Reklama

Hleda se nejhorší tchýně !!!

leni (St, 30. 8. 2006 - 21:08)

Jediné, jak se zbavit tchýně, je odstěhovat se od ní co nejdál, neváhala bych změnit město, zemi, kontinent, pokud by byla tak nesnesitelná, jako v případě Soně. A taky bych jí rovnou řekla, at jde do řiti, neotravuje a nestará se o mě. Takže rovnou jí to vpal, hotové! Nikdo o ty trapné baby nestojí!My jsme si je nevybrali!!!!!Fuchtle se vnutily samy, protože se bojí, aby jejich synáček neumřel ze soužití se svou vyvolenou!!!NAVRHUJI ZASTRELIT VSECHNY TCHYNE MINULE SOUCASNE I BUDOUCI!

Mývalka (St, 30. 8. 2006 - 21:08)

Klidně si nevěř, Viki, ono se to lehko povídá, když člověk v takové situaci nežije. Přála bych Ti chvilku být v mé kůži, a mluvila bys jinak.

viki (St, 30. 8. 2006 - 20:08)

Nikdy jsem neměla tchyni a je mi to moc líto, manželovi maminka zemřela ještě když byl malý kluk. Jak ráda bych měla nějakou tchyni a vy si jich nevážíte. Nevěřím, že jsou takové, jak je popisujete, nevěřím!!

DENISA - tento příspěvek ani nekomentuju, ta dotyčná je totiž primitivní člověk, který nerozlišuje hodnoty člověka. Copak tě nenapadlo, že kvalita není v nových šatech? Ti lidé mohou být podstatně hodnotnější než tvoje rodina v novém kvádru, ty "dámo":-(.

Mývalka (St, 30. 8. 2006 - 20:08)

Reaguju na dnešní příspěvek z 16:48, když jsem si ho četla, nevěřila jsem vlastním očím - jako bych to psala já, doslova a do písmene, moje situace je úplně stejná, už dvacet let, stejné je to i s paní, od které tchýně s tchánem dostali dům, a která pak zemřela v domově důchodců. Jsou oba úplně stejní, zlí, nepřejícní a závistiví, lživí, věčně vzteklí a pomlouvační, je mně psychicky zle, jen o tom píšu, a protože jsem dost citlivé povahy, všechny tyhle stresy se odrážejí k mému zdraví fyzickému a dlouhodobým zdravotním problémům. Taky s nimi bohužel žijeme "na jednom dvoře", naštěstí ne v jednom bytě... ale musím se držet, už kvůli dětem, které jsou stejně jako ve zmíněném příspěvku na školách. Svou tchýni beru jako odstrašující příklad, a vynasnažím se NIKDY taková nebýt.

Jana (St, 30. 8. 2006 - 20:08)

Jednou budeme i my tchýně.Doufám, že se poučíme ze zkušeností, které tady čteme.Žij a nechej žít...

Návštěvník (St, 30. 8. 2006 - 20:08)

Já myslím,že podle mé tchyně napsala Iva Hlaváčková svou novou knihu "Zlo se sčítá".Ta bába Marie z knihy,to je přesně má tchyně,i to ,že nemá ráda ani své jediné vnouče, na ni sedí.No a ten její románový syn,co ji tak zbožňuje a ve všem jí dává za pravdu,to je bohužel přesně jak můj manžel.

Návštěvník (St, 30. 8. 2006 - 16:08)

Mám takový pocit, že všechno,co tady uvádíte o vašich tchýních, je jen slabý odvárek toho, jaké tchány mám já. Bohužel si nemůžu vzpomenout snad ani na jednu jejich dobrou vlastnost. V jejich mysli vládne na prvním místě lež,následuje sobeckost, faleš, vulgárnost, vypočítavost , lakota a závist.Věřte, že vím o čem mluvím, přes dvacet let se o tom přesvědčuji nejenom já, ale i rodina.Nejhorší ale je, že oni si to snad vůbec neuvědomují, lžou klidně do očí, bez zábran . Navenek se snaží působit mile, tolerantně . Mají všechno, na co si vzpomenou, ale neustále závidí. A to je mám denně na očích, bydlí od nás asi 10 metrů. Podvedli i manžela, vydědili jej, tchyně mu ve slabé chvíli ukázala i záveť, ale prý a´t se to tchán nedozví. Posléze to zapřela, prý o ničem neví a tchán tvrdil, že nic takového neexistovalo a neexistuje. Přitom hlavním iniciátorem byl on. Dostali zdarma rodinný dům s tím, že cizí pani , žijící v něm, doopatrují.Hm, chudinka, kde si myslíte, že se ocitla? V Domově důchodců. Věřte nebo ne, pro mě takoví lidé úplně ztratili veškeré lidské hodnoty.A z celého srdce jim přeji, ať se jim vše , intrikánům, vrátí. Kéž by to v životě vždy fungovalo jak bumerang. Ale na druhou stranu znám i báječné tchýně, které si ohromně rozumí s vlastními dětmi, i s jejich protějšky. Protože mám děti ještě studující VŠ, přála bych si i já být jednou takovou tchýní.Aby jsme se navzájem nikdy za sebe nemuseli stydět.

DENISA (St, 30. 8. 2006 - 03:08)

Trochu úcty k lidem, kteří si jejich nejmilovanějšího vybrali za životního partnera či jako nového syna do jejich rodiny.

Návštěvník (St, 30. 8. 2006 - 01:08)

xxcd -od tebe to sedí,na jiných rubrikách se vyjadřuješ jako hovado a teď tu pindáš o úctě.

jarka (St, 30. 8. 2006 - 01:08)

Chci tě, jak vidím předchozí příspěvky, trochu povzbudit..... !
Chápu tvoji rodinu a jejich pojetí svatby - je to krásné, hezké, milé, sváteční! To dnes mnoho lidí neocení. Jo, znám ty městské svatby plné supr aut, supr oblečení, supr jídla - aby sousedi viděli.
Ale víš, v čem jsi udělala možná chybu? - stejnou jako kdysi já?
Zdálo se mi, že jsem (už rozvedená) našla prima manžela a tátu pro syna. Moc jsme si rozuměli ve všem. Ale poučení dnes je takové, že jsem si měla všimnout, kde vyrostl, jak vyrostl, jaké mají zvyky v rodině. Zdá se mi, že neznáš moc dobře jeho rodinu, jinak bys nebyla tak překvapena. Já jsem na tu neznalost jeho rodiny (a svoji blbost) dost doplatila, dnes mi je padesát, na druhý rozvod už několik let nemám chuť ... a moje tchyně? - snad ani rubrika "hledá se nejhorší tchyně" se tomu nevyrovná.
Takže, pokud tvoje chmury budou pouze ohledně oblečení manželových příbuzných na vaší svatbě, máš vyhráno. Ale bohužel tomu moc nevěřím, ale přeji ti to (tedy to vyhráno). Praxe je však jiná, tak si dej pozor, mohli by přijít závažnější problémy. Přeji ti hodně štěstí!

xxcd (St, 30. 8. 2006 - 00:08)

Trochu úcty k lidem, kteří Vám dali Vaše nejbližší a nejmilovanější !!!

DENISA (St, 30. 8. 2006 - 00:08)

Vy dva chytraci co se tu velmi rozcilujete - ja lidi podle hader neposuzuji, ale jednou jedinkrat sem se v zivote vdavala a predpokladala jsem, ze to pozvani vezmou jako slavnostni udalost. Ja do divadla v teplakach nechodim, jestli vy ano, to je vase vec, ale nezda se vam to jako neucta k umeni? Ja si myslim, ze krome merene inteligence by mel mit clovek jeste trochu te socialni a vedet + - jak se na jakou prilezitost obleknout. Ja, kdyz jdu nekomu na svatbu, tak tam nejdu jak strasidlo, protoze si toho dotycneho vazim. Dale si myslim, ze pokud ma nekdo sve dite rad, tak nevyzaduje navstevu kazdy tyden, protoze dokaze pochopit, ze dite je uz dospele, ze napr. ma svuj program, musi do prace ci nema na benzin. Proc oni za nama neprijedou nikdy? On ten benzinek dnes preci jenom neco kostuje ze? Ale to takovy inteligentum jako jste vy, asi tezko vysvetlovat. Mimochodem ten inteligent z velkomesta je se mnou v tom zajedno, taky nadaval jak spacek v den svatby a velice ocenil, ze moje rodina se oblekla SLUŠNE (nevim co je na tom spatneho) a na kazdotydenni otravovani je uz taky alergickej.

Návštěvník (St, 30. 8. 2006 - 00:08)

Neboj,taky se dockas.

sirotek (Út, 29. 8. 2006 - 23:08)

Moje tchýně by ráda přišla na návštěvu,ale to by se napřed musela vykopat.Leží na ní 2 metry hlíny.

Návštěvník (Út, 29. 8. 2006 - 21:08)

Deniso,je videt,ze jsi z vesnice se zakladnim vzdelanim celeho Vaseho rodu:-))Ze si Vasi koupili nove saty a Ti druzi ne,je videt na cem lpite.
Mozna tchyne "otravuje" s pozvanim jen ze slusnosti,nebo aby nekdy taky videla sve dite.Ale vzhledem k tomu,ze Ti zkazila fotky:-))/jsi neuveritelne hloupa/ ji nechapej a stejne jednou vychovej sve potomky.Oni Ti to oplati.Boze,jak si kluk z velkomesta z rodiny ovesene tituly,mohl vzit takovy tele.

Návštěvník (Út, 29. 8. 2006 - 21:08)

No,nezlob se,ale jestli podle hader posuzuješ lidi,a že ti vadí,že Vás zve,tak je hrozná,tak spíš praštěně na mě působíš ty,trošku ješitně.
To,co si myslí ostatní mě už dávno nebere,ať si každý trhne nohou a stará se o sebe.

DENISA (Út, 29. 8. 2006 - 20:08)

Já si zas až tak na tchýni nemůžu stěžovat, jsou určitě horší, určitě nám přeje a nezávidí a to ne nejdůležitejší. Sice pořád otravuje ať přijedem a nemůže pochopit, že je daleko a my máme také práci a jiné zájmy. Ovšem bomba byla naše svatba. Moje rodina (vesničani se základním vzděláním) se celá hodila do gala, muži si koupili nové obleky, matka se svagrovou nové kostýmy a dokonce klobouky!! Proč ne, vždyť je to vyjímečná a slavnostní událost. Ovšem když dorazila rodina manžela (z velkoměsta, lidé vzdělaní, ověšení titulama), tak tchýně měla (v lednu) pruhované letní šaty, puntíkované sako, květovaný šátek, letní boty, tchán oblek ještě ze své svatby, kravatu se zvířátky a ostatní členové rodiny hadry od vietnamců. Jak si na nějaké souzení lidí dle oblečení nepotrpím, tak jsem měla slzy v očích a zkaženou náladu, protože jsem se upřímně styděla, co si pomyslí mí známí, kteří se půjdou podívat na obřad a že fotky budou vypadat, jak když si vyjel blázinec na výlet. Nejen já, ale všichni z mé strany ztratili slov.

Jitka (Út, 29. 8. 2006 - 18:08)

Adriano, tak se zkus s ní nebavit, pozdravit to jo, ale pak řekni, že máš práci . Když se jí to časem bude zdát divný, že s ní moc nekomunikuješ, tak jí řekni svoje výhrady k ní.

Adriana (Út, 29. 8. 2006 - 17:08)

Chtěla jsem nasat, že pravopis není mojí silnou stránkou, to vím a rozhodně nějakou chorobou netrpím, ten kdo mi tohle napsal. A že když budu umět pravopis budu štastná, to může napsat jenom někdo ubohej. Když to člověk nezažije, tak neví čím ten druhý prochází. Jsem normální holka, jako každá jiná.

Jitka (Po, 28. 8. 2006 - 17:08)

Jinak, co tedy tchyně například dělá: otevírá manželovi všechny dopisy a zásilky, které dostane, mně otevřela dopis jen jednou, po mém upozornění si to víckrát nezkusila. Když jsme nebyli doma a její vnučka prohlásila, že potřebuje psací stroj, dala jí od nás klíče, ať si ho jde vzít (už jsme ho nikdy neviděli) a vnukovi dala klíče hned potom, ať si k nám jde vybrat pár časopisů, když chce začít rybařit. Když jsme se vrátili z dovolené, musela mi okamžitě dát klíče a už je nikdy nedostala. Těm dětem bychom ty věci rádi dali, nepotřebujeme ani psací stroj ani to rybářství, ale šlo o to zeptat se MAJITELů - tedy nás. Mnohem horší to začalo být, když se narodily naše děti. Tchyně mě už nesnášela, protože já jsem si od ní nic líbit nenechala a dělala vše potají, za mými zády a schválně přesný opak. Napíšu jen jeden příklad, protože je to na román. Já se snažím jíst pokud možno zdravě a vedu k tomu děti, takže šlehačku si dát můžou, ale tu zmléka, která se šlehá. Nekupuju tu umělotinu stříkací ve spray. Tchyně koupila klukům tuto šlehačku, byli jim tenkrát jen 2 roky a snědli jí celou, ona jim to dávala na ruku a oni olizovali. Druhý den průjem jako blázen, ale nevěděla jsem z čeho. několikrát se to opakovalo, když jsem zjistila, po čem to mají, řekla jsem jí, že si nepřeju, aby jim to kupovala. Hned následující den koupila pro jistotu každému jednu. Ona mi kluky nikdy nehlídá, ale je vedle v baráku, dělá to tajně a spiklenecky za mými zády.

Reklama

Přidat komentář