Reklama

Liposukce zkušenosti: Linzer, Točíková nebo Medicom VIP?

Návštěvník (Út, 6. 3. 2007 - 20:03)

Na první pohled to vypadá, že v Havířově, jako okrajovém regionu musí být levněji a když čtete, že první oblast je za 10 tis. a každá další za 5 tis., vypadá to taky lákavě, jenže pak skutečnost je taková, že oblast je mnohem menší než je jinde zvykem a tak to co je jinde jedna oblast za 10 t. u Foldyny jsou to min. dvě oblasti a někdy i vic. Například vnitřní stehna zahrnují jinde oblast od kolen až po banány pod zadnici - v Haviřově jsou to už 3 oblasti - jdete -li prvně, je to za 20tis. - to je už téměř cena v centru Prahy. Pokud to dobře sleduji, tak v Jihlavě za to samé chtějí 15 t. a Točíková v Praze tuším 11t. a asi by se tu našla další srovnání.

Klára (Út, 6. 3. 2007 - 17:03)

Tocíková není jenom levnější,ale hlavně zkušenější a nehazarduje.Po liposukci tě npustí bez doprovodu ani za roh,natož šoférovat přes půl republiky.Také má hranici,kolik látky napustí,aby tě neotrávila a kolik ploch odsaje.Dost jsme se o tom bavili v průběhu operace.Nikoho nejmenovala ,ale v narážkách se zminovala,že někde hazardují se zdravím pacientů.Já jsem maximálně spokojena.

Nora (Út, 6. 3. 2007 - 16:03)

Točíková je levnější, než Foldyna?

Návštěvník (Út, 6. 3. 2007 - 16:03)

No hlavně to nějak postrádá smysl jet až na druhý konec republiky, když v Praze je dost jinych dobrých doktorů a někteří jsou i o dost levnější (Točíková), hlavně si neumím představit, jak tam zase pojedu na kontrolu, na kontrole jsem byla dvakrat, po 3 tydnech a pak na konečné focení po zahojení. Kdyby tam bylo něco vyjímečně jiného nebo vyrazně levnejší, tak se to vyplati, ale to jsem se nedočetla.

Romana (Út, 6. 3. 2007 - 09:03)

Barboro, už to tady někdo popisoval, že prý je možná jednodenní hospitalizace, nebo ubytování v hotelu. Našla bys tu ale i dost poutavej příběh jedný velmi odvážný paní, co se komplet odsátá vydala hned autobusem do Prahy. To mi vstávaly vlasy na hlavě.

Barbora (Út, 6. 3. 2007 - 09:03)

Teď vážně: je tu někdo např. z Praha a okolí, kdo si na lipošku zajel do Havířova? Opravdu by mě zajímaly ty organizační záležitosti. Díky za info.

Soňa (Út, 6. 3. 2007 - 08:03)

A kde mám hledat seriózní informace? V Blesku? Nebo na jiných, konkurenčních diskuzích?

Návštěvník (Út, 6. 3. 2007 - 08:03)

Obávám se, že smysl kopírování jinych přispevku s úpravami je právě v tom,aby byl ve všem zmatek. Někdo se tím baví a tak tahle diskuze ma pouze rovinu zabavy ne informační - obecně, je to jen pro blaboly a exhibice kohokoliv. Žádné seriozní informace tady nehledejte.

witch (Po, 5. 3. 2007 - 22:03)

Ať, kopíruje, ale nedopisuje. K čemu ti jsou potom nepravdivý informace a doporučení na doktory? Jsme tu proto, aby jsme si předaly zkušenosti a když někdo takhle škodí a uvádí lži,tak je potřeba na to upozornit. To je aspoň můj názor.

Bibi (Po, 5. 3. 2007 - 15:03)

To možná je, ale už krásná a štíhlá jako gazela. Těším se, až se ozve.

Dr. Robert (Po, 5. 3. 2007 - 15:03)

Ta je ještě na JIPce.

Zdenulik (Po, 5. 3. 2007 - 12:03)

Lindiku ozvi se !Tys byla ted v nedeli,že ?
Napis.

Míla (Po, 5. 3. 2007 - 11:03)

No, asi jo.

katka (Po, 5. 3. 2007 - 11:03)

no milo, mozna by byly, ale pozmenovat neci prispevky, to je divny, nemyslis?

Lenka11 (Po, 5. 3. 2007 - 10:03)

ahoj, určitě jde více oblastí,ale záleží na jakého doktora naraziš. slyšela jsem, že to někdo nechce dělat. u lýtek jsem slyšela že efekt je nejmenší, většinou tam jsou spíš svalíky, než tuk.
jinak, určitě je pravda, že je nejlepší na zhubnutí je zdravě jíst a cvičit, ale jsou holky a já k nim určitě patřím, co cvičí seč můžou, jedí přiměřeně, a stále jsou na svém, myslím kila, u mě se mění jenom postava podle to když cvičím?- je zpevněná, když lenoším-roztékám se, ale na objem je to stálke stejné.....hlavně tvar nohou se nemění.
stále jsem si říkala.,., až zhubnu 10-15 kilo - jo houby.. nikdy jsem tolik nezhubla - max tak 6-7 kilo... a za chvíli to bylo zpět... a tak stále dokola... k ničemu.. manža mi to rozsekl, když mi na lipku dal peníze... a mám bez starosti.. nádhera a pohoda.. boule u kolen a vnitřní stehna jsou pryč a teď už budu tvarovat cvičením... jako bonus jsem si nechala ty vnějšky..ale trošku... postava se zesouměrnila a já mám úžasný pocit.,...kalhoty mám sice stále stejnou velikost.. ale vypadají na mě podstatně jinak...
takže pokud jste na tom stejně jako já - neváhejte a jděte do toho!!!!!!!pak už budete tak namotivované... že to dál půjde samo, jenom bacha... což už také pociťuji.. jak jste bez pohybu.. ke konci _už to mám 6 týden.,. se začínám rozežírat... prostě ten pohyb chybí.. už se těším, v úterý jdu na kontrolu - jestli to budu moci sundat..
jo a ještě jedna rada... nechte to na studenější měsíce.. určitě bych nešla přes léto... už teď mám problémy, jak mi je v tom kompresu vedro... žádná zima venku a v kanclu sedím celý den v džínách... fakt .. pro mě je teď největší "problém" nošení kompresu.. už mi otrnulo.. tak bych ho zahodila...uvidím v úterý..

Blake (Po, 5. 3. 2007 - 10:03)

Ahoj hoky. Chtěla jsem se zeptat, jestli některá z vás neví, jestli je možné udělat liposukci několika partií najednou. Když už budu v narkóze, tak jsem chtěla břicho, stehna, lýtka i zadek. Je toho hodně.Ale přibrala jsem po antikoncepci 10kg a nemůžu se toho zbavit.Nejsem žádný velký sportovec, navíc jsem teď těhotná (tu antikoncepci jsem prostě užívat už nemohla :-) ) Tak nevím jestli je to nesmysl. Plánuju to po porodu a po kojení. Tak asi za rok.A nevím ani jak dlouho se čeká na termín.

Bára (Po, 5. 3. 2007 - 09:03)

Taky si myslím, našla jsem tam dost věcí, co jsem potřebovala vědět.

Míla (Po, 5. 3. 2007 - 09:03)

A nejsou lepší překopírovyný diskuze čistě k věci, než ty bláboly od Roberta a spol?

katka (Po, 5. 3. 2007 - 08:03)

a Robiku, ty delas neco jineho, nez ze cucis na doktorku a hlidas, jestli nahodou neco nenapsala Zuza? Ty bys spis mel navstevovat diskuze o psychickych poruchach, tam bys byl mezi svyma.

:-( (Ne, 4. 3. 2007 - 19:03)

Jo, je to ráj cvoků, Robíků a jinych chudáků.Tady je totiž možné úplně všechno.

Reklama

Přidat komentář