Reklama

Liposukce V.

Kamča (Po, 12. 12. 2005 - 18:12)

Ahoj Markétko, vítej mezi námi:-))Doufáš správně, po měsíci buď ještě v klidu, ještě to určitě hóóódně splaskne.

MarkétaK (Po, 12. 12. 2005 - 16:12)

Ahoj holky, už delší dobu čtu tenhle web a myslím, že je fajn, že existuje. Hledala jsem na internetu o liposukci různé informace, ale můžu říct, že tady jsem se dozvěděla nejvíc. Taky jsem tu získala tip na doktora.Jsem měsíc po liposukci spodního břicha tumescentní metodou. Musím říct, že hned po zákroku bylo vidět, že břicho je menší, ale stále mám docela slušnou pneumatiku. Podle toho, co tady čtu, je měsíc ještě brzo a potvrdil mi to i můj doktor, u kterého jsem byla dnes na kontrole. Říkal, že mám břicho ještě dost oteklé a že to bude určitě lepší. Tak doufám:).

Mirka Dušínová (Po, 12. 12. 2005 - 14:12)

Pro Kamču:přesně, máš pravdu jako vždy!!Já to jen neumím tak rozebrat dohloubky jako ty - hi,hi,hi.

Kamča (Po, 12. 12. 2005 - 13:12)

:-)))

Mirka Dušínová (Po, 12. 12. 2005 - 11:12)

Čauky,Danuš, na pečení se vykašlat nemůžu, ale budu výrazně redukovat.Jinak mám radost z tvýho bříška.Pokud bude oprava nutná, tak ti musím říct, že mě ta korekce na břichu bolela. Doktor mi vysvětlil, že to při opravách bolívá, že se musí rozrušit cosi, ale já přesně nevím co, ať se do toho neplandám a někdo mě tady potom neopravuje. Však on ti to doktor vysvětlí. Ale je divný, že tebe v Havířově to břicho nebolelo, protože vlastně to už byla oprava po Lucákovi. Ale možná seš silnej jedinec, kterej má zvýšenej práh bolestivosti. To já jsem na bolest srágora. S tím, že se sesype Vlado, tak tos tipla přesně. Chudák, skoro ho člověk litoval, že to vyhrál. Ale já bych se asi taky pomátla, kdybych vyhrála 11 melounů. Jo a moje velikost je teď něco mezi 40 a 42. Dřív to byla 42 - ale těsná.Teď je mi všechno volný v pase. Je to fajn pocit, když se mi všechno nezařazává jako dřív.Ale tvý problémy s číslování podprdy nechápu. Já mám A, to znamená nic moc. Takže nosím pusch up. Dřív jsem chtěla jít na silikony, ale po to, co moje maminka dostala rakovinu prsu (v 64 letech) jsem to hned zavrhla. Kamčó - to uzený voní až sem, aspoň něco.A nehubni už, jinak tě v Ostravě přehlídnu. Máš 53 kg aji s botama, mně to slezlo na 68 kg. Ale pořád se trochu omezuju. Už jím jenom tučný, omezila jsem sladký.Na večírek půjdu na tvou radu bez kompresu, v nejhorším to nemám domů daleko na převlečení. Ale aspoň si můžu vzít novou sukýnku, kterou jsem si koupila na Ježíška (teda nechala jsem si koupit). Jinak ty firemní vánoční večírky máme už asi 100 let, ale nemáš co závidět.Jó děvče, já když měla malý děti, tak obě babičky pracovaly a nechtěly hlídat (navíc byly 180 km daleko v Brně) a taky jsme moc nikam nechodili. Obrovskou výhodu máš, že máš internet a maila, to za našich časů nebylo, tak jsem jen lítala kolem malých prdýlek. Mějte se všichni moc hezky, jdu zase pracovat. Ahojky

Kamča (Po, 12. 12. 2005 - 08:12)

Dobré ráno:-)))

Kamča (Ne, 11. 12. 2005 - 19:12)

Teda holky, já se na ty vaše břicha už úplně třepu. Popis zní fantasticky:-))Pokud jsem někdy svou nedůvěrou v příspěvky odradila některé, co by se se svými zkušenostmi přidaly mezi nás, omlovám se a poprosím je, aby přihodily nějaký příspěvek. Vím, že je těžké jen tak naskočit do tohoto vlaku, ale je to opravdu diskuze pro každou z nás:-))Teď musím jít na rychlo umýt psa, prý smrdí jak stará důchodkyně. No jo, ale on má pindíka furt nateklýho a čůrá si na bříško:-))

Kamča (Ne, 11. 12. 2005 - 19:12)

Když ti popíšu uzený, budeš slintat jak Bernardýn. Zrovna jsem se napráskala, tak místo slov, ti pak "šrutku" do kabelky přibalím:-DDO opravě já už nemůžu ani přemýšlet, pokud by si to tu někdy někdo od nich přečetl, tak mě poženou už od dveří. Naštěstí to zatím nepotřebuji, tak hurá, beru lednici útokem. Zatím můžu, zhubla jsem další kilko, ani nevím jak, ale váha na mě mrkla 53:-)))S tím kompresem...já by jsem šla bez. Po čtyřech týdnech to už musí být paráda, nic by se v žádném případě nemělo ani hejbnout. Nanejvýše tě bude šimrat prádýlko a o to více se budeš usmívat:-)) A vzhledem k tomu, že nepůjdeš se šňůrkou, jako kdysi k táboráku, nehrozí žádné zařezání. Ty jo, ty se máš, "vymetáš" jeden večírek za druhým. A já furt sedím doma jak slepice. Krista dnes dostala teplotu 38,3, tak budu dál kvokat u počítače. Jestli mi někdo napíše, že ta slípka fakt jsem, tak mu to vrátím:-))) I s úroky.Jdu čubrnět na Vyvolené, manžel už se málem dal na modlení, aby byl už konec. Jdu dělat chumláčka, pa!

Dana (Ne, 11. 12. 2005 - 19:12)

Mirko, vykašli se na těsta! o)Já netěstuju, a jak mně je blaze! Nebo máš rodinu tyrana? Nebo tě to - nedej bóže - baví?!!!Mne ne! Šochlit rohlíčečky, nějaké drobnůstky, na každou naaranžovat mandličku, oloupanou, oříšek, polít nějakým sarajtem . a pak to někdo vezme do huby, a spolkne. Stejně toho je po vánocích tak moc, že už to nikdo nechce, a před Štědrým dnem, kdy je na to nejvíc chuť, se to nesm ... tuž já nevim.Jo, břicho mám úplně plochý! Až moc, bych řekla, a to bych nikdy neřekla! o)Z boku jsem úplně rovná, a vevnitř taky vyrovnaná! Když to ještě podpořím trošinku cvičením, jakože už jo, tak to je k neuvěření! Jen mne trochu znervozňujou ty vlnité plošky, jsou stále tvrdé, i když se mně zdá, že se to lepší. Ale nevim potřebuji někoho oborného, aby posoudil. Vlnitý plech nechci. Čili . v plavkách v celku se moje tělo až nehodí k mému ksichtu. V bikinách bych ale nemohla. V lednu si zajedu za Foldynovic, mám to kousek, taky výhoda, ať se mrknou oborníci. Jinak jsem OPRAVDU v takový výsledek ve svém věku ani nedoufala!Všechno oblečení budu zabírat, ale ještě chvilku počkám. Prosím tě, tobě po opravě to vypadá jak? Jsi úplně hladká, jako před? To už by bylo na mně ¨moc...Jo, večer se taky těším na reakci Vlada, prostě ty vogo, asi se nám sesype! to bude určitě emoční zátěž pro všechny, ale na druhou stranu jsem ráda, že už to končí.Těším se na konec, a volám" UŽ NIKDY VÍCE! Vrátím se pokorně na druhý program a budu sledovat druhou světovou válku a naučné filmy o)Ještě se utíkám změřit, už jsem se neměřila dlouho, ale vážím o dva kg méně, tuž sa hukáže....aha, centimetr mám v práci, chtěla jsem si "odborně" koupit nové podprsenky, a protože stále melu, že chci číslo 3, a oni na mně fur s nějakýma béčkama a céčkama a 75 - tuž jsem si řekla, že půjdu s dobou, a budu za chytrouše. Jiný cm nemám, ale odhadem na sukních to je tak 15, možná víc cm. Ale ty sama víš, jaký jsem měla bachor, a to ještě v lednu o kus větší. Nevím, co jsem tam měla ( no co, sááádlo). Ale kde se vzalo? Během cca 4 let! Že by ty hormony?

Mirka (Ne, 11. 12. 2005 - 18:12)

Čauky všem!Hanko, já taky budu dr. Foldynu chválit, jsem moc ráda, že jsem na něho v týhle diskusi narazila. To bylo v únoru a hnedle v dubnu už na mě pracoval.Ale já docela chválím i primáře Vřeského, který mi dělal vnější stehna před 5 lety. Povedly se mu, ale už nikdy bych nešla na lipku v narkóze (teda já neplánuju už nikdy žádnou lipku, ale nikdy neříkej nikdy), proto ho nikomu nedoporučuju. Bolelo to po probuzení jak čert a navíc strašně dlouho. Včera jsem se v sauně cítila jak hvězda. Štíhloučká, krásňoučká.Poprvé po třech týdnech jsem byla bez kompresu, ale po sauně ho hnedle natáhla. Kamčo, Danuš poraďte! Příští pátek máme firemní večírek. Mám vytipované oblečení, ale to bych nemohla jít v kompresu. V ten pátek to sice bude 4 týdny po, to už jsem ho zamýšlela shodit, ale přece jenom. Večírek bude dlouhý, předlouhý, bude se křepčit a tak podobně. Na druhou stranu bych byla raději v kompresu. Co myslíte?S tím pečením jsem moc nepohla, včera jsem udělala 4 těsta, dnes dvě upekla. To je výsledek zatím žalostný. Nějak mě to neba. Budu to pomalu plichtit po odpolednách. Jó a s tím medem to příští týden v sauně zkusím. Teď mi teprv Danuš došlo, proč nemáš žádné vrásky, to je určitě tím medem. Jinak dnes asi budu koukat na vyvolený, vsázím boty, že těch 11 melounů získá Vladko. Páni, jak budu závidět!Kamči, perníčky neumím. Kdysi jsem je zkoušela a nedopadlo to. Takže peču jen klasiku. A jak dopadlo uzení, aspoň povykládej, ať si užiju aspoň takto!!!Danuš, v lednu navštiv doktora a poraď se. Fakt máš břicho takový, jako já v IKEI? To je teda super, protože tys ho v tý Ikei měla fakt velký. Dodnes nepochopím, co ti v únoru u toho Lucáka vycucávali.

Zuza (Ne, 11. 12. 2005 - 18:12)

Ta Alenka byla na nekoho jineho:-))) (i kdyz...tezko rict, co myslis Katko?)jinak me ty blbosti uz neberou.Muj boze:-(Nedovolila bych si rict ze doktor Linzer pracuje ve stejne kvalite jako doktor Foldyna - asi by se nekdo mohl urazit, ale hlavne ja nejsem schopna neco takoveho posuzovat a dovolim si tvrdit ze ani nikdo tady!!!!

Hanka (Ne, 11. 12. 2005 - 16:12)

Všem pěknou adventní něděli,ani se nastačím divit co všechno se rozpoutalo po mém zhodnocení MUDr.Foldyny. No nění co dodat, jen to, že jeho dobrý zvuk, profesionalita a přívětivé ceny za provedenou práci dokáží Zuzou zacloumat tak, že ze mě udělá Alenku v říši divů. Ale proč ne, já po lipce u MUDr. Foldyny jsem byla opravdu jako v říši divů, pneumatiky pryč, kůže hladká a sebevědomí stoplo až se mi z toho hlava zatočila. Zuzo nezlob se na mě ale já toho Dr. Foldynu budu chválit stále a stále, on skutečně je super a věřím, že i ten Liezner je fajn, ale já v životě, když nemusím, tak zbytečně neutrácím a když si mám vybrat služby ve s t e j n é kvalitě, tak je na snadě, že si vyberu tu příznivější. Myslím, že je to logické. Stačila jsem pouze reagovat na situaci která zde vznikla, mám celkem předvánoční shon, ale určitě tu zase příjdu. Ať se Vám daří při pečení i nákupu dárků. Ahoj, Ahoj

Dana (Ne, 11. 12. 2005 - 15:12)

no jo, všechny pečete, cídíte, lezete do skříní - a já tu čumím sama! se svou přehubenou postavičkou, medem nasáklým tělem, a chutí si povídat.Hynku, Viléme, Jarmiloooo!!!!( Mirko, Kamčo, a ostatní břichařoliposačky odkukoliv!)

Kamča (Ne, 11. 12. 2005 - 12:12)

Jé, jsem génius-doktor hypotetických věd. S tím medem to zní zajímavě. Zkusím ušetřit na perníčkách a schovám něco do zásoby:-)))

Dana (Ne, 11. 12. 2005 - 09:12)

Jestli todle někdo přečte, celé!- s těma překlepama a bude tomu rozumět, je to génius - doktor hypotetických věd a smekám!

Dana (Ne, 11. 12. 2005 - 09:12)

Těsto? Vánoce? Ignoruju!!!! teda, zatím. Já se znám. Těžká ignorace zhruba do 15 - 20 prosince, a pak to zvládnu za týden sakumprásk. Zatím vědomě vyrábím "bordel" - záměrně ( a jiné slovo prosím nelze použít). Te?se nahlásila segra, že ke mně přivítá, tak jse honem schovala fotky břucha, ktré mám vystavené - to je fakt síla! a dárek, co mám pro ni, a bordel jsem nechala. Ať idí, jaký jsem chudák! o:)Mirko, já ještě nevím, ale asi v lednu k němu upsnu, až se podívá, za by se todalo ještě+ vylepšit. Ty drobné dolíky tam nechcu!Takže v únoru se nabeton sejdem! Těším se!Kamčo moje milovaná, to jsem ráda, že nejsem za blba jen já! Vlado mně prostě upoutal, nemohu jej nijak hájit, je to hysterik a cholerik, ale já ho mám prostě ráda! Ani evím proč. Sna proto, že je absolutně odlišný ode mně, já jsem neřvala nikdy, neumím to, vždycky se někde zašiju a béčim sama. Jo med!Miruš, to už je mlj trik, já ti popíšu můj den D - který si nenechá vzít, kdyby hrom na koze jezdil! Jedině po lipce jsem musela vynechat, a to mne čštvalo ejvíc!Přijdu do páry, udělám dvě kolčka ( tj. pára a kartáč, pak studený bazén, chvilku klid, 40 min intentizvní cvičenív bazenu. Po třetí už se osprchuju teplou vodou, - jo, momet! Předtím pop prvé si umyju hlavu, a napatlám proteiny, nanám gumovou čepici, zavážu ručníkem, a s tím jsem až do koce. No a naposled na osušečlou tvářinku napatlám med, ale až uvnitř, na krk i dekolt, občas přimáznu, neboť to vsakuje jak ďábel! Pak už jen vylezu, napatlám se celá něčím, zalezu pod deku, a půl hodiny hekám blahem. Pak narazí paruku, kabát, a zadními uličkami klušu k domovu, kde ulehnu a spím jak děcko! Ráno oopláchnu hlavu, udělám normála co moje vlasy potřebují( tj. natáčky fén) a mohu zase týden fngovat. Když nemohu jít, cítím to jako křivdu, a je to pro mne už droga!Med je výborný nejen na vrásy, ale na zjemnění, odstranění drobných pupínků - tomu jsem sama zpočátku nevěřila, vyhlazení, no uvidíš sama. Po třetí aplikaci to poznáš. Zkoušela jsem to i s maskami, ale nebylo to ono. Med vsákne tak, že ani stopička nezůstane, tzn. že vleze pod kůži o:-). No.Ted mně asi zdrbe nějak odborník, ale je to lacké, ale ověřené!Jdu si zobnout polívky, než mi ji segra sežere!

Mirka (So, 10. 12. 2005 - 18:12)

Hrůza, já než to napíšu, tak je tam mezitím Kamča. Ale já už nestíhám reagovat. Odcházím.Ale už se na vás těším zítra. Ahojky.

Mirka (So, 10. 12. 2005 - 18:12)

Čau Danuško,zajímá mě ten med na ksichtíku a dekoltu. To se pomatleš a jdeš do páry? Nebo jak se to dělá a na co je to vlastně dobrý, na vrásky?Napiš, vyzkouším to. Jen abych jim v sauně nezasrajdila bazén - hi,hi,hi. Jo a jestli máš břicho takový, jako já tehdy v Ostravě, tak to jsi na nejlepší cestě (po drobné korekci) k vytčenýmu cíli.Příští Ostravu plánuje únor, takže dám vědět. Domluvíme se s Kamčou a dám vědět i Ivě, která byla taky v Havířově na břichu (v únoru). Ta mně posledně vyčetla, že jsem na ni zapomněla. Vyvalený a Big Brother neřeším. Mně se tam nelíbí nikdo. Nejradší bych těch 11 melounů dostala já. Podle mě je Jindra křovák, ale fakt favorita nemám. Ale myslím, že tolerantní člověk respektuje všechny názory, tak je mi celkem jedno, komu kdo fandí. (Škoda těch melounů - huí-to by bylo plastik - huí).No to je dnes den, jak mě to pečení nebaví !!!!!! Ale šest let jsem si nechala píct a loni se rodina vzbouřila. Danuš, jsem hrozně ráda, že jsem na té korekci byla. Jsem spokojená i s držákama, pánč už nemám vyhozenou kyčel. Jó Kamčo, já už mám tak velký sloní uši, že jsem je chtěla odstřihnout, ale pak jsem si vzpomněla, jak se mi to pak páralo, tak je nechávám. Ale bojím se, ať to není pod trikama vidět. to jsou starosti co?Čauky, jdu do sauny.

Kamča (So, 10. 12. 2005 - 18:12)

Vlastně bukvic:-)) To je snad ještě horší.

Kamča (So, 10. 12. 2005 - 18:12)

Ahoj, no konečně jsem se po dlouhé dozvěděla zas něco pozitivního:-)))Co se týče těsta, teď jsem jedno pleskla do koše, nejsem pečící typ, jsem asi fakt víc udící, tam se to povedlo na jedničku:-))Ještěže mám babičky, ty to zachrání.Nákupy na Vánoce už mám naštěstí taky hotové, takže si užívám advent.Jinak jsem taky Vladkovec, od začátku, až do konce. Naštěstí už je konec zítra, jinak by mě muž vystěhoval i s televizí z domu. Slovo buzík mě zaráží a i uráží. A že má kyselý ksicht a ujíždí mu nervy. To jste mě měli vidět před chvílí u toho těsta:-)))

Reklama

Přidat komentář