Reklama

Celebrity

Jana (Út, 9. 10. 2007 - 12:10)

Viděla jsem Andreu Verešovou. Blbě, ale fakt blbě, zaparkovala svoji audinu. Dostala botičku a udělala šílenou scénu. Přijeli policajti a skákali kolem ní. Strašně se rozčilovala, že ji nějací pitomci otravují život. Normálně by mě to nezaujalo, ale zírala jsem, jak je namyšlená, arogantní a hlavně příšerně nevkusná, i když všechno, co měla na sobě bylo těch nejluxusnějších značek. Co si o sobě vůbec myslí? Zblízka je už dost vyžilá, jako většina zlatokopek...

Ali (Út, 9. 10. 2007 - 12:10)

Vždyť Volopich zastupuje exekutorské úřady a vymahačské firmy, tam je nejlepší džop.

Manekýnka (Út, 9. 10. 2007 - 12:10)

Ale berou si i instalatéry, jenže o nich nevíš. Jak se vám líbí celebrita milionář Michal?

Prokoko (Út, 9. 10. 2007 - 12:10)

To víš...Berou si ,,z lásky" jiné, hlavně podnikatele, manažera, uhlobarona, sice se za chvíli pomlátí a rozejdou, ale co by si brala obyčejného chlapa, že...Ani to těmto pipkám nezávidím, aby zase nebyla mýlka. Apropos - v čem je vlastně tak dokonalý pan Volopich, že je to další poměrně mladý milionář? Další přesuny peněz, které nikomu nic nepřinesou? ( Kromě Verešové?)

Koko (Út, 9. 10. 2007 - 12:10)

Proč si modelky neberou např. instalatéry?

Konstantýnek (Út, 9. 10. 2007 - 12:10)

Jágr taky není žádnej kandidát vět.
Mám tím na mysli jeho slovní zásobu...

Košťálek (Út, 9. 10. 2007 - 12:10)

Jarda udelal dobre, Veresova ve svych 26 uz vypada jako Bubilkova. :-))

Avantgard (Út, 9. 10. 2007 - 12:10)

áá ty se s nima osobně znáš že? jistě si jejich rodinný přítel, nebo minimálně dlouholetý známý jednoho z nich. jinak by si nemohl takhle fundovaně popsat jejich povahy a manželství. ty jistě nejsi žádný typický debilek, který si dělá názor na lidi podle pár smyšlených napůl pravdivých článků nebo dokonce jen z fotek, to ty jistě nebudeš....

Perníxladký (Út, 9. 10. 2007 - 12:10)

Verešová dělá slepici snobovi a cholerikovi, ta by měla zalezt a vůbec se v manželství s Volopichem nenaparovat,nemá čím se chlubit,leda tak zoufalým manželem zoufalá manželka-spíš bychom jí tu měli litovat, slípku jednu ubohou...jestlipak už jí Voloušek jednu střelil, nebo zatím ještě jen ta verbální agrese...?

Pamela Ewingová (Po, 8. 10. 2007 - 17:10)

Tebe měl Mengele hodit a uvařit v sudu. Pak jde maso dobře od kosti a on mohl tu tvoji křivou kostru skřeta, poslat do Berlína na výstavu.

Bobby Ewing (Po, 8. 10. 2007 - 17:10)

Je zajímavé,že dvě ženské po svém boku dostal svým chováním do protialkohol. léčebny.Jak jeho první žena,tak Iveta pily první ligu.A on jen přihlížel, kácel ženské jako kuželky, vyčítal a hlavně se uměl dobře a nahlas litovat. Je to sobecký odporný chlap, a asi mělo něco do sebe, když od něj ta trubka utekla s malým klukem v náručí. On jí nutil slepě ho poslouchat, nutil jí do závislého života na něm, on jí kazil život svým despotickým jednáním! Tak ať teď kolem sebe nevytváří dojem utrápeného otce! Při tom,pokud by měl zájem kluka vychovávat, dostal by toho kluka do své péče hned, jenže on zájem neměl! Ty jeho trapný slinty mu mohou věřit akorát tak puberťáci, kteří jeho život neznají tolik let jako my ostatní...
Pravda, pravda, cista a neredena. On je sobec jak vysity. Mohu potvrdit. Je to uspesny muz - uspesne dostal nekolik zen az na same dno. O nekterych vi cely narod a o jinych jen jejich nejblizsi.

Džejár (Po, 8. 10. 2007 - 17:10)

BLESKU, VZPAMATUJ SE, A NECH TO DÍTĚ NA POKOJI!!!
NEMŮŽETE HO BEZTRESTNĚ VLÁČET VAŠÍM PLÁTKEM! COPAK NEEXISTUJE ZÁKON, KTERÝ HO OCHRÁNÍ? POKUD NĚJAKÉ DÍTĚ POD 15 UDĚLÁ NĚJAKÝ ZLOČIN, JE JEHO JMÉNO CHRÁNĚNO A NEMŮŽOU HO UVEŘEJNIT V NOVINÁCH. PTÁM SE JAKÝM ZPŮSOBEM JE CHRÁNĚNO DÍTĚ, KTERÉ NIKOMU NIC NEUDĚLALO? STEJNĚ TAK NEANONYMNĚ VLÁČELI NOVINAMI DĚTI Z KUŘIMI!!!! UVEŘEJŇOVALI JEJICH FOTKY BEZ OHLEDU NA TO, ŽE JIM TO UŠKODÍ. CHRÁNÍTE-LI ANONYMITOU MALÉ ZLOČINCE, PAK SI MINIMÁLNĚ STEJNĚ OHLEDUPLNÉ ZACHÁZENÍ ZASLOUŽÍ TYTO NEVINNÉ DĚTI!!!!!!!!

CHůva Golda vra (Po, 8. 10. 2007 - 16:10)

Re:Chůva Golda vrací úder: Láďo, netrap Artura!
Běžte s těma Štaidlama už do zadele. Otravujete s tím jako s Vendulou. Hlavu ani patu to nemá...

Každému se íbí (Po, 8. 10. 2007 - 16:10)

Nikdo není dokonalý. Ani Andrea Verešová se supím výrazem, dokonce úžasná Jana Štefánková se nezavděčí příznivcům tzv.dívčích ňader (velikost 1, max.2)a naopak Veronika Fasterová příjde směšná obdivovatelům Jany Štefánkové. Nechme vše na vkusu každého a jděte do háje se svými procenty. Je to pod úroveň.

Bulvár ,,Kdo m (Po, 8. 10. 2007 - 16:10)

Andrea Verešová
Její poměr dokonalý rozhodně není, bradavky jsou výrazněji ve spodní části, z čehož by britští estéti neměli radost. Bohužel to Andrea (27) nedožene ani velikostí.
Hodnocení Aha!: Míra dokonalosti 50%

Neropák (Po, 8. 10. 2007 - 16:10)

K čemu nám podáváte takové informace?

Je nesmírně milé, že Ivanka chce v Gottově baráku novou kuchyň, ale jakým přínosem je to pro nás jako pro čtenáře???

Ropák (Po, 8. 10. 2007 - 16:10)

koho to zajima, ze si zlatokopka vysoustala novou kuchyn od staryho dedka?!

Liběn (Po, 8. 10. 2007 - 16:10)

Vaše starosti a Gottovy peníze bych chtěl mít! To nemáte nic jiného ke sdělení? Héč já mám novou škrabku na brambory a taky se nechlubím

Haha (Po, 8. 10. 2007 - 16:10)

Tak Gott bude mít konečně novou kuchyň !!! FUJ to jsem si teda oddychla !!! Už jsem se začínala bát, že na ni nenašetří !!!

Macháčková není (Po, 8. 10. 2007 - 16:10)

Ivana Macháčková sice zkusila bydlit u Karlu Gottovi na Bertramce, ale Karel Gott ji vyhazoval, protože Karel Gott ví, že Ivana Macháčková chce ho jen využít a že je prostitutka, protože Ivana Macháčková už častokrát spala a spí s novináři a s tím nechala už častokrát zveřejnit fotomontáže s Karlem Gottem a Charlottkou Ellou, protože Ivana Macháčková chce být na veřejnosti a být slavná i bohatá paní. Martin Pošta je správným otcem Charlottky Elly. Ivana Macháčková bydlí s Charlottkou Ellou a matkou Blankou v Praze 6 v baráku.

Reklama

Přidat komentář