Reklama

Nevěra

ty a ja (St, 26. 3. 2008 - 10:03)

Marketo a jak skoncil tento dojemny pribeh? Vzali jste se ? Myslim, ze jsi dost naivni pipka :-). Zda se mi to vsechno jako vymyslene :-(.

Markéta (St, 26. 3. 2008 - 08:03)

Už 5let žiji s mužem kterého moc miluji,naše láska byla ta nejhezčí až jsem si říkala jestli je to normální.Nehádali jsme se, věřili jsme si nikdy jsem ho nepodezírala.Loni jsme se dohodli že se letos vezmeme já jsem byla tak moc šťastná a čekala jsem celí rok na to až přinese papíry a spolu je vyplníme, ale něco se změnilo. Místo papíru jsem našla v jeho mobilu zprávy od jiné slečny. Dost jasně tam bylo napsáno jak se jí líbí sex s mím přítelem.

BÁRA (Čt, 31. 1. 2008 - 13:01)

Podvedla jsem svého přítele se svým prvním klukem,měla jsem ho pořád ráda(toho prvního)i když jsme se rozešly.Máme spolu strašně zvláštní vztah,máme se rádi jinak(víc)než kámoši,ale milování to taky není.Vždy když se setkáme je to krásný a to spolu nespíme jen se líbáme nebo mazlíme,je v tom oboustraná láska.Trvá to už čtrnáct let a oba víme že když jeden druhému zavoláme vždycky to skončí stejně.Nemůžeme s tím přestat,ani asi nechceme,přes to že jsme oba šťastně zadaní.

:-) (Čt, 31. 1. 2008 - 06:01)

to snad neni možný..bože ty jsi jelito

lentilka (St, 30. 1. 2008 - 23:01)

mám dlouholetého přítele a když jsem o prázdninách byla na 3 týdny pryč a sama v pokoji, tak strašně sem se cítila sama, že jsem potřebovala mít nějakého chlapa u sebe, cítit to "chlapství", to objetí .. na sex nedošlo, ale myslím, že mi to pomohlo si uvědomit, co chci. a bývalé úlety taky jim nemůžu odolat, když je vidím na nějaké akci, tak cítím vášeň a nejde se tomu ubránit, když opravdu ten člověk vás přitahuje vším, čím jde. nevím, pořád se utěšuji, že když nedojde na sex, není to opravdová nevěra ..

tatan (Út, 8. 1. 2008 - 23:01)

zpet k nevere-ste neverni?a proc?

Adina (Út, 8. 1. 2008 - 21:01)

Jedna stastna rodinka=D

Návštěvník (Út, 8. 1. 2008 - 21:01)

To byl dobrej výlev:-))

tatan (So, 24. 11. 2007 - 15:11)

haha
Ignacius je asi dost velkej posuk.
mě narozdíl od něj jímá podezření, že je to nejaka blba sranda.protože jestli ne a někdo s takovým "myšlením " existuje, tak bychom se měli zamyslet nad tím, proč má tak MALÝ MOZEK?

Návštěvník (So, 24. 11. 2007 - 13:11)

JDI K ČERTU!!!

IGNACIUS R. (So, 24. 11. 2007 - 11:11)

Nejen zde,na Doktorka.cz,ale i v prakticky všech ostatních médiích na člověka všude křičí do očí bijící ženský vaginocentrismus, tedy omezení veškerého myšlení a soustředění na jediný subjekt, kterým je autorčina vagina. Neomalené považování vlastní vaginy za střed vesmíru a za jediné téma hodné diskuse je zároveň u žen příčinou jejich otupělosti postavené na směsi naprosté absence empatie spolu s bezohledností, egoistickou nezodpovědností a omezeným intelektem. Všimněme si, na jaká témata ženy píšou zpovědi: Samé hormon.antikoncepce, klitorisy,orgasmy,nevěry,či jiné,rozličné nestoudnosti.

Zatímco muži píší na internet inteligentní příspěvky v rozsahu nepřeberného množství zajímavých témat (počínaje filosofií, přes morálku, zodpovědnost, zákony až po vědu a techniku), předmětem ženského zájmu je jen zcela výjimečně něco jiného než vlastní hladová vagina a její uspokojování.

Lze se pak divit, že je ženám právem upírána rovnoprávnost? Lze poté odmítat prohlašování žen za pouhý nástroj k uspokojování sexuálních potřeb muže a plození dětí? Osobně se domnívám, že nikoliv - naopak, ženský vaginocentrismus je důkazem toho, že ženy ve skutečnosti ničím jiným být ani nemohou.

Jímá mě podezření.že není naděje,že se vše obrátí k lepšímu...

"IGNACIUS R.-meč pravdy.

http://www.lide.cz/pracujici.mladenec

tahuma (Pá, 23. 11. 2007 - 12:11)

ahoj Renčo,je blbý,žes mu našla nějaký sms v telefonu..asi si mu nedůvěřovala už předtím že?no pokud jsou to zprávy typu:miláčku..chybis mi..tesim se n a tebe..tak bych mu nevěřila.na rovinu bych mu řekla ať nedělá kokota ze sebe a ať nemaže máslo na hlavu Tobě a ať jde s pravdou ven.6 let je hodně dlouhá doba.chceš aby to trvalo dál i přesto, že by Tě "šidil"?

tahuma (Pá, 23. 11. 2007 - 12:11)

pro Denisu: no, chápu - musí to být těžké..já sama nevím jak bych se zachovala..na jednu stranu byl moc a nevěděl co dělá, ale ta slečna zřejmě zas tak moc nebyla a šla do toho.já bych asi partnerovi nezačala věřit.možná SKORO,ale to je právě to slovo..a jak to jde teď?

Renča (Čt, 22. 11. 2007 - 13:11)

Ahoj, teď zrovna něco podobného prožívám. Nemám sice nic potvrzené, ale těm výmluvám které slýchám se věřit moc nedá. Chodím s přítelem 6 let, a musím říct, že to vždy nebylo krásný, ale přežily jsme to. Ale teď vážně nevím. Už několikrát jsem v jeho telefonu našla dost jasné sms, bohužel vždycky jsem na ně dostala nějakou výmluvu, proč je v tom telefonu má. Jak to pokračuje dál?Začal si zamykat telefon.. takže je to asi jasné, že?Ale on tvrdí, že se mnou chce být, a že nic takového se neodehrává, že si to prostě namlouvám. dokonce jsem ho po dlouhém boji donutila, aby mě s ní seznámil - to mě čeká teď v neděli...a můžu Vám říct, že oboum připálím pod prdelkou. Podle některých reakcí bych totiž řekla, že ona asi neví, že spolu stále jsme, tím pádem jí to nejspíš bude muset vše říct, anebo já prostě nevím.Může mi někdo říct, zda mám věřit intuici a nebo mám důvěřovat jemu?

Denisa (Út, 20. 11. 2007 - 22:11)

nu je to složité, věřit nebo nevěřit, snad se to nějak podá a vyřeší se to...

no name (Út, 20. 11. 2007 - 21:11)

no práve vzdy kdyz nekam pujde nebo se zdrzi budes premyslet kde je a s kym...ja bych mu to odpustit nedokazala...ja sama jsem zahla a byla tak blba a rekla mu to...a on miodpustil ale nejak jsem si ho pak prestala vazit asi jsem chtela aby se se mnou rozesel...stejne jsem to udelala zas to uz jsem mu ale nereklapac vim jak ho to pred tim zranilo...

Denisa (Út, 20. 11. 2007 - 18:11)

nevím co budu ještě dělat, ale každopádně ted potřebuji čas a nechci ho ani vidět, asi si to všechno potřebuji urovnat v hlavě... Je to fakt, že už tam nebude taková důvěra, protože se budu bát,že to udělá ještě jednou... Nebo budu chodit všude s ním, ale to je taky naprd...

Lucie (Út, 20. 11. 2007 - 17:11)

to mu budes odpoustet pokazde kdyz se opije?

Iveta (Út, 20. 11. 2007 - 15:11)

Deniso, pokud můžeš, a miluješ ho, přenes se přes to. A co když si to ta holka vymyslela ? Možný je všechno. Ale počítej s tím : podvedl jednou podvede i jindy.

Denisa (Út, 20. 11. 2007 - 14:11)

On mi to řekl, sám, protože si nic nepamatoval, tak jí napsal, protože tam byla jediná holka, tak co kdyby náhodou a ona mu napsala,že spolu spali... Jeho to mrzí a řekl mi,že kdyby byl střízlivej tak to neudělá...

Reklama

Přidat komentář