Reklama

Liposukce zkušenosti: Linzer, Točíková nebo Medicom VIP?

Návštěvník (So, 17. 3. 2007 - 17:03)

:-))) nejak nerozumim jaka je souvislost mezi vekem a mnozstvim napustene tekutiny(taky tuto informaci ma malokdo)...a taky vaha pred a po se moc nelisi. Odsati treba pul litru tuku neznamena pul kila na vaze, ale par sotva znatelnych deka. Ono nejde ani o vahu, ani o cm, ale o vzhled a soumernost postavy - myslim o tom liposukce je. Data nic nevypovidaji, snad jen to, ze nekomu odsali vice, nekomu mene, podle toho, jak je umerne jeho celkove postave.

Nina (So, 17. 3. 2007 - 17:03)

Holky, prosím, napište kolik je Vám let a kolik tekutiny do Vás napustili a kolik odsáli. Jsou to celkem základní inforamce a tak moc díky za ně. Taky zvažuji zákrok. Když napíšete míry a váhu před a po, bylo by to úžasné. Je to anonymní a myslím pro mnoho z nás celkem užitečné a orientační data.
Ještě jednou díky.

Lenka (So, 17. 3. 2007 - 11:03)

Leo, třeba já jsem "zralejšího" věku.

Lenka (So, 17. 3. 2007 - 11:03)

Lindíku, a bolelo to opícháníanestetikem a napouštění??Jdu v pátek a tak už mám nervy.

Lindik (Pá, 16. 3. 2007 - 17:03)

nic za to nepřiplácíš, prostě mi sestřička řekla termín a já zjistila, že je to NE.Pan doktor říkal, že toho má tolik, že si stanovili na zákroky ještě dva víkendy v měsíci.Takže jsem byla mile překvapena.Jsou tam myslím tak 3 pokojíčky-postel,dostaneš bačkorky,polstářek, věci si zamkneš do skřínky v tom pokojíku, všechno v pohodě a klidu.Takže uvidíš, co ti nabídnou za termín a poprosila bych, že dáváš přednost víkendu:-)

Kamila (Pá, 16. 3. 2007 - 17:03)

Doktor Linzer operuje i v neděli, Lindíku?
To je perfektní!!

Ale za to bude asi těžkej příplatek, ne? To bude asi o hodně dražší, než ve všední den, ne?
To sis sama řekla, nebo ti to nabídli, nebo jak???

Dík za informace.

Lindik (Pá, 16. 3. 2007 - 17:03)

šla bych ještě ten duben-květen, potom myslím, že by bylo v tom oblečku teplo, nosím do práce černé kalhoty a v tomhle počasí je to tak akorát..čekací dobu jsem měla asi měsíc a jestli můžu poradit-bylo fajn, že to datumově vyšlo zrovna na neděli-na klinice je klid, nikdo jiný tam není.Jinak když jsem tam byla v týdnu (nejdříve na konzultaci a potom zaplatit zálohu-čekárna byla plná, protože ordinuje třeba 3-5 doktorů a každý tam má své klienty).Takhle to bylo "skoro jako doma":-).

Kamila (Pá, 16. 3. 2007 - 16:03)

Dík, Lindíku.
Stejně mám ale strach.
Můžu jít ještě třeba během dubna, nebo až na podzim? Jaký jsou čekací doby na liposukci u dr. Linzera?
Protože jestli má volno třeba až v červnu, tak to už se mně kvůli létu a plavkám nechce.

Lindik (Pá, 16. 3. 2007 - 14:03)

Kamilo, přišla jsem ve 12.00hod a v 15.00 jsem se hrabala do auta..takže i s přípravou, napuštěním stehen roztokem, oblíkáním atd....když to sečteš, tak možná skoro hodina byla čekání, např.až to začne působit a nikdo ti v té době nic nedělá.. Určitě to není 3hodiny "raubířiny" kanylama -neboj. Byla jsem mezitím i na WC, pila jsem čajík, dívala se na TV..taky jsem se modlila, ať už to je za mnou, ale opravdu se to dá zvládnout. Pořád jsem si opakovala, že jsem tam dobrovolně a že když jsem se na to dala, tak to přeci vydržím.No a vydržela.

Kamila (Pá, 16. 3. 2007 - 12:03)

Lindíku, jak dlouho to celé trvalo? Od začátku až do té doby, než jsi odešla ? Uvažuju o tom taky, ale nevím, mám strach.
Ale pokud půjdu tak jedině k němu, tak by mně zajímalo, jak dlouho to trvá. Dík

Lindik (Pá, 16. 3. 2007 - 11:03)

Helo, já jsem platila u doktora Linzera 25tis za vnější stehna (vím, že to je asi nejvyšší cena mezi zde zmiňovanými doktory, ale já jsem se tak bála, že jsem šla raději po doporučení, protože kamarádka u něj byla a má to moc hezké, takže jsem na peníze nekoukala.)za konzultaci si neúčtuje nic, tak se tam zkus třeba jenom podívat a promluvit si s ním. Já jsem odtamtud odcházela prostě už rozhodnutá a na recepci jsem si domluvila termín hned po rozhovoru s panem doktorem.

Lindik (Pá, 16. 3. 2007 - 11:03)

Hm, tak jsem koukala, že mi ten příspěvek, co jsem zkoušela psát z domova odešel (takže jsem Vás dneska "obšťastnila" svým názorem znovu..:-((
Prádlo se nosí jenom dva týdny a pak pozvolna přestávat nosit, prostě zkracovat dobu. Koupila jsem si raději dvoje, abych nemusela čekat, až mi to uschne, přeci jen, je to silnější materiál.

Lindik (Pá, 16. 3. 2007 - 11:03)

No Roberte-na JIPce jsem nebyla ani chvili..:-)) ano Zdenuliku, už to mám za sebou, bohužel mi doma nefungoval internet, tak jsem se nemohla podělit o pocity..No jsem spokojená:-)) pan doktor mi vzal i trochu pod zadečkem, takě mi zmizely ty nehezké bouličky..už to začíná všechno spíš svědit než bolet. Musím jenom říct, že mi to z ranek docela dost dlouho vytékalo (asi 4dny docela hodně), modřiny mizí každým dnem víc a už asi tak 5.den jsem mohla spát i na boku.Takže nejhorší byl ten první den, to se mi večer udělalo špatně a na omdlení, ale jinak druhý a třetí den je znát veliké zlepšení a potom je to už pohoda.teď mi v neděli vlastně už uběhne druhý týden a je to:-)) stahovací prádlo mám přestávat nosit pomalu, ne v pondělí stáhnout a nic, ale třeba si ho vzít na sport, nebo na noc, že je to prý ještě lepší.Pan doktor Linzer v Praze byl velice milý i sestřička Maruška byla báječná a velice mi to pomohlo při spíš trochu nepřijemném zákroku, než bolestivém.Opravdu se to dá vydržet, takže všem držím palečky..a myslím si, že na ty vnitřní stehna (co jsem původně chtěla jít) ani nebudu muset, protože takhle jsem naprosto spokojená :-))

jindřiška (Čt, 15. 3. 2007 - 20:03)

Děsit nechci nikoho, sama jsem z toho značně nervozní, nechala si zmenšit stydké pysky a myslela jsem, že tomu odpovídá tenhle název (zřejmě jsem si to spojila s pojmem gynekologie.... za to se omlouvám). Dneska se kamarádka byla zeptat Na Příkopě v Esthe klinice, aby slyšela názor jiného plastického chirurga a ten ji "uklidnil", že zatím je moc brzy (na operaci byla ve čtvrtek) na zhodnocení, má počkat, až jí vyndají stehy a až se to zcela zahojí, je možnost si to nechat upravit a mělo by to být v ceně, kterou za zákrok zaplatila. (8000,-)

Bara (Čt, 15. 3. 2007 - 18:03)

Jindřišo,pokud vím tak gynekomastie je když má mužský prsa,tak ta tvoje kamarádka je chlap?Co ji vlastně dělali?Nebo chcete jenom někoo děsit.

Návštěvník (Čt, 15. 3. 2007 - 16:03)

jak odflakla?

jindřiška (Čt, 15. 3. 2007 - 12:03)

Už jsem tu psala, že jdu k paní Točíkový 5.4. na liposukci, jenže minulý týden u ní byla kamarádka na gynekomastii a teď pořád brečí, že jí to odflákla (já to neviděla).... Po tomhle se k paní doktorce trochu bojím

lea (Út, 13. 3. 2007 - 22:03)

holky, koho doporučujete v Praze na liposukci? a je tady někdo mezi vámi "zralejšího věku", kdo liposukci podstoupil?

Hela (Út, 13. 3. 2007 - 12:03)

Tak jsem pročetla diskuzi. Boky a zevní stehna by byly u Linzera za 50 tisíc? Když chce za jednu oblast 25000???

A jinak- dělá zákroky Linzer i na splátky?

Robik (Út, 13. 3. 2007 - 11:03)

zuzu uz se me po tobe styskalo a co ty porad bez kseftu ?.....no aspon se zabavis u liposukce

Reklama

Přidat komentář