Reklama

Lipo - babinec

zuza (Po, 30. 8. 2004 - 10:08)

Byla jsem na nich na Roztylech u Dr.Vrbickeho. Byla jsem tam v pulce kvetna. Proste to mam samou vlnu, zapomenute oblasti a jiny mista moc...je tam videt smer, kudy se slo s kanylou (sikme varhanky, vsechny jednim smerem :-))). V plavkach je to hodne videt:(

Katka (Po, 30. 8. 2004 - 10:08)

Zuzo,píšeš tady v jednom příspěvku,že vnitřky stehen by chtěly opravit. Kde jsi na nich byla a před jakou dobou?

Martina (Po, 30. 8. 2004 - 09:08)

Krasne rano holky, jaky byl vikend? Sametko uz to ma za par :-)bandino ja vim ze je jedno co je za obdobi, clovek chce co nejrychleji proc to jak pises co ho s...e a ja to naprosto chapu, ja mam prdel jako valach v zime ji sice schovam pod bundu ale staci se svleknout a je zle. Dokud sedim za stojem vsichni si myslim jak jsem hezka holka...jen vstanu je vse jinak. Mate pravdu v to a ja s tim souhlasim, ze at je jakekoliv obdobi, je dulezite dosahnout toho aby se clovek citil fajn ve vlastnim tele.....presne o to jde. Hezky den vsem.

zuza (Ne, 29. 8. 2004 - 19:08)

:-) delam to same, nakouknu...a...mrtvo

bandina (Ne, 29. 8. 2004 - 18:08)

já tu vždycky nakouknu a tady mrtvo.Všichni jsou někde na výletě.Tak snad v pondělí.pa

zuza (Ne, 29. 8. 2004 - 12:08)

Nikde nikdo, koukam, dokud nebudou prvni odsate, tak neni o cem psat coz?...jeste par dnu a uz to zase zacne:-)

zuza (So, 28. 8. 2004 - 09:08)

Ahoj Bandi, vubec nevim co dneska podniknout, protoze hlasili prehanky, takze chata asi pada, ale jestli nebude prset, tak odpoledne vyrazime na kolo, holcicka se pekne zakulacuje, jak se k ni blizi puberta, tak at mame nejaky pohyb obe.

bandina (So, 28. 8. 2004 - 09:08)

Mluvíš mě z duše Zuzanko.Tady jde o můj problém a ten mě s..e celej rok,nejen v létě.Kam dneska razíš?

zuza (So, 28. 8. 2004 - 08:08)

No jasne, kdyz clovek neco chce, ma to udelat hned za sebe muzu rict, ze jsem moc rada, ze jsem se rozhodla jit hned a obetovat i cast leta. Kdyz se ohlednu, tak to zase nebyl az takovy problem. Myslim, ze je uplne jedno jake je rocni obdobi, hlavne ze se problem resi a kdyz se vyresi, vsechno co tomu predchazelo stalo za to.

bandina (Pá, 27. 8. 2004 - 20:08)

Martinko,já tam jdu kvůli svýmu břichu.A to teda pod svetřík neschovám.No,pod volnej jo,ale tlačej mě kalhoty!!Takže pro mě léto není vůbec rozhodující.Já stejně nikam na koupáky nechodím a k moři jezdím ,kde je soukromá pláž.Takže na léto kašlu.Potřebuji vytvořit pas.A to doslovně.pa

zuza (Pá, 27. 8. 2004 - 15:08)

Jinak, kdyz jsem se nad sebou dnes zamyslela (otoky uz nemam asi vubec), tak mjsem musela uznat, ze zadnou dalsi liposku uz nepotrebuju:-). Neresitelnej problem byly akorat ty stehna. Ty vnitrky by chtely teda opravit, ale jeste si delam nadeji, ze jakmile zacnu zase po prazdninach a aerobikem, tak se to trochu vice zpevni a oprave se nejakym zazrakem vyhnu. Nohy m i ted k telu pasuji tak akorat a kdyby se jeste melo ubrat, asi uz by to bylo moc (kdo chce kozi nohy:-)? ).Takze vam vsem neodsatym drzim palce, aby se to podarilo podle predstav, fakt staci zacit resit ten nejvetsi problem a ostatni se pak uz da lehce zvladnout dietkou a cvicenickem :-)

zuza (Pá, 27. 8. 2004 - 15:08)

Presne jak to tu nekdo napsal, nejlepsi je se citi ve svem tele dobre a nemit problem pred skrini. Ja ten pocit ted mam, byt asi by se naslo par lidi, co maji predstavu idealu jeste hubenejsi nez jsem ted...rozhodne nejsem hubena, ale normalni, co je v mem pripade zatim to nejlepsi co se mi kdy podarilo:-).Zadna etericka bytost ze me nikdy nebude:-) na to nemam kostru.Jinak s brozurou zatim nic moc, je to dlouhej proces na jehoz konci nemusi byt vubec zadny vysledek. Rekla bych, ze kdo maze, ten jede a na to ja nemam ani povahu ani prostredky :-), takze uvidime:-)

Martina (Pá, 27. 8. 2004 - 14:08)

Sametka ma pravdu neni kam pospichat neboj se.....po konzultaci si sednete nad kalendar a do vanoc date nejaky ten volny termin pana doktora Linzera dohromady neboj se ..... a 17. 9. je za chvili :-) a pakkoukej informova bandino jak to dopadlo (mysli konzultace) a pravda je ze kdybys sla az na jare nebo po vanocich tak ze je to jedno, dalsi leto bude az za rok a v zime se tech pär faldiku schova pod svetr a bundu ne?? tak drzim palce :-)

sametka (Pá, 27. 8. 2004 - 13:08)

bandino nestresuj:-) treba se najde neco v rijnu-listopadu.a vubec, kam mas tak naspech?leto je tady az za xy mesicu:-)

bandina (Pá, 27. 8. 2004 - 13:08)

Martina:na konzulatci jdu až 17.9.v Břeclavi nejsou dřívější termíny.V Praze to máte lepší.Já už to vidím,pokud mě vezme,tak bude volnej termín na vánoce!

sametka (Pá, 27. 8. 2004 - 13:08)

Svetlusko-uvidim jak se vyspim:-)rano se rozhodnu:-) ale ne, na stehna jdu.ja vam zase pak napisu jaky to bylo.ted sem moc neprizpivam,protoze neni ani moc co psat, s liposkama je na jisty cas utrum, dovolene a tak podobne...znate to.

Martina (Pá, 27. 8. 2004 - 12:08)

Jojo Sarka ma uplnou pravdu, ale kdyz te nekdo pochavli je to uzasny pocit.....pred casem jsem zhubla z 83 na 70 a bylo to mooocccc prijemny kdyz mi nekdo rekl ze jsem zhubla a ze mi to slusi. Zuzo ja se tak tesim az budu po lipce a zacnu s tou tvoji dietkou :-)Zuzo a jak to vypada s vydanim brožurky???

Světluška (Pá, 27. 8. 2004 - 12:08)

Sametko teď jdeš na ty vnitřní stehna nebo na to bříško nějak se mi to popletlo:)))

sametka (Pá, 27. 8. 2004 - 10:08)

Sarko-tak ted jsi na to kapla! neni lepsiho pocitu nez kdyz se zenska ve svym tele citi skvele! to je pravda jak vysita! fakt,znam to taky. nejde ani tak o obdivny ohlasy okoli,i kdyz i ty potesi,ale hlavne kdyz u skrine nemusim stat hodinu a premyslet do ceho se tak z tech hadru asi vlezu:)

Šárka (Pá, 27. 8. 2004 - 09:08)

Zuzko, tak to ti fakt moc přeju ! :-)) Umím si představit ty skvělý pocity, kdysi jsem zhubla 15 kilo a taky jsem to slýchávala, dnes mám ty kila zpátky a slýchám opak :-((Neznám skvělejší pocit, než když se ženská ve svým těle cítí skvěle :-))))

Reklama

Přidat komentář