Reklama

Přistihl vás někdo při onanii, nebo vy někoho?

Default User Image
Jani (Ne, 29. 9. 2024 - 15:09)

Jak zde píše paní "Umělkyně" tak opravdu, má li syn (12) erekci, tak je to znát. Tedy při baletním vystoupení. Nedá se s tím nic dělat. Už jsem toho na synovi vyzkoušela hodně, ale nepomůže nic, ani ten pás mezi slipy a punčochy. 

Default User Image
Ester (Ne, 29. 9. 2024 - 16:09)

Samozřejmě že pás nepomůže. Syn se věnuje baletu již deset let a již před lety jsem přišla na řešení. Prostě před vystoupením mu jej uzamknu a je po problému. Jak dlouho to bude rozhoduji jen já. Většinou ho nechám pod zámkem tak týden.

Anonym (Ne, 29. 9. 2024 - 11:09)

Co kdybyste, úchylové, zvedli své úchylné prdele a jeli pomáhat do Jeseníku? Já se dnes vrátil a práce je pořád dost.

Anonym (Ne, 29. 9. 2024 - 16:09)

A proč jsi tady a nepomáháš dál ? Nebo tě tam lapli při nějaké rabovačce a dostal jsi na cestu lopatou přes záda ?

Anonym (Ne, 29. 9. 2024 - 13:09)

Cesta tam, by mi trvala celý den a stála by mne dost na to, abych tou částkou podpořil vybranou rodinu.

Anonym (Ne, 29. 9. 2024 - 13:09)

Však ano, kdo tam nemůže jet, může něco poslat. Ne každý tisíce, stačí stovky. Je to tam pořád hrůza.

Anonym (Ne, 29. 9. 2024 - 12:09)

Po této výzvě už se do Jeseníku nevejdu.

Anonym (Ne, 29. 9. 2024 - 12:09)

Tys tak někde pomáhal, pořád smrdíš tady.

Default User Image
Umělkyně (Ne, 29. 9. 2024 - 12:09)

Ráda bych pomohla, ale nemohu zvedat těžší věci. Ale, jestli je někda nějaká sbírka...

Anonym (Ne, 29. 9. 2024 - 12:09)

Jasně, kdo nemůže, ten nemůže, těch důvodů může být víc. Sbírek je spousta, pokud nechceš nadaci, najdi si na Donio konkretní osobu nebo tedy rodinu. Každá stovka pomůže. 

Default User Image
L (Ne, 29. 9. 2024 - 11:09)

Bylo mi devatenáct roků a s tehdejší mojí jsme bydleli v bytě u její rozvedené matky. Její matka mě jako dobře rostlá zralá žena  hned od našeho prvního setkání začala hodně rajcovat. Jednou pak odjela ta moje na víkend ke svojí kámošce a já zůstal s její matkou v bytě sám. Její matka večer odešla na pokec k sousedce, já se šel vysprchovat do koupelny a na koši s prádlem leželi její bílé krajkové kalhotky a bílá krajková podprsenka. Jen jak jsem si na to její spodní prádlo sáhnul a přivoněl k němu, v tu chvíli mi péro stálo jak stožár a začal jsem si ho s tím jejím spodním prádlem vášnivě honit. Ani nevím jak ale najednou když jsem se zavřenými očima vysemenil do jejích kalhotek tak ona ve dveřích a nevěřícně na mě kouká. Pak z ni vypadlo, Libore! Co to děláš! To snad nemyslíš vážně! Zavřela dveře a odešla. Já hanbou totálně zdrcen. Když jsem pak vyšel z koupelny s tím že se rychle obleču a zmizím do pryč, tak ona na mě z kuchyně, ať jdu k ní že si musíme spolu promluvit. Tak jsem šel a všechno to jak mě jako krásná zralá žena rajcuje od našeho prvního setkání ji přiznal. Měla pro to pochopení, nakonec jsme se tomu i zasmáli a pak jsme se spolu poprvé spontánně nádherně pomilovali a vášnivě se do sebe zamilovali. 

Default User Image
Umělkyně (Ne, 29. 9. 2024 - 06:09)

Jeden přispěvatel zde zmínil, jak na vystoupení baletního souboru byl chlapec s erekcí. Musím říct, že chcete-li přitáhnout lidi, tak toto je možnost a také se ji podřizuji. Nevím sice, jak onomu mladému muži či chlapci mohla být vidět uzdička, ale je to možné. Pokud měl na sobě jen slipy a punčochy, tak tam je vše jakoby odkryté.

Anonym (Ne, 29. 9. 2024 - 09:09)

v trikotu penis při erekci netrčí dopředu ale je přitažen šikmo nahoru mezi stehno a břicho, takže  uzdička se tam opravdu může rýsovat

Default User Image
Umělkyně (Ne, 29. 9. 2024 - 11:09)

Našla jsem " aleksey_balett2010zz." Možná je tam chybička, ale stačí zadat na Instagramu ten základ. Takto povětšinou s mými svěřenci spolupracuji 

Default User Image
Umělkyně (Ne, 29. 9. 2024 - 11:09)

Našla jsem " aleksey_balett2010zz." Možná je tam chybička, ale stačí zadat na Instagramu ten základ. Takto povětšinou s mými svěřenci spolupracuji 

Default User Image
Umělkyně (Ne, 29. 9. 2024 - 10:09)

Máte naprostou pravdu!  A já, po tolika letech praxe jsem si toho nepovšimla či nevěnovala tomu pozornost. V trikotu je chlapcův penis opravdu přitažen šikmo vzhůru. Takže při erekci, a to můj nejlepší člen baletního souboru často má, se může i pod trikotem ta uzdička, objevit.

Anonym (So, 28. 9. 2024 - 20:09)

Přistihl jsem učitelku, která mi sebrala pornočasopis, který jsem ukradl rodičům, abych ho ukázal spolužákům. Šel jsem si pro něj po vyučování, abych neměl doma průšvih, k ní do kabinetu. Už za dveřma jsem slyšel jak heká. Ani jsem neklepal, jen jsem nakoukl škvírkou. Čuměla do časopisu, seděla na židlí, jednu nohu na stole, druhou na zemi, roztažená, vulvu rozvalenou a kmitala rukou na poštěváčku jako zběsilá. Chvíli jsem se díval, pak to na mě taky přišlo, musel jsem se honit a nachytala mne stará uklízečka. Taky se podívala do kabinetu, vzala mne za ucho a odvedla mne na WC, kde jsem se dodělal. Pak mi řekla, že o tom nesmím nikomu ani ceknout, protože by utrpěla autorita paní učitelky a propustila mne. Doma byla po časopisu sháňka. Rodiče se dohadovali, kdo ho zašantročil. Učitelka už mi ho nevrátila a na konci roku mi navrhla dvojku z mravů. Asi jsme si jí zasloužili oba. Mohl jsem jí říci, že jsme oba stejní hambáři, ale slib uklízečce jsem dodržel.

Anonym (Ne, 29. 9. 2024 - 13:09)

Dvojku z mravů mi učitelka dávat nemusela, protože uklízčka jí řekla, že jsme jí viděli v intimní situaci. Přimělo jí k tomu to, že jsem se ukojil před uklízečkou a neuklidil po sobě semeno, což bylo použito jako důkaz mojí nemravnosti.

Default User Image
Honza (So, 28. 9. 2024 - 16:09)

Holky ve škole v dívčích šatnách.

Default User Image
Ester (So, 28. 9. 2024 - 06:09)

Již vícekrát jsem přistihla syna. Je ve věku kdy jenom honí a zase honí, i čtyřikrát denně a tak není problém jej načapat. Nikdy mě však neviděl a neví, že o tom vím.

Reklama

Přidat komentář