Reklama

Miluji 2 zeny - manzelku i milenku

Marcelka (Út, 12. 4. 2005 - 17:04)

Aby se ti jednou nestalo Anko, ze ti ten tvuj utece prave jednou k takove Zanete a svuj certifikat zasadovosti si budes moct vylepit tak mozna na celo. Muzi nesnasi hysterky, ktere ziji zivot podle telenovel a nejsou schopny rozlisovat vaznost veci a okolnosti pribehu.

Kačenka (Út, 12. 4. 2005 - 09:04)

No jo anko, ale co když to nepotká tebe, ale tvého přítele/manžela? Je to pěkně hnusný někomu tohle přát, ale to je tvoje věc, aspoň je vidět, jak na tom jsi!

Zaneta (Po, 11. 4. 2005 - 18:04)

Aneto,ja ti zase preji,at TEBE nikdy nic takoveho nepotka!!!!

anastazie (Po, 11. 4. 2005 - 16:04)

To není hezké přát někomu něco ošklivého-to se rádo obrací zpět,bacha na to..

Kačenka (Po, 11. 4. 2005 - 10:04)

Tak se na to podívejte, ze mě děláte velkou couru, ale to, že já bych nikdy nešla s někým ženatým kdo má rodinu nebo se svým kamarádem, to nikdo neocení - a právě to mi připadá jako úplně nejhorší a v tom se dokážu pevně držet na uzdě - manželství druhých je pro mě posvátné a zasahovat do něj si opravdu přes veškerou svojí drzost netroufám!

Zaneta (Ne, 10. 4. 2005 - 10:04)

jo a jeste neco.Chapu zlost podvadenych manzelek a opravdu trpim vycitkami svedomi.Bohuzel,jsem ale nedokazala zapomenout a rozejit se.A jestli je to ma vina?Ano je.Ale taky jeho a manzelky.Neni to obhajoba,je to FAKT.Dokonce i ona-manzelka to po delsi dobe pochopila.Ja nesla do vztahu se zenatym muzem planovane,znali jsme se cely rok a byli opravdovi pratele bez sexu a jakychkoli intimnosti.Pak to prerostlo v neco velkeho a nedalo se to zastavit i kdyz jsem se o to nespocetkrat snazila.Opravdu existuji zeny(ja jich znam dost),ktere za kazdou cenu chteji ulovit chlapa bez ohledu na okolnosti...ja ale nikdy nelovila a necekala na prvniho zenace,ktery o me zakopne jen abych mohla nekomu odloudit otce a manzela.Mohla jsem mit spoustu mladych,atraktivnich kluku,ale nikdy jsem necitila to,co citim k nemu.Nevim,jestli existuje TEN PRAVY a jediny.Je spousta lidi a spousta povah,ale ja potkala nekoho kdo mi vyhovuje tak,jako nikdo predtim.

Zaneta (Ne, 10. 4. 2005 - 09:04)

Mila Baro,jsi hodne na omylu...nedelam chudinky ani z milenek ani z podvadenych manzelek.Jak uz jsem napsala kazdy ma svuj podil viny.Pokud si neco takoveho nezazila,nevis o cem je rec...neodsuzuj,treba prave tebe neco takoveho potka!!Ja jsem tvrdila to same,zenaty nikdy!Zivot je ale draha nevyzpytatelny a nikdy nevis co ti naserviruje...tak probuh nebud takovy pokrytec.Ja sama odsuzuji manzele zaletniky,kteri si hledaji milenky jen na sex protoze jim nestaci jen 1 zena.Ale pokud se stane,ze se dotycny(dotycna)zamiluje,chapu to.A pokud prijde jina a prebere mi partnera(manzela)...nebudu hledat chybu jen u nich,ale taky u sebe.

Bára (Pá, 8. 4. 2005 - 09:04)

No jasně, Žaneto, chuděrko... Tvá obhajoba je poněkud nemístná, až bych řekla sprostá a nejapná. Je to Tvoje vina. Já když vidím ženatého chlapa, tak je to konec. Přeji Ti, aby Ti ho posléze taky přebrala nějaká ta ubohá milenka - chuděrka jako teď Ty. Aspoň se do ní budeš moct potom vcítit a pomoct jí se s tím vším - Tebou a Tvými dětmi - vyrovnat.

Zaneta (Pá, 8. 4. 2005 - 01:04)

Zdravim vsechny,milenky,podvadene manzelky,podvadejici manzely...po precteni spousty nazoru na toto tema pripojim i svoji zivotni zkusenostTaky jsem byla v roli milenky.On je o 16 let starsi.Po rocnim pratelstvi to prerostlo v hluboky vztah.Oba jsme se do sebe zamilovali.Po rocnim vztahu (vidali jsme se kazdy den i vikendy),po tom co to zjistila manzelka a po tom co jsem potkala jineho (mladeho,svobodneho kluha)jsem se s nim rozesla...Ted je to tak,ze jsem se k nemu vratila(neslo zapomenout),momentalne se rozvadi,ale vsichni jsou nestastni:manzelka je sama s detmi,ja rovnez protoze tam vzdy budou ty cizi deti a byvala manzelka a on protoze neni s detmi kazdy den a ublizil jim.Prozivali jseme casy plne beznadeje,slz,vycitek,psychickych vydirani a stale prozivame.Takze co chci rict:uz nikdy bych do vztahu se zenatym muzem nesla a nechtela bych tim prochazet znovu.Tahle zkusenost mi staci.Vzkaz milenkam:nebudte naivni,ze se ten vas rozvede...je jich fakt malo,co to udelaji a i kdyz k tomu dojde tak jste nevyhralyVzkaz manzelkam:nemyslete si,ze jste jedine chudinky...vsichni v tomhle trojuhelniku trpi a milenky vzdy nejsou bezcitne mrchy,ktere vam chteji ukrast manzela.Neni to chyba(pokud se to tak da nazvat)jen jednoho.Podileji se na tom vsichni zucastneni.

manželka (So, 5. 3. 2005 - 21:03)

Ty si užíváš se zbytkem a manželka si užívá s kým s čím?

Dan (So, 5. 3. 2005 - 13:03)

Petre,nesmis si milenku pripustit k telu,aby ti to neprerostlo pres hlavu.Zasada cislo jedna,pro zaletniky.Milovat dve zeny? Ja urcite ne,tu kterou miluju,tu jsem si vzal,a mam s ni deti,a s tim zbytkem si krasne uzivam.

Dafne (Pá, 4. 3. 2005 - 21:03)

to je fakt ale bacha na to za návody na vraždu na netu, se i zavírá do basy! nekoukáš na televizi a nečteš noviny? v americe je to běžné, a k nám se to od nich určitě brzy dostne jako ostatně všechno

manželka (Pá, 4. 3. 2005 - 21:03)

Copak nečteš noviny? ...nemohl se rozhodnout ..a spáchal samovraždu...,x.x. si najala vraha na manžela..., jiná zas hodila mužíčkovi do vany fén poté, co se vrátil od milenky...Ani záletníci to nemají lehké!

Dafne (Pá, 4. 3. 2005 - 21:03)

chtěla bych se zeptat, kam podle vás vede tlačení milence do kouta, chtít po něm více času na vás, chtít po něm aby se rozhodl co vlastně chce a uspořádal si svoje hodnoty,...né za den nebo týden, protstě mu dát nějaký čas ať se rozmyslí a přestane žít dvěma životy,...protože je to opravdu ubíjející pro všechny tři zůčasněné

Demi (Pá, 4. 3. 2005 - 19:03)

Petre,a muzu se zeptat,jsi do sve milenky zamilovany?

manželka (Pá, 4. 3. 2005 - 19:03)

Ahoj Petře!Pokus se nám vysvětlit, co si představuješ pod pojmem potenciál pro manželku. Pro porovnání.Dík!

Petr (Pá, 4. 3. 2005 - 17:03)

Ahoj, jsem trosku skepticky. Z vlastni zkusenosti vim, ze milenka mi bere dusevni sily, mene myslim na manzelku, tim castecne redukuju svuj rodinny zivot. Co dam milence (vcetne vzpominek, teseni), to pak oslabuje muj potencial pro manzelku.Ale zezacatku mi milenka byla vzpruhou,nachazel jsem u ni radost, protoze jsme si s manzelkou nerozumeli.Milenka vsechno vi a muze se kdykoliv se mnou rozejit, i kdyz v zajmu vsech bych to mel udelat ja sam.

Fjona (Čt, 3. 3. 2005 - 22:03)

tak tentokrát s tebou souhlasím, Manželko,....nejsme jen bezcitné potvory, to vůbec ne, ano jsme schopné být se zadaným mužem, ale i nás to stojí spoustu sil a trápení,....je to jak si řekla, záleží na situaci, nikdy nevíš co k tomu vedlo ať už jednu nebo druhou stranu,

manželka (Čt, 3. 3. 2005 - 20:03)

Jarko a milenky!Na psychiatrii nemířím, skutečně k tomu mám velmi daleko. Jsem spokojená máma, manželka, doufám, že co nevidět i babička, děti mi dělají jenom radost a manžel? Nějaké mladické pobláznění má sice za sebou, ale všechno se vyřešilo k oboustranné spokojenosti. Jestli nemá momentálně poběhlici si nemůžu být jistá, protože ho nehlídám. Ale to by musel dělat v práci a jak vím, v jeho to je totálně nemožné. A až tak velký herec zase není, já na něm poznám všechno, ženy jsou v tomhle mnohem větší umělkyně.Co vás trápí? Snad ne ta náhrada za manželku? Už se na mně nezlobte, možná jste jinak celkem fajn. Vždy je situace jiná a každý má jiné důvody k nevěře.

manželka , mile (Čt, 3. 3. 2005 - 18:03)

Neumím být hodnáumírám touhounení lehké milovat dva muženeumím být hodnáví to i bůhvždyť umírám touhoumít je oba dvanemůžu odejítnemám za kýmkdyž jednoho získámdruhého ztratímnemůžu spát celé nocito se nedávstávám ve dvě odpoledneunavená, bledá

Reklama

Přidat komentář