Reklama

Menstruace v těhotenství

to Natka (Po, 5. 3. 2012 - 11:03)

vydrž, ty hormony skutečně ještě v krvi jsou i po potratu, ale je na druhou stranu normální mít menstruaci a přitom dítě udržet.

Natka (So, 3. 3. 2012 - 15:03)

Ahoj, holky porad'té. Jsem po umělém oplodněni a udělala jsem si test dřív jak řekla doktorka a byl pozitivny ale pak přišli měsíčky ale další testy mají dvě čary. Je možné že jsem samovolně potratila jen HCG ještě neklesl a proto to tak ukazuje? Nebo to hned ukaže jen jednu čaru? Jsem zoufala, doktorka řekla že mam počkat a pak si udělat test ale ja se asi zblaznim do te doby!!!Děkuji za odpověd

Macka (So, 11. 2. 2012 - 14:02)

Ahoj,
jsem na rozhraní 3. a 4. měsíce a pravidelně i silně menstruui. Myslíte, že je něco v nepořádku ?
Předem děkuji za odpověď :)

MILENA (Pá, 10. 2. 2012 - 22:02)

Marcelo, pokud je ta menstruace jako každá jiná, udělej si test ještě za tři dny. Pokud je silnější nebo slabší, počkej až odezní a potom udělej test s odstupem rovněž 3 dny. Pokud chceš na gynekologii můžeš, ale když máš menses, budou chtít, aby jsi přišla až potom. Menses v těhotenství může být až do 4 měsíce (vzácně i déle) a nebo jsi mohla i o děťátko přijít spontánním potratem (to bývá silná a bolestivá menstruace). Nestresuj se, počkej a uvidíš za pár dní.

OMG (Pá, 10. 2. 2012 - 20:02)

A jak to asi máme vědět, jsme snad Bůh nebo gynekolog? Zajdi za jedním z nich, ať ti to řekne, ideálně za pomoci ultrazvuku a testu z krve.

Marcela (Pá, 10. 2. 2012 - 18:02)

Dobrý den..Dostala jsem menstruaci se spožděním 14 dnů mezitím jsem si udělala dvakrát Těhotenský Test a oba byly pozitivní..Jsem Těhotná ?

MarketaH (Út, 31. 1. 2012 - 13:01)

Dobrý den nemáte někdo...Milá Petro, je to možné. Doporučuji koupit těhotenský test, už by měl vyjít spolehlivě. Pokud by byl negativní a přidali se nějaké neznámé bolesti v podbřišku, píchání nebo špinění, je lepší zajít rovnou k lékaři.
Kdyby jste potřebovala, nejsem odborník, ale o téma těhotenství se aktivně zajímám, napište mi na mail [email protected]

Petra (Ne, 29. 1. 2012 - 15:01)

Dobrý den nemáte někdo zkušenost s tím ms měla přijít 20 přisla 22 a trvalo to den a půl a pak už vůbec nic ani žádný špinění se mi to ještě nikdy nestalo myslíte že můžu být těhu posledních 14 dní jsem nějaká strašně moc unavená

Andílek (Ne, 22. 1. 2012 - 15:01)

Ahoj všem..tak jsem zpět doma z nemocnice.Nedopadlo to dobře o mimco jsem přišla.Na vic me tam strašili,že to bude mimoděložní těhotenství a že mi budou muset vzít vejcovod.Na štěstí ne.Takže pokud která koliv z vás má sebe mensi naznak spineni utíkejte k lekaři nechci nikoho strašit ale po teto zkušenosti.je to lepší na nic nečekat.Má psychika je na bodu mrazu doslo to tak daleko,že jsem si řekla o leky na sklidneni.Pridali se mi k tomu jeste osobní problemy.Takze ted jde vse stranou.A snazim se dat do pohody.Mejte se tu krasne a nekdy priste ahoj...snad uz s dobrym koncem...

Andílek (Ne, 15. 1. 2012 - 23:01)

Bezva, tak snad vše bude ok...Asi na tom něco bude. :-) Tak mi drž palce.Je pravda,že po těch zkušenostech již počítám i s tím nejhorším.Ale proč hned malovat čerta na zeď. :-)

Jidour (Ne, 15. 1. 2012 - 23:01)

Havel nám tu po sobě zanechal tuneláře, zloděje v kravatách, nezaměstnanost, kriminalitu. Hanba HAVLOVI !!!!

Pro Andílka (Ne, 15. 1. 2012 - 18:01)

Bezva, tak snad vše bude ok :-) Někdy se stává, že když se pár smíří s tím, že dítě mít nebude a přestane se tím trápit, tak se zadaří. Hodně štěstí, Andílku.

Andílek (Ne, 15. 1. 2012 - 17:01)

Nejlepší bude zajít k...Ahojky,děkuji za odpověď.Špinění již uplně vymizelo.A druhá čárka na dalším testu.Ještě zesílela.Pokud budu úplně oki.Tak k lékaři se chystám ve čtvrtek.Kdyby samozřejmě cokoliv tak tam půjdu okamžitě.Nevím proč ale mám dojem,že asi se to povedlo.Dnes v noci jsem nemohla spát a ráno sotva otevřeli v obchodě jsem si musela letět pro jahody.Což u mě nebývá zvykem po ránu jíst a už vůbec né jahody. :-D. Určitě budu hlásit každou změnu.Třeba to někomu pomůže.A výsledky od lékaře taktéž dodám.

Pro Andílka (Ne, 15. 1. 2012 - 14:01)

Nejlepší bude zajít k lékaři. Ale co jsem tak četla, falešně pozitivní testy nejsou časté. Špinění/menstruace v prvních měsících těhotenství se také mohou vyskytnout... Asi by bylo vhodné navštívit lékaře, ať máš jistotu. Přeji ti, aby vytoužené miminko přišlo! Budu ráda, když nám sem napíšeš, jak jsi u lékaře dopadla.

Andílek2/2 (Ne, 15. 1. 2012 - 08:01)

Víte uz jsme to po tech 9 letech vzdali tak me to prekvapilo.. jsem sice nesmirne stastna ale po tech zkusenostech mam strach a nechci se radovat predcasne.Clovek musi byt pripraven na vse.diky za radu.

Andílek (Ne, 15. 1. 2012 - 08:01)

Ahoj,nemáte někdo zkušenost s tímto:Mesicky prisly se 14 denim spozdenim trvaly 2 dny a pak jen lehce no i kdyz to spise bylo spineni ktere ale trvalo 8 dni.Celkem tedy 10 dni.Nic mi není krome zvlastni nepopsatelne pachute nakysle.A dva tehotenske testy mi potvrdili pres to spineni ze jsem tehu.Nemohli se ty testy splest?Neni to nic zavazneho?Nic mi opravdu neni.Jen me vyvedlo z miry ze jsem tak dlouho spinila.Myslite,ze mam chvatat k dr?nechci plasit.Pokouseli jsme se 9 let.Pred deseti lety jsme to neudrzeli a rok na to mimodelozni tehu.A ted to prislo nahle a samo.Vubec ani nemam tuseni jak dlouho jsem.Ale nez mi zacly mesicky tak mi tri testy nic neukazaly.Díky za radu.

Zdeněk2 (Ne, 8. 1. 2012 - 18:01)

Musíš se smířit s tím, že selhat může i ta nejspolehlivější antikoncepce, nejen pilulky, ale také nitroděložní tělíska nebo sterilizace. Pokud nežiješ jako v klášteře, měla by ses na to, že otěhotníš, připravit, abys věděla, co budeš dělat, kdyby se ta nehoda stala. V současné situaci by bylo dobré, kdyby sis ještě jednou udělala test.

Markéta K. (Ne, 8. 1. 2012 - 15:01)

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli je možné, když pravidelně beru antikoncepci (Logest), abych byla těhotná. Po poslednám pohlavním styku jsem menstruaci normálně měla, ale teď mám už 14 dní zpoždění, nikdy před tím se mi to nestalo. Dělala jsem si test v den, kdy mi měla perioda skončit, ale ten byl negativní. Jinak je mi dobře jen jednou jsem měla pocit na zvracení, ale byl to jen pocit a přijde mi, že mám takový divný tlak v břiše. Tak teď nevím jestli to nemám jen vsugerované. K doktorce se chystám, ale bojím se negativní zprávy.

Jo a prášky teda zatím beru dál...

Díky za odpověď :)

Markéta H (Pá, 30. 12. 2011 - 21:12)

Lenko, myslím, že se to mění - jde o to v jaké fázi těhotenství jsi. Pokud potřebuješ radu tohoto typu, napiš do CENAPu - kontakt na www.cenap.cz

lenča (Pá, 30. 12. 2011 - 17:12)

Dobrý den nevíte náhodou jak vypadá děložní čípek v těhotenství na pohmat

Reklama

Přidat komentář