný průběh, můj gynekolog říkal, že mám počkat alespoň čtyři měsíce, co doktor, to názor, ale jelikož jsem měla komplikace, rozhodovalo se jestli mě "čistit" znovu, nakonec naštěstí ne, tak jsem chodila další měsíc po špitálech a bála se a děsila dalšího zákroku ... pak jsem měla taky zánět, tak jsem se řídila radou doktora a čekám 14 dní a pak už to nechám na přírodě, snažím se na to neupínat, manžel mě skvěle podržel, je to zlatíčko ... snad budem holky všechny brzy březí :-)

petuša (Čt, 5. 3. 2009 - 21:03)

ahoj Holky, tak jsem byla na krvi, těhotná nejsem, tak jsemdneska dostala injekci na menstruaci, tak snad to přijde, prý do 14 dnů, tak jsem zvědavá. ty mé psychické stavy jsou příšerný, snad už to bude dobrý.
Jani, o tom nic nevím, doufej v lepší a nemysli negativně. bude to tak , jaK MÁ BÝT. DRŽÍM PALCE

jana (Čt, 5. 3. 2009 - 16:03)

Jsem tu poprvé, chtěla jsem se zeptat , jestli nemáte některá podobnou zkušenost. Jsem 6+1, plod uložen supracervikálně, není to prý nic, moc, hrozí potrat , měla jste některá něco podobného? Díky za každou odpověď.

kačka (St, 4. 3. 2009 - 22:03)

No právě teď na po 4 jsem to jaksi do pondělí nevidržela a ve čtvrtek mi začalo být špatně,bolet břicho,špinit a pak i krvácet,manžel mě odvezl do nemocnice o půlnoci,když mě doktor začal vyšetřovat tak už jsem skoro omdlévala a měla příšené bolesti břicha,strčil do mě něco a cítila jsem jak ze mě padá obrovský kus.Neulevilo se mi,doktor mi řekl,že by bylo nejlépe kdybych vydržela až do rána aby se na mě připravili kuli krvi a že tam bude více personálu.Já byla celou noc v příšerných bolestech,ale vydržela jsem to.Bolesti nepřestali a v pondělí jsem šla ke své doktorce a zjistila mi zánět tak mám atb.Bolesti už nemám,ale není mi nějak dobře jsem nějaká slabá,unavená......A máš pravdu psych.to taky není jednoduché jednou jsem bulela že mám v sobě co tam nepatří a pak zase jaktože to tak zase dopadlo a takto se to měnilo.Bydlím v okrese Rychnov nad Kněžnou

kačka (St, 4. 3. 2009 - 21:03)

Ahoj Kateřinko,víš když se to stane jednou nebo dvakrát tak se nic-moc nestane,v dnešní době se to prý stává,po druhé by jsi měla jít na různá vyšetření,ale to záleží na Tvém gynekologovi.Já takto dopadla už po 4 a věř že čím vícekrát to je tak je to horší a horší.A ještě horší je,že já mám všechna vyšetření za sebou pouze jedno chybí a to když bude v pořádku tak nevědí co semnou a prý jedině adopce.Snad buseš mít větší štěstí než-li já,držím pěsti.

kačka (St, 4. 3. 2009 - 21:03)

Ahoj Kateřinko,víš když se to stane jednou nebo dvakrát tak se nic-moc nestane,v dnešní době se to prý stává,po druhé by jsi měla jít na různá vyšetření,ale to záleží na Tvém gynekologovi.Já takto dopadla už po 4 a věř že čím vícekrát to je tak je to horší a horší.A ještě horší je,že já mám všechna vyšetření za sebou pouze jedno chybí a to když bude v pořádku tak nevědí co semnou a prý jedině adopce.Snad buseš mít větší štěstí než-li já,držím pěsti.

Barbora (St, 4. 3. 2009 - 16:03)

Ak chcete skuste DERIVACNY KUPEL.

Moja kamaratka mala tiez smolu, uz ani nepocitala kolko krat to s dietatkom nevyslo. Vyskusala uz uplne vsetko. Bola uplne bezradna.
V jeden den sa jej stala zvlastna vec. Bola v knihkupectve a zrazu ku nej pristupil neznamy starsi pan a podal jej knizku so slovami skuste toto a budete mat dieta. V zivote toho cloveka nevidela.
Kniha:
UZDRAVUJICI SILA VODY
DERIVACNY KUPEL
od France Guillain

Pan jej este povedal, ze nie len ona, ale aby si robil derivacny kupel aj manzel,
meni sa tym prostredie vo vagine, v maternici, ale potrebujeme, aby sa zmenili aj spermie.
Potom sa pozrela inde a ked sa otocila ten pan tam zrazu nebol.
Ked mi to rozpravala, hovorila, za sa jej budem asi smiat, ale ze z toho cloveka vyzaroval dokonaly klud. A vyskusala uz x liekov, x doktorov, aby mala dietatko, a nic nezabralo, takze mi povedala, ze preco neskusit toto.
Kupila si tada knizku a zacala s derivacnymi kupelmi.
Po 3 mesiaci derivacneho kupela presvecila konecne manzela, aby zacal aj on. O dalsie 3 alebo 4 mesiace, uz si to presne nepamatam ostala tehotna. Deribacny kupel si robila aj pocas celeho tehotenstva.
Vsetko dopadlo super. Mamicka je v poriadku, holcicka je zdrava a krasna a ocinko ma radost.

Drzim vsetkym palce !

Lenka N. (St, 4. 3. 2009 - 14:03)

Ahoj Katko, nevím jak to dopadlo, ale snad mi pomůžeš :o)). JSem ve stejné situaci,hodnota přední mozkové komory hraniční, ale za 14 dní mě pozvali na kontrolní ultrazvuk a pak prý se uvidí. Hrozně se bojim, jsem na nervy. Prosím jestli můžeš napiš mi na mejlík bertix"seznam.cz. Moc děkuju Lenka N.

Kateřina (St, 4. 3. 2009 - 13:03)

Ahojte, tak jsem se dnes právě vrátila z nemocnice s náladou pod psa. Diagnoza - zamlklé těhotenství! V pondělí večer jsem začla krvácet a v úterý mi provedli kyretáž s tím, že těhotenství se dle hladiny hcg a ultrazvuku nevyvíjí. Probíhalo to tam jak na běžícím pásu, jen se mnou na pokoji se prostřídalo 5 dalších se stejným problémem.
Byly tam holky a paní od 5. týdne těhotenství až po 11. týden, všechny jsme o to přišly, zdůvodnění "prý se prohnala nějaká chřipková viroza"...Nevím, co teda byl ten pravý důvod a už se to asi ani nedovím. Zamrzel mě přístup lékařů, žádná snaha o nic, prostě půjdete na zákrok a hotovo, nic vám nevysvětlí a berou to vyloženě jako rutinu. Tak jsem si to obrečela, ale prý se můžeme znovu snažit hned jak dostanu zase menses. Nemusíme čekat 2 - 3 měsíce, což mi jeden lékař řekl, ale potom starší zkušenější doktorka řekla, že to není potřeba. Chce to hlavu vzhůru, nejsem první ani poslední, komu se to stalo a prostě zkoušet dál. Myslet pozitivně a srovnat si psychiku je asi to nejdůležitější. Ahoj Katka.

Ivča (St, 4. 3. 2009 - 12:03)

Kačko,teda nevím odkud jsi, ale okamžitě bych změnila špitál !!!
Čekat týden na revizi, co je to za blbost ???
Právě proto,že tam je velká šance na záněty aco teprve krvácení, vždyť i tělo může začít mrtví plod vytlačovt /čistit se/ a to nemluvím o morálně etickém kodexu....proboha co to je za špitál ???
Peťušo, tak jak jsi dopadla...piš

kačka (St, 4. 3. 2009 - 09:03)

jo a nejspíše kuli tomu čekání na revizi nebo ve špitále něco podělali mám zánět a jsem na atb měla jsem veliké bolesti v podbřišku tak jsem šla ke své doktorce a tam mi na to přišla.V nemocnici mi to dělali v pátek ráno a sobotu mě už pustili.Některá se ptala na věk bude mi 26.

kačka (St, 4. 3. 2009 - 08:03)

ahojda, byla jsem na revizi dříve začala jsem krvácet a tak mě manžel odvezl.Já mám genetiku,hematologii,štítnou žlázu a nevím co všechno....vyšetření za sebou a nikde nic nenašli-prý jsem úplně zdravá,což nechápu.Když na po 3 doktor zjistil že je to opět špatné hned mě poslal do špitálu a tam si mě objednali skoro za týden a teď to bylo více jak týden co si mě objednali,předtím si mě hned tam nechali tak nevím proč teď takovéto zákroky jen objednávají.Petušo a víš jistě že nejsi těhotná??Já teď naposledy si byla jistá že nejsem a byla i po tak krátké době po revizi a doktorka mi řekla,"třeba to vyjde".Začala jsem chodit do Arlety-centrum reprodukčního zdraví,myslela jsem jak mi tam pomůžou,je to výborná a vyhlášená klinika,ale ani tam si doktoři nevědí rady semnou.

petuša (Út, 3. 3. 2009 - 21:03)

ahoj holky, tak jsem dneska byla na gynekologii, protože se menstruace stále neobjevila.tak zítra musím na krev a pak , pokud nebudu těhotná vyvolávačka. No, v pátek je to 8 týdnů. ach jo.tak jsem na zítra ¨zvědava......

Ivča (So, 28. 2. 2009 - 15:02)

...taky si říkám Zuzko...teď mám být v klidu,když se máme začít snažit a místo toho budu lítat a nervovat se v nové práci :O) jestli nějakou seženu,je to bída už pokukuji asi 2 měsíce a nic moc........spíš nic než moc

Zuzka (So, 28. 2. 2009 - 13:02)

Ivčo tak s tou prací je to teď naprd všude..Je to hnus..Člověk místo toho aby šel na mateřskou, tak aby se klepal o práci :-(...Peťušo jindy bych Ti dala za pravdu, ale v dnešní době? Práce se shání těžko a zvykat si na nové prostředí a novou činnost, když člověk nemá nejmenší chuťi, protože chce od života něco jiného, to děsí i mě..Zatím práci mám, ale nikdy nevíš na koho to padne..A fakt si nedovedu představit hledat někde něco jinde..Ach jo holky, je to naprd. proč jen nemůžem normálně otěhotnět, normálně porodit a mít konečně rodinu??!!

petuša (Pá, 27. 2. 2009 - 22:02)

dvě úmrtí v rodině po 14 dnech a třetí jsem byla já a mé zamlklé těhotenství. Nikomu bych to nepřála. Ivčo, tak hlavu vzhuru

Ivča (Pá, 27. 2. 2009 - 18:02)

jak 3x během měsíce,omlouvám se,ale asi mi něco uteklo.....

petuša (Pá, 27. 2. 2009 - 17:02)

Ivčo,to je pořád v pohodě, mohlo by to být horší. práci vždycky nějakou najdeš, ale smrt už se nedá vrátit. Já prožila 3x za sebou během 1 měsíce. Neboj, bude líp. Vždycky všechno zlý je pro něco dobrý. Najdeš určitě lepší práci, líp placenou, anebo tam budou lepší lidi. nakonec si na mě vzpomeneš, bude se ti tam líbit víc, nové zkušenosti a zapomeneš. budeš mít jiné starosti a brzy budeš zase v tom

Ivča (Pá, 27. 2. 2009 - 17:02)

Peťušo počkej týden a pak jdi k dr.neradda bych ti špatně radila :o( může tam být cysta....vždyť víš........
tak já mám další jobovku /pro mě/ šéf dneska zrušil moji pracovní pozici což znamená VÝPOVĚD? dobrý ne, fakt super 3 poslední roky,když nepřijdu o mimino,tak dostanu letenku........už fakt nemůžu

petuša (Pá, 27. 2. 2009 - 15:02)

ahoj Ivčo, tak každý den dávám červené vínko už 4 dny a pořád nic. ach jo. ještě mám 2 dny. pak se uvidí. možná se na doktorku vykašlu a počkám co příroda.......

Reklama

Přidat komentář