Reklama

akne

Ladyda (Út, 1. 8. 2006 - 14:08)

Ještě jsem v té knize našla jeden recept, který si bohužel již nepamatuju, knihu jsem dávno vrátila do knihovny. Opět česnek, tentokrát snad vařit ve vodě a tu používat jako "pleťovou vodu". To jsem nezkoušela a ani nevím, zda se nemá přidat ještě něco, vím jen, že psali, že je to již dost silné a nemělo by se s tím přehánět, jen poťupkávat.

Ladyda (Út, 1. 8. 2006 - 14:08)

Ahoj,
zkuste na akné tento recept: Mně to celkem pomáhalo na moje akne, ktere bylo fakt děsný a dost těžký. Našla jsem to v nějaké knížce.
Takže: Med (nejlépe domácí) a hodně čerstvého silně aromatického česneku. Med odlijte do nádobky s uzávěrem a naplňte ho česnekem asi tak skoro po okraj, nechte česnek v uzavřené nádobce "louhovat" tak 14 dní, může být i trochu na slunci. Po této době by měl dostatečně "pustit". Medovou směsí si potírejte akné, nejlépe na noc - přiložte papírový ubrousek a na polštář dejte ručník. Možná ještě lepší je, když tuto tinkturu dáte na chvíli cca na pár sekund do mikrovlnky, aby se směs zahřála. Zkuste to, jinak tuto směs je dobré i pojídat či přidávat do čaje...ten, kdo nemá rád česnek, tomu to moc nedoporučuju, jinak mně to docela chutnalo a na akné celkem i zabíralo. Za zkoušku to stojí, skoro nic to nestojí.

Silvie (Út, 1. 8. 2006 - 08:08)

Naprosto souhlasím s danielou,že všechno souvisí se vším a všem,co je trápí akné vřele doporučuju Čistící čaj s červenou řepou od Devatera bylin a Pleťový čaj od stejné firmy.Moc mi pomohly,čistí tělo,účinek nečekejte okamžitě,ale je to otázka pár týdnů,vydržte,přeji všem krásnou pleť a hodně štěstí!

daniela (Út, 1. 8. 2006 - 08:08)

jinak ted v tech teplech se mi oblicej vesele masti. tak treba vickrat denne si umyju oblicej jen vodou..a pak tou plet. vodou (nejlepe bez alkoholu)
a jeste musim dodat ze cvicim..to na to ma podle me taky vliv..obsac si zaposilovat nebo tak neco..taky cvicim cchi-kung juan cuan (nebo tak nejak, zacala jsem podle knizky) ale jsou i jiny knizky..u tech cinskych cviceni je dobry, ze hend citite, ze proudi energie a ze to uzdravuje cely telo..dobry i to falung gong..maji na svych strankach ty cviceni ke stazeni..cviceni jsem zkusila, je dobry, ale jejich filofofii jsem nijak nestudovala..tak nevim..to je na vas..
jo, nekdy muze byt akne od stitne zlazy..tak cvicim taky obcas svicku, protoze to stimuluje stitnou zlazu..je tak pekne zmacknuta pri te svicce..ale je treba to delat pomalu a po skonceni lezet chvili na zemi, aby se vam neudelalo nevolno..preci jen se ta krev preliva..ale to asi znate z hodin telocviku:-)))..
tak tot vse, co pomaha a nepomaha me..
jo, ty cinsky bylinky nejdriv jsem si nechala udelat diagnostiku zadarmo na www.patentnimedicina.cz a pak si objednala prislusne bylinky z www.tcmbohemia.cz, ale da se to i nekde koupit..minimalni uzivani je dva tydny, ale lepsi je to uzivat dyl..nabizeji nekde i poradnu pres telefon..
neni to tak drahy, za jedno balei jsem dala 237 a vydrzi na vic jak dva tydny, zalezi na tom, kolik toho mate brat..
a jestli se vam nezda cinska medicina, tak i cesky bylinky jsou super..kazdy smes na akne ma totiz v sobe i bylinky na jatra, ledviny, cisteni krve nebo gynekolog.ustroji (zalezi na slozeni)..kazdopadne i na tom vidite, ze vsechno se vsim souvisi..

Daniela (Út, 1. 8. 2006 - 08:08)

ahoj, mám tento problém už od 12ti (je mi 22), co mi zabralo nejvic je "nemackani"..mela jsem hrozny zlozvyk si to hned vymackavat a bylo to vzdycky jeste horsi..kdyz to clovek necha uplne byt, tak zjisti, ze i ty hnisavy vridky samy zmizi..sami se jaksi otevrou a ten hnis vytece..
k osetreni obliceje : vyzkousela jsem taky vsechno mozne. masticky od kozni hruza..taky jsem se vzdy cela sloupla..kosmetika oxy je podobna, clean and clear me efekt zabral jen na nejakou dobu a pak si kuze ziskala odolnost..pak sjem zkusila vichy, to bylo taky silny, oblicej se mi zase strasne stahoval, pnul, vrasky atd..naposled jsem zkusila avon a to je totez..je to dost agresivni
ted pouzivam jen plet.mliko na odliceni (kdyz je to potreba) a vodu na smis.plet, nekdy loreal, nekdy aquila..jen vecer. jinak lokalne (jen na ty mistecka vat.tycinkou) pouzivam bylinnou francovku. (super jsou takovy mini prusvitny naplasti od vichy, jenze kdyz mate tech pupinku vic, tak je to dost drahy na kazdy davat jedno kolecko, to je asi jen pro lidi, co se jim udela za mesic jeden velky pupinek)
jinak k vyzive: samozrejme myslim, ze i to na to ma podil..takze moc nejim cokoladu, smazeny a vubec se snazim stravovat zdrave..i pouzivat jen celozrnnou mouku..sama si pecu chleba se lnenyma a slunec.seminkama apod
taky jsem jeden cas uzivala hodne zinku s betakarotenem (nejlepsi je jist dynovy seminka) a ted taky pojidam cinsky bylinky, co mi poradila znama, ja mam konkretne ne na streva, ale na jatra..(ktera dostavaji zabrat i HA)

Eva (Po, 31. 7. 2006 - 18:07)

Holky,měla jsem stejný problém, mazala se vším možným se stejným výsledkem jako u vás, tedy nulovým. O tom, co mě to stálo, raději pomlčím. Jak se ale říká

Terry (Po, 31. 7. 2006 - 15:07)

to Zuzka: Ahojky, ja byla na N-lite asi tak pred rokem a pul. Muzu rict, ze mi to dost pomohlo, ale efekt bohuzel trval asi jen pul roku, takze o nicem... Mam pocit, ze vsechny pripravky a metody maji jen kratkodoby efekt, nic neni TRVALE!! Mej se fajn! T.

Zuzka (So, 29. 7. 2006 - 22:07)

Ahoj všichni, jak si pročítám tuhle diskuzi, vidím, že tenhle problém nemám bohužel jen já. Sama trpím akné už od dvanácti, léčila jsem se u dvou kožních doktorů a vyzkoušela spoustu různých mastí... Pochopitelně bez efektu. Mám takový pocit, že čím jsem starší, tím je akné horší(nejvíce v zimě). Pleť mám často zarudlou a vadí mi sluníčko i když jsem namazaná krémem s ochranným faktorem 50+, k tomu navíc ještě i make-upem. Nechala jsem si pleť ošetřovat laserem(ne metodou N-lite) a beru i antikoncepci(Diane-35), snad od té jsem si slibovala největší účinek. Bohužel nepomáhá. Moje kožní doktorka mi neustále píše mastičky, které strašně vysušují a vypadám po nich jako přezrálá karotka(jsou to retinoly), když jí řeknu, že je špatně snáším, napíše mi to stejné, ale akorát s jiným názvem. Mám takovou zkušenost se všemi vysušujícími krémy, vysuší kůži, ta se pak začne ještě víc mastit a problém je tu znova. Jediné masti, které mi aspoň trochu pomáhají na zklidnění je Calcium pantothenicum(hojivá mastička na popáleniny, je sice mastnější, ale pomáhá v tenké vrstvě) a Advantan(ten je na ekzémy, mi pomohl na zarudnutí, nedá se ale sehnat bez předpisu). Jestli můžu poradit, přestala jsem používat všechno, co obsahuje glycerin. Je hodně dráždivý a nejčastěji je v mýdlech, pokaždé, když jsem takové mýdlo použila, tak jsem se osypala a byla hodně červená. Začala jsem si číst složení u všeho, co je na tělo, hned jak vidím glycerin, rychle vracím zpátky do regálů. Budu moc vděčná, když mi napíšete, co vám pomáhá a jestli třeba nemá někdo z vás nějaké zkušenosti s metodou N-lite. Mějte se všichni moc hezky, zdraví Zuzka.

Eva (Čt, 27. 7. 2006 - 19:07)

Proactiv solution som vyskúšala, vôbec mi to nepomohlo, skôr naopak. Celý balík obsahoval 5 častí: čistiacu emulziu, tonikum, emulziu na deň, na noc a masku. Čistiaca emulzia obsahuje zrniečka, ktoré mi každé ráno a večer podráždili hojace sa zapálené vyrážky. Tiež ma prekvapilo, že emulzia na deň má 60 ml a na noc 30 ml. Je to pre mňa nepochopite?né. Či máme viac dní ako nocí??? Tú tridsiatku miniete raz-dva a čo potom? Objednáte si kvôli tomu ďalší balík za tie prachy? Nepači sa mi to. Ale hádam mi vrátia peniažky.

Naivní (Čt, 27. 7. 2006 - 16:07)

Ahoj lidičky!
Už jste viděli v telce tu reklamu na akné?Je to proactivsolution a používají ji i celebrity.Ale je docela dost krahápřípravky stojí 1790kč a mají 60dní na vrácení peněz.No nevím,včem by měla být jinačí,než jiné přípravky na akné,když obsahuje jiné věci.Já jsem si těd nechala objednat krém s Teny -celezza.Má být na jizvy,pigmentové skvrny,akné a vrásky.Bylo by fajn kdyby mě to pomohlo.Dám vám pak vědět,ještě mě nedošel.Také to přijde skoro na 1000kč,ale člověk na naivitě zkouší vše a musí se sám i přesvědčit.Co kdyby náhodou tenhle krém byl ten pravej a pomohl by.Tak se mějte a hodně uspěchů v boji.naivní.

Martin (Út, 25. 7. 2006 - 17:07)

www.hubnete.cz/zvesela

Kaia (Út, 25. 7. 2006 - 07:07)

Ahoj holky,jsou tady i zpravicky o pletovem peelingu, taky pripojim svoji zkusenost.Drive jsem pouzivala peeling se zrnicky, ale presla jsem na enzymaticky peeling a vyhovvuje mi mnohem vic.Jde o prasek,ktery se smicha s trosickou vody,nanese na oblicej a plet se jemne masiruje.jde o setrnou metodu,enzymy rozpousti odumrele bunky a plet tak netrpi jako pri "brusnych" pripravcich.Misto klasicke vody pouzivam termalni vodu,ale fakt je,ze ne kazda plet term.vodu snese. Treba se nektere z Vas tento tip take osvedci.

tianshi.unas.cz (Pá, 21. 7. 2006 - 22:07)

řešení Vašich problémů s akné naleznete zde:
http://tianshi.unas.cz

Samozřejmě je nutná konzultace a připravení kúry, přesně pro Vás. Kúry uvedené na stránkách jsou preventivní. V případě že již trpíte těmito problémy, bude kúra lehce upravená, a to dle Vašeho zdravotního stavu, místě výskytu akné i dalších souvislostí, jež probereme při konzultaci.

S přáním brzkého uzdravení,
Ing. Marián Svačina
tel.:777 620 677

lucie (Pá, 21. 7. 2006 - 16:07)

omlouvam se, cim min spim tim horsi plet mam.

lucie (Pá, 21. 7. 2006 - 16:07)

ja jsem mela velke problemy s akne. Delaly se mi takove velke zarudle bolaky, trvalo treba i 6 mesice nez se pupen docista ztratil a pak po nem jeste zbyla jizvicka. Zkusila jsem leaser a pomohlo to. Byla jsem v Asklepion, stalo me to asi 20 000, ale nelituji toho. Taky je dobre cistit si plet vic nez jen rano a vecer, nedam dopustit na bylinky a caje. Take je dobre nepodcenovat zivotospravu. Cim vic spim, tim horsi plet mam.

daniela (Út, 18. 7. 2006 - 13:07)

Uvažuji o metodě gentle peel, je to mikrodermabraze a má být šetrnější než chemický peeling, jsem ze severních Čech a zákrok chci podstoupit na plastické chirurgii v Ústí nad Labem. Máte někdo zkušenost?

Zdenka (So, 15. 7. 2006 - 22:07)

No nevim, "dcera pouziva na akne"...a vsadim se, ze matka v jine rubrice pouziva Avon na vrasky a druha dcera Avon na celulitidu atd. Ujistuju vas, ze Avon a podobne kosmeticke firmy uz lidi, co tady chodi, jiste zkusili, navic tyhle reklamy si tu delaji vsichni.

renča (So, 15. 7. 2006 - 21:07)

omlouvám se,mějak se mi zbláznil počítač

renča (So, 15. 7. 2006 - 21:07)

Dcera používá na akné kosmetiku od Avonu a je spokojená. Pokud budete mít někdo zájem ji vyzkoušet,jsou teď velké slevy,tak napište na : renik2"seznam.cz

renča (So, 15. 7. 2006 - 21:07)

Dcera používá na akné kosmetiku od Avonu a je spokojená. Pokud budete mít někdo zájem ji vyzkoušet,jsou teď velké slevy,tak napište na : renik2"seznam.cz

Reklama

Přidat komentář