Reklama

jak dostat chlapa do postele?

Pavel (Po, 25. 8. 2014 - 21:08)

Já jsem vo tanec nikdy...Ten tanec byl spíš příklad. Když netancuješ, tak si určitě nebudeš hledat partnerku na taneční zábavě nebo diskotéce, ale budeš ji hledat tam, kam se chodíš bavit, třeba. Černý barony jsem viděl, ale na druhou stranu nejsem si jist, zda by to mělo ve skutečnosti nějaký zvláštní efekt, ne-li žádný. Rozhodně si nemyslím, že bych touhle větou dotyčnou slečnu nějak usadil. Pokud chci někoho usadit, musím to udělat tak, aby to mělo ty správný grády, což se obávám, že v dnešní době by mi ta slečna rovněž vulgárně odpověděla aniž by se zamyslela nad tím, že ne já, ale ona se chovala jako trapka. Jinak teda abychom neodbočovali od tématu, jak dostat chlapa do postele? V Čechách to bude malinko složitější, protože žádná (pokud to nebude lehká holka) tě s největší pravděpodobností sama od sebe svádět nebude. Dle mého je v našich končinách defacto tohle téma sci-fi. Jinak řečeno, zbytečné téma.

? (Po, 25. 8. 2014 - 21:08)

-

? (Po, 25. 8. 2014 - 21:08)

-

? (Po, 25. 8. 2014 - 21:08)

-

! (Po, 25. 8. 2014 - 21:08)

To jo.

Ženská, (Po, 25. 8. 2014 - 21:08)

která dostane chlapa do postele, sice oslaví Pyrrhovo vítězství, ale soudě podle sebe, těžko bych si takové ženy vážil, pokud bych se vůbec dal zlákat. O kurvy nestojím a pokud by to nějaké ženě udělalo dobře, bral bych to spíš jako dobrý skutek (svůj).

Honza (Po, 25. 8. 2014 - 20:08)

Honza: Jo a ještě jednu...Já jsem vo tanec nikdy žádnou holku nežádal, protože netancuju.

Na takovýdle situace taky pamatujou pravidla společenskýho chování, kerý v Český republice kyselý ksichty ani nic jinýho podobně příjemnýho nepřipouštěj. To znamená, že těm holkám, kerý se takle projevujou, se nejspíš asi ani nezdá vo tom, že se vlastně neuměj chovat.

Ale jak jsem psal - mě se todle netýká.

Mimochodem - todle bylo perfektní ve filmu Černí baroni, jak tam ty pétéptáci byli v tý hospodě a chtěli si zatancovat s ňákejma holkama, kerý tam byly taky (spíš je teda asi chtěli nabalit, aby si s nima mohli zapíchat):

Zvednul se první pétépták a šel za jednou holkou. A řiká jí:

"Smím prosit?"

A vona:

"S vrahama netančím!"

Pak se zvednul druhej pétépták a šel za jinou holkou. A řiká jí:

"Smím prosit, slečno"?

A vona:

"S vojákama netančím. Já jsem úřednice".

A ten pétépták:

"Děkuji Vám".

A vona:

"Prosim".

A pak se zvednul třetí pétépták (to byl sprost'ák) a šel zas pro jinou holku. Upravil si kravatu a řiká tý holce:

"Dobrý večer. Smím prosit?"

A vona:

"S vrahama já zásadně netančim".

A von:

"Tak si polib prdel, náno pitomá!"

Takže něco podobnýho's těm holkám měl říct i ty.

Ale to jsme vodbočili vod tématu "Jak dostat chlapa do postele?"

Pavel (Po, 25. 8. 2014 - 19:08)

Michal: A ještě jedna věc, párkrát se mi taky stalo, že tam semnou pár lidí neskutečně ,, vyjebalo" odpusť, že to takhle řeknu, ale slušnější výraz pro takovej hyenismus nemám. A víš kdo byl? Nikoliv Irové, ale další Češi, žijící v Irsku jako já...Zvláštní, vždycky jsem myslel, že krajani v cizí zemi drží při sobě, opak byl pravdou. Vlastní lidi, mý slovanští bratři a sestry mě nechaly hezky smažit se ve vlastní šťávě a pomocnou ruku mi podali Irové...Ale co, už je to za mnou.

Pavel (Po, 25. 8. 2014 - 19:08)

Ahoj Pavle, uz nejsem...Proč bych měl reagovat nadávkami? Možná tomu nebudeš věřit, ale já nejsem žádnej nevzdělanej křupan a dokonce si myslím, že jsem člověk, se kterým můžeš konverzovat na jakékoliv téma, aniž bych na tebe čuměl s otevřenou hubou. Lidově řečeno, troufám si o sobě tvrdit, že to mám v hlavě celkem dobře srovnaný a že mi občas ujede nějaké to slovíčko..., asi takhle, víš co říkají angličané? ,, člověk, který nemá žádný zlozvyk, je nudný."

Souhlasím s tebou. U nás máme problémy s daleko více věcmi, jenomže člověk tohle všechno ocení a uzná teprve tehdy, když se podívá jak se žije jinde. Víš jak nám říkal Reinhard Heydrich? ,, Smějící se bestie." A přesně tohle jsme.

Michal (Po, 25. 8. 2014 - 19:08)

Ale abych jen nechválil,...Ahoj Pavle, uz nejsem "Zhnusen". Neco dobreho ses v tom ale Irsku naucil. Kdyz jsem te dost ostre kritizoval za hrube vyjadrovani o irskych holkach, nereagovals sprostymi nadavkami jak to tady byva zvykem, ale vysvetlils mi sve duvody. U nas jeste mame problem diskutovat a prijmout rozidilne nazory.

Pavel (Po, 25. 8. 2014 - 18:08)

Ale abych jen nechválil, žít bych tam nechtěl a to z jednoho prostého důvodu. Chyběl by mi tam ten náš český humor, který je ,, ojedinělí na světě" a který nám můžou všichni závidět, protože češi si dokáží udělat srandu nejen z celého světa, ale především i sami ze sebe, ze své historie, zvyků atd.. Tohle Irové neumí. Pravda, jsou to veselý lidé, ale vyprávět si vtipy o Irech? Tabu! Dělat si srandu z jejich země, zvyků, kultury a nedej bože z jejich vyznání? No nebojím se tvrdit, že ve třetí cenový se takovýhle věci trestají kudlou v zádech. Takže, angličany můžeš pomlouvat co hrdlo ráčí, ale Irsko a jeho lid jsou nedotknutelní i kdyby se jednalo o přátelský žert. Tohle mě na nich docela sralo.

Pavel (Po, 25. 8. 2014 - 18:08)

Honza: Jo a ještě jednu věc by se od nich češky mohly naučit. Už se ti někdy stalo, že jsi oslovil dívku, třeba o stupidní tanec a ona na tebe vyšpulila kyselej ksicht, a myslela si něco o tom, jak si takovej slizoun jako ty vůbec dovoluje ji žádat o tanec? Tam se mi to nestalo. Když už opravdu neměla zájem, dokázala ti to podat s úsměvem a takovou formou, že tě to nenasere a nakonec si s tebou šla stejně zatancovat, ale dala ti taktně najevo, že se bude jen tancovat. Proto ani já, i když to byla fakticky nestvůra, vždycky jsem se snažil chovat taktně a korektně přesně tak, jak se ony chovaly ke mě.

Pavel (Po, 25. 8. 2014 - 18:08)

Jo, já vim, kde je lehčí...Pochopitelně není to tak vždycky, ve svý podstatě jsou to holky jako ty naše, jen mají trochu více rozvinutější smysl pro konverzaci. A ať se na mě češké holky nezlobí, ale u nás se mi ještě nestalo, aby mě první oslovila ona a to třeba jen proto, že by si chtěla pokecat. Prostě ne. A to je ten velikej rozdíl. Já to chápu, byly přeci vychovávané v tom, že muž je ten lovec a že musí trpělivě sedět na zadku a čekat, až se sám rozhoupe. Jenomže by je měli taky naučit, že když se mi někdo líbí, není špatný čas od času udělat první krok, protože když budu čekat jak ta slepička, může se stát, že on prostě odejde a je po všem. Myslím si, že většině chlapů by to určitě nevadilo, kdyby je ta pěkná holka oslovila první. Protože ne každý chlap je zkušený lovec a třeba se i tak trochu stydí a přitom to může celkem fajn klučina, jen se bojí ji oslovit. A pokud i on se ji líbí, nevidím nic špatného na tom, že udělá první krok ona. Holky český, zkuste to někdy a nečekejte.

Goran, Hrvatska (Po, 25. 8. 2014 - 16:08)

Za hřích ještě stojí...Naše djevojke, ali nema grudi.

Ondra (Po, 25. 8. 2014 - 15:08)

Za hřích ještě stojí Chorvatky .

Ondra (Po, 25. 8. 2014 - 15:08)

Bůh je mi svědkem, že na...Nejhnusnější jsou Bulharky . Nejhezčí jsou Polky .

Zhnusen (Po, 25. 8. 2014 - 00:08)

Woody Allen v jednom ze svych filmu: "Katolicke holky odmitaji sex pred svatbou, zidovske holky odmitaji sex po svatbe". Ceske holky byvaji neznabozky a zalezi na klukovi, jestli mu daji, nebo nedaji.

Honza (Ne, 24. 8. 2014 - 23:08)

Prostě jde o to, že i kdyby...Taky souhlas - český holky nezačínaj projevovat zájem vo kluka jako první, ani když s nim chtěj píchat. Prostě radši píchat nebudou.

Honza (Ne, 24. 8. 2014 - 23:08)

Honza: Nedá se říct, že...Jo, já vim, kde je lehčí sbalit holku. Včera ve 23:11 jsem vo tom tady psal příspěvek.

Takovýdle situace, kerý ty popisuješ s českejma holkama v baru, já znám taky. Ale nevyhledávám je. A tys mi jenom potvrdil, že vo nic nepřicházim, protože by to zřejmě dopadlo pokaždý stejně, to znamená blbě.

Takže jsem v tom svym příspěvku včera ve 23:11 měl pravdu. Na Západě sou holky prostě jiný - ale jiný samozřejmě tim přijatelnym způsobem. Bude trvat hodně dlouho, než se to vod nich Češky naučej - a že se maj co učit.

Pavel (Ne, 24. 8. 2014 - 22:08)

Prostě jde o to, že i kdyby ta češka s tebou chtěla píchat, na 90% musíš být ten první ty, kdo naváže kontakt. V Irsku úplně normálně ( a to nejen tam ale ve většině západních zemí) ten první krok udělá klidně ona. Další věc, měl jsem pocit, že ty holky si více váží toho, že jim projevuješ náklonost a hlavně jsem u žádné nezaznamenal, že by si hrála na něco, co není. A nikdy jsem od ni neslyšel větu : ,, Ty by jsi mi nekoupil pití, viď?" Tady v Čechách mám z dosti holek pocit, že si od tebe vyžadují, aby jsi je obletoval, choval se k nim jako ke královnám a při tom tě ve skutečnosti mají úplně na háku a kompliment berou jako naprostou samozřejmost. Ale jak říkám, netvrdím že jsou všechny takové, ale většina taková je.

Reklama

Přidat komentář