Reklama

Jak lze snadno otěhotnět?

jana (Čt, 28. 8. 2008 - 13:08)

Ahoj holky tak my s pritelem jedno mimco mame.Nyni se snazime o druhe ale zatim bez uspechu bohuzel.Zaciname byt nestastni jsme zdravy ale porad nic

Evita (Út, 19. 8. 2008 - 19:08)

ahoj holky tak jak to čtu tak koukam že nejsem samotná která se snaží o mim i.snažíme se s manželem přes půl roku a nic.byla jsem na laparosktam mi našli endoim.tu mi odstranily a vlasně od té doby je snaha...ale zatim marná už sem z toho hodně smutná...držím všem snažilkám palečky a at vám to vyjde...no mě snad taky...

Návštěvník (Čt, 14. 8. 2008 - 08:08)

Peťule, už jste to řešili s lékařem? TEn by vám měl navrhnout nějaká vyšetření.

pavla (St, 13. 8. 2008 - 19:08)

Mám kamarádku, ta se snažila otěhotnět asi 4 roky a stále nic. Byli už s manželem strašně nešťastní, podstoupila různý vyšetření a stále to nešlo. Potom se rozhodli pro adopci a zřejmě z ní spadl ten veškerej stres a najednou byla v tom. Dneska má jedno dítě adoptovaný a dvě svoje a jsou spokojená rodina.

Peťula (St, 13. 8. 2008 - 14:08)

Ahoj, také se s přítelem snažíme o miminko. Je to už naše druhá šance. Poprvé jsem otěhotněla po půl roce po vysazehí HA, ale po třech měsících to skončilo. Teď se snažíme už 8 měsíc a stále nic. Taky projíždív všechny možné diskuse a poradny. Zkusila jsem všechno možné, ale asi nám to zatím není přáno. Přítel si to dává za vinu a není možné mu vysvětlit, že chyba může být u mě..

dana (Pá, 1. 8. 2008 - 18:08)

Ja si myslim asi tak do menstuace a pak je hcg normalni

hasič (Ne, 27. 7. 2008 - 20:07)

Hlavně stříkat,stříkat a stříkat.

Návštěvník (Ne, 27. 7. 2008 - 15:07)

To chce mrdat, mrdat, mrdat.

Bel (Ne, 27. 7. 2008 - 08:07)

Viléme, ono záleží, čemu člověk neplodné dny říká. Když občas slyším, jakým způsobem to lidi určují, tak mi zůstává rozum stát.
Oni sice někteří doktoři tvrdí, že po vysazení HA je možnost otěhotnění nejvyšší, ale jiní zase, že ještě rok po vysazení je zvýšené riziko potratů. A část ženských po vysazení nemá ani MS, případně má anovulační cykly. Když to vyhodnotím, připadá mi trochu naivní myslet si, že otěhotním hned po vysazení. Terezo, nepíšeš, jestli máš už pravidelnou MS, jestli máš ovulaci. Na tvém místě bych si zjistila hlavně tu ovu, protože ji můžeš mít, ale ne v půlce cyklu, což není až tak vyjímečné.

Kathy (So, 26. 7. 2008 - 14:07)

Ja to rikam porad .. . nahoda je blbec. A jak naschval, se vse deje naopak. My mimco chcem a nevede se (musim ale rict, ze se kvuli tomu nestresuju, zatim to beru s rezervou), a jinym to "bohuzel" jde, aniz by chteli.

vilém (So, 26. 7. 2008 - 14:07)

Tak já měl během 35 let jen dva nechráněné styky a mám dva dospělé syny. V 21 letech se mi smekl kondom a "musel jsem se ženit". Po třech letech jsme zkusili s manželkou nechráněný styk v tzv. neplodném dni a bylo druhé dítě na cestě.

Kathy (So, 26. 7. 2008 - 14:07)

Ahoj Terko, 6 mesicu fakt nic neni. Vem si , ze se rika, ze po vysazeni HA byva vetsinou tech par prvnich mesicu anovulacnich. Takze si nedelej tezkou hlavu. Taky jsem brala pres 8 let HA a po vysazeni jsme prvni 3 mesice zkouseli fakt jen nahodne, protoze jestli ty cykly byly anovulacni, tak bych se zbytecne stresovala. No musim rict, ze nam se to asi 7 mesicu po vysazeni povedlo, ale v 8 tt. jsem o mimi prisla. Takze jsem si museli chte nechte dat min.3 mesice pauzu. Ale ted uz jsem se na to zas vrhli ;o), tak preju mne i vam ostatnim, at se brzy dockame tech nasich prcku. Je mi stejne jak Chruste 28, a nemam na co jineho cekat. Puvodne jsme to kvuli baracku odsunovali, ale ted je vse hotove a uplne nejvic se tesim na to, az budu zarizovat dets. pokojik. Takze jeste jednou ... Terko urcite neves hlavu, to se povede, uvidis. A tobe to Chrusti preju taky.

chrusta (Pá, 25. 7. 2008 - 22:07)

Terezko 6 mesicu je kratoucka doba.to bud jeste v klidu.neboj do konce roku budes tehulka.my se s manzelem snazime 3,5 roku.mame za sebou dve umele oplodneni bohuzel neuspesne.ted chodime k leciteli.uz 3,5 mesice.tvrdi ze nejsem v poradku a ze mi pomuze.tak doufam a snazim se verit.ale po tom vsem cim jsme si prosly se uz veri tezko.je mi 28 let cas bezi jak o zivot a miminko porad nikde.moc po nem s manzelem touzime.

Tereza (Čt, 24. 7. 2008 - 12:07)

Ahoj všem :),když si čtu všechny ty vaše příspěvky,tak mi není příliš do smíchu,ale je pravda,že člověk,tedy hlavně my ženy,musíme věřit v samy sebe......brala jsem antikoncepci 10 let a teď se s manželem snažíme už 6 měsíců o miminko,ale jak to tak bývá, nejde to....manžela to trápí snad mnohem víc než mě a já se stále snažím vymyslet,jak tomu pomoci a také manželovi......věřím,že jednou se nám to povede......a tak docela chápu,jak Vám je,ale vydržte....ono to jednou klapne mě i Vám......držím palečky :):)....papa Tereza :)

Balík (Pá, 13. 6. 2008 - 17:06)

Já myslím,že když je žena opravdu zamilovaná, tak se supertajným milencem otěhotní i když se bojí!Jak je to jen jakási početní či jiná úvaha bez pravé lásky,je to obvykle problém!To je dnes tragika moderní ženy!Umí se naprogramovat, ale příroda je mazanější!

jeniefr (Čt, 12. 6. 2008 - 01:06)

dobry včere.chci se zeptat na par věci . zajima me to že po potratu za jak dlouho klesa HCG v krivi a moči????? za kolik dnu se to da stratit?? děkuju

katka (St, 11. 6. 2008 - 21:06)

ahoj i ja měla podobný začátek vajíčko se neuchitilo tak muselo ven,ale nezdam se a skusíme to znovu.Chce to nemít stres a po milování být pěkně v klidu a nohy nahoře a mít víru pa

Jana (So, 24. 5. 2008 - 16:05)

9 měsíců fakt není žádná doba, kamarádky v mém věku (24) se takto snaží běžně, některé otěhotněly nedávno po 15 měsících. Já jsem na medině a jsou tu stresy, tak je to možná tím. Ale 9 měsíců není taková hrůza, vydrž:-)

mila (So, 24. 5. 2008 - 16:05)

ahoj.s partnerem se pokoušime otěhotnět asi devět měsíců.jednou se to povedlo ale bohužel mimoděložně.po laparoskopii jsem už pět měsíců a prcek furt nikde.když čtu všechny ty problémy tak ztrácím naději.

Leny (So, 17. 5. 2008 - 21:05)

ahojky,tak ty se pokousis s pritelem o miminko?my jsme take zacali,ale ze by nam to nejak vychazelo se rici neda a ja jsem s toho krapet nestastna:(snazila jsem se tady pochytat ruzne rady ale ani jedna snad nezabrala,od bzalni teploty az po nahmatani cipku...tak to preji hodne stesti at se vam to podari...papa

Reklama

Přidat komentář