Reklama

Nevěra

Návštěvník (St, 17. 9. 2008 - 10:09)

Co to koštuje?

Olina (Po, 15. 9. 2008 - 17:09)

Zatím je situace taková, že u nás se to moc neprovádí. Ale někde v severských zemích se dělá plošný očkování jak holek tak kluků. Ale v ČR se vyhodnotilo, že ty vakcíny by státní rozpočet neunes dokonce ani pro ženský, tak si to musejí i holky platit samy. A že by se očkovali kluci....:(( Ale jsem ráda, že si máma kluků uvědomuje zodpovědnost. Třeba se ti je podaří vychovat tak, aby jste to nemuseli řešit :))

otaznik (So, 13. 9. 2008 - 17:09)

necchapu pana mundyyho proc pise ze muzi jevi zajem o blondynky..to byl snad priklad ci neco jineho?

Denisa (So, 13. 9. 2008 - 15:09)

Ahoj. Vrátím se k tomu očkování. Sestřenice prodělala rakovinu čípku, dopadlo to OK, ale samozřejmě šok. Zaujalo mě to s očkováním kluků. Já mám dva, zatím ještě docela malý, ale jestli budou co do sexuální zdrženlivosti po tatínkovi, tak žádná sláva. Nerada bych si jednou vyčítala, že třeba oni způsobily smrt mojí snachy. Opravdu se očkují kluci? Máte s tím někdo zkušenost?

iq (Pá, 12. 9. 2008 - 20:09)

PODPOŘTE ČESKOU REPUBLIKU A POROVNEJTE JEJÍ INTELIGENCI S OSTATNÍMI NÁRODY. ZAPOJTE SE DO IQ TESTU NÁRODA NA ADRESE: http://cz.iq-test.eu/?d=2910

dr. Mundyy (Pá, 12. 9. 2008 - 20:09)

Domnívám se, že nevěra vzniká z dvou naprosto odlišných důvodů u obou pohlaví.
Muž = dobyvatel, lovec..., genetický program je: udělat co nejvíce potomků s kvalitními partnerkami /blond - vyjímečnost,šíhlé - potomek je atletický, prsa - kojení atp./.
Žena = sběračka, hospodyně..., genetický program je: udělat co nejvíce potomků s kvalitním partnerem /peníze, majetek - zajištění dětí, svaly - ochrana v hrozícím nebezpečí, vzhled + osobní kouzlo - neznám ženu, která by se ráda dívala každodenně dívala na chlapa typu "zvíře" snad je to mopžné jen v operetách.
Přesto vše nám civilizace zdeformovala charakter, že se zde vyskytují sexuální maniaci na "obou stranách řek".
dr.mundyy"seznam.cz

zuzka (Pá, 12. 9. 2008 - 16:09)

to otka: Otka a ako by si sa citila,keby si sa dozvedela,ze tvoj skvely manzel ma dva roky mladucku milenku? lebo na tvojom mieste by som s tym ratala,lebo kazdemu sa vsetko vrati...

evička (Pá, 12. 9. 2008 - 15:09)

seš lezba já ano mohla bys mě podvádět vedne i v noci já bych tě toti podváděla taky.

P.D. (Pá, 12. 9. 2008 - 11:09)

No. Říká se tomu srážka s realitou. Čím dřív si to přiznáš a vyvodíš z toho nějaký závěry, tim líp pro tebe.

Návštěvník (Čt, 11. 9. 2008 - 13:09)

Divím se,že ti to ještě prochází.Měla by sis vybrat,abys nakonec nezůstala sama.

Otka.. (St, 10. 9. 2008 - 12:09)

Nie,nemáš šancu.Už hlavne preto,že to pred tebou tajil.Presne to isté som v minulosti zažila ja.Najprv,že je slobodný.Po 2 mesiacoch sa mi priznal že má manželku a 3roč.syna.To som bola tiež už zalúbená až po uši.Stále sa rozvádzal a rozvádzal(ale len ústne)až mi po 1aj 1/2 roku oznámil-že síce ma velmi miluje,ale nedokáže žit bez manželky a syna.Vtedy som myslela že sa mi zrútil svet,ale čas zahojil ranu.Teraz som ,,štastne,,vydatá,mám super manžela a som štastná, že v mojej minulosti to dopadlo tak,ako to dopadlo.Inak by som nespoznala takého skvelého človeka,manžela a kamaráta v jednom!!!! Držím ti palce Markétka ale,never mu-keby ta tak miloval, tak dávno by bol s tebou za tie 2 roky a nie s manželkou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Markétka (St, 10. 9. 2008 - 09:09)

Ahojte všici....mám tady na vás prosbičku. Je mi 26 a už 2 roky chodím se ženáčem.Nejdřív jsem to brala jen tak easy,pak se tvrdě zaláskovala, potom (asi po 2 měsících - jsme z jinýho města) z něj vylezlo, že má rodinu, touž sem z toho nedokázala nějak vycouvat.Od tý doby se "rozvádí". Myslíte že mám nějakou šanci? Fakt si nechi přiznat, že jsem dopadla tako všechny ostatní v podobný situaci.

sona (Ne, 7. 9. 2008 - 09:09)

Zas nemůžeme házet to jen na chlapy. Já jsu teď taky mezi těma,co zahýbají. Nejsem vůbec na to hrdá, znám ty řeči o tom,abych si představila kdyby to udělal můj manžel. Ale bohužel to přišlo. Není to nic pravidelnýho, nic vážný. Spíme spolu tak jednou za tři měsíce. Sem tam si zavoláme, napíšeme. Ale nevěra to je. A já nevím, jak teď z toho ven, protože doma mám toho nejhodnějšího chlapa,jakýho bych mohla mít, ale v posteli mu to stačí tak jednou do měsíce,ale já potřebuji častěj obejmout,pohladit a ne jen tak v rychlosti, aby už to bylo. A to mám bohužel u toho druhýho. Sama vím, za co teď jsu a stejně to dělám. Tak potom budu asi chlap.

Ludmila (Pá, 29. 8. 2008 - 00:08)

Já bych ty kurevníky očkovala povinně,no řekněte ženský,tuhle nemoc odse...e jen my,náš ženský organismus je během života vytíženější nežli mužský(těhotenství,porod,kojení) a ještě navíc zátěž očkování?Měli by očkovat pubertální hochy.

Návštěvník (Čt, 28. 8. 2008 - 23:08)

Očkování je nejúčinnější pro ženy, které ještě neměly žádný sex, tedy se nesetkaly s žádnými viry mužů. možná by bylo lepší očkovat všechny muže před zahájením pohl. života, což lze.

Návštěvník (Po, 18. 8. 2008 - 17:08)

Nesmutni.:-)Možná pomůže poradit se s rozumným gynekologem/gynekoložkou.
Dnes je to spíš obráceně, nevěra je běžnější než věrnost.
Očkování ti doporučuju!

anon. (Po, 18. 8. 2008 - 15:08)

Děkuji za odpovědi. Už jsem to trochu omrkla a jsem docela vystrašená. Musím říct, že mne nikdy nenapadlo, že budu v podobný situaci. Věrnost mi připadala jako samozřejmost. Tak teď přemýšlím o očkování Silgard, protože tohle se může kdykoli opakovat. Takže teď si zařídím očkování, ještě asi budu potřebovat psychologa. Fakticky mě to docela zkrouhlo.

Olina (So, 16. 8. 2008 - 21:08)

Měla jsem na mysli rakovinu děložního čípku, která se opravdu přenáší pohlavním stykem. Tu rakovinu způsobují lidský hpv viry.

Návštěvník (Čt, 14. 8. 2008 - 16:08)

Pleteš se, Dito! Zřejmě jsi ještě neslyšela o HPV a následné rakovině dělož. čípku. Radši si fofrem doplň znalosti - ve vlastním zájmu!

Dita (Čt, 14. 8. 2008 - 16:08)

Rakovina?Trochu mimo.Kdyby si se trochu koukla po světě tak by si věděla že rakovina je bujení.A to je nepřenosný.

Reklama

Přidat komentář