Reklama

Miluji 2 zeny - manzelku i milenku

z. (Po, 23. 8. 2004 - 21:08)

tak jo, tim se to vysvetluje...delas si psinu co?

Pyjus Curus Max (Po, 23. 8. 2004 - 20:08)

to Z.: z platu VS ucitele manzelku zase tak moc nezivim :-) - spis se zivime navzajem (je totiz psycholozka v jistem statnim zarizeni). To jej na vysvetlenou.Zeny se ovsem degraduji sami, kdyz ze sebe delaji chtive samice, co to porad chtej. Co ma pak clovek delat, kdyz je takovy dobrak jako ja, ze :-)

z. (Po, 23. 8. 2004 - 18:08)

A proc bys ji zabil? snad bych dovedla pochopit, ze je tak tolerantni (byt se s tim nemuzu ztotoznit), ale nechapu, ze ta tolerance neni vzajemna.Asi bych si jeji slova "uzij si, hlavne, ze se vratis domu a mas me rad (nevim co si predstavit pod slovem rad v tomto pripade)" prelozila tak...delej si co chces, hlavne, kdyz me zivis...Musim rict, ze at je to jak chce, jde mi mraz po zadech z toho a jsem moc rada za svou sobestacnost, ze nemusim byt na nekom takovem zavisla. Hodila bych si masli. A tve zeny je mi lito a taky me urazi, ze nas zeny tak degraduje na neco podradneho.

Demi (Po, 23. 8. 2004 - 12:08)

Tvoje manzelka je jiste velmi tolerantni,ale jen proto,ze ma tez milence ,ty hlupacku...:-)))

Pyjus Curus Max (Ne, 22. 8. 2004 - 23:08)

to Z.: No me zeny (milenky a pritelkyne) dobre vedi, ze jsem zenaty a na druhou stranu manzelka vi, ze mam pritelkyne. Bavili jsme se o tom nekolikrat a manzelky postoj je strucne receno tento: "tve milenky jsou jen fyzicka zalezitost, hlavne ze vecer prijdes domu a mas me rad." Dodavam, zeto plati i na druhou stranu: manzelka si muze take "uzit" sjinymi devcaty; s chlapama NE - to bych ji zabil. Takze mirna nerovnovaha tady je :-)

karla (Ne, 22. 8. 2004 - 21:08)

Vzdy jsem svemu manzelovi rikala, pokud zjistim, ze me podvedl, tak s nim koncim...smal se a rikal, fuj, cizi zenska...jenze pak to na nej vsechno prasklo, tech zenskych byla pekna radka..a ja splnila svuj slib.Byl z toho uplne vedle, vyhovovalo mu uzivat si a doma mit vse idealni, zazemi, vitajici manzelka, deticky...chtel se sebevrazdit!!!Chapete to?Vedel co bude a stejne si nedal rict. Mam novou rodinu nakonec, dite k nemu nechodi a on zustal sam, s nikym nevydrzel.Mozna si taky myslel, ze to nikomu nevadi, kdyz ma tak velke srdce.

Ela (Ne, 22. 8. 2004 - 20:08)

Ja nenavidim valesne lidi. Zenaty muz ktery ma zeny po strane ublizuje sve rodine jelikoz nema cas se plne oddat a delat svoji rodinu stastnou, jelikoz plytva svoji energiji a casem jinde. A ty jejich milenky jsou ubohe stvoreni, jelikoz si nejsou schopni najit svobodneho muze a jenou jsou odvazani k ziti lze s zenatym, ktery take se take nemuze dat na sto procent. Kdyz jsem byla mladsi, vsichni muzi se na me skoro lepili i zenati, ale ja jsem je hned poznala a hned kopla do prdele at i si jdou ke svym manzelkam. Stravit cas s zenatym - fuj!!

z. (Ne, 22. 8. 2004 - 17:08)

Ani manzelce to nevadi? Nebo ji to nevadi, protoze to nevi?

Pyjus Curus Max (Ne, 22. 8. 2004 - 16:08)

Taky miluji manzelku (svym zpusobem),ale i nekolik dalsich zen - z toho dve intimne. Nevadi to jim ani mne, tak co bych to resil :-)

z. (So, 21. 8. 2004 - 19:08)

Jen si typnu, skoro muz je clovek, ktery se mnou zije jako manzel, lec manzel to neni, protoze se mu nechce na radnici....taky takoveho mam doma:(

Demi (So, 21. 8. 2004 - 19:08)

Co znamena se skoromuzem a jak dlouho trva vas vztah?

Casandra (So, 21. 8. 2004 - 14:08)

A co, lidičky, říkáte na toto: Je on a ona. On je ženatý, má jedno děcko, ona žije už x let bez prstýnku ve vztahu se skoromužem, má dvě děti. Žijí každý svůj vlastní život, pracují vedle sebe. A pak, jednou, se setkají na podnikové oslavě a přeskočí jiskra. Vzájemná. A pak se oťukávají a tajně se dotýkají jeden druhého a laškují a smějí se a poznávají, jak někdy s někým jim může být krásně. A přibližují se jeden druhému víc a víc a začnou se tajně scházet. A pak, po několika měsících si uvědomí, že potkali svou lásku. Tu jedinou. Oba. A ta láska je trápí, ničí. Chtějí, a nemůžou být spolu. A nechtějí ani jeden z nich ublížit svým životním partnerům, potažmo dětem. On je žárlivý a snesl by jí modré z nebe. Ona je šílená a zoufalá, a protože to sama nedokáže, neustále ho prosí, ať ten vztah ON ukončí. Že to časem přebolí. A on jí stále odpovídá: NE! Miluju tě! Chcípli bychom jeden bez druhého! Chcípli! A má pravdu.:o(Jak z toho? :o(

Hana (Pá, 20. 8. 2004 - 13:08)

Tak jo,potkala jsem muze,zamilovala se do nej,a ON do me take. Jeho manzelstvi fungovalo jen na oko. Verila jsem mu. Rozvedl se,vzal si me,a mame spolu krasne dite. Vsechno je OK,rozvod byl pro exmanzelku dost tezky,ale nakonec to zvladla. Vystraha jeste pro ne exmanzelky! Nebudete se svym manzelem spat a budete na nej protivne,necekejte,ze bude navzdy s vami.Takze pro me to skoncilo pohadkou,a z jeho byvale zeny jsem si vzala ponauceni. Chovej se tak,aby te stale miloval.Jinak si najde jinou.Nicmene kdyby to trvalo vic jak rok/sliby/,odesla bych od milence sama.

jana (Pá, 20. 8. 2004 - 13:08)

láska je natolik intimní a nádherná, že podle mě má patřit jen jednomu člověku,kdyby jsme se všichni toho drželi,jak by to tu bylo prima

Katka (Pá, 20. 8. 2004 - 12:08)

Taky jsem byla milenkou, téměř rok. On nebyl ženatý, ale měl vztah, který ho do jisté doby neuspokojoval. Nakonec to vycítila i jeho partnerka, které byla v té době odstrkována a našla si oporu v jiném muži, díky kterému ho nakonec opustila. A chcete vědět, jak je to dnes (zhruba 3 měsíce po jejich rozchodu?)? Nezvládá to, chybí mu a nedokáže na ni zapomenout. V těch slabších chvílích slýchávám "proč jsem Tě vůbec potkal" :-( Takže všem přeji co nejvíce lepších zítřků ;-)

Ctitel zenskych (So, 3. 7. 2004 - 07:07)

Podivejte se na "Salon intimnich sluzeb" v tematu "Nezarazene"Dekuji

jana (So, 26. 6. 2004 - 20:06)

Já jsem delší dobu rozvedená, zvykla jsem si žít sama a po svém a podruhé jsem nyní v roli milenky.První muž dost často mluvil o tom, jak je se svojí ženou nespokojený a co já mu všechno dávám,ale nechce se rozvést kvůli dětem.Byla jsem hodně zamilovaná a vydržela jsem s ním 3 roky, nakonec to skončilo rozchodem, protože mne přestali jeho řeči bavit a zamilovanost byla taky pryč.Ovšem tento vztah mi dal hodně moc,poznala jsem to až teď, v tom druhém vztahu,kdy mám "přítele", který má rád svoji ženu i mně a velmi striktně vše odděluje.Naučila jsem se nežárlit, vyčkávat, žít si svůj život dál, být nezávislá a milovat ho a vše respektovat, protože si myslím, že by vše bylo jiné, kdyby jsem chtěla, aby odešel od své ženy.Je fakt, že jsou dny, kdy mne to trápí, když jsem doma a chtěla bych být s ním, ale byla to moje volba a já jsem věděla, kam investuju city, koho miluji a musím vědět, že je můj jen pár okamžiků a ty si musím umět vychutnat a na nic jiného v tu chvíli nemyslet.

z. (So, 26. 6. 2004 - 19:06)

Moniko, nechci ti brat iluze, ale zeptam se, proc uz zije s pritelkyni a ne s tebou? Ona u nej bydli a nechce se odstehovat nebo jim to jinak klape a pro nej jsi jen zabava, zpestreni zivota?A co si myslis, ze se staqne,k pokud bude s tebou? Jak casto se vidite ted, jen se bavite nebo i pro nej neco delas? Ono to jinak vypada takhle z dalky a jinak, kdyz mas toho chlapa doma a krome zabavnych spolecnych chvilek, ktere on bere jako unik ze stereotypu te ceka jeste i jeho druha stranka, kdy chce mit navarino, naklizeno, vyzehleno, a nema naladu na cokoliv....zamysli se, jestli opravdu vis vse. Pritelkyne neni manzelka, tam muze jit kdykoliv, proc nejde? Jestli uz byl rozvedeny a ted ma pritelkyni, tak uz docela urcite vi, ze vsechno nove je sice krasne a zajimave, ale nakonec to vsechno stejne padne do stejnych koleji a ze zmenou partnerky si nijak nepomuze, tak bych te spis varovala, neslibuj si od toho nic, jen si resi svuj stereotyp, ja vim, ze je to krute, ale je to zkusenost. Dalsi zmenu s nejvetsi pravdepodobnosti neudela, uz vi, ze to nema smysl.

Aleš (So, 26. 6. 2004 - 16:06)

Moje řeč

Tomi (St, 25. 2. 2004 - 21:02)

nebo bys mozna mela vice a razantneji zatlacit na pilu. Ja bych to tak urcite udelal, zrejme proto ze jsem kluk a vyvijet iniciativu mi neni cizi. Nevim, ale jak to u holek chodi, jak bali v takovych situacich chlapy...

Reklama

Přidat komentář