Reklama

Liposukce V.

aneta (Út, 6. 12. 2005 - 13:12)

Díky Zuzo za odpověď, nevíš náhodou na kolik cca příjde lipo. u Linzera ( boky stehna )? Mají dáno 24000 minimálně + prádlo + nevím co dál. Moc to nepopisují a sama jistě uznáš, že zbůhdarma vyhazovat za konzultace a ve finále zjistit, že jsi chtěla znát orientační sumu, která jaksi narostla do vysokých výšin. Však vy co jste něco podobného podstoupily, by jste měly být nejlepšími rádkyněmi.

Mirka (Út, 6. 12. 2005 - 13:12)

Danuško, to o tom chlámání jsem psala po tom druhým článku, teď po tom třetím brečím :o(

Mirka (Út, 6. 12. 2005 - 13:12)

Danóóó, já se chlámu až se počúúúrám!

Dana (Út, 6. 12. 2005 - 13:12)

Citlivějším povahám radím: preskočte!Mám po operaci střev, kdy mně látali střevo, je to jemné předivo, a musím se dost o to starat - ta kráva mně bez varování strčila do konečníku prsty - měla jsem pocit, že všech deset, samozřejmě mne ty švy popraskaly, a začala jsem krvácet.Hned volala jakéhosi dalšího doktora, a to už jsem se vzmužila a zařvala jsem" Hergot, mám po pipoukci břicha, proto je citlivé, mám po operaci střev, a vy jste mně svým šetrným vyšetřením urvala zřejmě stehy, běžte do prdele, já jdu taky!Natáhla kalhotky a punčocháče, a obrovsky nasr... jsem vyletěla ven!Zašla jsem ke svému známému urogologovi, který sedí hned vedle, a zhroutila jsem se mu tam do náruče.Všechno mu řekla.Udělal sonograf, rentgen, znovu odběr krve i moči, a zkonstatoval, že mám zánět ledvinových pánviček, dal antibiotika a pusu, a dneska jsem už OK.Akorát na diagnosťák už nemůžu ani páchnout, asi ta furt stojí a čumí, co si to blbá pacoška dovolila!jo, ještě za mnou řvali: Odmítá léčení! vyšetření! Pani, zbavujete nás odpovědnosti za svůj zdradvotní stav.. dementi.Představte si, že to "vyšetření" mačkání břicha bylo tak intenzivní, že jsem druhý den měla modráky po celém břichu jako po lipošce! Nejsou to koni?

Dana (Út, 6. 12. 2005 - 13:12)

Usoudila tedy, že to chce odborníka chirurga, a vyslala do diagnostického centra.Tam se na mne vrhla ženština, cca 218 kg živé váhy, věk neurčitelný, a bez jakýhkoliv dotazu mně začala také skákat po břiše, celou svojí impozatní postavou. Zvlášť pečlivě zaryla své buclaté prstíky do pravé části mého již tak zmučeného břicha, vpíchla hnátu, a vymrštila zpět - a já se vymrštila vzhůru taktéž. Byla to známá zkouška na slepé střevo - a ten hrubý vnik do mého podkoží v místě, kde mám jizvu po té první hrozné liposukci ( stále, je děsná!) tak zabolela, že mně okamžitě diagnostikovala akutní zánět slepého střeva. Pak mne převrátila nešetrně na bok, to už jsem nebyla schopna ani vzdechnout.

Zuza (Út, 6. 12. 2005 - 13:12)

Aneto, ja mam jen ty nejlepsi zkusenosti s dr. Linzerem a body contouring(tvarovani tela) je jeho specialitka:-)a jinam bych ja uz nesla. Kvalite doktora odpovida i cena;-), z tech co znam a jsou na detaily dobry bych uvedla jeste dr. Prochazkovou z Jihlavy(nemam osobni zkusenost, ale videla jsem par jejich praci a vysledky vyborny, na cisto, perfekt tvar) a tam je ta cena nizsi, preci jen Jihlava neni Praha. Nedoporucila bych na tvarovani Dr.Vrbickeho,Dr.Francu, Dr. Simka a vsude tam, kde je zacinajici - zaucujici se doktor:-). Bohuzel je porad sem tam nejaky ustav ci liposukcni centrum, kde se chlubi vysledky tisice liposukci, ktere ale provadel v minulosti jiny doktor, ktery uz tam neni a fotky ,ktere ukazou nejsou praci soucasneho doktora, tak na to pozor pozor!!!Ale urcite ti tu z dalsich zkusenych poradi dalsi doktory - rozhodne v pripade stihleho tela bych zvazovala dele, nez v pripade ukazkovych speku. Tam to stejne na jeden zatah nikdo neudela, v baroknich tvarech se da nejaka ta drobnost schovat,je prostor na korekce, ale na stihlem tele je nutna presnost, opatrnost a maximalni cit, protoze tam uz pak opravy nejsou k nicemu. nekteri doktori maji vetsi uspech u tech silnych a nekteri u tech, co potrebuji jen opravit to dilo prirody. Podle meho, je fyzicky narocnejsi odsat barokni devu, ale technicky narocnejsi je prave upravit tvar na jinak stihlem tele. Vybirej radsi dele, vice konzultaci neni na skodu.Hodne stesti.

Dana (Út, 6. 12. 2005 - 13:12)

Moje milé, mlčela jsem, mlčela, ale musím zase něco vykecat!Na sebe, ofkórz!Od minulého týdne jsem pořád zvracela a bylo mně šoufl, a čím dál víc, zeslábla jsem - i nezbylo jiného řešení, než se vydat hledati odbornou pomoc.část l - má osobní podniková lékařka nařídila svléci do půl těla, a jmula se hmatati mně po břichu. ( jo , v krvi našli zvýšené leukocyty, krev a bílkoviny v moči a nějaké další ptákoviny). Nejdřív nahlásila, že mám zřejmě zauzlení střev. Kdy hmátla do mého ještě stále ne zcela zhojeného podbřiší, zakvičela jsem jak prase, a ona usoudila - ano, zde jsou zauzlená střeva, jest třeba okamžitě a urychleně a bezprodleně převést a hospitalizovat, jest to životu nebezepčné! Znovu hmátla, tentokrát výše - i tam mám odsáto, takže jsem zavyla po druhé. Koukla se na mně jak na hypochondra, že přece nemůžu mít zauzlení na tolika místech!Vyhekla jsem v posledním tažení ( břicho mně tak prohnětla, že mně přemístila střeva až k páteři a zpět, tím se probrala všmi mými hrbolky a vpichy - které ale nezaregistorovala), NE!!! já jsem po liposukci břicha, a hekám proto, že mne tak razantní a hloubkové prohmatávání prostě bolí!

aneta (Út, 6. 12. 2005 - 12:12)

Chtěla bych se Vás zkušených zepta, po dlouhé úvaze a splnění si snu, jsem se rozhodla jít na liposukci stehen ( kompletní ). Jsem sice štíhlá, ale mám klučičí postavu a trošku toho sulcu, který sportem dolů nejde chci pryč. Hledala jsem hledala, až jsem objevila jakousi metodu body contouring, která se mi zamlouvá nejvíce. Provádí to také již v minulých příspěvcích zmiňovaný dr. Linzer a další jiní. Máte s ním, či s jinými klinikami nějaké zkušenosti? Nechce se mi svěřit do rukou nějakého šarlatána. Popřípadě, kolik Vás to stálo, s čím mám počítat. Děkuji Aneta

Zuza (Út, 6. 12. 2005 - 10:12)

No ja bych ji to prala moc, treba je zahranicni zacinajici doktorka genialni talent. Mozna se obavam zbytecne, ale vzdycky se mi vybavi kouzelne vypraveni Dany, jak ji pidlal ten jeji Pakistanec ci co:-)))) a naskoci mi husi kuze. Nejsem rasista proboha...ale vsichni vime, ze najit v te nafoukle, napustene hore ten spravny a idelani tvar a rovinku se rovna malemu zazraku....a kdo na tom kdy byl, vi, ze je treba sakra velke zkusenosti...s Katkou to prasklo, kdyz to videla, jsem byvala zdravotni sestra, liposkama protrela a otrkana, ale muzu vam rict,ze ze sklonu te kanyly se mi udelalo taky mdlo. Ale zaklad ma holka odsaty a ze toho bylo hodne co? Ale skutecne jsem zvedava na ty vysledky, jestli ji taky nekdy uvidime jak to vyslo a v plavkach.

Mirka (Út, 6. 12. 2005 - 09:12)

Co víš, třeba bude mít tu prdýlku ještě hezčí než ty nebo já.

Zuza (Út, 6. 12. 2005 - 08:12)

Nevim na koho to bylo, ale hledala jsem tedy na strankach Medikomu nejake info o doktorce, ktera provadi liposukce, aspon jmeno, kdyz uz ne odbornost(jak je zvykem uvadet kde lekar studoval, kde ziskal praxi a cemu se venoval ty leta) o narodnosti ani nemluve...mozna je zavada na mem prijimaci, ale ja nic nenasla. Proc asi?

Mirka (Út, 6. 12. 2005 - 06:12)

Vlastně napřed ta pohoda ...

Mirka (Út, 6. 12. 2005 - 06:12)

Jsi málo pozitivní.Radím víc optimismu!A klídek, pohoda, tabáček ...

Zuza (Po, 5. 12. 2005 - 17:12)

Tak jsem na to koukla a protoze ji tam vital Jirka Bazant, byla v Medikomu a protoze stale v reportazi mluvila jen Jandova...a doktorka ani pip(asi moc cesky neumi:-)))....musim se za Marketu pokrizovat. Uf. !!!

KATE (Po, 5. 12. 2005 - 15:12)

AHOJ NA MARKÉTKU MŮŽETE MRKNOUT NA WWW.NOVA.CZ/TVARCHIV/?PROG=PRASK

Zuza (Po, 5. 12. 2005 - 14:12)

a to se vyplati:-)))))))))))

Dana (Po, 5. 12. 2005 - 14:12)

čtu a mlčím.

Mirka (Po, 5. 12. 2005 - 13:12)

Nedala bych za to ruku do ohně, ale zdá se mi, že to Markétě z Big Brother dělali u Dr. Měšťáka v Esthé.Mám pocit, že jsem to zaslechla.

Mirka (Po, 5. 12. 2005 - 13:12)

Teda fakt Kamčo, s tebou si člověk pokecá ...

katka (Po, 5. 12. 2005 - 13:12)

No, ja myslim, Zuzo, ze jsou lidi, co by se nechali odsat treba v autodilne, hlavne, ze je to zadarmo, ne?! :-)

Reklama

Přidat komentář