Reklama

akne

Emča (Po, 28. 8. 2006 - 14:08)

Tak jsem tu se zkušeností s NeoStratou, jak jsem slíbila. Nejdřív jsem si říkala, že jsem vyhodila ty šílený peníze úplně z okna, fakt se mi zdálo, že rozhodně necítím obrat k lepšímu, spíš naopak. Už jsem chtěla psát špatnou zkušenost, ale před několika dny začaly moje problémy strašně rychle ustupovat a dneska už mám obličej jak miminko (jen pár jizviček, který snad aspoň trochu vymizej), ale hlavně žádný nový pupínky!!! A že jsem jich předtím měla!!! Navíc mám skoro neviditelný póry a hladkou a jemnou kůži. Je to fakt drahý, ale vřele doporučuju. Já měla zelený krém (pro citlivou pokožku) a solution pro mastnou pleť. Nic jinýho už nechci... To solution maličko štípe, ale v mém případě jen tak půl minuty a jen trošku a pak už fajn. Ze začátku se mi zdálo, že se mi po tom ta pleť mastí ještě víc, ale pak ze dne na den, jako když utne, se to obrátilo. To jsem fakt nečekala!

Lalala (So, 26. 8. 2006 - 23:08)

To mama od Bee a Ita: Děkuji za bližší podání info. Jistě ocenili i jiní. Pěkný den

Monika (So, 26. 8. 2006 - 21:08)

Pro mama od Bee: Ne, sice nevim odkud mate tyto informace ale mohu vas z vlastni cerstve zkusenosti ujistit ze stale se Roaccutane nemusi platit pokud je lecba schvalena reviznim lekarem. Ja jsem zacala brat R. v cervnu tohoto roku a neplatim absolutne nic. A to jsem v prubehu dokonce zmenila pojistovnu.
Jinak pro ostatni - uz ted jsou vysledky super, jsem nadsena. Ja teda pry vyjimecne rychle na tento lek reaguji, cetla jsem, ze nekdy jsou vysledky videt az po nekolika mesicich, ale i tak DOPORUCUJI! I ja predtim zkusila vsechno mozne z alternativni mediciny a prirodnich prostredku...

Ita (Pá, 25. 8. 2006 - 22:08)

My měli štěstí.Po schválení revizním lékařem jsme platit nemuseli, ale začal to brát koncem roku 2005. A ten,komu pomůže jen dieta a přírodní prostředky, má štěstí. Nemusí zatěžovat organismus. Taky jsme se tak léčili, bohužel bez výsledku. Ale někumu s lehčí formou to může pomoci.

mama od Bee (Pá, 25. 8. 2006 - 17:08)

Pro LaLaLa,o tom Roacutanu, co psala Ita,tak to souhlasí.Bee ho začla brát letos v únoru,těsně před tím měla 16, ale napsala by nám ho i v těch 15.Hlavně musí být v pořádku játerní testy.Po dobrání měla krev také v pořádku.Jsou to prášky, troje balení.Jo,antikoncepce se brát musí,nesmí se otěhotnět.Snášela ho celkem dobře,někdy jí nebylo dobře,ale to se dá zvládnout.Do školy musíš dát potvrzení od lékaře,že nesmíš cvičit.Má to jen nyní jednu nevýhodu,že se to musí platit,asi 10 tisíc.

jana (Pá, 25. 8. 2006 - 14:08)

mně pomohla voda s citronem a tea tree..

Nina (Čt, 24. 8. 2006 - 15:08)

Veledůležitá je dieta (celozrné pečivo, čertvé saláty...) a pitný režim. Přípravky z drogérií a někdy i z lékáren, např. normaderm od vichy, bývají neúčinné. Daleko lepší je čistit jarischovou vodou a potírat tea tree oilem.

Ita (St, 23. 8. 2006 - 16:08)

O Roaccutanu jsem se hodně rozepisovala (a nejen já)na těchto stránkách na podzim a v zimě.Komu se to nechce hledat, tak ve stručnosti:syn měl velice těžkou formu akne,dostal roacc.,před tím se mu dělal rozbor krve, myslím, že tam byly hlavně jaterní testy, tuky, krvinky. Pak mu d. nasadila lék. Bral ho myslím 3 měsíce. Během léčby měl osvobození od TV a zpočátku sušší kůži.Jiné problémy nebyly. Taky se měl vyhýbat slunění, proto to měl nasazené v zimě. Pleť se mu krásně zlepšila. Během léčby chodil na odběry krve a ke konci se mu zvýšily hodnoty cholesterolu,což přetrvalo i poskončení, ale už je to v pořádku. nyní je víc než půl roku od skončení léčby. Je fakt, že se mu občas něco udělá,ale oproti tomu, jak to měl, to nic není. Bohužel mu zůstal červený nos (akne rosacea)a s tím je teď na doporučení kožní lékařky objednaný na laser. Uvidíme. Běžte do toho, my toho vyzkoušeli opravdu hodně (včetně čínské medicíny - taky tady byl myslím dotaz) a pomohla až Roaccutan. Jo syn má také zvýšený bilirubin - to mu zjistili před pár roky,ale nevadilo to. myslím, že děvčata při tom musí brát antikoncepci, ale to by Vám měl lékař říct. Naše kožní lékařka nám roaccutan sama doporučila, ale řekla, že s léčbou nemá takové zkušenosti a odkázala nás ke specialistovi. Pokud Vám tento lék doporučí i on,možná, že je větší nadějě na proplacení pojišťovnou (schvaluje to revizní lékař). Myslím, že klidně si o léčbu můžete říct i sama. Znáte to - líná huba....
Hodně štěstí.

Radek (Út, 22. 8. 2006 - 23:08)

Dobrý den moc vás prosím o váš názor na tenhle produkt když sem si to tak četl hodně mě to zaujalo a vypadá velice nadějně prosím podívejte se na tuhle stránku a napište mi email co si o tom myslíte moc dík funr"seznam.cz .
http://www.proactivsolution.cz/default1.asp

Lalala (Po, 21. 8. 2006 - 22:08)

To mama od Bee: Mě by taky zajímaly bližší informace. Např. jak dlouho se to bere, za jakých okolností se to začít brát může (zda jsou nějaké situace - např. zdravotní potíže apod. kdy v žádném případě nesmí), kolik balení se musí vybrat (a na kolik to vyjde), kolik bylo dceři let, když jí to Dr. předepsala (zda to není omezené věkem), zda musela současně užívat HA, zda měla vedlejší účinky a jaké, zda se musela v průběhu léčby v něčem omezit (např. stravování, slunění) a především, zda se to zatím nevrací nebo nesledujete nějaké pozdní negativní důsledky, které by mohly mít příčinu díky užívání tohoto léku. Když odpovíte, budu velmi ráda. Jistě to bude zajímat i ostatní. Děkuji mnohokrát a přeji pěkný den!

wave (Po, 21. 8. 2006 - 20:08)

ještě něco: a co vedlejší účinky?

wave (Po, 21. 8. 2006 - 19:08)

To "mama od Bee": Chci se zeptat, jestli jsou nejaka pravidla, kdy lékař Roacutan může předepsat.Taky jsem už vyzkoušela ledascos a ikdyž nemám vyloženě těžkou formu akné za těch 10 let už toho mám celkem dost. Asi bych ty peníze za to i dala, ale nevím jestli o Roacutan můžu lékařku sama požádat. Díky za odpověď

Bohumil (Ne, 20. 8. 2006 - 16:08)

Akne, je jistě nepříjemná záležitost, ale je za jistých podmínek řešitelná. Můžeme to společně řešit na mém e-mailu: bjaeger"tiscali.cz

mama od Bee (So, 19. 8. 2006 - 16:08)

Ahoj všichni, co se trápíte.Moje dcera Bea se tím trápila 2 roky.Vyzkoušely jsme vše.Kosmetikou,dietou,jablečný ocet,vysazení mléka,atd.,konče laserem,samozřejmě různé medikamenty. Bez úspěchu. Vyházené peníze a že jich nebylo málo!!!Nakonec jsme šly do toho,do čeho se nám vůbec nechtělo.Ano, je to Roacutan!
A výsledky,no prostě super,super,super!
Ještě loni měla středně těžké akné a dnes má pusinu čistou,hladkou a jemnou,žádné boláky.I záda,krk a ramena,no prostě je nadšená.
Všem,kdo ještě váhají,vřele doporučuju.My jsme ještě odchytli dávku v ceně 10 000 zdarma. Bohužel díky ministrovi Rathovi se nyní musí platit. I paní doktorka z toho byla dost špatná.Ale je to opravdu jediný lék, který léčí akné zevnitř!Opravdu se toho nebojte !Pokud by se stalo a přišla recidiva,
ty peníze do toho dáme!Užily jsme si s tím spoustu nervů a teď máme klid.Pokud budete chtít vědět víc,ozvěte se Ahoj

prcek (Čt, 17. 8. 2006 - 21:08)

wave:díky za radu

wave (Čt, 17. 8. 2006 - 13:08)

To prcek: Doktorka mi na to předepsala Differine gel, neřeknu ti jak přesně to působí, ale mělo být to pomáhat proti ucpávání pórů. Nanáší se to večer na celej obličej. Doplácí se asi 180,-

prcek (Čt, 17. 8. 2006 - 13:08)

ahojky chtěla bych se zeptat jak se mám učinně zbavit černých teček na obličeji.Díky

market (Pá, 11. 8. 2006 - 09:08)

ještě můžu dodat,že jsem si na pročištění organismu koupila aloe vera,použila ji i na pleť a přes noc mi hezky pomáhá.

market (Pá, 11. 8. 2006 - 09:08)

ahoj Zuzko!Taky mám problém s akné a zároveň suchou pletí.Tedy tou se stala až po letech "léčení" různými přípravky.Teď používám čistící gel od Vichy a nemastnou emulzi Clear skin od Avonu a pleť mám pěknou,jen pupínci se někdy objevují.

Zdenka (Čt, 10. 8. 2006 - 13:08)

Mate nekdo zkusenost s bylinkami tradic. cinske mediciny, ktere propaguji napr. na strankach patentnimedicina.cz? Myslim zejmena na akne, ale i na jine veci..Zkouseli jste je nekdo? PROSIM(!!), nestojime o "zkusenosti" prodejcu!!! Diky!

Reklama

Přidat komentář