Reklama

ROZCHOD - JAK SE S NIM VYROVNAT??

Dana (Ne, 2. 10. 2005 - 14:10)

Tak tohle znám moc dobře,žila jsem v tom 25 let. Ale pro mne bylo tehdy snadnější si namlouvat,že se něco změní,než řešit rozchod,byly tu děti atd. a já nebyla dost silná,abych dělala nějaké radikální řezy-samozřejmě vždy,celé roky stejné schéma a já si vždy připadala ubožejší a zneužívanější. Dnes,po 25 letech,vím,že jsem se měla rozvést okamžitě,když jsem pochopila,že "v tomto vztahu jsem špatně". Ale neuměla jsem to.

Aurelie (Ne, 2. 10. 2005 - 01:10)

Rozcarovani to trochu je..., v tom mas Dano pravdu. Jako par uz spolu nikdy nebudeme, protoze on si to nepreje a i ja jsem se s tim smirila. Takze ted mi zbyva si akorat uzit par hezkych (a poslednich) spolecnych dnu. Stejne jak psala Mila, obcas ho miluju a obcas nenavidim, spis prevazuje to druhe, podle jeho chovani. Kdyz se se mnou tenkrat rozesel a i dlouho po rozchodu, jsem vedela, ze mu na me zalezi a opravdu to tak bylo. Dneska mu na me nezalezi vubec, dokazuje mi to denne tisici drobnostmi, jak se ke me chova, jak se mnou mluvi, jak si planuje svoji budoucnost s jinou zenou. Me si uziva v posteli...Je to pro me nesmirne ponizujici situace, v navaznosti na to se mi vynoruji i ty stare krivdy..Tohle unest nedokazu..Ale asi je to tak lepsi. Stacilo by par hezkych slov a trochu nehy - a byla bych vyrizena laskou na dalsich par let. Takhle dela vsechno proto, abych od nej co nejdriv s krikem utekla a uz se nikdy nevratila.

Mila (So, 1. 10. 2005 - 20:10)

My od sebe opravdu moc dlouho nebyli, a pak jsme si padli do naruce, ja jsem se citila jakobych bez nej ani nemohla dychat. Spechala jsem zpatky, a ted vim ze to nebylo to spravne, mela jsem pockat. Odpustila jsem stejnym zpusobem, prilis rychle, nechtela jsem uz na to vsechno myslet a verila jsem ze kdyz odpustim, vsechno zapomenu. Samozrejme jsem byla blahova. A ted, kdo je vlastne vinny, on protoze ublizil, nebo ja protoze jsem zbabele nechtela videt realitu? Dnes jsem nekdy rada ze jsem zustala a vetsinou nerada. Vlastne zadne konkretni problemy uz nemame, ale ja nejsem asi stastna, jakobych se uvnitr zlomila.

Dana (So, 1. 10. 2005 - 19:10)

Anno, a co Ty v novém vztahu se stejným mužem ? Jde to ?

Dana (So, 1. 10. 2005 - 19:10)

Aurelie, a co teď ? Chceš s ním zůstat,nebo se rozejít ? Četla jsem celou Tvoji historii,vím,jak moc jsi ho milovala,a teď cítím z Tebe rozčarování. Fakt je,že po celou dobu trvání mého manželsví (25 let) jsem stále začínala znovu a vždy se opakovalo totéž znovu a znovu. Až jednou nastal "break point" a dál už ani krok.

Aurelie (Pá, 30. 9. 2005 - 23:09)

Milo, pokud obcas citis nenavist, tak ti musel asi hodne ublizit a pres to se clovek jen tak neprenese.S mym byvalym pritelem nyni zijeme na nejakou dobu znovu spolu. A vynoruji se mi stara zklamani a horkosti..pres dva roky jsem na to nemyslela, ale ty udalosti se nyni vraci..v nahlych zablescich pameti, obcas taky ve snech. Vim, ze bych to asi neprekonala. No, alespon jsem to zkusila. Celou tu dobu jsem usilovala o navrat a ted to mam. Pravda je, ze do stejne reky dvakrat nevstoupis. Mejte se krasne. Aurelie

Dana (Pá, 23. 9. 2005 - 19:09)

Milo,nevím ,jak dlouho jste byli od sebe,ale nebyla to příliš kátká doba,aby jsi dokázala začít jakoy znovu ?

Mila (Út, 20. 9. 2005 - 19:09)

Anna/M tady v srpnu napsala, ze je to novy vztah se stejnym clovekem. Ja prozivam presne to samy. Ale nevede se, nemuzu zapomenout na minulost, nejdriv se zdalo ze to pujde, ale ted jsem se zasekla. Citim lasku, obcas citim nenavist. Jak jsi usekla minulost? Ona ke mne vzdycky prijde, i ve snech...

Aurelie (Út, 20. 9. 2005 - 18:09)

To jednoduse v muzskem nareci znamena, ze te uz nechce. Nic hlubsiho v tom nehledej.

agnes (Út, 20. 9. 2005 - 13:09)

Co znamená, když muž řekne, že je zmatený, že chce čas?

Dana (Út, 30. 8. 2005 - 22:08)

Anno,díky a přeji Ti ze srdce,aby Ti nový vztah se stejným mužem vyšel,a věřím ,že vyjde,asi mu docvaklo,že bez Tebe ten život nemá správnou barvu:-). Také sem občas ještě kouknu,i když doufám,že už ne jako "pacient" :-).

Anna (Po, 15. 8. 2005 - 16:08)

Aurelie, drz se a diky za podporu. Obcas sem jeste mrknu, jak se Ti vede. Treba se do sebe jeste zamilujete. Dej vedet a hodne zdaru v zahranici.

Aurelie (Po, 15. 8. 2005 - 15:08)

Anno - hodne stesti a uz nikdy zadny rozchod, co jinyho ti prat?Jak to pokracuje u me? Po dlouhe dobe jsme se videli, vyspali se spolu a stravili supr chvile. Za chvili se bude konat pokracovani- ve firme,kde pracuju, jsem si vydupala staz v jedne pobocce v Nemecku,ve meste, kde pracuje i on. Uf, byla to fuska, ale povedlo se. Navrhl mi, abych se na ty dva mesice klidne prestehovala k nemu...bere me jako milenku, vztah uz se mnou mit nikdy nechce - v tom ma pry jasno, rekl mi. Takze jsem se s tim nejak smirila,uprimne receno - kdyz jsem ho zase po dlouhe dobe videla, uvedomila jsem si. ze uz ho nemiluju tak jako driv. Legrace, ze.

Anna (Po, 15. 8. 2005 - 12:08)

Dano, pokud nejake zkusenosti mam, a to nebudu potvrzovat ani popirat, sdilet je nechci / bych nechtela, nezlob se. Nechci / nechtela bych nest jakoukoliv, byt i neprimou, zodpovednost za nasledky. Bud opatrna. Drz se zpatky, naslouchej vlastnim pocitum a intuici. Co je prirozene, je prirozene. Preji Ti hodne stesti ve vztazich, i ostatnim.

Dana (So, 13. 8. 2005 - 05:08)

Anno /M,ještě jsem chtěla poprosit,zda máš nějaké zkušenosti s těmi pootevírajícími se dvířky do jiných světů,která už nejdou zavřít,jak jsi mi minule říkala. I když vím a chápu,že teď už jsi zrovna úplně "jinde",než aby jsi vypisovala na tento server:-)).

Dana (So, 13. 8. 2005 - 05:08)

Anno/M,přeji Ti hrozně moc štěstí ve Tvém staronovém vztahu. Jak dlouho jste byli od sebe ?

Anna / M (Pá, 12. 8. 2005 - 11:08)

Viky a ostatní, my jsme se k sobě vrátili, teď spolu bydlíme a dál uvidíme... Bál se, že po návratu ze zahraničí by mě mohl okouzlit někdo jiný, tak si na mě počkal už na letišti. Jak už jsem psala, bylo nutné se nejprve zcela odpoutat. Minulost je minulost. Je to vlastně nový vztah, jen se stejným člověkem. Držím palce všem, kteří doufají. Některé vztahy jsou osudové, ale neupínejte se na to příliš. Hodně štěstí!

Dana (St, 10. 8. 2005 - 22:08)

Já ano. A jako zázrakem jsme s bývalým kamarádi a dokonce jsme si dokázali na večeři vyříkat,kde se stala chyba. Po večeři jsme se procházeli ruku v ruce po městě a bylo nám tak dobře ,jako už dlouho ne.Jako kdyby se mezi námi vyřčeným a vyjasněným rozchodem vše vyčistilo a projasnilo.Jen se mne nikdo neptejte,proč jsme po rozchodu chodili ruku v ruce,protože to nevím. Vlastně vím,bylo nám spolu hrozně fajn. Je tady někdo jiný,MUŽ na jakého jsem čekala.Atrativní,intelientní,sexy ,úspěšný. On mne miluje od prvního setkání. A já jdu v jeho stopách. Díky za vše,vše je ,jak být má.

Viky (St, 10. 8. 2005 - 17:08)

Aurelie, tak jak se dari, jak si s konecnou platnosti vyresila sve "srdecni" tezkosti ? A co ostatni, je Vam s postupem casu lip, potkaly jste nekoho uzasnejsiho nez byl ten, pro ktereho jste tu ronily slzicky ;) ?! Mejte se & drzte si dobrou naladu, Viky

Anna (Út, 2. 8. 2005 - 13:08)

Dano, nebude Ti vadit, pokud Ti zcela uprimne napisu, at se uklidnis? Nechci se Te nijak dotknout. To, cos udelala, bys totiz zvladla i bez Silvovy metody, jde jen o pristup. Meni se v pozitivni. Hlavne klid, uzivej si novy vztah a zapomen na takove kursy, sve schopnosti zkoumej sama a opatrne. Tva mysl Ti tak dovoli, na co jsi pripravena a nic vic. Nektere dvere, pokud se otevrou, uz nelze zavrit a jiste nestojis o to stat se pravidelnym ucastnikem sezeni u psychiatra. Kazdy clovek je jiny, riziko je nepredvidatelne.

Reklama

Přidat komentář