Reklama

Nevěra

dena (Čt, 8. 5. 2008 - 11:05)

jasne, ze si musime vazit samy sebe ..to plat jak pro baby, tak pro chlapy..nevim.nechce se mi verit, ze by neexistopvali lide, kteri si jsou verni..porad asi doufam, ze neco takoveho je mozne..:)

Soňa (Čt, 8. 5. 2008 - 09:05)

Citace: /Můj muž byl můj první. zamilovali jsme se do sebe na první pohled. Hrozně moc jsem ho milovala a dala jsem mu všechno./

Milé dámy :-) Není nic krásnějšího, než být ženou. Je jen na nás, jaký život si zvolíme. Dnes nejsme na mužích finančně závislé, nemusíme si halit obličej jako ženy v jiných zemích, můžeme se vzdělávat, profesně a zájmově se realizovat, svobodně se vyjadřovat, máme právo volit...
A navíc máme ten dar, že můžeme mít dítě.
Jsme na mužích naproto nezávislé, úplně soběstačné, umíme si zařídit naše hnízdečko, vytvořit zázemí a teplo domova, skvěle si uvařit, udržujeme si čisto a oheň v krbu.
Nejsou žádné překážky, které se nám stavěly do cesty, abychom nemohly být šťastné a být samy sebou.
Jediné překážky, které existují jsou ty, které si samy vytváříme.
A teď bych se ráda vrátila k citátu na začátku. Hodně z nás nás v sobě udržuje starý model. Muž není všechno. Proč svému muži tato dámo obětovala všechno?
Žijeme jen jednou!
Muž má své zájmy, sport, dobrou práci a milenky. Který muž řekne, že jeho žena je pro něj všechno a že jí obětoval celý svůj život? Kolik mužů to napsalo do této diskuse?
Podle mého názoru to často bývá tak, že muž bere partnerku jako přilepšení ke svému životu, manželstvím jeho život nekončí a už vůbec pro něj neznamená začátek sebeobětování a absolutní oddanost své ženě.
Možná bychom se od těch mužů mohly přiučit a nebrát je tak vážně. Muži věrní být nedokážou a je naivní to od nich očekávat.
Proto nezahazujme svůj život, mládí, zájmy, cokoliv co má pro nás hodnotu. Važme si samy sebe, spoléhejme samy na sebe a užívejme si života naplno, ať si pod tím představí kdo chce co chce.

Návštěvník (Pá, 2. 5. 2008 - 14:05)

dobře ti tak, ty lopato, asi si moc nevážíš, toho co máš nebo koho máš:-)

Pozor zákruta (Pá, 2. 5. 2008 - 14:05)

Všude čtu,že když se zahne,tak každopádně ZATLOUKAT,ZATLOUKAT!Já jsem zahnula,teď STARÝMU kape něco z ptáka,mám ZATLOUKAT?,mám pocit-že asi brzy zatluče MNE:-(

kuka (Pá, 2. 5. 2008 - 10:05)

ivano..jak to jde?ja nevim.mne by se tezko odpoudtelo.nevera je hnus..ale clovek nikdy nevi koho potka..to samozrejme neni vymluva..nebo omluva.druhyho to pak jen boli..a budto se snazi zapomenout..a podari se mu to.a nebo ne a vztah de do perdele..:/

lenička (St, 30. 4. 2008 - 19:04)

Hmm, tak když to tady tak čtu, tak koukám, že nejsem jediná. Já jsem pocítila změnu s manželem před třemi měsíci a to, že mi je nevěrný po osmi letech vím teprve týden. Měl strach mi to říct a ted? Odstěhoval se, chce rozvod a hlavně mít ze mě dobrou kamarádku. Jak tady někdo řekl, cítím se v pasti, nemůžu nic dělat, ale přesto doufám, že se vzpamatuje a uvědomí si, že čerstvé maso není všechno. Navíc se jedná o ženu, která mi po něm jela už od střední a nakonec vyprala svého přítele po osmi letech a dostala mého manžela. Bolí to jako čert, ale čekat mi za to určitě stojí, ikdyž provedl to co provedl a je to fakt šit, je to člověk dle mých představ. Jenom čas ukáže.

eva (St, 30. 4. 2008 - 18:04)

Ivano,obdivuji Tě a chápu Tě a přeji Ti,aby to alespon Tobě vyšlo a byla jsi znovu štastná.Je tu každý jiný příběh a přesto jsou všechny stejné a je mě z toho hodně smutno.

ivana (St, 30. 4. 2008 - 17:04)

pro evu: do doby než se to stalo jsem byla strašně naivní,myslela jsem si že život je nádhernej ale teď vidím že život je prohnilej a hnusnej.A děje se to všude.Prostě teď vím jen to že co bude dál ukáže čas.Jistá si jsem jen tím,že si nejsem jistá ničím!Závidím vám že se cítíte líp já si prozatím život bez něj nedokážu představit.Máme strašně moc společných zájmů,má rád syna.Uvidím.Kdybych se o něčem takovém dozvěděla znova tak ho určitě vyhodím.Zatím se dost snaží vše napravit ale co udělal se vrátit nedá,to víme všichni.

ivana (St, 30. 4. 2008 - 17:04)

pro romana:já vím že to bude bolet dlouho,pořád nedokážu pochopit jak mohl???!!!!Necítila jsem ani náznak toho že by se mohlo něco takovýho pro mě úplně nepředstavitelnýho stát.Je mi strašně.Hlavně když jsem sama doma.Co vím určitě je,že nikdy nezapomenu ani neodpustím ale naučím se s tím žít.Časem se snad ukáže co dál.

eva (St, 30. 4. 2008 - 17:04)

Ivano,já jsem se o nevěře manžela dověděla před devíti měsíci,pět měsíců jsem se snažila zapomenout a jít dál,ale prostě to nešlo a raději jsem po 15 letech manželství podala žádost o rozvod.Neříkám,že to bylo jednoduché,ale je mě o hodně líp a dětem asi taky.

roman (St, 30. 4. 2008 - 17:04)

Ivo odhalená nevěra tě nebude bolet týden nebo měsíc.Bude to trvat dýl,ikdyž je možné že za delší dobu zapomeneš.

ivana (St, 30. 4. 2008 - 09:04)

pro kuka: ještě pořád jsme spolu.Jinak jsme spolu skoro pět let,taková krizová doba no.Máme jedno dítě takže není tak jednoduchý to zkončit .Já jsem taky měla spoustu důvodů toto udělat ale vždycky jsem si říkala že tohle bych mu nemohla udělat.A taky nikdy neudělala ani teď co už to vím přez měsíc.Můžu říct že to bolí pořád stejně jako když jsem na to přišla.S tou mrchou spal jen jednou.On nic neutají,je slaboch.Teď se ke mně chová hezky,v posteli je to jako nikdy ale kdyby to udělal znova tak ho nekompromisně vyhodím.Už bych dál nestrácela svoje nejlepší roky s někým kdo by o to vlastně vůbec nestál.Ale trápím se,strašně!!!!

Ani (Po, 28. 4. 2008 - 11:04)

tomu nezabráníš i kdyby jsi se na hlavu stavěla

Pepa (Po, 28. 4. 2008 - 11:04)

A on by někdo (např) o Paroubka zavadil, kdyby byl dodnes náměstkem v RAJi???
Nebo o slizskýho Františka Janečka??? Myslíš, že je opravdu čistá láska??:-)

Lucie, bohužel to co se s Tvým chlapem děje, dělaj jen a jen ženský.

Ženská ženský dokáže udělat hnusný věci.

Lucie (Po, 28. 4. 2008 - 10:04)

Já si myslím, že to snad ani milenky nejsou. Teď je ve stádiu, kdy mu ten zájem lichotí, zvedá se mu pomalu sebevědomí, začal se jinak oblékat, změnil styl úplně všeho... Zkrátka se na "to" připravuje, to je mi jasný. Ale jak tomu zabránit? On si nepřipustí, že se chová jako šašek a že kdyby nebyl tam, kde je, tak by o něj nikdo nezavadil..

Ani (Po, 28. 4. 2008 - 10:04)

Milá Lucko,počítej s tím,že bude hůř.On si vůbec neuvědomí,že ty jeho kamarádky ho budou chtít,pouze pro jeho postavení a peníze.Vůbec mu nedojde,proč dříve ty ženské nezajímal,proč je nepřitahoval.Nyní se bude nadnášet,díky zájmů těch telátek,kterým bude silně nesympatickej vzhledem,ale oni to skrz jeho postavení a peníze překousnou.Promiň nechci se Tě dotknout,ale věř mi,že se zachová jako hajzl..Vím jak se cítíš..pa hezký den....

Pepa (Po, 28. 4. 2008 - 10:04)

Lucie, to jsi nevěděla, že největším afrodiziakem pro ženy je moc a prachy??? :-((

Lucie (Po, 28. 4. 2008 - 10:04)

Mám doma taky jednoho, kterému ze změny zaměstnání narostl hřebínek. Je celkem nevzhledný, ale má jiné přednosti, pro které jsem ho milovala (miluju?). Ženskejm byl spíš pro srandu, tak mi ho bylo i trochu líto.
Žili jsme si hezky poklidně, dvě zdravé děti... klasika. Až se stalo, že ze dne na den změnil pozici (a o hodně stupňů výš) je teď docela známý a vlivný. V tom okamžiku se úplně obrátilo jeho myšlení. Ženský, které by o něho nikdy nezavadily, se teď mohou přetrhnout. Má spoustu "kamarádek"....
Myslím, že jsme byli nejšťastnější, když jsme nic neměli....

kuka (Po, 28. 4. 2008 - 09:04)

no myslim, ze byl na tebe zvykly..a jen tak se mu nechtelo opoustet byvaly hnizdecko lasky..no je to hnus jak svina..kdybby si to aspon prevedl na sebe..jak by bylo jemu..kdyby si delala ty, co on tobe..:/ a pak se jeste vracela domu..nekdy proste clovek sahne po te na pohled "jednodussi" ceste..to se nekdy ale nevyplaci..jak dlouho ste spolu byli ?

ivana (Ne, 27. 4. 2008 - 23:04)

Já jsem neměla pocit že by náš vztah upadal,všechno bylo pořád stejný,jenže můj partner změnil zaměstnání a tak trošku mu narostl hřebínek.Když chtěl spát s někým jiným tak proč se vracel domů????Když si teda asi myslel že se náš vztah rozpadá!!!!Proč neodešel za jinou,když jsem mu nebyla dost dobrá.Máš nějaký vysvětlení??Docela by mě zajímal tvůj názor.

Reklama

Přidat komentář