Reklama

zamlklé těhotenství

Ivča (Čt, 26. 2. 2009 - 20:02)

Peťušo,to bude dobrý uvidíš, zkus třeba horkou lázeň a svařáček.........

Ivča (Čt, 26. 2. 2009 - 20:02)

.......ještě jsem si uvědomila, proč jdeš na revizi až v pondělí u Vás se neoperuje o víkendu ? já měla první revizi právě o víkendu. Je mi to moc líto, ten víkend bude pro tebe strašně těžký, tak piš jsme tu pro tebe............

petuša (Čt, 26. 2. 2009 - 20:02)

ahoj Kačko, tady určitě všichni chápou jak ti je. Ale po 4 by ti měli udělat genetiku už po 2 by měla být udělána pokud vím. po 14 dnech otěhotnět,to je neuvěřitelný. Neboj, všechno bude v pohodě. Hlavně psychika, dostaneš se z toho. já zas pořád řeším tu menstruaci. stále nic. ach jo, ale je mi dobře. Těhotenství vyvráceno, tak asi budu muset na tu vyvolávačku, ještě mám 3 dny šanci, že to přijde, tak uvidíme. Držím palce a prosím tě bud v klidu a zas napiš.

Ivča (Čt, 26. 2. 2009 - 20:02)

Ahoj Kačko, je mi to líto,vím, že to je otřepané,a le co jiného říct......a je mi úplně jasné, že ti doktoři řekli, že je to právě tím, že jste nepočkali...nebo se pletu ? Můžu se zeptat kolik ti je let ? 4x to je opravdu moc, obdivuji, že se stále "držíš"já už bych to vzdala ....teď se snažíme po třetí a když to nevyjde, jdu na umělé, eventuelně zkusíme adopci............

kačka (Čt, 26. 2. 2009 - 16:02)

Ahojky, v pondělí jdu na revizi - zamlklé těhotenství už po 4, je mi hrozně, mám pocit, že nikdo nechápe jak mi je, proto jsem moc ráda, že jsem našla tuto diskuzi. Nebaví mě poslouchat jak každý říká, že jsme s manželem ještě mladí o tom to přeci není. Abych se trošku přidala k Vaším posledním diskusím tak teď na po4 se mi podařilo otěhotnět 14 dní po poslední revizi, nepoznala jsem to a zjistila po 6tt na ultrazvuku u doktorky a na poslední kontrole v pondělí to dopadlo tak jak dopadlo.

petuša (St, 25. 2. 2009 - 21:02)

Ahoj Ivčo, tak zatím pořád nic. Jinak byl to konec pátého týdne. Takže sexování ne moc brzo. Těhotná nejsem. Dělala jsem si pro jistotu ráno test, aby mi pak nedávali tu vyvolávačku a nebyl to problém. Jinak lékaři říkali po 14 dnech po zákroku už můžeš sex. Ale poslechla jsem doktorku a počkala přes měsíc. Ale zas ne po menstruaci, ta doba by byla šílená.podívej, v pátek 7 týdnů.......

Ivča (Út, 24. 2. 2009 - 21:02)

Peťušo, to bude v pořádku....dej nám potom vědět, jak jsi dopadla !!!
Počkej teď mi to došlo, vy jste sexovali v 6nedělí, hm klobouk dolů ! A zase na druhou stranu v mém okolí je i pár dětí, které byli počaté v šestinedělí :o)))

petuša (Út, 24. 2. 2009 - 20:02)

ahoj Ivčo, tak už to v pátek bude 7. týden a pořád vesele nic. volala jsem doktorce, a říkala, že když nic do konce týdne, tak mi píchne vyvolávačku. no, to se mi teda nechce zas nějaký svinstvo hormonů. Také mě "strašili", že můžu být těhotná, ale to opravdu těžko, snažili jsme se chránit. tak uvidím. díky. dneska už jsem nahoře. naštěstí , ale kdo ví, co bude zítra.

Ivča (Po, 23. 2. 2009 - 08:02)

re: peťuše
6 týdnů po revizi nenn ještě důvod k panice, že ti nedorazila teta z čevené lohoty :o)))...vážně...to chce klídek, tělo si to uděla po svém a když ne, tak přijde na řadu doktor !!! Ale vydrž, vážně není důvod k panice.
K psychice...jo ta je holt mrcha...je to houpačka jednou nahoře podruhé dole...bohužel

petuša (So, 21. 2. 2009 - 21:02)

ahoj holky, včera to bylo 6 týdnů po revizi a pořád nic. musím říct, že jsem z toho už nervózní a mám strach. je to normální? myslela jsem, že už na začátku března se můžeme snažit a to mi možná neproběhne ani první menzes a musím čekat na dvě. občas mě bollí v podbřišku, ale nepatrně a hlavně jsem si myslela, že jsem už úplně v pohodě a dneska3x slzy v očích, prostě nechápu.každá blbost mě rozrušuje. možná už přijde ta menstruace? ach jo. dneska fakt splín. holky moc vás zdravím a snad alespon vy jste O.K.

beba (Čt, 19. 2. 2009 - 11:02)

Ahoj holky,
tak ja mam necekane dobrou zpravu. Dostala jsem menstruaci - uz po 4 tydnech, a to mi v nemocnici rikali, ze mi vajecniky ted psatne funguji, ze jsem strasne vystresovana, ze asi budu muset na injekci, pokud to nedostanu do 2 tydnu po 6nedeli. Poprve jsem ji dostala asi po 5 tydnech, ale ted mam opravdovou radost. Zase se ukazuje, ze priroda je mocna carodejka a cestu si najde. Take jsem na par dnu odjela a mohla se z toho vypovidat, prijit na jine myslenky. Tak se presouvam do rady hned za snazilkami, uz jen par mesicu pockame.
Ivco,
jak ja Ti rozumim. Dve nejlepsi kamaradky jsou tehule a porad je nemuzu videt. Nastesti to chapou. To neni zavist, to je smutek a velke prani, ktere zatim nevyslo. Prej a bude Ti prano, rika muj muz. Ma pravdu. Nikde neni psano, ze se nad tim musis rozplivat. Drz se a bud sobec, mysli jen na sebe a vyjde to!
Petro,
kazdy ma na to jiny nazor. Ja pockala 3 mesice a zase ZT, ale nikde neni psano, ze je to pravidlo. Proste se s tim musime srovnat. Uvidis, po 1.menstruaci bude lip. Po revizi jsem mela plactive a jalove obdobi, na nic jine jsem neumela myslet. Ted se blyska na lepsi casi. Nam doporucil lekar cekat pul roku - ale jen kvuli me psychice. Pokud by se to prihodilo, z lekarskeho hlediska neni zadny problem. Ale chce, abych byla silna. Drz se, bude lip! Existuje asi 150 tezkych genetickych poskozeni, ktere se bezne nevysetruji, protoze pravdepodobnost je mala. Znam smutny pripad, kdyz dite zemrelo do veku 2 let a od pul roku vedeli, ze zemre. Myslim, ze mame v podstate stesti - ja bych chtela mit zdrave dite. A doufam, ze to vyjde.
Preji krasny den vsem.

Ivča (Čt, 19. 2. 2009 - 10:02)

Ahojky všem,
tak teď mi psala /bývalá spolužačka/ už jsem zde o ní psala, že už byli na inseminaci ta nevyšla a v prosinci měla jít na umělé, áále už byla těhotná, před 2 roky také prodělala ZT. No a psala, že to bude holčička a takové ty sladké řečičky o výbavičce a mě to teda dost sebralo......Slzy na kraji, šéf na mě kouká a neví co se děje ...........
No, holt paní ZÁVIST se opět potkala s paní DEPKOU............

Andrea (Út, 17. 2. 2009 - 17:02)

Ahoj holky,já mám pár dnů po šestinedělí a menstruace se už dostavila.Jinak teda mě na gyndě řekli,že se můžeme snažit už po té první menstruaci.Je fakt,že je to individuální a tělo si samo řekne.No a ti doktoři se na tom asi nikdy nedohodnou. Ps:Gábi,to víš že to vyjde.Určitě nám to sem za chvíli napíšeš že máš // :-)

terry (Po, 23. 3. 2009 - 14:03)

ahoj jak se zda mam asi mesic kvasinkovy zanet a bude mi teprve 14 a asi pochopite ze se mi na gyndu moc nece :-) tak bych rada vedela jak bych to mohla potlacit nebo jestle vylecit,myslim ze mam doma canesten nebo nejak tak ale nepouzivam to nebo bych mela? prosim poradte kazdy napad a kazda rada dekuji ahojky!!

Gábina (Út, 17. 2. 2009 - 14:02)

Ahoj holky,já už jsem tady od září.O mimi jsme se začali pokoušet už po 3menstruaci,zatím nic,ale určitě to výjde.Všem držím palečky.pa

petuša (Po, 16. 2. 2009 - 21:02)

ahoj petro,mně doktorka řekla , že je potřeba počkat 2 menstruační cykly, jsem ted 5 týdnů po revizi a stále mi menstruace nepřišla, tak nevím , nevím jak to ještě dlouho potrvá. JInak když si přečteš stránky předešlé, tak holky otěhotněly hned po revizi a také to dopadlo dobře a u některých co počkaly3 cykly špatně. myslím, že je to individuální, jak to kdo cítí. Neboj, bude dobře. Hlavně psychika at je v pohodě, já už se z toho docela dostala, začala jsem chodit na angličtinu a našla jsem si hodně věcí na práci.

Petra (Po, 16. 2. 2009 - 13:02)

Zdravím všechny! Vůbec jsem netušila, že je tolik případů zamlklého těhotenství. Byla jsem na revizi 31.1. (byl to už 14týden těhotenství), ale bohužel se lékařům nepodařilo odstranit z dělohy všechno, tak jsem byla na dalším zákroku 13.2. Doufám, že už teď bude všechno v pohodě. Lékař mi radí, abychom počkali 4 menstruační cykly, než se začneme znovu snažit, že prý je v tomto období 70% pravděpodobnost, že dojde k zamlklému těhotenství znovu. Tak nevím... Vím, že je lepší, když se to stalo na začátku těhotenství, než kdyby to bylo třeba v 7. měsíci, ale jako útěcha mi to prostě nějak nepomáhá. Zatím se musím dát dohromady po psychické stránce a po šestinedělí uvidím.
Jinak Vám všem držím palečky při snažení o mimíska a doufám, že už se nám to vícekráte nestane. Mějte se

beba (So, 14. 2. 2009 - 19:02)

Ahoj Michaelo,
diky. Patrali jsme v obou rodinach a vubec nic tam neni. Mama pracuje s nemocnymi detmi, takze to vse zna a uz od narozeni mi tvrdi, jake mame stesti, ze u nas v rodine nic neni. Ono se temer v kazde rodine neco najde.
Take drzim palecky.

Michaela (Pá, 13. 2. 2009 - 13:02)

Ahoj bebo,my byly taky s manželem na genetice,a nic nám nevyšlo...vše je v pohodě!!!Buď v klidu!!!!Jenom vám vemou krev a udělaj rodokmen z rodiny na nemoci...takže jestli nevíš něco,radši se doma zeptej rodičů nebo prarodičů!!!Prostě se to tak má stát,co se ti stane!!§Jako mě!!Každej si něčím projdeme,co nás nepotěší a neboj,bude líp!!!Já jedu už v neděli do těch lázní,tak snad už se taky dočkáme toho drobečka!!Držím pěsti,ať to všechno dobře dopadne...Ahoj

beba (Čt, 12. 2. 2009 - 19:02)

Holky,
tak dnes mi zase doktor rekl, ze bych mozna mohla na nejake geneticke testy. Jsem z toho fakt spatna. Nechci, abychom na ne sli oba s manzelem, bojim se konecne negativni diagnozy, co kdyz jsme nekompatibilni, co kdyz se k sobe proste geneticky nehodime?
Mate s tim nejake zkusenosti?
Dekuji.

Reklama

Přidat komentář