Reklama

SEX ZA PENIZE - mam malo penez, uz nevm jak dal ?

Jmesser (Pá, 22. 10. 2010 - 15:10)

a o Karkulce??

Gabča (Pá, 22. 10. 2010 - 15:10)

Nevím... samozřejmě je pro...Nebyl to žádný známý... našla jsem ho normálně přes net. Tedy ne na první pokus. Komunikovala jsem s víc chlapama, ale často byli divní nebo odpudiví. A pak je potřeba, aby z vás nevyzařovalo, že to děláte za prachy. Je jasné, že si vybírá on. Kdyby šel ke šlapkám, vyšlo by ho to levněji. Ale se mnou má prakticky normální vztah. Až na to, že za to platí. Těch 25 litrů pro něj není nějaká zátěž, vydělává přes 100. Před Vánocema mi většinou ještě přidá pár tisíc navíc na dárky. Akorát se s ním nemůžu chlubit. Ani před rodičema nebo kámoškama. Říkám, že mám práci z domova přes net.
Někoho najít není tak těžký, jednodušší než kdybyste sháněly někoho na trvalý vztah. Mužů, nabízející peníze za sex, je více než dost. Jde o to, za jakou částku a aby byl aspoň trochu přitažlivý... někteří adepti vypadali fakt děsivě, ha, ha §

Jana (Pá, 22. 10. 2010 - 14:10)

No a co nabízíš jinýho...Blbko podívej se na svůj pravopis
Závist je sviňa co? Aspoň že jsou takový jako ty - máme se čemu zasmát

Jana (Pá, 22. 10. 2010 - 13:10)

Jaqno musíš si uvědomit...Za prvé já říkala svůj názor a za druhé nejsem kurva z ulice která každýmu podrží a vykouří a ty co chodí za 500Kč jsou chuděry a ne ženské, je to jasné?
Takže mě k tomu nerovnej leda že dle sebe soudím Tebe

sunny (Pá, 22. 10. 2010 - 13:10)

Přesné jak říkáš lehko...přesně jak píšeš-odsoudí každý,pochopí málokdo.přtom chybu může udělat každý[email protected]

sunny (Pá, 22. 10. 2010 - 13:10)

Kde si ho našla :)))
To...štastná to děvčica :-))) nějaký návod kde takového najít? :-)

Jana (Pá, 22. 10. 2010 - 12:10)

díky.proti kafču nejsu :-)...Přesné jak říkáš lehko člověka odsoudit ale horší je naít pochopení tak že by jsme si vymenili email adresy?

Jana (Pá, 22. 10. 2010 - 12:10)

Nevím... samozřejmě je pro...Kde si ho našla :)))
To mít takového dobrodiňce tak si výskám tomu říkám terno )))
Tož nám budeš muset poradit kde se takoví hledají :)))

Gabča (Pá, 22. 10. 2010 - 12:10)

Lidi se nehádejte je to...Nevím... samozřejmě je pro holku hrdější najít si normální práci. Ale i já mám jako Viola prachatého kluka ze vzdáleného města, který mi dává měsíčně 25 litrů. Vybírala jsem pečlivě. Je hezký a milý. starší jen o 6 let, protože nějakého dědka bych asi nepřekousla. Ani to neberu jako prostituci. Služebně jezdí po celé zemi a vždycky se u mne zdrží celý den

sunny (Pá, 22. 10. 2010 - 12:10)

Tak to mi povídej splátky...díky.proti kafču nejsu :-) tak to mě vždycky každý dojme když řeší proč a na co jsem brala půjčky.přesně jak píšeš-je to každýho blbost a mém případě i naivita.ale vrátit se to nedá.beru to tak že co mě nezabije-to mě posílí.až to bude zamnou tak budu jak ze železa :-)

Jana (Pá, 22. 10. 2010 - 11:10)

tak od Brna su tak cca 100 km...Tak to mi povídej splátky mě přímo zabijí když nevydělám tak další měsíc se málem koušu do zadnice ano neměla jsem být blbá a pomáhat no pozdě bycha honit, ano v obchodě musíš být tvrdá bez určité dávky drzosti a non šalance to určité nejde
Avon to už je profláklý to chce nový byznys a vítr něco co lidi nakopne...Přeji ti aby jsi takového hodného pána našla a dostala jsi z toho sebe i dítě budu Ti držet palce a třeba zajdem někdy na kafe a ještě se tomu zasmějem :)))

Jana (Pá, 22. 10. 2010 - 11:10)

Lidi se nehádejte je to zbytečný a práce se dá sehnat vždy i když jsou děti akorát to není tak jednoduchý jak když je ženská sama....
Musíme dětem vyprat vyžehlit, uklidit naučit se snimi takže toho času na vydělávání není tolik kdybych nemarodila tak tu neustále nepíšu protože su v jednom kole - děti, domácnost práce a vážně už jsem unavená a vyčerpaná...
Nabídka versus poptávka te tak hnusný přec nejsme kus masa milí pánové ale lidské bytosti
Já práci mám ale peněz je málo není to o špatném hospodaření prosté smůla ale nevzdávám se no mi taky nic jinýho nezbývá:)))
Asi jsem hodné blbá řek by někdo, nabídky mám ale nevyužívám když se mi chlap nelíbí tak to nejde ani se zavřenýmá očima )))) jsem asi náročná :)))

sunny (Pá, 22. 10. 2010 - 11:10)

MLM je multi level marketing...tak od Brna su tak cca 100 km :-) je to o štěstí a o tom umět to prodat-být drzá a ukecana.a za další avon,oriflame atd tady dělá kde kdo.každopádně budu mít práci-ne na celý úvazek-dítě je ještě malé.ale aj tak to splátky stačit nebude,takže pořád ještě doufám že budu mít štěstí na nějakého solidníhoa slušného pána :-)

Jana (Pá, 22. 10. 2010 - 11:10)

Jano, nečteš pořádně,...Pardon :)) Slepá jako vždy

Dúchod je kolem (Pá, 22. 10. 2010 - 11:10)

"". Tenhle náš...podpora kolem 8000, to nevíš? Nebo jsi nikdy nebrala podporu? A to nemluvím o tom, že když se znelíbíš pracáku, musíš si ze svého platit 1300 zdravotní pojistku, zatímco za duchy i prduchy to vždycky zatáhne stát.

Viola (Pá, 22. 10. 2010 - 11:10)

samozřejmě, že ne... ale...Jistě, to je vždycky věcí nabídky a poptávky, chlapů hledajících sex je hafo, ale platit za něj je ochoten málokdo. Proto se setkáváš s tak velkou poptávkou. Já jsem taky matka samoživitelka a přestože nejsem neschopná, práci mi nikdo nedá. Proto též nabízím své tělo jednomu platícímu muži. Dojíždí za mnou zdaleka a platí mi víc než je průměrný plat v našem městě. Za měsíc za mnou přijede tak 5x. Tak co je lepší? Nechávat se ponižovat v zaměstnání nebo dát muži na úrovni, se kterým strávím maximálně 10 hodin měsíčně?
kONECKONCŮ JÁ SEX TAKY POTŘEBUJU, KDO NE?

hana (Pá, 22. 10. 2010 - 11:10)

samozřejmě, že ne... ale..."". Tenhle náš režim se stará jenom o důchodce"

Máš v záloze ještě další vtipy? Ráda se směju a tenhle byl fakt dobrej :-))

Lanny (Pá, 22. 10. 2010 - 11:10)

U Tebe mě napadá otázka...Jano, nečteš pořádně, jasně jsem psal, že jsem 8 let rozvedený a už nikdy e ženit nebudu

Ivko (Pá, 22. 10. 2010 - 11:10)

Máte tři děti? A líbilo...samozřejmě, že ne... ale ze strany ženy jde vždy, nezlobte se na mne, o sociální problém, který graduje od puberty. Moje nejstarší dcera je od 15 let na studiích v Austrálii, má prospěchové stípko a pochybuju, že se někdy vrátí, protože mi řekla, že "v tomhle debilním postkomunistickým srabu žít nebude". Tenhle náš režim se stará jenom o důchodce, z ostatních tahá jen daně a na další,které nemají vůbec žádné příjmy, zvysoka sere. Pro mne je to vždycky výhoda, zájemkyň v tíživé sociální situaci je mraky. Při každém novém hledání vztahu mám na výběr k dispozici desítky zájemkyň, je z čeho vybírat. A s postupující krizí jejich počet dramaticky stoupá. Před 8 lety jich bývalo kolem 25, v poslední době i víc než 150 !

Jana (Pá, 22. 10. 2010 - 11:10)

Markéto, já považuju za...U Tebe mě napadá otázka že nechceš aby Tvá přítelkyně či placená milenka nespala s někým jiným ale Ty jsi ženat a to chceš říct že se na svoji manželku jen díváš? A nepiš že s ní nikdy nespíš nelíbí se mi když chlap píše že chce mít ženu pro sebe a doma s chová holubici či slepici která o tom neví a ze sebe dělá vzorného manžela potom se nediv že si najdou něco lepšího a hlavně pokud jsou to matky,děti či dítě má právo na otce i pokud není biologický pokud tuto úlohu náležitě splňuje tak a teď mě tu ukamenují :)))

Reklama

Přidat komentář