Reklama

Liposukce VI. pro 2006

Mirka (Út, 10. 1. 2006 - 09:01)

Holky - radím přeskakujte její příspěvky. Já jak vidím Zuza, hned překliknu ... A to se holka tak snaží, nadarmo ..

Zuza (Út, 10. 1. 2006 - 09:01)

Mile damy, tesi me, ze jsem takovy fenomen, ze se mi venuje tolik pismenek:-))), ale ja netouzim po vasi oblibe, navic tu nikoho nenapadam - to jde od vas a ja uz se muzu jen branit a na to ma pravo kazdy. Mam jiny nazor, byla jsem jinde a mam jiny prubeh hojeni. Netajim se s tim, protoze si myslim, ze kazdy ma pravo vedet, ze to jde i jinak. Cim vic si tu budete chvalit to horsi, tim vic budu psat, ze existuje i neco jineho. Me osobne nezajima ani jedna z vas....nemam zadne mindraky, nejsem tu hystericka a nikoho nevyhanim. Toto je verejny server, tedy smirte se s tim, ze jako svobodny clovek si budu delat co uznam za vhodne i bez vaseho svoleni:-)))))) Nepotrebuju zadne zastani nikoho, to neni ucelem meho psani, mozna tu vy neco takoveho hledate...ale to je vase vec a vase pravo, ja pisu za jinym ucelem Zajimaji me pouze veci spojene s liposukci a dokud mam co rict, tak si to reknu. Jestli si to berete nekdo osobne, s tim ja nic nenadelam - to je vas problem a ne muj ucel:-)))))))

katka (Út, 10. 1. 2006 - 09:01)

Kamco?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!Od Tebe bych necekala, ze se pustis do takovych sprostaren, jako napriklad:Že pan doktor za tvrdé prachy vysává malou oblast, tutíž skoto žádná změna. Proto i kompres 14 dní. atd.....Jen tak mimochodem, i ja jsem nosila kompres 14 dni, tvrde prachy jsem neplatila a zmena rozhodne je!Ja Ti neco poradim, pokud chces nekoho odnekud vyhazovat, zaloz si nekde na nejakym chatu uzamcenou mistnost a tam si muzes rozhodovat, koho tam pustis. Tady na verejne diskuzi to nejde!!!

Kamča (Út, 10. 1. 2006 - 09:01)

Fakt? Tak psaní na chvíli odkládám a letím tam:-)))

Kamča (Út, 10. 1. 2006 - 09:01)

Jájo, všechno ti to zkusím sepsat. Na co zapomenu, holky doplní:-)

Jája (Út, 10. 1. 2006 - 09:01)

Já že se k tomu vracím jedna taková méně oblíbená dáma je v rubrice kosmetika a krása na Avonu, velmi srdečně píše...Hádejte jak se jmenuje?

Kamča (Út, 10. 1. 2006 - 09:01)

Holky ahóóój! Připadám si jak Dan Nekonečný. Asi se namaluji na žluto, posypu stříbřenkou, na hlavu si pověsím banány, ze zdi urvu ty dva hasící přístroje a budu po velku běhat, stříkat a řvát. JSEM šťastná, všechny vás mám ráda, život je přece krásný......

Mirka (Út, 10. 1. 2006 - 08:01)

Jo a ještě jsem si na něco vzpomněla. Zuzana o mě několikrát napsala, že jsem nějaká Jaňulka, Táňa, Zdeňulka, !Alenka a asi deset dalších jmen. Zuzano, něco takovýho nemám zapotřebí. Proč si myslíš, že to ostatní na týhle diskuzi dělají - máš s tím ty snad nějakou zkušenost?Perlička z minulosti - Zuzana mi napsala kdysi v létě nebo kdy, že jsem nějaká Jaňulka. A vzápětí mi přišel mail od Jaňulky - vypadal jak z psychiatrické léčebny (Kamča ho četla). A podobných případů se stalo několik. Nikdy jsem tu o tom nepsala, mohla jsem napsat, že je to práce Zuzany. Přestože jsem si to myslela, tak jsem to nikdy neudělala. Nepoužívám totiž její špinavé metody.Tak už jsem se vykecala. Musela jsem, potřebovala jsem to ventilovat. Já fakt takovýho člověka ještě v životě nepoznala (a že jsem jich už poznala !!)Čauky

Mirka (Út, 10. 1. 2006 - 08:01)

Ty brďo, tady ráno nikdo nebyl a než jsem to dopsala, tak je plno.

Mirka (Út, 10. 1. 2006 - 08:01)

Ty brďo, tady ráno nikdo nebyl a než jsem to dopsala, tak je plno.

Mirka (Út, 10. 1. 2006 - 08:01)

Ahojky všem!Kamčo, to je marný boj proti větrným mlýnům. Jsou jen dvě možnosti: buď se tady na to vykašlat - a Zuzana se bude navážet do všech ostatních, které budou kvůli ní zase odcházet, nebo pokračovat v týhle diskuzi a Zuzanu absolutně ignorovat. Nevšímat si jí, nereagovat. Po tom, jak se tu zachovala, by každý jiný slušný člověk na jejím místě stáhl ocas mezi nohy, sypal si popel na hlavu a možná se i omluvil, ona jen napadá a napadá a napadá. Při minulých diskuzích ostatní vyhazovala s tím, že tu diskuzi založila ona. Tuto diskuzi nezaložila a přesto se chová, jako by to tady patřilo jí. Škoda, odešlo hodně příjemných holek (pamatuješ třeba na tu Ivu, cos s ní pařila v noci?) a další a další. Všechny odešly jen kvůli Zuzaně. Né kvůli Linzerovi, né kvůli Foldynovi nebo Šimkovi, ale kvůli té zlé, studené ženské. Trochu mi připadá jako robot, taková bezpohlavní (to nemyslím jako urážku, ale jako konstatování), není v nic lidskýho, nic příjemnýho, nic ženskýho. Schválně jsem zamířila do jiných témat na doktorce, jestli třeba nemám na formu diskuze špatný názor. Ale v jiných diskuzích, myslím ty, co jsou pořád udržované, tam se už utvořily zvláštní - dá se říct přátelské - vazby, možná tam vznikly nějaké vztahy, ty lidé si tam radí, pobrečí, polaškují, svěřují se. Je to vlastně i trochu únik od reality, ale zároveň s tím vidím, jak se se stejným problémem pere někdo jiný, jak ho prožívá, jak ho řešil atd.atd. Tomuhle však tady brání Zuzana, která jak motor na rozum se snaží strohými frázemi řídit zeměkouli (nebo liposukce na zeměkouli).Vždyť je v téhle malinké republice spousta doktorů, kteří umí perfektně liposukce, spousta nás holek, který chceme být hezčí, štíhlejší, krásnější. Tak proč pořád dokola omílat jednu jedinou frázi: jediný, kdo v týhle naší zemi umí pořádně liposukci je doktor Linzer a doktorka v Jihlavě (zapomněla jsem jméno), všichni ostatní dělají zastaralou metodu, proto jsou horší výsledky, proto se musí déle nosit kompres, proto, proto, proto.....TO NENÍ PRAVDA !! A tento chat není od toho, aby se tu lhalo. Kdo chce najít pravdu, tak by se dočetl, že i po Jihlavě se nosí prádlo 4 týdny (Peťa), že i po doktoru Linzerovi se musí sem tam něco opravit. NO A CO? Na tom přece není nic špatného. Proč lhát a zatloukat to? To se může stát každému odborníkovi.Kamčo, myslím, že ty ten boj se Zuzanou nemáš šanci vyhrát, protože jsi proti ní čistá dušička, která nelže, nepodvádí, a hraje čistýma kartama. Proto předem ta prohra. Můžem to však zkusit, znovu to rozjet. Třeba bude mít Zuzana jiný zdravotní problém (to ale samozřejmě nepřeju jí ani nikomu jinému) a přesune se do jiného tématu.Moc bych si přála, aby se sem vrátily ty, které na čtení a psaní zde neměly kvůli Zuzaně žaludek, aby přišly nové, abysme se nehádaly, nenapadaly.Končím stejnou větou jako Kamča: Zuzano přesuň se, my tě tu nechceme, tvůj názor nás nezajímá.---ty bájo, to bylo na romám --- hi,hi,hi.

Jája (Út, 10. 1. 2006 - 08:01)

Bože, nedalo mi to, přeci jen jsem jukala, kam se ta včerejší debata na úrovni posune a dámu z pojišťovny jsem si dávala pro pobavení...tonoucí se stébla chytá a odnesl to pravopis s překlepy,kurzy asertivity se mi vcelku hodí...byla vycukaná...milá dámo, já nechtěla vzbudit ničí lítost...tím spíš né tvou...tím končím, protože beztak mám jméno Zuzana spojeno s bezzubou epileptickou ušilhanou kolegyní od mamči z práce, bez legrace...Občas je dobré vědět, že člověk tu může hledat morální podporu... nikdo nevíme co se komu může dít a je tu moc mu pomoci tím, že s ním kdokoliv komunikuje i o tom je chat.Věci špatné dobrého člověka ještě vylepší, zlý ať se udáví vzteky.Ahoj Kamčo, zkusím se vrátit, snad se tu druzí již nebudou urážet a nadávat si. Je jedno ke komu jdu, podstatné je, že jdu na lipo...těším se.Probíraly se tu Vitaminy C...velice dobrý je ASCORUCIN ( nevím jak se to přesně píše ), byl mi předepsán na krvácení z nosu a pohoda. Ještě ho doma mám, tak ho před zkusím.Včera jsem se chtěla zeptat na steri-stripy ( ? píši to správně...). Doktor/ka vás jistě poučí co a jak, ale můžete mi k tomu něco písnout. Další věc, krom různých podložek na přebalovaní, co mám z toho lékarenského průmyslu mít pro jistotu doma? Nerada bych si na sebe vyplácala celou autolékárničku...je taková nová a "nevochozená".Díkes Jája

evina (Út, 10. 1. 2006 - 08:01)

Čau ženský, teda řeknu Vám, že se to nedá číst. Člověk sem píše nejdřív o rozumy, pak sděluje svoje dojmy a depky a je rád, když ho někdo uklidní. A má radost, když některá jásá, že už je to fakt lepší a nakonec suprový a těší se, že to brzy bude psát taky:-) Výběr doktora jsem řešila podle bydliště a víte, že i anestézii (ačkoli mě byla hodně rozmlouvána) jsem prostě absolvovala a dnes musím říct zaplaťpánbu za ni. No a logicky vracím se tam, kde jsem byla spokojená. Tak na to si myslím, že je tahle diskuze a pokud to někdo nechce nebo neumí směrovat takhle, tak ať si otevře ICQ nebo něco podobnýho a určitě tam najde spřízněné duše. Jsme všechny dospělý, tak bychom měly mít nějakou soudnost a brát to tak, že tahle diskuze není pro jednu ani pro dvě ani pro tři. Je pro všechny, ale za nějakých pravidel, ty platí i v demokracii. Dlouho jsem tuhle diskuzi četla bez přispívání a Zuzo bohužel to na mě působí vůči tobě opravdu velmi negativně. Občas tam proti tobě vylítne až vulgární reakce (zbytečně). Teď dávám za pravdu Kamče. Buďto si odpusť osobní výpady a jízlivosti nebo tím jen dokážeš, že sem nepatříš a ty výpady vůči tobě jsou opodstatněné.(a taky se to fakt nedá číst:-((No a na konec tohohle románu: je fajn, že se tu dá získat rady na skoro cokoli, ale některý věci a pokyny, který mám od doktora, jsou pro mě prostě svatý, protože chci mít čistý svědomí, že jsem pro co nejlepší výsledek udělala všechno co šlo. Takže přesvědčování o opaku je hezký, ale zbytečný.Kamčo je fajn, že jsi zpátky (i když to mohlo být za lepších okolností:-)

Kamča (Út, 10. 1. 2006 - 08:01)

Dano ahóóój!!! :-)))))))))))Mirko, mě dneska nefunguje mail. Nechápu. Jak to půjde, hned ti písnu. Že by jsem ho včera zavařila?

Dana (Út, 10. 1. 2006 - 08:01)

Mne by z čistě psychologického hlediska zajímalo, proč Zuzo opravdu sereš tolik holek? Proč jsi jediná, kdo má tolik odpůrců? Proč?V čem, nebo v kom to je?Psala jsi, že problém není v tobě, ale v těch druhých.Nečetla jsem tady ještě nic od nikoho, kdo by se tě zastal, a souhlasil tak, aby jsi to nemusela zase vysvětlovat.Já tomu opravdu nerozumím! A to jsem odborně školená přes psychologii a komunikaci - někde je něco wrong.

Kamča (Po, 9. 1. 2006 - 22:01)

Se mnou? Já jsem naprosto klidná. Jednou jsem se zatřepala a to když jsem se po tvém napadání, k tobě chovala nevhodně. Já to ale uznám. Nejsem normálně taková.Já to totiž nemám ve zvyku, s někým se dohadovat. Tak jako si myslím, že i ty jsi skvělá ženská. A Katka mi to potvrdila a já ji věřím.Jenom to tady sem tam mezi námi skřípe. My necháme tebe, ty nechej nás. Já třeba Martině chtěla napsat, ať jde na kolena k Linzerovi. Já mít u něj stehna a být spokojená, tak neváhám. A cena se dá domluvit vždy. Co jsi udělala ty, napadla jsi ji, že si mění nicky. A teď kvůli tobě k němu nepůjde. Já jdu spát, ty mě totiž vysáváš jak upír.Počkám do zítřka, jestli se ke mě někdo přidá, a pokud ne, řekla jsem co jsem chtěla a zase zmizím. Takže tvůj názor mě nezajímá amy tě tu nechceme!!

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 21:01)

Ale jako sranda je to dobry....aspon mi ten cas v te posteli lepe utika:-)...zajimavy co to s tebou dela:-)

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 21:01)

aale dvakrat neee:-) - to server...nejak to pobral dvakrat, to se stava. A kdyz me tu nechces...tak zkus teda dupat:-)ty:-), treba to pomuze, ale me je fakt fuk co chces nebo me...jsem zvykla si delat co chci...nebudu sve zvyky menit:-)

Zuza (Po, 9. 1. 2006 - 21:01)

Ja taky zadnou liposku uz nechci...ani nemam zadne napojeni na doktory....me jde ciste o to, aby tu byla druha alternativa k tomu co zde prevazuje...je to ciste moje zkusenost a myslim, ze ostatni co to cist chteji na ty informace maji pravo...koho to nezajima, tak vynecha a cte neco jinyho...a o tom to je:-)

Kamča (Po, 9. 1. 2006 - 21:01)

Tvůj názor nás nezajímá, my tě tu nechceme!!!! A když nám to píšeš dvakrát, tak si k tomu ještě dupni. Dupyty, dupyty, béééé.

Reklama

Přidat komentář