Reklama

Lipo - babinec

sametka (Pá, 3. 9. 2004 - 08:09)

Martino-pokud jdes v patek,tak v nedeli uz tect zcela jiste nebudes. Na to muzes vzit jed. teda ten radsi ne,protoze by te byla pak skoda,takova krasna odsata stihla holka!:)))Co se tyce penez na liposku. No ja nevim,ja mam rada,kdyz se KONKRETNE a jasne domluvim na cene predem, jednak at vim,kolik si ssebou vzit penez (na splatky se mi nechce to delat) a za druhe mam rada takovou tu jistotu,ze mam jako vse uz zarizeno a uz se ceka pouze na samotny zakrok. Ono cela ta zalezitost kolem liposky je docela psychicky narocna,alespon pre mne byla a troufam si trvdit ze porad i je, jsem proste straspytel,a tak pred kazdou dalsi mam porad stejne pocity,trosku uzkost,trosku strach...proto mam rada kdyz vsechny ostatni veci mam v poradku,abych pak nemusela na miste resit nejake trapasy s penezma nebo co. Navic,mam rada informace predem (co se tyce ceny),abych v pripade ze mi nevyhovuje,se mohla zaridit jinak. Protoze po zakroku uz je pozde bedovat. Jinak ceny jsou preci v cenniku,ktery asi zatim na internetu nevisi. Nebo mozna to je zamer, take ne kazda plasticka chirurgie vyvesuje svuj cennik verejne,ale to ja se vzdycky pro jistotu radsi zeptam i osobne na cenu,abych mela jistotu. Ja jsem fakt takova sichr:-) Znate ten vtip, jak stoji chlapek u hrobu sve zeny a zaleva ho cementem. U toho je napis: Ja vim, ale sichr je sichr, Marie:-)

Martina (Pá, 3. 9. 2004 - 08:09)

Sametko...samozrejme ze jdu do Prahy :-) a moc se tesim. Dekuji za odpoved na ty platby predem a dohromady atd. Taky si myslim ze setrit na tech "plenach" neni dobry, teda aspon ja jdu v patek a nechctela bych v nedeli odpoledne zjistit ze jich mam malo :-) tak si jich taky koupim dostatek a kdyz tak se proste pouzije na jiny ucel nebo jak Sametka pise se prodaji.Jinak Zuza me taky zarazila s tim co pise, holky ja s Jirkou na konzultaci vubec nemluvila o cene, tak teda nevim, mam az pujdu 14.9. na krev a na namereni kalhot tak se ho mam zeptat teda na cenu (abych samozrejme vedela kolik si mam prines penez) a mam jako chtit at i to napise? nebo mam verit tomu co rekne? Docela jste me tim zarazili, ale kazdopadne vim ze pan doktor s tim asi nema nic moc spolecnyho co se Zuzce stalo, a urcite nestraci na sve vaze a na sve profesionalite. Preji vam krasny den.

sametka (Pá, 3. 9. 2004 - 08:09)

Bandino-v dnesni dobe ja uz neverim nikomu,taky se mi neco podobneho uz parkrat stalo,tak od te doby mam pouceni,ze co nemam na papire cerne na bilem,to jakoby nebylo. To je jedina jistota,kdyz ma clovek v ruce papir. Jinak nema nic. Ja takhle prisla o jeden byt a spooooooousty penez (alespon pro mne).A u soudu jsem stejne nic nevysoudila.nevim pro koho jsou ty zakony delane,pro cestne a seriozni lidi asi ne.

sametka (Pá, 3. 9. 2004 - 08:09)

K prispevku od Zuzky: jen to uvedu na pravou miru trosku,protoze ten prispevek zni trosku zmatene: V Medicomu tady v Praze ceny urcuje (asi take po dohode s lekarem) Jiri Bazant, cili veskere dotazy na financni obnos je nutno orientovat na nej,pan doktor se v tomto smeru ucetnictvim nezabyva, jen provede pozadovany zakrok. Ja jen aby bylo jasno, aby nepadalo na pana doktora nejake podezreni ci co. Holt, jsme na trhu,kde je silena konkurence,od toho se asi odviji i ceny zakroku.I kdyz do dneska jsem nepochopila,proc je u Mestaka tak draha ta liposka,kdyz zas takovy expert asi zrejme taky nebude,jelikoz o nem reference tady vubec zadna nepodala zatim.... a to je v praze jeden z nejznamejsich plastiku...

bandina (Pá, 3. 9. 2004 - 07:09)

Zuzko-tak to jsi vůbec neřekla??Tak to taky nemám ráda.Tohle se mě stalo letos při placení ubytování.Jiná cena smluvně,jiná při placení.

zuza (Pá, 3. 9. 2004 - 07:09)

Jinak Helenko, ja se kosmetice musim vyhybat jak cert krizi, asi mam nejakou alergii na kosmeticky nebo co:-), ale vzdy me naskacou sileny pupence. Od Medicomu ja uz nic stejne chtit nebudu, docela me namichlo, ze na konzultaci byla dohodnuta jina cena, nez mi pak po vykonu ukazovala faktura. Doktor pracuje perfektne, ale takove drobne neserioznosti mu zkazi povest, byt to neni jeho zalezitost.Kdyz je clovek plny euforie po tom anestetiku , tak odkyve kazdou blbost. Takze cena by mela byt znama predem naprosto jasne.To je stejne dulezite jako vsechny dalsi informace.

sametka (Pá, 3. 9. 2004 - 07:09)

opravuji preklep: ne "drav.potreby" ale Zdravotnicke potreby (pro duslednost) :-)

sametka (Pá, 3. 9. 2004 - 07:09)

Ivanko-taky me ceka bricho u pana Linzera. Ale to az kdovikdy. Vy uz tady budete vsecky s odsatyma panderama zatimco ja si to sve budu vlacet furt ssebou:-)Co se tyce saveho materialu,tak VLOZKY urcite NEEEEEE! Vlozky davaji jenom ti, co liposce absolutne nerozumeji. Normalni savy material,myslim ze ve zdravotnickych potrebach se da zakoupit,rika se tomu normalne "savy material", a je to takovy neprotekavy ctverec asi 50x60cm. Myslim ze jeden stoji 10-20Kc, a tudiz se oplati si jich koupit vice,ja treba op lipce vnejsich stehen,jsem jen prvnich par hodin po liposce menila ty pleny asi 5-6x. pak v noci jednou a druhy den asi jeste 2,docela dost mi to teklo,asi ze to byla velka oblast a taky hodne tumesc.tekutiny ve mne.proto na savem matrosi neni nutno skudlit. Pokud vam zustane nejaky navic,tak se vzdycky da prodat nekomu,kdo na lipku teprve jde, nemyslim si ze to muze byt po nekom hygienicky zavadne,je to v takovem baliku,jak plenky byvaji,a pokud se v tom clovek vyslovene nedloube,tak je to zabalene tak aby dovnitr toho saveho materialu nepronikla zadna necistota,je to tim nepromokavym povrchem ulozeno smerem ven, a to save je uvnitr. myslim ze to pouzivaji v nemocnicich jako save podlozky treba pod starsi pacienty,nebo mozna i pri porodech. Lekarnici uz budou vedet (ale asi misto lekarny bych spis navstivila drav.potreby).

sametka (Pá, 3. 9. 2004 - 07:09)

Martino-zalezi na tobe jak to chces platit (tedy pokud jdes k panu doktorovi Linzerovi do Medicomu). Pokud do Breclavi,tak to nevim,jak se resi. Ale myslim,ze staci az kdyz budes platit celkovy vykon,tak ti k tomu prifari cenu za ty kalhotky. Netrap se tim. Kdyby bylo nejhur,tak bys je tam jeden den nechala bez placenia druhy den by sis prinesla penize za kalhoty,ale nemyslim si ze neco takoveho hrozi.

bandina (Čt, 2. 9. 2004 - 19:09)

Ahoj Ivano.Já jdu teprve 17.9 do Břeclavi na konzultaci.Taky břicho.

Ivana (Čt, 2. 9. 2004 - 18:09)

Ahoj děvčátka,jsem spíše tichým přihližitelem vašich příspěvků,ale protože se blíží i můj termin na lipošku - tj.24.9., potřebovala bych vědět ještě jednu věc.Ten savý mater. mohou být i úplně klasic.vložky, popř.s jakou značkou máte nejlepší zkušenosti?v předešlých příspěvcích jsem nic neobjevila.Jdu na břicho do Břeclavi,tak už sipomalu dávám vše potřebné dohromady a jsem fakt ráda, že mám od koho čerpat info... Ivana

zuza (Čt, 2. 9. 2004 - 17:09)

No ahojky vsem....to je prispevku, mam co delat, abych vsechno precetla...mam trochu komplikace s pripojenim (soucast domaciho boje:-))Taky vitam Helenku, odpocatou:-) Ja uz jsem uplne zhojena, musu v klidu dosednout, mam to moc pekny. Jeste to chce trochu cvicit a budu uplne dokonala:-))))Prazandy, kam chodite cvicit?

Martina (Čt, 2. 9. 2004 - 15:09)

Sametko muzu taky jednu trapnou otazku, jdu 14.9. na namereni kalhot plati se tam ty kalhoty hned a nebo az s fakturou? Ja jen kolik sebou penez a taky si rovnou mozna koupim ten savej material co rikas? Asi si o tom uz psala, ale ja mam ted dost prace a tak se omlouvam ze se nemuzu prolistovavat zpet. Dekuji ti moc, jen tak mimochodem jsem si te taky predstavovala jako dlouhovlasou a plavou :-):-)

Valorka (Čt, 2. 9. 2004 - 15:09)

no právě...mě to totiž taky přišlo jako docela blbost, taky mi biologie sice moc neříká, ale že by se tuk odsál někde a prdl jinam!? To těžko, to spíš silikon je na to dobrý, nejen na prsa :)))) No, ale psalo se to u pařeza, přece...

sametka (Čt, 2. 9. 2004 - 15:09)

Ahoj Helco,vitame te po dlouhe dobe! A Svettlusku vlastne taky!Helenko,ja byla taky na kosmetice u Lucky,je to tam moc prima vid?Akorat jsem na tu jejich kosmetiku asi alergicka,protoze me pak naskakaly puchejrky,tak jsem toho radsi nechala.Ted jsem po permanentnim makeupu taky samy opar,asi nejsem vhodny adept na ruzne kosmeticke kury a zkraslovace:-) No tak ja si to vynahradim alespon liposukcema:-)))))Valorko-ano pan doktor uz ty mirkokanyly ma,protoze jsem s nim dnes telefonicky mluvila a rikal mi o tom neco.Me ani nejak netrapi jake ma kanyly, on je na to odbornik a ja mu plne duveruji,akorat abych mela ten efekt hezkej:-)to je zaklad.Jinak co se tyce vkladani tuku do tela, ohledne vyplne pripadnych prolaklin po spackanych liposkach,tak to je blbost jak blazen! Kazda bunka v nasem tele musi byt nejak vyzivovana,je to preci jen "zivy" mirkoorganismus, s vlastni fazi zivota, uplne kazda jedna jedinka. Na to aby mohly rust,potrebuji ziviny,kyslik a pod.Nestudovala jsem biologii,ale z ruznych dokumentarnich filmu a zdraviotnich knizek vim,ze ke vsem tem bunkam vede nejaky kanalek,kterym je dana bunka vyzivovana. Ä nejinak je tomui v pripade tukovych bunek. Kazda ta bunka je napojena na sve okoli nejakou tou "nitkou" kudy si vymenuje informace s okolim podobne jako plod v matce. a tudiz kdyz se dostane do tela "mrtva" tukova bunka, tak predpokladam ze se neobzivne,neuchyti,spis odumre, a tim padem se zadna prolaklina zadnym tukem nevyplni,protoze ten tuk (ty mrtve tukove bunky) uz se nemaji jak napojit na tu "obzivu" a spis bych rekla ze jsou v danem miste nezvanym hostem a drive nebo pozdeji se je bude snazit telo nejak vyloucit, mozna nejakym zapalem a pak se to treba resi operativne. i tuk musi byt na svem miste pevne uchycenyx,aby tvoril hezkou bouli (treba jako na zadnici),neda se jen tak nekam vstriknout mrtvou masu , zhluk nejakeho biologickeho opdadu a naivne si myslet, ze se to nejak vstreba a vyplni se tim nejaka dira. Nejsme latkove panenky,proboha!

Valorka (Čt, 2. 9. 2004 - 14:09)

Sametko, teď mě napadlo, jak budeš o víkendu na té lipošče, tak se mrkni, jestli už pan doktor používá tu novou mikrokanilku prťavou, tuším, že před časem o ni psala Zuza. Myslím, že zrovna tebe s ní polechtá, protože když jdeš jen na tu korekturu, tak to bude takové drobné dorovnávání titěrné, že jo.Dneska mám trošku volněji v práci, tak se tady můžu rozepisovat, včera jsem měla takovej fofr, že mě málem kleplo, tak se dneska za odměnu flákám, už vidím , jak to zítra zese budu nahánět.Jinak jsem si tak četla na netu o lipoškách, většinou na stránkách klinik a ten super šikovnej mistr vln rozvětvenej, tam má napsáno, že vstřikuje i vlastní tuk (néé svůj, ale klientčin) do prohlubní, třeba po předchozích lipoškách, asi myslí těch zdrbanejch :)))) To je docela zajímavý, co si o tom myslíš zkušená Sametko??? Ty jsi tam byla na té první opravě, viď?? Vstřikoval tamněco??? no já už se fakt z nudy zabývám blbostma :o)))))

Helena (Čt, 2. 9. 2004 - 14:09)

Tak holčiny, konečně jsem se prokousala všemi těmi příspěvky od doby kdy jsem odešla na dovču a je toho požehnaně. Tak opožděně moc děkuji Zuzance a Janině za přání k svátku, ale vzhledem k tomu, že jsem byla na dovče už 18.8. tak už jsem nemohla reagovat a v práci jsem teprve od úterý a to jsem měla fofr, tak sem ani neměla čas se na doktorku podívat až pořádně dnes. Já už jsem asi zahojená. Už mě nic nebolí na dovolené jsem mohla krásně plavat a žádnou bolest jsem už necítila. Ale že bych se měřila kolik mi ubylo cm, to taky nevím, ani mě to zatím nenapadlo, protože na dovolené jsem se nijak neomezovala v jídle. Pro mě je důležité, že nemám boule, které jsem měla před liposukcí. Ještě uvažuji o odsátí pozadí, ale počkám až po kontrole co řekne pan doktor. Já bych na ní mohla chodit každý měsíc, protože mě hrozně chybí to, jak se k Vám všichni chovají a vůbec jsou moc prima a celý ten proces je v pohodě. Jo a Zuzi, byla jsem na kosmetice v Medicomu u Jiříka a můžu vřele doporučit, je to bezva. Starala se o mě Lucinka /oni sou tam asi samý Lucky/ a i sem si dřímla. Je to takový odpočinek. Až budu úplně zahojená, tak se objednám na ty další procedury:)

Světluška (Čt, 2. 9. 2004 - 14:09)

Sametko jak píšeš myslím, že se ještě nemusíš stresovat určitě držáčky ještě povolí...ale chápu tě člověk to chce mít dokonalé, útlé no prostě nej nej...

Šárka (Čt, 2. 9. 2004 - 14:09)

Ahoj holky, tak se vám musím pochlubit - už jsem se konečně odhodlala (to mi trvalo nejdýl :-) a dokopala jsem se k objenání na konzultaci k MUDr. Liznerovi. Takže v úterý 7.9. se rozhodne a uvidí, čím začít, neb kromě hlavy můžu nechat odsát celý tělo :-))...no prsa bych si tedy nechala :-)))

Martina (Čt, 2. 9. 2004 - 14:09)

Ahoj holky hlasim se po 4 dnech, protoze jsem se stehovali a mezapojili PC az ted.Sametko drzim ti palecky na sobotu, uz abych to mela taky tak blizko pred sebou.Jinak k tomu jak kdo vypada....ja jsem blondynka (promelirovana)dlouhy tak pod lopatky sestrihany s hnedyna ocima.

Reklama

Přidat komentář