Reklama

Liposukce V.

Zuza (Po, 5. 12. 2005 - 13:12)

Jsem zvedava jak bude ta Marketa z BB spokojena s vysledkem...sice jsem to nevidela, ale z doslechu vim, ze to byl Medikom...protoze mam informace, ze Dr.Cerna (zacinala vloni touto dobou s prvnimi liposukcemi vubec) uz odesla(prchla) a misto ni je zase nejaka nova...nejaka cizinka (abych nekecala...nejaka exoticka zeme, vzpomela jsem si na Danu a jejiho ucednika z rozvojove zeme). No snad bude mit lepsi vysledek nez Dana od sveho exota:-). Docela odvaha se sverit nekomu zacinajicimu ze?

Zuza (Po, 5. 12. 2005 - 13:12)

vlastne mam, testo na cukrovi:-)))), nastala doba a ani v tom jsem nenasla zalibeni, ale dite si zada vlastnorucne peceny cukrovi, tak mi nic jineho nezbyde. To jsou napady, pak to musim taky ochutnavat a ty nasledky po vanocich:(.

Zuza (Po, 5. 12. 2005 - 13:12)

:-) ja nemam co valcovat:-))) - nikomu to neberu, ale smysl nevidim.

Zuza (Po, 5. 12. 2005 - 13:12)

Nic nikomu neberu, to sem psala hned na uvod:-))) - psala jsem o historii a pevne verim, ze sucha metoda uz patri do minuleho stoleti - tumescencni jsem mela na mysli jakoukoliv - tam je rozdil v obsahu tekutiny, zda je bez anestetika - a dela se v CA nebo je i s anestetikem a pak je bez uspani, coz povazuji za tu lepsi variantu z obou lepsich nez byla sucha.Ale ta Janinka byla na suche uz v tomto stoleti, hruza.

Kamča (Po, 5. 12. 2005 - 13:12)

Pro Mirku... :-)))

Mirka (Po, 5. 12. 2005 - 12:12)

Teda Kamčo, ty ses ale rozkecala ...No u té lipky Markéty v Prásku mi taky nebylo veselo, můj muž prohlásil, že to je hnusný.Zuzko, né každá lipo v narkóze je klasickou metodou. Mně ty stehna dělali v CA tumesenční metodou. Důkazem bylo vytékání té narůžovělé tekutiny do těch odporných flašek kolem krku celkem 24 hodin. Nicméně máš pravdu, že určitě doktoři v narkóze pro zrychlení "produktivity práce" používají mnohem větší kanyly, než když je při vědomí kontrolujem. Proto taky ta bolest po stehnech byla velká. Bylo to tehdy kruté, ale výsledek dobrý. Dělal mi to primář Vřeský z fakul. nemocnice Ostrava - nepropaguji - nedoporučuji. Přesto ho za výsledek chválím. Na narkózu už bych nešla.(Ostatně doufám, že už nikdy na žádnou lipku nepůjdu). A neber nám radost z válečkování! Možná si představuješ pod "válečkováním", že se válečkem třískáme do odsátých míst? To fakt ne, lehce si je masírujeme, což nám dělá dobře na ta místa i na duši. Zkus to, fakt to není nepříjemné. Možná se ti to taky začne líbit.Čauky

Zuza (Po, 5. 12. 2005 - 11:12)

No abych dokoncila myslenku:-)...takze holky opatrne, zbozne prani obrat az na kost nemusi byt vzdy to prave orechove, bohuzel ....mnohem dulezitejsi je ten tuk co zustal nez ten co uz je v nadobe:-) - nenapadlo me, ze to muze taky mit az takove nasledky ( ted myslim ty srusty)

Kamča (Po, 5. 12. 2005 - 11:12)

:-(((

Zuza (Po, 5. 12. 2005 - 10:12)

Hele valeckujte jak je libo, ale rada bych trochu do historie proc a jak vyleckovani vubec vzniklo:-). Byla nebyla jedna stara metoda liposukcni a to sucha v narkoze, kde se tlustymi(ostrymi) kanylami ( o prumeru nasady od varecky)doslova odskrabaval tuk z pod kuze. Protoze neslo o setrnou metodu tumescencni, kde se tuk tekutinou uvolnuje a pak odsava a tim nedochazi k porusovani zavesu kuze ( a tak neujizdi, ale drzi porad na svem miste). Takze tou predpotopni metodou doslova oddelili kuzi od spodni vrstvy, ta pak nemela jak drzet na tele( vlastni vahou a gravitaci sjizdela dolu jako kus latky) a bylo treba nosit pevne utazeny kompres stale, ani na sprchovani nesundavat a valeckovalo se hned od prvniho dne, aby se uhladily zahyby, ktery vznikaji pri pohybu a sezeni a tak....jinak by to rovne neprirostlo. Jiny vyznam to nemelo, bylo to bolestive a pamatuji si na posledni lipobabinec -sraz, kde byla Janinka prave po suche liposukci v CA a vypravela horory. brrrrU modernejsi metody se tedy zadne oddeleni kuze nekona (nemelo-by!)kuze zustava na svem miste, ma zustat pohybliva, ale nikam neujizdi, neni tedy zadny duvod, proc ji "zehlit". Jediny dve mista na tele, kde je kuze napevno a nepohybuje se jdou dlane a plosky nohou. Zajimavy ze jo:-), jinak vsude jinde ma zustat volne pohybliva. Proto ani neni treba aby nejak pevne prirustala - volna by mela zustat i na brise - pevne srusty nejsou dobre. Pred par dny mi vypravela kamoska jak se nemuze ohnout ani rok po liposukci, protoze ma pevne srusty na zadech(radsi pisu jen Severni Morava - at mi zas nekdo nenadava - byt vim kde konkretne byla) a "drzacich" a tim bolesti zad atd.....A pak zazvonil zvonec a pohadky je konec:-)

Kamča (Po, 5. 12. 2005 - 09:12)

Ahóój Katko!!!To jsem ráda, že tě zas po dlouhé době "vidím"! Mám to nahrané, protože v pátek jsem u toho už usínala a přiznám se, že jsem i nechutně přivírala oči. Bylo to teda maso:-))) I Markétka. Ještě jsem si to nepustila.Moc, moc tě zdravím!! Uzenému 3x zdar!

katka (Po, 5. 12. 2005 - 09:12)

Ahoj, po delsi dobe se zas hlasim...Ne, ze bych to nesledovala (i to uzeny jsem, Kamco, zaregistrovala :-), ale psat zatim neni moc co...Ale nemuzu se nepochlubit tim, co se mi stalo v patek :-))Divala jsem se na Prask...jak uz tu nekdo psal, byla tam Marketa z BB a delali ji liposukci...Byly tam dost detailni zabery... a pak to prislo....ja, ktera jsem zakrok sledovala s velkym zajmem na vlastnim tele (tele jako těle :-), jsem u toho televizniho prachsproste omdlela :-))))))Normalne se mi udelalo blbe, jak jsem videla tu kanylu, jak zajizdi do te nohy...Chudak manzel si myslel, ze si z nej delam srandu...pry ale kdyz uz jsem chvilku lezela s vytrestenyma ocima, tak mu to doslo a zacal me krisit.....no sranda... :-)))Tak doufam, ze ty vnitrni stehna, na ktery se chystam, zvladnu lip :-)

Mirka (Po, 5. 12. 2005 - 06:12)

Čauky všem (no všem - asi všichni ještě chrníte)!Tak jsem z toho jelen. V pátek jsem dostala tu pozvánku a nevěřila jsem, že tam Renata bude, tak jsem to v sobotu ještě u pořadatelů ověřovala. Říkali, že v ten čtvrtek tam určitě bude. Moc jsem tomu nevěřila, ale přesto jsem byla v neděli napjatá jak kšandy. A ONA FAKT VYPADLA !!!Jinak břicho dobrý. V sobotu jsem byla na oslavě narozenin, kde jsem musela dlouho sedět, tak jsem ještě v noci kontrolovala. Ale kupodivu to nezanechalo žádné stopy. Válečkuju jen břicho a vnitřní stehna (s držákama nic nedělám, jsou hezké a necítím je). Břicho není ani citlivé.Jediný trochu citlivý jsou ty stehna. Jsem 17 den po..

Zuza (Ne, 4. 12. 2005 - 21:12)

Tak to asi vedeli:-))))

Mirka (Ne, 4. 12. 2005 - 18:12)

Ahojky všem!Mám drb. Dostala jsem pozvánku na jednu akci na jižní Moravě ve čtvrtek večer. Je tam garantována účast Hezuckýho a Renaty Kajdžas. Tak jsou jen dvě možnosti, buď někdo ví, že dnes večer Renatka vypadne, nebo se jedná o neseriozni pořadatele.Tak jsem hodně zvědavá, kdo dnes večer vypadne.Pěkný zbytek neděle!

Mirka (Pá, 2. 12. 2005 - 15:12)

Nicméně ti přesto věřím, že pokud se odsaje malinkatá oblast, tak asi fakt to neotíká, nebolí, nejelítkuje.(Viz moje držáky atd.)Ale to pro nás, které chceme celé špekaté bříško spláchnout naráz, není zajímavé.Pro dnešek konec, šlus, dvacet. Jsou v životě zajímavější a krásnější věci než diskuze o lipce, né?

Mirka (Pá, 2. 12. 2005 - 15:12)

Čauky všem před víkendem.Naše jelítka naštěstí nejsou špek, ale zatuhlost od sedění, která jde lehce rozmasírovat po narovnání. Ale o tomto psaly i holky, které nebyly v Havířově, ale různě po republice, včetně .. (nebudu radši jmenovat). Výhodou Havířova však je, že se nám břicho nemuchlá, takže to muchlování asi nezbytné není. Navíc si nejsem vědomá (nevím jak ostatní), že by se mi něco otiskovalo. To ale nemluvím o současném stavu, kdy jsem 2 týdny po, ale o stavu po dubnové lipce břicha.Takže vidíme, každý máme něco. Hlavně že svítí slunko a začíná víkend !!!!!!!!!!!Letos poprvé na sjezd !!

Zuza (Pá, 2. 12. 2005 - 12:12)

Koukam tedy, ze Havirovska bricha jsou na tom vsechny stejne. Zadna nahoda, standardni postup. Nebrete to jako hadani, ale fakt to bricho muze mit i jiny prubeh - otoky ma kazdy, ale nemusi byt tuhe, horizontalni jelita neznam, mela jsem jen jedno na jedne pulce a to bylo spek, zapomenuty a neodsaty, v jednolitem mekkem otoku se bohuzel obtiskne obleceni - tak se ta kuze podivne muchla. Nebyt te muchlave kuze, tak se to hoji stejne jako na jinych mistech, ale zase kde jinde konci zip a knoflik kalhot nez na brise....takze muchlani se clovek moc nevyhne, v tom je bricho jine, jinak nic zvlastniho. Hodne dulezite je pradlo na tech prvnich 14 dni - neni kompres jako kompres, osvedcil se mi se zipy na zadni strane , kdyz byly v predu (z boku), vlnily se a vyrabely by jelita....nechala jsem si jedno takove sit u pani co dela hlavne pro tehulky a perfektni, nedela zadne zahyby, neskrti. A o to jde taky, aby to nekde priliz nestahovalo na jednom miste na ukor jineho a pak se nadelaji vlny, ktery nikdo nechce.

Kamča (Pá, 2. 12. 2005 - 11:12)

:-))), přeji hezký víkend.

Mirka (Pá, 2. 12. 2005 - 11:12)

Ahojky Marťo, byla jsem sice 3 dny před tebou, ale tentokrát mi nedělali tak velký zásah jako v břicho v dubnu (a tobě před 10 dny). Držáky jsou úplně v pohodě, jsou hezké a zaoblené. Vnitřní stehna - tam zatím nepociťuju žádný úbytek, asi jsou oteklé. A řekla bych, že ze všech těch tří oblasti je mám nejcitlivější. Navíc v rozkroku, jak se mi trochu zařezává ta díra, tak tam mám na obou stehnech takové citlivé zatvrdliny (jsou na obou stehnech uvnitř, asi 2 cm pod rozkrokem). Doufám, že to nejsou nějaký uzliny. Ale jinak jsou ty stehna docela pohledný.Oprava břicha - klasicky mám uprostřed jedno zatvrdlé horizontální jelito, které rozmasírovávám (lehce). Vzhledem k tomu, že to byla jen oprava, tak břicho (ani držáky) nebolí vůbec, ani není už citlivé (jen ty vnitřní stehna).Ale po zkušenosti z dubna, tak to, co popisuješ jsme měly taky tak. Napřed se do týdne udělalo jedno horizontální jelizo, pak dvě, tři a pak celé břicho ztvrdlo v jeden nesmírně krásný balvan na skalku. Všem nám ten balvan časem zmizl, zmizne i tobě. Jó a ty barvy - nebój, doktor nepoužívá permáč, do měsíce to máš pryč. Ještě jsem si vzpomněla, když to břicho tak za měsíc - dva se ti nebude líbit, hodně celkovému vzhledu pomůže opálení. Já jela 6 týdnů po lipce na aerobik do Chorvatska, a fakt to břicho vypadalo mnohem líp. Jinak původní kalhoty, které jsi nosila před lipkou ti budou velké asi měsíc po lipce. Ty mršky otoky se drží.Kamči, ve čtvrtek se do udírny nedostavím, jedu do Ostravy ke kadeřnici. (Žádná slezina s ukázkami se nekoná - jede se mnou můj muž a pojíme to s vánočními nákupy). Ale budu na tebe moc myslet a na vaše uzený ještě víc - hi,hi,hi.Čauky a přeji pěkný den.

mart (Pá, 2. 12. 2005 - 07:12)

ahoj damy,tak jsem asi 10 dni po a otoky jiz splaskavajiale na odsatych mistech velke tvrde otoky ,nejake kamena nebo co to je a ponekud citlive.Modriny uz se take dovybarvily a ustupuji ale ty zatvrdliny mi tam delaji snad jeste vetsi masu nez jsem mela pred a o navleceni kalhot ktere jsem nosila si mohu snad jenom zdat,jsem zatim na sustakach.Taky nejak nemohu z tela setrit,smyt tu barvu kterou si me doktor namaloval,zrejme ji telo prijalo za svou a nechce se s ni loucit,coz by byl dost pruser.Kompres mi uz take nejak vadi,ale jaste musim vydrzet.Mirko ty jsi byla prede mnou jak jsi na tam s balvanama ty?Zdravim vsechny pa pa M

Reklama

Přidat komentář