Reklama

Nevěra v lázních

Návštěvník (Po, 19. 2. 2007 - 23:02)

Ono je skvělé a také dosti jednoduché, Nyknejme, vyplnit nick, nebo cokoliv, ale po pár příspěvcích, které liden třeba nesednou začně těžká buzerace onoho, nebo toho nicku a ať už ten dotyčný má sebevětší pravdu, tak je odsouzen už jen proto, že jiný příspěvek od něj mnoha lidem nesedl ... Proto i já už nepíši nick, tak jako dřív a konverzace je pro mě mnohem lepší a lidé také jinak reagují, protože si nevytváří averzi k nicku, ale maximálně vždy k jednotlivým příspěvkům ... Chytré, že !? Můj nápad a postřeh ... :-D

Nyknejm (Po, 19. 2. 2007 - 23:02)

Tedy milé dámy a pánové, pár dní jsem zde nebyl ale koukám, že je to tu úplný rej anonymů (a jedna věrná Poradna:-)) ) Možná by opravdu nebylo od věci (když už pro nic jiného, tak pro odlišení se), kdyby každý jeden z před odesláním příspěvku vyplnil políčko "Jméno". Pro jistotu připomínám, že nemusíte uvádět vaše skutečné jméno. :-))

Návštěvník (Po, 19. 2. 2007 - 18:02)

Všímavější si všimnou, že 2 příspěvky nad sebou, tedy výš na Tebou, jsou od jednoho člověka, tedy ode mě :)

Anonym to anony (Po, 19. 2. 2007 - 18:02)

Boze lidi, vzdyt tady si povida anonym s anonymem. kdo se v tom ma vyznat?

Návštěvník (Po, 19. 2. 2007 - 17:02)

Nikdy jsem nenapsal a neříkám, že věc, se kterou se neztotožním, je tupá ... Toto měřítko neuznávám a ani tak nefunguje ... Viz třeba že Tobě se líbí blond ... Nemusím se s tím ztotožnit, ale uznávám zárověň, že nemáš tupý a špatný vkus, nebo názor ...

Návštěvník (Po, 19. 2. 2007 - 17:02)

A třeba názor, že slunce je zelené je vpořádku !? Prostě určitý odklon od hodnot a priorit, které udává život je neztotožnitelný a o to mě jde ... Samozřejmě, že pak jsou i záležiosti, které přestože jsou rozdílné, tak ani jedna strana není ta špatná, nebo dobrá ... Např. Tobě se líbí blond, mě brunety - toto je samozřejmě věc, spor, ve kterém přít se a dohadovat nejde !!! :) Rozumíš mi !?

Návštěvník (Po, 19. 2. 2007 - 17:02)

opět raději omluva pro kririky pravopisu.Nebudu ještě přemýšlet jaké i/y je správně.nejsme přeci ve škole.

Návštěvník (Po, 19. 2. 2007 - 17:02)

Tupí je samozřejmě pro ty,kteří se s ním neztotožní.Je spousty názorů,s kterými se neztotožníš,ale nemusí být snad přecí tupý.Proboha vzpamatuj se,vždyt sám/a musíš vědět,co jsi napsal/a je pitomost.

Návštěvník (Po, 19. 2. 2007 - 17:02)

Samotný názor ne, ale pohled na věc, ze kterého názor vyplývá je kolikrát tupý, nebo zaslepený, nebo dokonce obojí :)

Návštěvník (Po, 19. 2. 2007 - 17:02)

Pardon,je tu spousty anonymů,viz posledni příspevěk patří 16:10:53

Návštěvník (Po, 19. 2. 2007 - 17:02)

To anonym:
Od kdy je vyjádření svého názoru či myšlenky tupost a zaslepenost.Už vím,to je jen pro ty,kteří sami nevědí co to je názor a myšlenka.Tak pak kdo je tupý a zaslepený.

Návštěvník (Po, 19. 2. 2007 - 17:02)

Ostudu si děláš sám :-) To, že nerozumíš tomu, co píši je smutné, ale zároveň logické, protože sám jsi nikdy nic při píchačce bez nějakých citů atp. nezažil ... To, že jsi obyčejný a asi ne ani muž, jen nosíš to pohlaví je Tvůj problém ...

Návštěvník (Po, 19. 2. 2007 - 17:02)

anonyme na nějaký hřejivý pocit před smrtí ti seru!já žiju pro současnost a ne pro hřejivý pocit před smrtí.to už mi bude jakýkoliv pocit na prd.ty jseš fakt vylízaný pako.určitě zase nějaký věřící blb.nedělej ostudu nám normálním mužům!

Návštěvník (Po, 19. 2. 2007 - 16:02)

Vajádřit něco vykřičníky znamená obzvlášť v psané formě něco zdůraznit ... Pokud tady má někdo problém rozeznat důraz od diktování, pak lituji :-) Nikomu jsem nic nepřikazoval a ani nediktoval, takže zkuste být důraznější a výstižnější, když už kromě samé kritiky a ještě hloupé víc nezmůžete !!!!!!!

Návštěvník (Po, 19. 2. 2007 - 16:02)

Jak jinak slušně, než vykřičníky, reagovat na Vaši tupost a zaslepenost !!!!!! + ???????

. (Po, 19. 2. 2007 - 15:02)

Já bych se zas bála Ti roztáhnout nohy z obavy,aby jsi mi místo údu nezasunul vykřičník.

. (Po, 19. 2. 2007 - 15:02)

To anonym:
Tebe potkat kdeko-li,věř,nebudeš mi stát ani za pozdrav.Soudě podle vykřičníků,které jsou skoro za všemi větami,bedeš DIKTATOR.Jakýko.li jiný názor by nikdy u Tebe neprošel.
Pro Tebe obzvlášť platí citát,viz 15:33:29

Návštěvník (Po, 19. 2. 2007 - 15:02)

Iluze !? Neříkejte ... To, že si chlap/muž vrzne s takovou, která ihned roztáhne nohy svědčí o něm samotném ... Mě žena, dívka, která je hned roztáhne, ať už v lázních, nebo na discu, vůbec nic neříká a taková mě nebere, neuměla by mě po pár dnech ani vzrušit ... Je to i obraz toho, jak si člověk sám sebe váží ... Toto nejsou iluze, ale realita !!! :) To, že jsou ženy, které Vám je hned neroztáhnou Vás možná se.., ale ony si umí samy sebe vážit a to Vám vadí, protože Vy to neumíte, nebo ani nevíte, co to je !!! Je to možná těžší cesta stát vždy za svým blízkým člověkem a nezradit ho, ale je to cesta, která i u svého konce, smrti, člověku dává hřejivý pocit !!! A to je víc, než se jen kur..t někde v lázních :) Jestli Vám počet žen zvedá Vaše ego, dobře ... , ale co Vaše hrdost !? Proto nenazývejte něčí cennější postoj a přístup k životu iluzemi, je v tom víc, ale Vy někteří už to asi nikdy nepochopíte, nebo spíš je jednodušší nechtít pochopit !!! Neznáte krásné pocity, které přináší důvěra, věrnost, ... Ale ne důvěra a věrnost proto, že to je správné, ale proto, že to je krásné a cenné !!!

Návštěvník (Po, 19. 2. 2007 - 15:02)

To Poradna:
Jeden citát pro Tebe,snad to pochopíš:
"Těm,kteří mluví o své víře ve snaze někoho obrátit,nevěřím.Víru je potřeba žít.Pak se může stát,že někoho osloví."

Hodně štěstí v poletování a přeji šťastné přistání..

eva (Po, 19. 2. 2007 - 15:02)

jo,poradno,iluze jsou krásná věc,tak ať ti dlouho vydrří,protože až jednou přijde doma,až o ně přijdeš,tak si tutu diskusi vzopomeneš a dáš hodně lidem,kteří nelítaj v oblacích,ale stojej pevně nohyma na zemi, za pravdu.až jednou zažiješ,tak pochopíš,jinak ti to absolutně nemá cenu vysvětlovat.svým bojem akorát ztrácíš drahocenný čas a síly.a zbytečně...

Reklama

Přidat komentář