Reklama

Liposukce V.

Zuza (So, 10. 12. 2005 - 16:12)

Fakt se nekomu libi ty Vladovi kysely ksichty a hystericky vystupy? Nemuzu uverit.Preji to Jindriskovi, prave pro ten dar naprosto nekonfliktni povahy. Je proste bozi.K ostatnimu me ani nebavi se vyjadrovat, na reseni pitomosti mam doma pubertalni dceru.

Dana (So, 10. 12. 2005 - 16:12)

Mirko, no konečně! Číhám na tebe jak na Budulínka u liščí nory!Jak se vyvíjíš?Já teď vypadám stejně jako ty, když jsme se viděly. Jse nadšená! Včera jsem byla v saunopářče, hoďku jsem cvičila v bazénu, a na foldynu dopustit nedám!A taky zase zážitek - žejo...Jedna paní mně oslovila, co mám za líčení, že se ráchám, a přitom jsem pořád namalovaná a hezká ( .-)))), tak jsem jí práskla, že mám permanent. No jo, ale pak ( jás i na konec napatlám med na ksicht,krk a dekolt a jdu si do tepla ho nechat vsáknout. Zas tam šla debata o nákupech, a já blbaňa se neudržea. Hovořili o tom, jak jedna nechala něde 350 Kč, druhá 500, tak jsem jen povzdychla, že to maj furt dobré, že já v marketech nechávám 3000, 4000 a tak.tož se mně zeptali, kolik nás doma je. ( tobyla tatáž paní s tím permanentem). Nemohla jsem říct pradu, že jsem sama, a syn přijíždí občas, to by už mně asi zatloukly mezi laviční fošny!Kdyby ještě věděly, kolik prachů jsem nechala za lipky - a že do března budu splácet ještě á 2000 měs! 'Ze letos zase nemám nový kabát, a na sedačce už mám na jednom ( tom mém křesle) lavor prosezený, to naštěstí nikdo neví!Ale asi působím jako milionářká děva. Na to, že by si mně někdo vydržoval už asi doufám nikdo nepomyslel, anebo že bych prodávala drogy? .-))Jo, a Vlada beru, jaký je. Jediný to prožívá naplno, s nasazením je silně emotivní, výbušný a cholerický, ale je svůj. Od začátku. Výhru mu přeju. Jiní jen čekali, jak se to vyvine, a Jindříška, i když mám taky ráa, tak je takový flegmouš, že mu je opravdu jedno, všechno! S takovou povahou by proplul i koncentrákem s úsměvem. Pardona za nemístný příspěvek, je to pouze můj názor. PS SMS neposílám, šetřím na další lipku!.-)))) - ono se zas něco najde!

Mirka (So, 10. 12. 2005 - 15:12)

Uff - mě to těsto nebaví. Udělala jsem jen jedno.Zato jsem si teď zúžila kompres!!!Potřetí a doufám naposled. Jsem tři týdny po a plánuju v něm být ještě týden. Jo a jdu dnes poprvé po lipce do sauny. Myslím, že moji přátelé nic nepoznají, jednak je tam přítmí a jednak je břicho pěkné. Vůbec se to nedá srovnat s tím, co bylo před korekcí. Safra safra, doufám, že to nečte někdo z Havířova, doktorovi by se nelíbilo, že po třech týdnech strávím večer bez kompresu. (Ale já to zítra doženo!!!)Kamčo, už máš napečeno?

Mirka (So, 10. 12. 2005 - 14:12)

Ahóóóójky všem!!Kamčo, na udírnu nebyl čas, za ty dva dny nebyl čas vůbec na nic. Po čtvrteční kadeřnici v Ostravě jsme s mezipřistáním v Olomoucké Olympii dorazili do Čejkovic na zámek, kde se konala ta megaakce. Nebudu zdržovat, jen k té Renatě Kajdžas. Místo v devět, tak měla s Hezuckým vystoupení až v jedenáct, přitom tam celou dobu byla a chlastala u baru (to je to nejmenší, co se jí dá vytknout, neboť tam u baru chlastali všichni). Takže jen k vystoupení - DĚS, TRAPAS, NUDA, UBOHOST. Ona s černou parukou, Hezucký měl taky jakousi černou paruku: pár starých vtipů, něco málo dialogů naprosto nepřipravených a vařených z vody, úplně nevtipných a na závěr z playbacku puštěná Zagorka s Drupim a oni dva na to zpívali. Toť vše. Skoro žádný potlesk, pouze rozpaky.Ona zblízka v obličeji vypadá dobře, proti tomu jak působí v televizi vypadá mnohem štíhlejší. Vystoupení bylo katastrofa. Teda Kamčo, ty u udírny jsi to musela mít 100% zábavnější. U mě bylo pozitivum hromady dobrého jídla a dobré vínko. No a po přespání jsem den strávila v brněnské Olympii a Shopping parku a tím mám všechny dárky zajištěné. Vám všem ostatním se omlouvám za odbočení a zdržení.Jinak k lipkám: Díky sezení od 19 - 24 hodin bylo břicho pěkně pomajdané,přestože jsem se snažila sedět narovnaně a uhlazovala kompres. Ve sklípku se sedělo na lavicích, které neměly opěradla. Naštěstí se to do rána spravilo. Je fajn, že tu začlo psát víc holek, už to skoro vypadalo jako "one woman talk".Po prolítnutí příspěvků za ty dva dny musím jen stručně napsat:- nesouhlasím, že dr. Foldyna dělal dřív netumesenční metodu v CA a proto doporučuje déle nosit kompres a válečkovat. Když si dáte ve vyhledávači, většina klinik doporučuje totéž - a netroufla bych si tvrdit, že jsou špatní, zastaralí atd. - Vy - nové holky nešilte z toho, že si někdo myslí, že píšete pod cizími jmény. Mě dřív taky tady někdo napadal. Mezi námi děvčaty, komu by to stálo za to. To se člověk musí asi cítit ohrožený a rozpolcený, že má takové pocity. - Ještě k tomu slovníku. My Havířovačky říkáme balvan, jelitka atd, slovník jiných zase uvádí vetřelce, vlnobití. Peťa, které dělali břicho v Jihlavě používala slovník Havířova - je to všechno sranda. (mimochodem - NOSILA KOMPRES 4 TÝDNY !!! a má 25 let, tudíž se to nedá svalovat na věk).No to je fuk, hlavně, že jsme všechny zdravé ... hi,hi,hi.Hanko - napiš, jak je to dlouho, co ti to dělali, jaké oblasti, jak teď vypadají atd. I když si asi někdo myslí, že to cos psala jsem psala já nebo bůhví kdo, stejně by mě to zajímalo.Kamčo, jak se zadařilo uzené?Danuško - seš nějak domluvená s doktorem na korekci? Co vlnky?Zdravím i všechny nové i staré!!!Zuzce přeji krásné víčka - mojí kámošce je dělali v Opavě (taky jí jedno padalo - skoro měla strach z mrtvice) a dopadlo to super.Zatím čauky - jdu dělat těsta.. huííí.

markéta (So, 10. 12. 2005 - 13:12)

Tak k tomu není opravdu co dodat. Sama jsi mi posílala email s radou jak si mám vybrat doktora a že určitě nemám chodit k Dr. Franců. Vzpomímáš si??? Já čtu pořád, občas něco i napíšu, pokud se vrátíš trochu zpět, tak to zjistíš. Opravdu jsi mě pobavila.

Zuza (So, 10. 12. 2005 - 10:12)

Ale nakonec me to muze byt putna, kazdy si udela obrazek sam....tedy nekdy uz pochybuju o zdravem rozumu naroda - vcera treba volbou Vladka:-))) - nemate uz dojem ze bukvic bude u nas vice nez je bezny celosvetovy prumer?

Zuza (So, 10. 12. 2005 - 10:12)

:-)))) Marketo...vsichni vite? Mozna jsem neco prehledla, dalsi nove jmeno a zase tak dokonale v obraze? To je ale talentovany narod, staci mrknout a ma nastudovano 5x vic jak 1000 prispevku:-))))Konkurencni boj me nezajima a myslim, ze ani tady nikdo neni takovy blb, aby nepoznal kdo pise doopravdy a kdo jen srovnava skore na trhu prace:-)Nemam nic proti Foldynovi ani proti tem co pisou o dobre praci nebo o balvanech a mesicich v kompresu, je to skutecna zkusenost...vadi me pseudo prispevky, ktere si nekdo stale vymysli pod novymi a novymi jmeny....ze by Alenka v risi divu?

markéta (So, 10. 12. 2005 - 10:12)

Ahoj Zuzo, nechtěla jsem do toho vstupovat, ale musím. Protiřečíš si. Neustále píšeš, že tě konkurenční boj mezi klinikami nezajímá, ale ty ho tady na té diskuzi neustále vytváříš.Jakmile někdo napíše svůj názor se kterým ty se neztotožňuješ, tak jej hned napadáš. Všichni víme, že podle tebe jsou nejlepší Linzer a Procházková, o.k, kdo chce tak ať tam jde,někdo zase chválí Foldynu a má na to stejné právo jako ty. Je jen na každé kam se obrátí. Možností je dost. Pokud je ale někdo s Foldynou spokojený, tak proč ho napadáš. Tobě bysme taky mohly napsat žes založila fan klub Linzera a Procházkové. Věřím, že jsi s nimi spokojená a proto je doporučuješ, někdo je zase spokojený s Foldynou a doporučuje jeho. Myslím, že to je normální, každý má právo na svůj názor.

Kamča (Pá, 9. 12. 2005 - 21:12)

Hmmm, zní to zajímavě. Jednou jsem to viděla v akci na "slovenské jednotke" a byla to docela síla:-)))A ta malovaná kraslice by byla taky zajímavá:-))) Aktuální by to bylo i před Helloweenem:-)))

Zuza (Pá, 9. 12. 2005 - 21:12)

Mozna jsem to mela nechat na velikonoce:-)Ale odhodlala jsem se hlavne protoze jsem videla znamou po 14 dnech po operaci a vypadala super - nikde zadne ani nepatrne jizvicky, zadne otoky, zadne moncly...rucicky mikrochirurga:-) - musim si hlavne udelat zasobu pytlicku s mrazenym hraskem na ledovani. Trochu me desi ta pooperacni pece, musim ledovat, nesmi to otekat, jinak se kuze zase vytahne a cely by to bylo zbytecny, spat v polosede...no, pro paradu se musi trpet, jsem zvedava co je horsi, jestli lipka nebo vicka.

Kamča (Pá, 9. 12. 2005 - 21:12)

Zase ale ušetříš za modré stíny, pak fialové, pak zas zelené, no prostě se ti ta investice vrátí:-))))

Zuza (Pá, 9. 12. 2005 - 20:12)

Znovu rikam, provokace ani nejaky konkurencni boje nas zajimat nemusi...nebo to nekoho zajima? Me ne. Uz je to OUT.Vicka popisu, uz se tesim silene, neni to u me nijak zasadni, spis se mi povoluje jedno vice nez druhe a zacinam mit pocit ze rano maluju nekoho ciziho, naucene pohyby jsou na nic - vsechno je jinak:-). Mam se pripravit na par dnu s monokly, takze sousede me budou asi litovat jako obet domaciho nasili:-), jako velikonocni vejce musim absolvovat vsechny vanocni party:-) coz bude taky asi zajimavy.

Kamča (Pá, 9. 12. 2005 - 20:12)

Čau, čau všem. Novým i "starým". Ty víčka mě zajímají, zatím je v žádném případě nepotřebuji, ale když se podívám na svou maminku, jednou to potřebovat budu. Tak zatím je to jen zvědavost. A určitě hezký Ježíšek, držím pěstičky:-)))Co se týče nových jmen, myslím si, že z nás stálých to není nikdo, myslím, že tohle nemáme zapotřebí a že poznáme styl psaní každé z nás. Vzhledem k tomu, že kopu taky za klub Foldyna se musím vyjádřit, že se mi to vůbec nelíbí a že to považuji za provokaci. Pokud to tak není, omlouvám se. Osobně si nemyslím, že Foldyna je žákem Linzera a taky si nemyslím, že by mu posílal práci, kterou nestíhá. Mirečko, kde jsi?? Ty ses nám někde zapomněla na večírku s Renatkou? Nebo jsi jela za mnou k té udírně? Měla jsi být u holiče. Tak co, byla tam??

Zuza (Pá, 9. 12. 2005 - 19:12)

Katko, to je zase svanda co? Nova jmena se objevila( a jak jsou v obraze holky) a nektera stara zmizela...ze by dalsi pseudonym kamosky Alenky?:-)))

Zuza (Pá, 9. 12. 2005 - 19:12)

Hlavne je to tak pruhledny,ze to mate porad zapotrebi...a v jednom jsem si uplne jista, ze je blabol a v tom, ze by dr.Linzer nekoho posilal prave do Havirova, urcite nestiha a tak co muze doporuci jinam, ale proc by doporucoval az tramtarii Havirov, kdyz Jihlava (dr.Prochazkova)je mnohem bliz. :-)))

Dora (Pá, 9. 12. 2005 - 19:12)

Holky, v Praze MUDr. Foldyna neordinuje?

Zuza (Pá, 9. 12. 2005 - 18:12)

Muj boze, fan klub:-)))

Hanka (Pá, 9. 12. 2005 - 18:12)

Ahoj Mirko,Kamčo, Dano,Ivo,....Vám se omlouvám, že do diskuse vstupuji až nyní, že jsem se měla zapojit dříve, v době kdy jste bojovaly za oprávněnou profesionalitu MUDr, Foldyny, ale já jsem čekala na výsledky mé "lipky" abych skutečně mohla mluvit z v?astních zkušeností, ale vaše příspěvky byly zábavné, máte své názvosloví a tak mi to tu teď trochu chybí. Piště, piště !!!!

Hanka (Pá, 9. 12. 2005 - 18:12)

Ahoj Zuzo !!! Tak, že já nevím co je na tom špatné, že se objevilo nové jméno, tedy Hanka. Pro vysvětlenou, na tyto stránky chodím celkem dost často, ráda si zde čtu příspěvky, které mají společného jmenovatele - liposukce. Dokonce ráda pročítám tvoje rady a návody, zdají se mi logické a částečně i profesionální. Ovšem profesionalita tě opouští v době, kdy někdo z nás návštěvníků vzdá hold skutečně vynikající klinice v Havířově. Já osobně jsem podstoupila LIPO u MUDr. Foldyny, neválečkovala jsem, neměla jsem žádné boule ani se mi neotlačoval žádný zip na kůži a v pase mám o 11 cm méně,horní břicho o 12 cm, přes boky 8 cm méně a pro moji rodinu je záhada,kde se ztratila přebytečná kůže z mých pneumatik a podotýkám, že jsem starší než ty. Zuzo myslím, si že při tvé inteligenci, musíš vědět či tušit, že Mudr. Foldna je skutečný odborník./mimo jiné strašný sympaťák/Tak už pro tuto chvíli raději dost. A věř mi Zuzo, že píši upřimně.

Zuza (Pá, 9. 12. 2005 - 18:12)

Bez kometare - je to jinak, ale komu na tom zalezi?

Reklama

Přidat komentář