Reklama

Miluji 2 zeny - manzelku i milenku

Kačenka (St, 2. 3. 2005 - 15:03)

Promiňte za tak dlouhý příspěvek, ale nedalo mi to neodpovědět!:)Jinak je to myšleno hlavně na ty, kteří vlastní vztah nemají a čekají jenom na milence! Ti kteří mají vlastní vztah a jen tak hledají něco, co postrádají, ale nechtějí věci měnit, to chápu a nic proti tomu nemám!

Kačenka (St, 2. 3. 2005 - 15:03)

Mě se z vás chce brečet, ale opravdu brečet! Já nemám slov na to co tady čtu a ani na to co bych vám všechno chtěla říct! Jak můžete mít žaludek na to bourat někomu manželství s dětmi? Jak můžete doufat, že kvůli vám se všeho vzdá? Panebože, chápe tady někdo co je to úcta k druhému a sám k sobě? Teď nemluvím o těch, kdo jsou rozvedení nebo mají doma přítele/přítelkyni! Jak můžete vy milenky říci, že ten jediný je ten pravý, když se nerozhlížíte kolem sebe? To nechápete, že jich je víc, že se trápíte zbytečně, jenom je nevidíte a ničíte všechno kolem sebe, hlavně že vám je hezky?Copak nikdo nechápe, že když už se manželstvím uvážu, tak že bych měl všechny problémy řešit doma a nehledat lásku jinde? Pokud je v tom pouze sex, pak to chápu, ale city přeci hledat jinde nemůžu, pak se nemám ženit a ničit tak druhého nebo se rozvést!Pokud má muž nebo žena milenku/milence a jsou bezdětní, pak ať si dělají co chtějí, ale také mi nepřipadá normální hledat city jinde, to pak už můžou rovnou odejít a hledat někoho s kým jim bude líp!Já jsem vždy myslela, že být milenka nebo mít milence je vždy jenom o sexu nebo aspoň začátek tohoto vztahu, ale když čtu jak na někoho milenka čeká roky, pak mi to opravdu přijde nedůstojný a neohleduplný když si nikdo z nich neuvědomuje co můžou způsobit!Já jsem si vždy hledala milence jenom na sex, takže vím o čem mluvím a to, že po několika měsících se z toho stalo něco úplně jiného, to je zase do jiné diskuze, ale nikdy bych nikomu neodloudila partnera, na to bych teda žaludek neměla, takhle se plést do vztahu! Bohužel sex je moc důležitá věc a ta se nahradit dá, aby člověk pak doma druhého "neotravoval", ale city se nahradit nedají!A to už vám ani nikdy nepřeju, abyste zažili to co jsem zažila já, když můj přítel opustil svou bývalou přítelkyni! Vy si ani neuvědomujete, co se může stát a jak kolem sebe jenom šíříte neštěstí! To už nikdy nechci zažít ani nikomu udělat! Takže už nikdy nikomu nevěrná nebudu, asi bych už neměla sílu takhle ubližovat! Nenapíšu co se stalo, je to moc osobní, ale věřte, že asi to nejhorší co mohlo a to mě opravdu probralo z mých zkušeností, jak je krásné a povzbuzující mít milence!

lena (St, 2. 3. 2005 - 15:03)

Z psychologického hlediska:První láska nemusí být ta na celý život.Někdo ji potká na poprvé,někdo na sklonku života a někdo ji nemusí potkat vůbec.A v mnoha případech když manžel zahýbá po dvaceti letech manželství a nechce se rozvést tak to není proto že manželku miluje ale spíš proto že jsou na sebe zvyklí,svazuje je majetek.Myslím že už se nedá mluvit o zamilovanosti ale spíš o úctě.Samozřejmě že jsou i vyjímky a le myslím že těch je opravdu málo.

Fjona (St, 2. 3. 2005 - 13:03)

ahoj, i já bych se chtěla do téhle diskuze zapojit. Již asi půl roku se nacházím v roli milenky. Můj přítel není ženatý, ale se svoji přitelkyní žije již asi 5 let. Dříve sem se byvili o důvodech, proč ji nemůže opustit i kdyby chtěl, teĎ už to moc nerozebíráme. Ovše, byla bych velice šťastná kdybych ho mohla mít jen pro sebe, ale nechci a nedovedu ho do ničeho tlačit, mám strach, že i kdyby mi to k něčemu bylo a on ji opustil a zůstal se mnou, mohlo by se jednou stát to co už tu kdosi psal. jednou by se ráno vzbudil a řekl mi: "proč jen sem nezůstal s ní?" a to bych asi neunesla, nezvládla bych pocit že sem ho o něco připravila,...miluji ho a chci být s ním, jak jen je to možné, ač se každý dne trápím a říkám si jestli mi to všechno stojí za to. Jenže on je to nej co mě mohlo potkat, díky němu cítím že miluji a že jsem milována, a jak vždycky říkám "šla bych s ním až na konec světa". Byl můj první, s ním sem přišla o panenství, s ním prožívám to nejhezčí co sem kdy poznala,...A co jeho přítelkyně? myslím si že o nás ví, ale oni spolu již dlouhou dobu sexuálně ani jinak fizicky nežijí, jsiu psíše jako dobří přátelé. Ano, myslím na to jak se asi cítí ona, ale to si prostě člověk nesmí připoštět, ddůležité je pro mne jen to že sem "šťastná" a že je šťasný on. Je to taková patová situace, nidky bych si ani ve snu nepomyslela že se do ní dostanu zrovna já, člověk jež vnímá lásku jako něco velikého, člověk jež si nidky nedovedl představit nevěru a vždy ji tvrdě odsuzoval,...můžete mi tu říkat že se mi to jednou vrátí až mě můj muž bude podvádět, a máte pravdu, jenže láska si nedá poručit. Na svého přítele žárlím, ale jen když ho vidím s jinou ženou než s jeho přítelknyní, ta mi kupodivu nějak moc nevadí a nechápu čím to je,...možná proto že sem se srovanala s tim že je tu s námi,...Když si tu pročítám všechny tyto články, mrazí mě v zádech a je mi smutno, protože kdo ví jak to s námi bude zítra, každý den je nejistý,...Chtěla bych normální a pevný v¨ztah jen ve dvou a ne ve třech ale jak? když ten jediný kterého chci tu není jen pro mne? Kdyby tak byl nějaký patent na to jak se z milenky stát přítelkyní...takže mi držte palečky ať jednou smíme být spolu i přes tu spoustu překážek

Jarka (St, 2. 3. 2005 - 10:03)

To manzelka: Reagovalas na prvni prispevek rubriky? To je dotaz na muze? Co to ma spolecneho s tvymi vylevy a utrapenymi zapsklymi poznamkami. Ty 2 milenky nebo "kurvy" nebo jak jim tak asi muzes rikat.... nebyly asi u tveho manzela jedine... jinak bys tezko po 25 letech psala neco o tom, ze po 5 letech zahnul a vybral si stastne manezstvi.... Jsi omezena a zapskla a nechapes, ze clovek ma pravo se zamilovat, a vsichni jimz je ten dar v zivote dan, by jej meli vyuzivat plnymi dousky, at uz jsou jakehokoliv stavu. A to, ze jsi stara, je lepsi kompenzovat tim, ze budes velkorysa a vesela a ne zapskla. Pak neni divu, ze muzi takove ubrblane mazelky davajici ultimata radi pro mladou a vstricnou milenku opusti. Ver tomu, ze prijemne optimisticke, pecujici a tolerantni manzelky se podvadeji taky, ale uz se mnohem hure opousteji... dej pozor, abys jeste jednou nebyla ta opustena... a radeji ne tak, ze budes na vsechny nadavat, ale ze se podivas trochu kriticky sama na sebe. Taky jsem byla milenkou a ted jsem manzelkou, nikdy neskodi veci zazit z obou stran.... rozsiri ti to obzor a prehodnotis sve omezene nazory. A nazor, ze milenky svadi zenate muze, protoze, ze nemaji na to, aby svedly svobodneho, je pitomost... naopak, maji tak vysoko postavenou latku, ze ji bohuzel vyhovel pouze nejaky jiz zadany, ktery se evidentne uz libil jine.... a ze svobodnych si nevybraly. Vsem lidem, kterym se podarilo prekonat predsudky a prosadit vzah vuci spolecenskym a jinym prekazkam, preju hodne stesti. A utrapenym manezelkam preji trochu vice sebevedomi a sebereflexe....

manželka (Út, 1. 3. 2005 - 21:03)

Víš, Zoro, já reagovala hlavně na první příspěvky téhle rubriky. Nechci se dotknout nikoho, kdo jedná podle nejlepšího vědomí a svědomí.Před asi 3 lety jistá Dáša napsala, že miluje ženatého a je to nejlepší chlap na světě a že se ho nedokáže vzdát. Tak mi někdo řeknete, co je na tom normálního, že se chlapa nevzdám, ani kdyby měl doma třeba manželku invalidku anebo 5-6 detí, jen proto, že je to nejlepší chlap na světě? Jak může být nejlepší, když zahýbá manželce?Neodsuzuju všechny milenky, některé jsou možná i přes zamilovanost i soudné. Ale ty, co záměrně působí žal všem nevinným zainteresovaným, bych dopřála, ať si taky někdy užijou to samé.

Zora (Út, 1. 3. 2005 - 21:03)

Jo,souhlasim,i takove pripady jsou,ale jestli z toho vyvozujes pravidlo pro vsechny,tak potezpanbu.U me to bylo tak,ze ta bohata jsem byla ja,a ze by moje laska neco domu prinesla? Ne ,jen kufr obleceni. Presto jsem ho milovala stejne.Ale tady ty nazory nema smysl jakkoliv vyvracet.

manželka (Út, 1. 3. 2005 - 20:03)

Jak je libo.Brácha se taky v padesátce bezhlavě zamiloval do "milenky", která už tehdy měla 2 děti, každé s jiným , a pořád ne a ne si ji někdo vzít za zákonitou manželku. Tak ho začala strašně milovat, litovat, že má brácha doma krávu, která mu nerozumí, a prý ona ho z toho dostane. Milovala ho se vším - s chybami, ale hlavně s majetkem. A dokázala mít s ním proto 3. díťe. Byli tak zamilovaní, že se dokázala nastehovat k nemu do domu ješte v době, kdy tam bydlela jeho zákonitá manželka a sama mu dokonce psala návrhy na rozvod za neho, jen mít rychle tu uplakanou krávu z očí. Jo, i takové jsou milenky.

Zora (Út, 1. 3. 2005 - 19:03)

To manzelka,bez komentare,tvuj nazor je nejen hloupy,ale i omezeny. Je zbytecne se k tobe vyjadrovat.To Misa,tak to je,nekdy to zacina krasne,ale muze to skoncit spatne. Nikdy nevis.A proto neprej lidem zleho,kdyz jsi v takove situaci nikdy nebyla.

manželka (Út, 1. 3. 2005 - 18:03)

Ráda vysvětlím.Vdaná jsem už dlouhých 25 let za jednoho manžela. Manžel si asi po 5 letech manželství užil 2 noci s "milenkou" - já jim říkám trochu drsněji, a když kápnul božskou, dala jsem mu na výběr. Samozřejmě, 25 manželství hovoří samo o sobě.Ale to, jak se muži vyjadřují o milenkách před manželkami, nechtějte radši slyšet. Stejně myslím, že to víte. Holky, které jdou do postele se ženáči, asi moc důstojnosti nemají. A asi ani možnosti. Bez urážky.A Zoro - kéž by se ti také stalo, že budeš jednou plakat, plakat, plakat, jako ona ohrdnutá manželka.Vzhledem k tomu, že tvůj partner tak rychle vhupnul do tvé postele, čítám, že tak rychle tě opustí, jakmile nastane menší zádrhel. Kéž bych se mýlila.

lena (Út, 1. 3. 2005 - 15:03)

Myslím že nikdo by neměl říkat nikdy.Je pravda že každý jsme jiný,ale jak můžeme soudit ty ostatní když o nich nic nevíme.Myslím že je důležité dělat to tak aby to nikomu neublížilo.

Zora (Út, 1. 3. 2005 - 11:03)

Miso,ty budes bud hodne zklamana,a nebo zla osoba.Mas snad pocit,ze zena ci muz,pokud nejsou v manzelstvi stastni ,musi za kazdou cenu setrvat? Jak by to mezi asi lidmi vypadalo? Sama flustrace...Ten kdo je opravdu nestastny,musi odejit,protoze tim trpi i deti.Ja jsem byla milenka,ale zaroven jsem podvadela manzela, stejne jako on manzelku. Proste to tak bylo,a jsme oba stastny,ze jsme se nasli,a ze jsme pro nasi lasku udelali maximum.

lena (Út, 1. 3. 2005 - 10:03)

Ne nejsem,pouze s nimi občas chodíme na různé akce a ten muž je pouze náš dobrý známý.Byl nám i za svědka na svatbě.Neumím se tak dobře ovládat abych spala s našimi společnými přáteli.

Zora (Út, 1. 3. 2005 - 08:03)

Jojo,manzelko,si vedle,jak ta jedle. Do me se zamiloval zenaty muz,ja do nej,a po par mesicich jsme uz spolu bydleli.Dnes jsme manzele i s detickama. A ta jista manzelka,ktera uz davno nevedela,ze se taky ma v manzelstvi davat,ne jen prijimat,uz jen plakala a plakala.S tvym uvazovanim ti ten tvuj taky utece.Nekdy vznikne laska i presto,ze uz jsou karty rozdany.Takovy je zivot,takze ty recicky o manzelkach,kdy milenka je povl jsou naprosto scestne.Kdyby jste tak slyseli,jak o vas muzici vetsinou mluvi. Nedelejte si iluze,ze vsichni chlapi chteji jen sex jinde,taky casto hledaji lasku.To jen tak na okraj...

milenka, nyni m (Po, 28. 2. 2005 - 23:02)

Zase jedna zhrzena milenka nebo opustena manzelka??? Tohle muze napsat jen ta, ktera nevi, co je laska a vztah dvou lidi bere jen z te "rozumne" stranky. Zamilovala jsem se sama do zenateho, po par mesicich zjistil, ze mne miluje a nemuze dal zustat v manzelstvi, ktere mel, rozvedl se. Vzali jsme se vzapeti a dnes jsme spolu uz 11 let a vse je v poradku. Samozrejme to nebylo jednoduche vzdy, ale nikdy jsem o cloveku, ktereho miluju, neuvazovala jako o pouzitem zbozi. Tobe by se asi libilo, kdyby tohle rikal o tobe tvuj manzel, jestli teda nejeho mas?

manželka (Po, 28. 2. 2005 - 23:02)

Upřímně lituji milenky. Tak ponižující stav bych rozhodně neunesla. A když se dočtu, že milenka si nenaříká a jen v koutku tiše a bez reptání čeká, kdy bude moct podat páníčkovi packu - no to je teda gól!Jo, manželka je na tom v každém ohledu líp. Když se jí zachce, obere záletníka o léta budovaný majetek a milence zůstane jen ten obstarožní, plešatý dědek s rostoucím pupkem, kterému tak ráda potají dělala dobře. Dámy milenky - proč žít tak nedůstojně a schovávat se před lidma, aby se o tom manželky nedozvěděly? Jste až tak nenáročné, že berete použité zboží? Na to bych žaludek neměla. To můžete rovnou vybírat jídlo z kontajnerů. Vyjde to nastejno.

Petr (Po, 28. 2. 2005 - 20:02)

A ty v tom mas roli jakou, ze pises o svych pratelich? Nejsi nahodou milenka toho muze?

lena (Po, 28. 2. 2005 - 18:02)

Mám přátele,kteří jsou manželé žijí spolu a vychovávají spolu dvě děti.Ted už jsou dospělé.Ale nerozvedli se vánoce slaví v rodině,manželka má přítele a on přítelkyni.Po rodinných oslavách jedou za svými protějšky a funguje to.Víte jak se to říká,kdyby si lidi nezáviděli,stačila by jedna ženská pro celou vesnici.Myslím že je to individuelní,jsme pouze lidi.A je spousta lidí co nejsou uspokojeni doma,tak jdou jinam.pokud to dělají tak že tím nikomu neubližují,proč ne.

Demi (So, 13. 11. 2004 - 09:11)

Je mi lito Jitko,jestli ja jsem smesna,tak ty v kazdem pripade dost naivni s predpotopnimi nazory. Z Davida i ze me mluvi zkusenost,takze mozna jednou pochopis,proc se nektere veci v zivote dejou,aniz by jsme si to tak prali.Ale budiz,kazdy muze mit o zivote sve iluze.I naivita se pocita...Zkus se obcas vcitit do pocitu jinych.

David (Pá, 12. 11. 2004 - 16:11)

Ja se odpovědnosti nezříkám a taky uznávám, že jsem si špatně vybral, jen mi to definitivně došlo až teď. Svou přítelkyni znám řadu let, nová je jako milenka, neb s spím krátce, už dříve jsem ji miloval, ale stále jsem se té myšlence bránil, byla partnerka jiného mně blízkého člověka. Ledy se prolomily definitivně, až daná osoba zemřela. Vždy jsem si myslel, že je věrnost zásadní hodnotou v životě, zjistil jsem, že je lehké dělat soudy, ale těžší nést následky svého rozhodování. Vězte, že pokud jste podobnou situaci nezažily, ať už z jakéhokoli úhlu pohledu, těžko o tom můžete teď teoreticky mluvit. Když jsem byl svobodný, měl jsem iluzí řadu, a je to tak asi správně.

Reklama

Přidat komentář