Reklama

Menstruace v těhotenství

Markéta H (Po, 15. 8. 2011 - 08:08)

Dobrý den.Chci se zeptat od...Zuzo, asi ti moc neporadím, protože každé těhotenství je jiné. Jestli máš nějakou nejistotu, kup si těhotenský test... Seženeš v lékarně nebo v drogeriích, viděla jsem ho v Tescu. Stačí nějaký do 50 korun. Pak mi můžeš napsat na mail [email protected]

Lea (So, 13. 8. 2011 - 14:08)

Dobrý den - jsem těhotná 8. týdnů. 2 dny zpět jsem začala silně krvácet ... mám dost silné bolesti břicha. Ihned jsem utíkala do nemocnice, ale nebyl tam žádný doktor. Druhý den mě však vzali na ultrazvuk i sken. Bohužel nedokáží mi říct, co se děje a proč krvácím :-( Já se cítím jako při menstruaci - při dost silné menstruaci. Nikdy jsem to neměla pravidelné.3 měsíce zpátky jsem měla laparask.operaci s dělohou a tak se dost bojím o miminko. Můžu o něj přijít?Jde o tzv. zamklý potrat, když mi řekli, že miminko vypadá spíš na 5.týden?Žiji v Anglii a tu mi asi nikdo neumí pomoct :-(Děkuji moc za odpověď ...

zuza (Čt, 4. 8. 2011 - 18:08)

Dobrý den.Chci se zeptat od kolikatého měsíce začíná růst těhotenské břicho.A jaké je když si n něj člověk mákne měkké nebo tvrdé.Mám strach že jsem asi totiž těhotná zničehonic se mi nafouklo břicho a tak dva měsíce zpátky mi bývalo často hodně nevolno.Stále mám menses ale hodne kratký oproti tomu jak to byvalo dřív

Nikola (Čt, 4. 8. 2011 - 16:08)

Ahoj děvčata,
mám starch...Dobrý den mám stejný problém jako vy.Víte 15.6 jsem měla pohlavní styk a ejakuoval na břicho ale chyba byla že do mě zasunul znova a zase na bricho. A já beru ANTIKONCEPCI LINDINNETE 20 už asi 2 roky a pravidelně nezapoměla jsem nikdy.A menstruaci dostávám pravidelně neměla jsem ji vynechanou ale bojím se že budu těhotná :-(
Protože jsem taky slyšela že i přes těhotenstvý žena může menstruovat jsem ještě akorád hodně mladá a nemůžu si to dovolit.Porad te mi někdo na e-mail [email protected] Prosím moc!

Markéta H (Út, 19. 7. 2011 - 20:07)

Nedostala jsem menstruaci cca...Zdenko, pokud byly jasné dvě čárečky na testu jste na 95% těhotná. Menstruace se může opozdit i vlivem psychického stavu, náhlé a velké změny jídelníčku ... ale to by Vám současně nevyšel těhotenský test. Tak snad mohu gratulovat. Ať to dobře dopadne!

Zdenka (Út, 19. 7. 2011 - 12:07)

Nedostala jsem menstruaci cca 3 týdny, chtěli bychom miminko, těhotenský test mi vyšel 2x pozitivní. Může být ještě nějaká jiná příčina, proč se nedostaví menstruace?

Ivka (Út, 19. 7. 2011 - 10:07)

Hm... Co bys tak asi mohla dělat? To je mi zapeklitá otázka... Tak že by ses obrátila na věštkyni? nebo ne, dojdi si k zubaři!

ZAJDI NA GYNDU, PROBOHA. Budeš mít jistotu. Těhotná téměř jistě nejsi, s tou menstruací je to extrémně vzácné a navíc ten negativní test. Ale může tam být jiný gynda-problém. Třeba cysta a tak.

verča (Út, 19. 7. 2011 - 06:07)

Ahoj děvčata,
mám starch že jsem těhule,jinak si to neodvedu vysvětlit.Jsou tu ale několik ale.Mám pravidelnou menstruaci,vím že i při ní mohu být těhotná.Těhotenský test negativní,četla jsem že i ten nemusí ukázat graviditu a i kamarádka mi to potvrdila,jelikož se jí to stalo.Cítím se nafouklá a pěkně mi velezlo břicho a přibrala jsem během měsíce několik kilo.Mám tři děti a nikdy se mi toto nestalo.Jestli jsem,nevim co budu dělat

Markéta H (Čt, 14. 7. 2011 - 20:07)

Pavlíno, přeji štěstí, ať to dopadne dobře.

Pavlína (Čt, 14. 7. 2011 - 20:07)

doufejme že ano,v pondělí jdu na kontrolu ke gynekologovi,tak snad to dopadne dobře,díky

Ivka (Čt, 14. 7. 2011 - 10:07)

Něco se tam děje, to je jasný. Musíte to nechat na přírodě, nic jinýho vám nezbývá. Určitě to dopadne dobře. -jak říkám, kámoška taky krvácela a mimi je ok.

Pavlína (St, 13. 7. 2011 - 21:07)

díky,no jasně červená krev to není,ale i tak už 14 dní krvácím.....to čekání je hrozné! Já jsem už těhotná podruhé a u prvního těhotenství toto neznám...

Ivka (St, 13. 7. 2011 - 14:07)

Kamarádka taky krvácela a má zdravýho kluka. Nesmí to být jasně červená krev, to je pak průser. Normálně ležte a nechte to na přírodě. A pokud to nevyjde, většinou existuje dobrý důvod. Opravdu... Záruku vám nikdo nedá, taky jsem v tom.

Pavlína (St, 13. 7. 2011 - 13:07)

Jsem těhotná a krvácím,prosím vás je možnost,že se plod udrží???????? snažím se jen ležet,nic nezvedat,nic víc asi udělat nemůžu:-( do kdy lze krvácet? prý se to občas děje,ale nemám záruku,že nepotratím,je to tak? mám strašný strach!

Ivka (Po, 11. 7. 2011 - 23:07)

No, moc alternativ pravda nemáte. Prostě strávíte život v naději, že obálka zůstane zalepená.

Dát dítě matce je v zásadě velmi praktické, nicméně vaše maminka se může dostat do stavu, kdy se o něj nebude moct postarat a rázem budete mít na hrbu mámu a dítě a to teda nevím, jak byste s vaším postojem ustála...

A na interrupci fakt zapomeňte. Máte v sobě prakticky hotový mimino.

Lenka (Po, 11. 7. 2011 - 23:07)

Nejspíš vám chce pomoct,...Ivko, mozna mate pravdu. Bohuzel nejsem tolik drsna, abych rodila v garazi. Precetla jsem si tu par diskuzi o interrupcich a vsude vystupuje Marketa H. Katolici a jejich pristup je mi vazne cizi, proto nechci s nimi mit nic spolecneho. S tim, ze mi dite zaklepe na dvere nevim, jak nalozit. Jeste tu existuje moznost, ze dite sverim do pece svoji matce, ta po vnoucatech vzdy strasne touzila. Ale to uz je jina.

Ivka (Po, 11. 7. 2011 - 23:07)

No, na potrat je v šestým měsíci fakt pozdě...

Ivka (Po, 11. 7. 2011 - 23:07)

Nejspíš vám chce pomoct, ne? Ona je taková laskavá duše, vy jste paní drsná :-) Otázka je nakolik je to póza, ale to je mi celkem egal. Tenhle stát vám víceméně umožní, to co chcete, takže všichni budou spokojení. pochopitelně, úplně anonymní porody by byly úplně nejlepší, jenže kdo by je plati? S tím OSN a jejich averzí k neznalosti biologických rodičů za prdelí se vám nakrásně může stát, že se všechny obálky rozlepí aváš potomeček se vás půjde zeptat, proč jste ho vyměnila za garsonku. nepříjemné pro vás i pro něj. Ale zase si to pak třeba přečtem v Blesku nebo Aha, až tam škvrně historku prodá :-)

Markéta H (Po, 11. 7. 2011 - 23:07)

Nevim, proc mi tady pisete,...s těmi dětmi to byla informace pro Stěpánku

Markéta H (Po, 11. 7. 2011 - 23:07)

Teď třeba ne... je to její rozhodnutí.
dnes jsem vyslechla rozhovor, že císařský řez na požádání je mnohem větší problém než před půl rokem... tak to Lenko, nebudeš mít jednoduché. Budu na tebe myslet, aby ti bylo líp.

Reklama

Přidat komentář