Reklama

Liposukce zkušenosti: Linzer, Točíková nebo Medicom VIP?

Dr.Robert (Ne, 4. 3. 2007 - 18:03)

Nemam duvod sem cokoliv kopirovat,sve nazory si pisu sam.Jsem vysazeny jen na nejchytrejsi madam Zuzu.
Posledni nepodepsana ses vedle :-(

Návštěvník (Ne, 4. 3. 2007 - 15:03)

Nejsi cvok? Aspoň už víme kdo to sem přepisuje a mění, že dr.Roberte? Jsi chudák ubohej.

Dr.Robert (Ne, 4. 3. 2007 - 15:03)

Zuzu ty se pekne uziras ze?Tebe podle tveho slohu poznam lepsi nez moji starou.Delas ty neco jinyho nez cucis na liposukci na doktorce?

Návštěvník (Ne, 4. 3. 2007 - 13:03)

to je nerizena diskuze bez registrace, anonymni a tudiz zneuzitelna - myslim, ze si s tim zde uzil uz kde kdo, tezko rict, k cemu vlastne takove diskuze jsou:-(

witch (Ne, 4. 3. 2007 - 00:03)

Ahoj holky, jsem šokovaná. Psala jsem příspěvky do diskuze www.omlazeni.cz, téma liposukce a koukám, že sem někdo příspěvky přeposlal a ještě je pozměnil - nejen mé. Mé jsou tady uvedeny pod jménem vilma,28.2. a o dr.Točíkové jsem na omlazení nic nepsala a tady mi paní doktorku do příspěvku dopsali. To je sprostý!!! Co to je???

lenka (Pá, 2. 3. 2007 - 20:03)

čauvec kočky...
koukám že svět je malý...
jinak koho to zajímá já byla na lipce 25.1 v Hradci v Sanusu u dr.Remeše - a jsem moc spokojená... vzal mi tři oblasti vnitřky stehen, kolena a vnějšky stehen a kousek pod zadkem. je moc šikovný a hlavně má cit a přijde mi, že si s vámi opravdu vyhraje... ale byla jsem v celkové anestezii,což mi neva páč jí snáším dobře..a nic jsem neviděla... probudíte se už nacpané v kalhotách.. a nic ze mě neteklo..takže čisté kalhoty, modřiny byly tak 4 týdny a ještě teď malinko jsou znát.. jinak kompres nosím ještě teď tj. 5. týden a na kontrolu jdu až v úterý a nejsem si jistá jestli to už budu moci sundat.. ale byla bych moc ráda..už to je fakt nepříjemné - je v tom vedro a hlavně se těšíte do těch krásných věcí , které na vás vypadají podstatně jinak než před...
a se cvičením to ještě nevím - ale ještě nic nemůžu.. počkám co mi řekne dál.. prý se to nemá uspěchat - nejhorší je když vám začne kůže přirůstat zpět a pohybem ji odtrhnete zpět..(takže žádné kolo, běh.. ani po schodech nechodím..) to se už těžko hojí a vypadá to hnusně.. tak bacha.. vyplatí se počkat..

DADA (Pá, 2. 3. 2007 - 17:03)

Na koštěti.

Míla (Pá, 2. 3. 2007 - 14:03)

Díky za info, Zdeni. Taky bych ráda k Foldynovi. Jenom teda nevím, jak se tam za ním z Prahy dostat a hlavně, jak se pak dostat odtud...

Zdenulik (Pá, 2. 3. 2007 - 14:03)

Lindiku budu ti moc drzet palecky.A vpichu se neboj ani kdyby byl nejaky navic.Mne nesjou vubec videt.Jestli to neni tajny tak napis do jakeho mesta a k jakemu doktorovi jdes.Ja jsem byla v Havirove u doktora Foldyny.Na ty vnitrni jeste nejsem domluvena ale moc o nich premyslim.
A vubec se neboj,nic to neni.Ja jsem mela velky strach a po te zkusenosti bych sla znovu uz bez obav.

Míla (Pá, 2. 3. 2007 - 14:03)

Zdeni, kde jsi byla na liposukci a kolik jsi tam platila?

Lindik (Pá, 2. 3. 2007 - 10:03)

Zdenuliku, díky moc..ráno, když jsem se zase pokoušela nacpat do nějakých kalhot, co mi ještě minulé léto byly...tak jsem se začala i těšit:-) Jinak Lenko, pan doktor mi právě na konzultaci řekl, že mi vezme i trochu pod zadkem, ( tak se snad nedělají žádné jiné vpichy, ale asi z těch stran zajede ještě dál dozadu na stehna pod zadek (tak si to alespoň představuji).Původně jsem chtěla na vnitřní stehna, ale prý si mám uvědomit,(což je asi pravda),že siluetu dělají venkovní stehna, ne vnitřní a že právě velmi často při úpravě těch venkovních se to tak hezky stáhne, že pak není už nic potřeba. V létě jezdím hodně na bruslích, tak je to na stehnech znát:-), ale přes zimu-horor, hned to mám všechno zpátky.Tak dám vědět, jak jsem dopadla.

Zdena (Pá, 2. 3. 2007 - 10:03)

Lenko ja jsem vzadu pod hyzdemi nic nemela a asi ani nemam.Mela jsem takove balony na vnejsich stehnech a ted mam vnitrni stehna ze trou o sebe.Vzadu nic.

Lenka (Pá, 2. 3. 2007 - 09:03)

Zdenuliku, trochu si uklidnila i mne, já jdu na komplet stehýnka za 3 týdny.
Odsává se normálně i oblast těsně pod hýžděmi??

Zdenulik (Čt, 1. 3. 2007 - 19:03)

Lindiku neboj,byla jsem na nich predloni.Doktor namaloval,sestricky napoustely,trochu jsem citila jen prvni vpichy ale mnohem min nez pichanecek.Az jsem mela nafoukle stehna jak nemecti vojaci rajtky tak mi sestricka uvarila caj a za dvacet minut doktor odsaval.To jsem vubec necitila,pak jsem slezla ze stolu a doktor me okukoval jestli je to presne.Potom na jednom miste jeste dodelaval.Pak me se sestrickama narvali do kompresnich kalhot,vycpali podlozkama na tu tekutinu co z tebe tece 12 - 18 hodin.V noci jsem si vzala jeden ibalgin.Neneprijemnejsi to bylo po tu dobu,co to teklo.Musela jsem menit ty save podlozky.Pak uz to bylo hodinu od hodiny lepsi a lepsi.Ze jsou mnohem mensi ty venkovni stehna bylo videt uz druhy den,ale to pry jen u toho,komu berou hodne tuku.Komu vyberou malo,tak ty otoky muzou byt vetsi nez ubytek tuku a pak to poznas az pozdeji. Treti den po liposukci jsem sla do prace a za tri tydny jsem uz cvicila.Je mi 38 a asi pujdu jeste odsat i vnitrni.Ver,ze to nic neni.

Lindik (Čt, 1. 3. 2007 - 16:03)

Prosím napište mi, jak probíhá lipo zevních stehen, jestli to bolí a jestli to jde vydržet..(je mi jasné, že jde :-))) ale potřebuji to s někým probrat..jdu už tuhle neděli a moooc se bojím.díky všem:-)

Kačka (St, 28. 2. 2007 - 14:02)

První den to bolelo, ale víc než bolest mi vadilo to, že ze mě pořád vytékala ta tekutina společně s trochou krve, takže jsem muisela mít na těle takový savý jako pleny.První den jsem ležela, ale to spíš proto, aby splaskly otoky a bolelo to jako třeba když to přeženeš se cvičením. Jen jsem večer zvracela a měla mírnou teplotu - ale to prý je opravdu ojedinělý případ. Sami doktoři říkali, že se s tím setkávají opravdu zřídka. Druhý den už jsem normálně fungovala. Modřiny jsem měla dvě maličké a zřejmě díky tomu, že jsem nosila opravdu poctivě to prádlo, tak mi zmizely do 14 dnů, tedy když jsem sundala prádlo, už jsem byla bez modřin. Když si to tak uvědomím, tak nejvíc mi vadilo, že to kompresní prádlo mi tlačilo na žaludek a to bolelo asi nejvíc - vždy když jsem se najedla :-). Potom je kůže citlivá, jako třeba když je zmrzlá a někdo Vás cvrnkne. Taky to je citlivé, když to prádlo sundáte, několik týdnů tu citlivost cítíte, ale to není nic tak hroznyho.

Kačka (St, 28. 2. 2007 - 14:02)

A co bolesti potom? A modřiny? A jak dlouho ses nemohla hýbat?

Petka (St, 28. 2. 2007 - 14:02)

Ne neptali se me na zhubnuti, coz je fakt divny, kdyz tak o tom premejslim. Ja rekla, ze jsem behem mesice pribrala deset kilo - coz byla pravda. Vzdycky jsem byla holka hubena, neco kolem 47 kg. pak najednou jsem mela 50 a pred zakrokem 60 kg. Nevesla jsem se do vlastniho obleceni, a to rozhodlo. Na cviceni se me vazne neptali, to nikoho nezajimalo. Dokonce se ani neptali na muj zdravotni stav (to by ale taky meli, ne?)Ale pravda je, ze mi nechteli odsat tuk na brise, ze pry ho tam mam malo, a je to hloupost zasahovat do tela. Ale prvne projdes takovou konzultaci - zdarma, kde reknes co a jak bys chtela a tam Ti poradi. Ja treba prisla s tim, ze chci liposukci bricha a odchzela jsem s terminem na lipusukci boku.

Alena (St, 28. 2. 2007 - 14:02)

Petko, a nezkoušela si ty partie zhubnout? Myslím vhodným cvičením. To Ti to rovnou, na přání, odsáli nebo Ti nejdřív řekli, ať třeba půl roku cvičíš a když se nedostaví výsledek, tak to odsajou? Já jdu na kolena, dostala jsem hned termín, ale to jen proto, že mi doktor řekl, že je evidentní, že to nejde zhubnout, protože všude jinde jsem pevná. A mám kamarádku, která se i bojí jít na konzultaci, protože si je vědoma toho, že pro odstranění tukových polštářů nic nedělá. Ptám se, protože mě zajímá přístup na jiných klinikách.

Petka (St, 28. 2. 2007 - 14:02)

ahoj holky, já jsem byla před vánocema na lipošce v medicomu. No, přiznám se, že s cenou jsou byla trochu rozčarovaná, protože uváděli v inzerátech cenu od 15 tis kč. Já si nechala odsát boky - díky nemoci jsem přibrala 10 kg a to hlavně na bocích - ty vzadu špeky pod pasem nad zadkem (jak to leze z bokovek),víte co myslim :-))) Tak ty jsem hlavně chtěla pryč. Oni to odsávají celkově, to znamená část zad - kde jsem neměla téměř nic, potom ty špeky co jsem chtěla a pak část nahoře na zadku. Je fakt, ze mám teď krásně štíhlej pas, ty špeky, co se mi nelíbily, taky zmizely. Jen mi vadí, že nad zadkem mi to udělali málo a teď mám postavu dost .... takovou jako že útlej pas a najednou pekelnej zadek. Ale pravdou je, že v takových případech máte nárok na redukci zdarma. Odsáli mi 500 g tuku. Platila jsem 25 tis kc. Ale cenu mi vytvořili dřív, než mi to odsáli, a popravdě jsem se nikdy nesetkala s tím, že by se cena odvíjela od objemu odsátého tuku. To mi tam nikdo neřekl. Fakt je, že se tam k vám krásně chovají. Jen mám pocit, že jsou zbytečně drazí, ale zase po zákroku vás odveze taxík přímo před barák a po zákroku vám dělají zdarma pooperační masáže. Navíc dostanete při odchodu kytičku - jasně draze jste si ji zaplatili, ale je to milé :-)
Úplně nejhorší na tom je nošení toho prádla, nosí se to 14 dní, cítila jsem se pořád zpocená a špinavá a taky mě DĚSNĚ otravovalo to válečkování.
Ještě jste se ptaly, zda odsávají několik oblastí naráz. Já jsem se ptala na boky a stehna, a to mi naráz nechtěli.
Ale s výsledkem jsem víceméně spokojena, až na ty tukové bulky nad zadkem, ale to půjdu asi do té redukce. No, tak si rozmyslete, komu svoje tělo svěříte. Jsem si jistá, že jinde by mě zvládli odsát líp, a hlavně levnějc...

Reklama

Přidat komentář