Reklama

Liposukce zkušenosti: Linzer, Točíková nebo Medicom VIP?

Boubelka (Ne, 29. 4. 2007 - 21:04)

vzkaz pro boubelku : nikdo tě nenutí aby jsi něčemu věřila, ale já věřím tomu co vidím. Tady se pořád jen píše o tom... jedna paní povídala akdyž tady upozorním na něco, co je přímo na videu, tak ty to hned odsoudíš. Myslím, že máš asi nějaký vážný problém. Asi nevěříš ničemu. Myslela jsem to dobře. Je to zatím jediné hmatatelné něco v této diskusi.

Aneta (Ne, 29. 4. 2007 - 20:04)

Marketo
Budu ti moc vdecna, kdyz mi odpovis ohledne fleku, ptala jsem se 27.4.

Aneta (Ne, 29. 4. 2007 - 20:04)

Ahoj Lenko
Moc mne mrzi, cos napsala, co se ti stalo. Co se tyce bouli - ja mela na mysli nerovnomerne odsatou tukovou tkan - to se da opravit dodatecnym odsanim, o jizvach sem nemela tuseni. Co se tyce propadlin - ty se daji zmirnit dodatecnym velice opatrnym odsatim okolniho vyse ulozeneho tukoveho tkaniva(tumesc.metodou). Ale jak pises, kdyz ti vzal hodne, mozna se to bude spravovat opravdu tezko. Ja o liposukci teprve premyslim, ale snazim sa nastudovat co se da, taky na netu ctu hodne diskusi, odtud mam i tyhle informace. Cetla jsem hodne pozitivniho na Foldynu, Linzera, Prochazkovou a Tocikovou, tak snad skus u nich konzultovat. Lenko, kde jsi ty byla na liposukci?

boubelka (Ne, 29. 4. 2007 - 19:04)

Hm, reportáž pěkná, ale já tomu Medicomu moc nevěřím, kdyby tam byli tak super specialisti, nebude si muset sělat všude reklamu, tohle už je několikátá, co vidím, v krátkém časovém období.

Boubelka (Ne, 29. 4. 2007 - 11:04)

Teď jsem koukala na internetovou televizi www.ambrosia-tv.com
Jsou tam reportáže a videa z různých operací v oddíle PLASTIKY. To jak tam dělají liposukci Evě Horzinkové z Velkého Bratra je až neuvěřitelně snadné. Všude se píše jaká je liposukce hrůza, ale tady to je absolutní pohoda. Ta Horzinková tam těsně po liposukci normálně poskakuje a přý se ještě na chvíli zastaví v práci. Prostě super !!!

Lenka (Ne, 29. 4. 2007 - 09:04)

Aneto: Taky mam 2 boule co uz nejdou odsat. Neni to tuk, toho mi na odsatem miste zustalo moc malo, asi toho vzal hodne a boule jsou vnitrni jizvy. Kus mam prirostly a zbytek je zbytnela vazivova tkan, jak mi bylo vysvetleno. Propadliny jdou opravit a jak? Kde nic neni, nic nenaroste mi rekli snad vsude, u nas s tim nejde nic udelat. Tak pls jestli vis, kde to opravuji, napis, hodne me to trapi. Dik

Lenka (So, 28. 4. 2007 - 11:04)

Holky, dostaly jste po lipo operační zprávu? A fotku, jak jste vypadaly před??

Aneta (Pá, 27. 4. 2007 - 10:04)

Alice
Nenech se odradit. Je to tvoje skusenost, tak proc bys o tom nenapsala. Mne se prace Dr.Foldyny libi, ale vis jak to je - i mistr tesar sa utne. Na netu ctu podobne skusenosti od holek po operaci nosu, nebo prsou a to se taky dali operovat od skusenych a znamych odborniku.

Aneta (Pá, 27. 4. 2007 - 10:04)

Nerozumim, proc by boule nesla odsat, horsi jsou propadliny, ty jde spravit opravdu tezko, ale i to jde.

Aneta (Pá, 27. 4. 2007 - 09:04)

Ahoj Marketo
Jake fleky a po cem (anestetika)? A kdy jsi byla na operaci? V cem je Dr Prochazkova lepsi? Nedelala ti mene oblasti? Mene oblasti - mene chyb...

markéta (Čt, 26. 4. 2007 - 19:04)

Ahoj Alice,
sohlasím s tebou. Mám s Havířovem stejnou zkušenost. Zůstaly mi fleky na stehně trochu na břiše. Navíc mi zůstala boule viditelná i v kalhotech na levém stehně a ani po opravě se nezmenšila. Nechala jsem si to ještě jednou spravit u Dr. Procházkové, ta mě varovala, že to už asi spravit nepůjde a měla pravdu. Od ní jsem si nechala dělat přední stehna a vůbec se to nedá srovnat. Je jednoznačně lepší. Ale já jsem taky do Havířova poprvé šla na základě tady té vší chvály.
Neříkám, že doktor zkazí všechny, ale někdo se mu nepovede. Tak proč bychom to sem nemohly napsat, že?

Alice (Čt, 26. 4. 2007 - 19:04)

Ale ja jsem nenapsala nic o tom, ze dr. Foldyna strka prachy pacientkam, to by byla blbost. Ale porad tady nekdo neco mota o nejake Zuzane, ktera nevim jak se mnou souvisi, tak me napadlo, jestli to nahodou neni naopak a nejakou jednu takovou Zuzanu nema dr. Foldyna. Proste nechapu proc tady do toho nekdo porad plete tu Zuzanu a proc se lidi podepisujou jejim jmenem. Kdyz jsem tady pred pul rokem psala svou zkusenost s panem dr. Tomeckou, tak jsem taky napsala, ze nejsem uplne spokojena a nikdo mi na to nic nerekl, ale jakmile napisu neco o dr. Foldynovi a reknu, ze se mi zakrok jinde libil vic, tak se na me vsichni vrhnou a zacnou me obvinovat z toho, ze jsem podplacena nebo tady na me utoci kvuli neceho, co jsem ani nenapsala. Jinak noveho skoro nic, Baro. Kolena jsou furt otekle, jeste to bude nejakou dobu trvat. Prispivat uz tady teda nebudu, stejne by to bylo spatne. Zkusenosti uz jsem popsala a na nejake hadani, nebo abych tady sedela a diskutovala nejak dyl, nemam cas.

Lenka (Čt, 26. 4. 2007 - 14:04)

Já jsem taky "foldynka" a můžu přísahat, že mě žádné prachy nedal. :-))))

Bára (Čt, 26. 4. 2007 - 12:04)

Nemyslím, Alice, že by byly všechny ,,foldynky" podplacený. To by se mu to prodražilo...:)))
A jinak, co novýho, jak to vypadá a jak se hojíš?

Alice (Čt, 26. 4. 2007 - 11:04)

Tak uz si spis zacinam myslet, ze spis nekoho plati dr. Foldyna, aby mu tady pod ruznymi jmeny psal. Nevim, jestli je dr. Linzer lepsi, vysledek jeste nemuzu posoudit, ale rozhodne jsou rozdily behem zakroku at uz jde o pouziti ruznych kanyl nebo prijemnost operace. Ale je zbytecne tady neco psat,prispevku uz je tady dost, tak at si kazdy vybere podle sveho gusta.

Zuzo (St, 25. 4. 2007 - 19:04)

text

Zuza (St, 25. 4. 2007 - 18:04)

Vysvetleni: uz nejsu Zuza protoze me tu nemel nikdo rad tak se ted podepisuju Alice tak me mejte vsichni radi.jsem nejchytrejsi a o liposukcich vim nejvic ze vsech.mam totiz vsechno i mozek a mam na to slevy.protoze me Linzer plati za to ze tu pomlouvam Foldynu :-))))))))))))))))

Alice (St, 25. 4. 2007 - 12:04)

Ahoj Iveto,
jake veci, ktere pisu mas na mysli? To, ze nejsem spokojena s liposukci boku a fleky, ktere mi zustaly na brichu a bocich? Ano, s boky nejsem spokojena, protoze na jednom miste mam jen kuzi a hned vedle naberes rukou vetsi tukovy polstar. Tuk odsaty urcite je, ale nejsem spokojena s kvalitou. A s fleky taky chodit nechci. Je mozne, jak pises, ze je pan doktor dobry a zrovna ja jsem byla ta vyjimka, u ktere se to nepovedlo. A odkud beres, ze pisu- jedna pani povidala? Ja mam vse ze sve zkusenosti, to ty tady pises pribeh nejake pani od Linzera. Dobre...dr. Foldyna udela vnejsi stehna od vnejsich kolen az pod kycel a k tomu vezme podprdelniky vse za 5 tis. a za to zaplati sebe, sestry a material. Kdyz jsem byla v Havirove, tak jsem ukazovala kolena a bavili jsme se i o stehnech a bylo mi to receno jinak. Bricho taky pan doktor v Havirove rozdeluje na vice oblasti- dolni pod pupkem a pak horni nad pupkem ( na to jsem byla ja-u me to byly 2 oblasti to horni, nechtela jsem totiz, aby mi vzal jen tuk nad pupkem a pak aby zas neco previsovalo nahore pod prsy) a pak vetsinou jeste pan dr. Foldyna dela pas a to je dalsi oblast- dohromady jsou to tedy 4 oblasti. Jinak Iveto, je to tak odsateho toho mam opravdu hodne, nejak ti to vadi nebo proc se ptas?

Iveta (St, 25. 4. 2007 - 11:04)

Zdravím všechny příznivkyně liposukce. Taky já jsem odsátá, a to dvakrát. Pokaždé jsem byla v Havířově. Můžu potvrdit, že venkovní stehna jsem měla jako jednu oblast (nikoliv tedy rozparcelované), a zasahovaly až dozadu pod půlky. Bylo to při druhé liposukci a platila jsem 5 tis.
Když jsem tam byla poprvé, tak tam se mnou byla jedna mladá paní a ta šla na opravu venkovních stehen po MUDr. Linzerovi. Daly jsme se do řeči a říkala, že byla u něho na jedné oblasti, platila 25 tis. a když chtěla odstranit nerovnosti, které tam zůstaly, tak napřed říkal, že se to ztratí, ale po 8 měsících už jí říkal, že to odstranit nejde. Naštěstí našla MUDr Foldynu, kterého přemluvila na opravu. Její výsledek jsem po opravě neviděla. Zato svůj ano a jsem doopravdy nadšenaá.Proto hledím Alice,jak můžeš psát takové věci.
Ale myslím, že i mistr tesař se utne a možná, tak jak udělal nerovnosti MUDr. Linzer, že je udělal možná i MUDr. Foldyna. To vážně nevím, já jsem to neviděla. Proto sem nepíšu - jedna paní povídala - jako ty.
Jinak Alice, docela by mě zajímalo, máš na sobě něco neodsátého? Znovu jsem si četla tvé příspěvky a zdá se mi, že kromě podbradu nikoliv. Je to tak?

Kiki (St, 25. 4. 2007 - 10:04)

Jindřiško,to jsem ráda,že jsi spokojena.Já mám také našetřen určitý obnos a asi dám na tvoji radu a počkám na podzim.Skočím si k Točíkové na konzultaci a uvidím

Reklama

Přidat komentář