Reklama

jak dostat chlapa do postele?

jn (Pá, 3. 5. 2013 - 21:05)

Tak zase vyptavat se ne! To je cele nejak nepochopene... Asi se to vsechno neda popsat. Ani to nemam nikdy pripraveno, ale zdalo se mi ze to tak nejak probiha. Je neco jineho ptat se na vsechno, a neco jineho se dozvedet treba kde byl dokturek na dovolene... a tim zacit rozhovor. Neni dulezite se toho hodne dozvedet, zvlast kdyz jde spis jen o sex ze?) ale spis komunikovat. No nic, pekny vecer... :-)

Žaneta (Pá, 3. 5. 2013 - 21:05)

Milane nic a morální zásdy? A co ty tvé věčně se střídající testinky?

lola (Pá, 3. 5. 2013 - 21:05)

Většina podle mne potřebuje, velmi intenzivní první dojem. Nalepené řasy, napuchlá ústa od botulotoxinu, miny a vyčnívající podvazky a podpatky tak min. 15 cm. Ideálně pak ve vagíně venuščiny kuličky a vůni z feromony.
Nebo naopak nějakou šedou myšky s v dlouhé tvídové sukni, neslušivé brýle, aby si z ní mohli udělat svou princeznu.

Milan (Pá, 3. 5. 2013 - 20:05)

jn: nesexuji bez lásky. Zajímají mě jemné ženy, těch je max. 10-15% ze všech. Ostatné ne. Kromě toho mám svoje morální zásady.
Žaneto: nic.

I. (Pá, 3. 5. 2013 - 20:05)

Pokud citis se mu libis taky...Kdyby se mně ženská pořád na něco ptala kolem mně, tak bych se brzy sama sebe začal ptát, zda má vlastní rozum, inteligenci a úsudek a taky proč je tak zvědavá.

Tom (Pá, 3. 5. 2013 - 20:05)

Pokud citis se mu libis taky...Hm-tak to já jsem nějakej jinej. Afekt u bab nesnesu a poznám ho brzy. Vyptávání by mi taky lezlo na nervy...celé výše popisované vyzařuje jakousi předem připravenou hranou komedii-hru...není u holky nad to, když je spontánní, pohodová, má smysl pro humor a nic nehraje...dvojsmysly u žen na mně půspbí divně a naivka je styl na chvíli, brzy se prokoukne. Holka, co se nudí-to nejhorší možné...na co mně dostala ta moje? Na ženskost, dlouhé krásné vlasy, krásné nohy, dívčí postavu, úsměv, hluboké oči a že nehrála docela nic, nic předem promyšleného, ale upřímnost, nic předem připraveného, ale spontánnost. A skromnost, u hezké holky věc nevídaná...jsem šťastný chlap.

Žaneta (Pá, 3. 5. 2013 - 20:05)

Ne Milane a co zabírá na tebe? Poděl se s námí o to, ať víme jak na 1st class milenců a prodejce erotických pomůcek

jn (Pá, 3. 5. 2013 - 20:05)

Ha ha... asi... Napis co na tebe plati teda

Milan (Pá, 3. 5. 2013 - 18:05)

Pokud citis se mu libis taky...Na mně by to neplatilo.

jn (Pá, 3. 5. 2013 - 18:05)

Pokud citis se mu libis taky tak je skoro vyhrano, pak doktor zrejme ceka na nejake gesto, napomoc, aby neco nezvoral.
Ja dostanu muzske do postele strasne snadno, mam neco v sobe. Pritom nejsem nekrasnejsi modelka, to ne, ale mam to tak. Taky si muzske v posteli udrzim hodne let, a z 99% se do me hodne zabouchnou. To neni vytahovani, (vlastne je to nekdy potiz), ale fakt!
Nekdy premyslim co vlastne delam, jak na chlapy pusobim. Nejsem nejak zvlast prsata, a tak ani dekolty a takove to sexy obleceni nepouzivam... Je to jednoznacne v chovani.
Asi je nejlepsi se chovat decentne, tise a zaroven trochu afektovane (smich, delani "oci"), a co jsem si vsimla, dulezite je delat ze sebe trochu naivku a vzapeti to zmenit v agresivitu. Porad se ho na neco ptat, s hezkym nevinnym usmevem, zajimat se o nej. Koukat mu do oci, usmivat se, ptat se co se mu kdy libilo, kam se rad podival, kde rad ji, kam rad jezdi. Priblizit se a koukat zasnene do oci. Pak zas odstoupit a rict mu jak jsi teda zvedava na tu jeho (oblibenou) restauraci. Proste porad to tocit kolem toho jeho sveta, a dat mu najevo ze ho chces poznat. Nechat hodne veci vyznit dvojsmyslne a zasmat se tomu. Vysmat se mu kdyz si moc mysli. Pak zase delat naivku co potrebuje s necim poradit, co je bezradna a sama. Co se nudi.
A tak... u me to vychazi furt.
Hodne stesti :-))

problémem je ho (Pá, 3. 5. 2013 - 14:05)

Většinou nebývá problém ho do postele dostat, spíše je problém ho tam dlouhodobě udržet pořád stejně aktivního a žádostivého. To už se povede málokteré...

Ola (Pá, 3. 5. 2013 - 09:05)

Když přítele doma/ samozřejmě/chytím za koule tak je to náznak že bych chtěla si zašukat a on už to pochopí.

ignácius vykuř (Út, 7. 1. 2014 - 22:01)

....

Mám kamaráda kt (Út, 7. 1. 2014 - 22:01)

A tak to s ním jde už 4roky a je to OK

p.jojo (Po, 21. 6. 2010 - 13:06)

p.jojo obcas ctu prispevky od...Jarmilo omyl nejsem zadny "kurevnik" prave naopak. Ty znalosti ohledne sexuality neziskam tim ze budu stridat zeny, k tomu abych nejakou zenu poznal a dokazal se na ni "naladit" tak aby se dostala tam kam potrebuju je potreba minimalne 3 mesice intenzivniho sexualniho vztahu ktery ovsem vzdy vyzudaje zena ne ja.
Ale diky sve otevrenosti a klidu mam 20 duvernych znamych ktere me otevrely nahled do svych intimnich zazitku a docela dopodrobna me je popsaly i s jejich emocema a reakcema. Tim ze mam vetsi talent na vnimani a popis sexuality jsem dokazal nacerpat docela slusne informace aniz bych s temi zenami cokoliv mel a z toho mozna vychazi tvuj dojem ze na vse mam odpoved.
Ale i ja se muzu mylit a mylim se.

Jarmila (Po, 21. 6. 2010 - 12:06)

Zajimava otazka ale je to...p.jojo obcas ctu prispevky od Tebe a musim rict (nic ve zlem), ze mi pripada, ze jsi mel snad 100 zenskych a vsechny te chteji na sex. Co jsem si vsimla, tak pises hodne do diskusi se sexualni problematikou a na vse mas odpoved. Ale pises slusne a k veci a to se ceni.
K Honzovi: nejak mi nesedi to, ze chlap se jen diva do oci a ceka, ze ho zena bude dobyvat? Nemelo by to byt naopak? Mozna jsem to nepochopila, ale ke vztahu jsou potreba dva lidi, tak by i otazka dobyvani mela byt aspon stejna z obou stran. Ale je pravda, ze tema je jak dostat chlapa do postele, tedy se jedna jen o sex ne o vztah. A k Tve pripomince at si Magda vzpomene jak ulovila manzela tak tady vidim ten zakladni rozdil. Manzela zena chce pro zivot a plati tam trosku jina dynamika nez dat nekomu najevo, ze ho chce ta dotycna jen na sex.

Magda (Po, 21. 6. 2010 - 11:06)

Diky Honzo za takovy prizpevek,napsal si to pekne.Pro me by bylo nejlepsi mit snim jako milenecky nezavazny vztah zalozeny na navstevach,sexu a popovidani a pak jit zase kazdy po svim.Jak si psal ze mi doktor kouka do oci tak je to tak ale taky si rikam jestli prave ten doktor jen tak nelaskuje a to i s plno jinyma,on je takovej koketni typ tak si prave nejsem jista jestli nejsem jen jednou zmnoha.Ja tam nejaky den akorad zanim pudu a kdyz to bude zase takovy tak pak to chce udelat fakt jak pises a nekdy si ho chytit stranou.A ten muj manzel skoda slov,to uz je manzelstvi k nicemu a seznamila sem se snim nahodne na ulici tak ze to byla jina situace nez s doktorem.

... (Po, 21. 6. 2010 - 10:06)

honzo
jsem na tom stejne

p.jojo (Po, 21. 6. 2010 - 09:06)

Zajimava otazka ale je to velmi jednoduche.
V mem pripade stacilo ze ta zena si o to proste rekla.
Asi 5ti zenam jsem odmitnul s tim ze miluju jinou ale dodal jsem ze kdybych "nemiloval" pak bych u tak nadherne zeny nikdy nevahal.
Vsechny to braly s humorem a dokonce se jim muj styl odmitnuti libil.

Honza (Ne, 20. 6. 2010 - 23:06)

Já tady radím, a přitom sám žádné zkušenosti nemám. Mně se také spousta dívek a žen v mém okolí líbí, a já se nejspíš také některým dívkám a ženám líbím. Problém je ale klasicky v tom, že mně se líbí samozřejmě takové dívky a ženy, kterým se nelíbím já, a já se zase líbím těm dívkám a ženám, které se nelíbí mně. Ona by totiž jinak asi byla nuda, kdyby to fungovalo tak, jak chci já....

Takže já sám jsem žádnou dívku nebo ženu nikdy neměl, a bohužel nevidím naději, že by se někdy o mě konečně začala zajímat taková, která by se líbila i mně. A i kdyby se to snad stalo, stejně není vyhráno! Magda píše, že by toho doktora chtěla na sex. A já právě také chci dívku nebo ženu pouze na sex! A kdybych se měl rozepsat ještě podrobněji, tak to už bych se dostal do říše snů, tedy k něčemu, co je naprosto nereálné. Není to legrace.

Reklama

Přidat komentář