Reklama

Proč se nám nedaří telepatie?

Komunikovat přímo z mysli do mysli se daří lidem, kteří jsou k sobě upřímní. Nemají ve svých myslích žádné postranní myšlenky, o kterých by druhá strana neměla vědět. A tak nemusí vytvářet informační bariéry, které by zabránily vstupu nepovolaných nahlížečů.

Pokud se chceme naučit komunikovat telepaticky musíme především očistit svou mysl od lží, předsudků, nepotřebných informací z minulosti a obav z budoucna. Když se vyčistí příjem, zlepší se i čistota vysílaného signálu. Žít tak, aby kdokoliv a kdykoli mohl nahlédnout do mé mysli.

Uvědoměním si těchto skutečností potom už lehce pochopíme, proč dnešní civilizovaný člověk není schopen telepaticky komunikovat. Představte si, že by právníci při soudním procesu věděli vše o svých myšlenkách. To byjich ani nebylo potřeba, protože by nevznikl žádný spor. Nebo by se pracovník finančního úřadu podíval do mysli člověka, jehož daně kontroluje, a hned by bylo všechno jasné. Nebo manželka by hned věděla o svém manželovi, že ho sexuálně přitahuje jiná žena. Facka by letěla již preventivně. Takže přežít v téhle společnosti vyžaduje od jedince naučit se dokonale a automaticky lhát.

Návrat od lží k otevřené mysli je velmi bolestný, ale odměnou je pokoj v duši a člověk už tolik nepotřebuje používat mobil.

Zdroj: Beáta Patakyová, Július Pataky - Reflexní terapie jako životní styl, nakladatelství Eminent

Reklama

Reklama

Komentáře

Petr (Út, 13. 10. 2009 - 07:10)
S telepatií experimentovali Rusové i Američani zejména pro vojenské účely ovládání ponorek. Nikdy se nepodařilo prokázat, že tento fenomén vůbec existuje, natož aby se dal k něčemu použít. Pokud se nám tedy telepatie nedaří, není to kvůli "čistotě mysli" ale proto, že nic takového není.
Klea (Út, 13. 10. 2009 - 19:10)
Je mi tě Petře líto, že si nikdy nic takového nezažil. Myslím, že většina lidí opakovaně zažívá, že na někoho pomyslí a ten člověk mu třeba rázem zavolá nebo, že druhý člověk začně mluvit a ještě neřekne ani slovo a vy už víte, co chce říct. Tyto jevy se dějí spontálně bez velkého snažení mezi nějak spřízněnými lidmi - jakmile se o to začnete snažit, tak to většinou nefunguje.
Zvířata mají tyto schopnosti mnohem více vyvinuté. Je známo, že zvířata vědí přesně, kdy se jejich páníčk má vrátit z dovolené a od rána ho netrpělivě očekávají. Normálně by to vědět neměli, protože jim nikdo neříká: " Hale Puňto vrátím se v úterý 10.5., tak mne čekej"
Ileen (Út, 13. 10. 2009 - 21:10)
Je mi tě Petře líto, že si...Přesně tak to funguje. A dá se to rozvíjet. V dávných dobách jsme to uměli všichni. Pak se začaly vynalézat stroje a přístroje a tyto schopnosti byly přehlušovány, až u většiny zanikly (proč se namáhat, když mám mobil, vysílačku, rádio, atd.?).
Anna (St, 14. 10. 2009 - 21:10)
Ezoterní vědy o tomto "fenoménu" říkají, že jde o sílu myšlenky, tedy její energii. A je jen na jedinci samotném, na jakém stupni vývoje se nachází a jak je jeho myšlenka silná...
Sama s telepatií zkušenost mám.
Anno, (Čt, 15. 10. 2009 - 07:10)
prosím o vysvětlení pojmu "esoterní" (správně česky esoterický). Podle naučného slovníku to znamená "přístupné jen zasvěceným". Tedy nic neříkající blbost.
Anna (So, 17. 10. 2009 - 13:10)
prosím o vysvětlení pojmu...Ezoterní jako duchovní, alternace ke hmotě. Léčitelství, jógový systém, reiki, práce s čakrami,... Přenos a "manipulace" s někomu viditelnou energií.
Ovečka (St, 4. 11. 2009 - 07:11)
Dnešní doba je těmito věcmi přeplněná a tyto praktiky patří do okultismu-tzv.bílé magie.Samozdřejmě,že to funguje,vyléčí se tak různé nemoci,jak fyzické tak psychické.Ale tam už se podává ruka dílu Satanovu.Zajímavé svědectví,kam to až lidi tím se zabývající může zavést se dočtete na-
http://www.oase.estranky.cz/clanky/zivotni-pribehy/libor_-krestanstvi-a-okultismus
Bára (St, 4. 11. 2009 - 09:11)
Dnešní doba je těmito věcmi...Myslím, že ten člověk, Libor, má pravdu, má pravdu ale jen pro sebe samého. Spousta lidí to vidí, vnímá a cítí úplně jinak a odsuzovat např. akupunkturu, hypnózu, autogenní trénink, či meditaci, to už je opravdu silné kafe. Nehledě na to, že tím odsuzuje celé východní léčitelství a filozofii, kteréžto je mnohem starší než celé křesťanství. Tohle je to, co na křesťanství opravdu nemohu vystát - neuvěřitelná nabubřelost.
petr d (Út, 10. 11. 2009 - 10:11)
S telepatií experimentovali...pokud tvrdíš, že telepatie z vojenského hlediska nefungovala ,tak máš špatné zdroje, zrovna rusové testovali něco jako telepaticky vyvolané bezvědomí u obsluhy radaru, výsledek byl u cvičeného telepata- 80% uspěšnost, což je pro vojenské učely nepřijatelné. nicméně pro obyčejného člověka až překvapivě učinné.
IVETA (St, 11. 11. 2009 - 20:11)
JSEM NA TYTO ENERGIE CITLIVA KDYZ SE NAPOJIM MENTALNE NA BLIZKEHO CLOVEKA A POPROSIM HO O LECIVOU ENERGII TAK CITIM TEPLO V OBLASTI LEDVIN,STACI MI MYSLENKA KTEROU VYSLU,JE TO SILNY ZAZITEK A SEM ZA TUTO VNIMAVOST VDECNA.PRITOM SEM DLOUHO JAKO MATERIALISTICKY ZALOZENY CLOVEK S TEMITO ZAZITKY BOJOVALA,TET UZ VERIM,SPOUSTE VECEM PROSTE NEROZUMIME.
PavelK (Pá, 20. 11. 2009 - 18:11)
S telepatií experimentovali...Petře,souhlasím s tebou,žádná "telepatie"není a nefunguje.P.
Ivi (Po, 23. 11. 2009 - 12:11)
patricnou meditaci zvysis svoji vnimavost a intuici, kde potom lehceji odhandes, co toho blizkeho cloveka trapi..ale jako telepatie, kdy si spolecne pokecame.. to NEEXISTUJE:.
antitelepatky (Po, 14. 12. 2009 - 09:12)
Zaostali jste všichni v dbě minulé? Telepatie? To si fakt jako myslíte, že takováhle hovadina může existovat? Že na někoho myslíte a on vám zrovna zavolá je jen pouhá náhoda a ne debilní telepatie! Jen pochlebujete autorovy aby psal víc bludů jako je tohle, vy patolízalové!
Čus a sbohem!
anička (Čt, 24. 12. 2009 - 00:12)
Zaostali jste všichni v dbě...né každý je toho schopen a vy už vůbec ne
antitelepatky (St, 6. 1. 2010 - 11:01)
né každý je toho schopen a vy...nás by zase zajímalo, co tě vedlo k tomu, bejt na internetu v 00:19 na stránce o duchovnu a ještě k tomu na Štedrej den :-D
telepatka (St, 6. 1. 2010 - 11:01)
třeba už v rodině všichni spali a aničce se ještě nechtělo, tak si brouzdala virtuálním světem:-) Po půlnoci to už nebyl Štědrej den - to už se člověk zase může chovat jako normálně:-)
Mira (So, 9. 1. 2010 - 00:01)
Zaostali jste všichni v dbě...jo toje asi stejna nahoda ze se neco jako ty mohlo narodit....
antitelepatky (St, 13. 1. 2010 - 11:01)
jo toje asi stejna nahoda ze...ale pořád větší než nějaká telepatie...
Skeptik (St, 13. 1. 2010 - 13:01)
Telepatie nefunguje prostě proto, že nic takového neexistuje.
proto asinefunguje,kdyzprijimaci osoba-nehce!prijimat,ale,sstejne navasmysli!,nikdo neni odolny,antipercepcni?!horsi jeto sprecitlivelosti.moc sinamlouvame,silime!!meditace nepomahaji,kdyz ste nemocni!!!
nebudte jizlivi,natechtostrankach,jde ovaznouvec-precitlivelosti,a percepce.zenyjsou vtom nebezpecne,azneuzivaj toho!
na (Pá, 26. 2. 2010 - 21:02)
prosím o vysvětlení pojmu...Ezoterický je opak exoterického, čo je vonkajší, verejný. Ezoterický je teda vnútorný, skrytý a odtiaľ je krôčik k "len pre zasvätených".

Ak téme. Tiež s tým mám skúsenosti, nie že by som to vedel s manželkou vedome ovládať, ale množstvo informácii medzi nami prebehne bez slov. Máme kočku a vždy, keď otvorím dvere, krúti sa už na zemi a čaká ma :)
nikdo (St, 10. 3. 2010 - 20:03)
nebudte...jsme šílení
telepati hm hm Q (Ne, 20. 6. 2010 - 12:06)
é%?-_¨¨_§ O
-bluetooth- (Pá, 18. 2. 2011 - 20:02)
tento članek trochu mimo misu. co když ta telepatie tu je a maji michal kufner ze smiřic. prostě mladej mates [email protected]
! (Pá, 18. 2. 2011 - 22:02)
Telepatie se nám nedaří proto, že neexistuje.
Telepatie (Pá, 18. 2. 2011 - 22:02)
Telepatie se nám nedaří...existuje, máme ji všichni,někdo více rozvinutou,druhý méně.
Já když jdu domu z hospody již vím,že žena bude čekat za dveřmi do kuchyně s válečkem na nudle- tak to beru přes altán a přes pokoj ddo ložnice,než ona zjistí,že jsem doma tak dávno spím......
! (Pá, 18. 2. 2011 - 22:02)
Tak jo, jak si přeješ.
Georgi Petrov. (Ne, 24. 3. 2013 - 02:03)
Lidsky mozek ma i jine vlastnosti, nez telepatje. To je telekineze, teleportaci, zivit se jenom slunecne energjie a pod.. Tito schopnosti, lidskeho mozku, jsou ovsem zablokovane od Kosmickeho rozumu, naseho BOHA. Pricina toho je ze i bez tech vlastnost, lidstvo, natrapilo tolika zla, jak sebe same mu, tak i nasi prekrasne Planetje ze je tesko si predstavi, jak by to vipadalo, gdi by mnjelo i tito vlastnosti. Staci jenom vjedet o tom, ze to smjesne a groteskne v lidske cinnosti, predstavuje celi 40% z jeho cinnosti, a toho zla ceho lidstvo dela tvori 50% z jeho cinnosti. Toto tvrzeni neni fantazjie a konkretna informace, ze UNIVERZALNIHO, KOSMICKEHO ROZUMU. Petrov - Sozopol - Bulharsko. [email protected]
Jindra Nazarská (St, 24. 9. 2014 - 20:09)
S telepatií experimentovali...Ganzfeld pokusy prokázaly telepatii u 38 % populece. Mám s telepatií problém, chtějí mě násilně léčit, trvdí, že jsem nemocná a jedna policie mě nechala odtáhnout ap. Setkala jsem se s někým pouze na základě telepatie.
Ivana (Čt, 3. 11. 2022 - 17:11)
Pane Bože,do čeho jsi duši dal...
Simon (Po, 14. 11. 2022 - 16:11)
Proč chceš, aby byli všichni stejní?
Může to souviset (Ne, 20. 9. 2020 - 11:09)
Použít zvukový editor, co umí zmenšovat šum, některé se dají stáhnout i zdarma.Udělat např. kratší nahrávku v tiché místnosti s vysokou citlivostí mikrofonu.Potom zesílit, odstranit šum a zase zesílit.Na nahrávkách se objevuje guláš různých hlasů, které někdy reagují na to, na co zrovna myslim a párkrát se tam objevila dokonce i ta moje myšlenka.Hlasy mají různé zbarvení, většinou elektronické, nepřirozené, občas je těžko rozumět, protože jdou dvě slova přes sebe.Je ale potřeba si vyhrát s nastavením zmenšení šumu.Každý program to může mít trochu jinak, ale ideální nastavení je například vyhlazení kmitočtu pásma "0" (spíše) nebo "12" , citlivost 1 až 1,5 (nízká) a zmenšení šumu cca o 30-48 dB.
Radek Moca (Čt, 27. 10. 2022 - 18:10)
Já telepatii asi předběhl. Slyším cizí myšlenky, mysl mám čistou, vím kde je pravda. Ale ten článek mi vyrazil dech:-) přesně jak to funguje. Více informací na mém Facebooku nebo Telegram pod jménem Telepatie Radek
! (Čt, 27. 10. 2022 - 21:10)
Vypadá to na schizofrenii, kontaktuj lékaře.
Nagual (Ne, 30. 10. 2022 - 14:10)
Skutečně to vypadá spíš na tu schizofrenii, pokud "víš kde je pravda"... Ten článek je určitě zajímavej a něco na tom bude, zvlášť co se týká upřímnosti k sobě. Ale pokládám za velmi nezdravé, aby někdo poskytoval svou mysl plně k nahlédnutí všem ostatním. To by nás rychle zničilo. Vlastně bysme ani nevznikli. I zvířata musí ukrývat svoje úmysly, aby přežila.
Karol (Ne, 30. 10. 2022 - 19:10)
Nevím, jestli to mají i ostatní, ale já když jsem s někým delší dobu, tak se mi často stává, že když něco chci říct a na poslední chvíli si to rozmyslím, tak to ten druhý řekne. Pak ještě často zažívám, že když si na někoho vzpomenu, tak se mi ten člověk velmi brzo ozve - telefonem, přes net. Zažíváte to také?
Sájmon d sorkerer (So, 19. 11. 2022 - 03:11)
Ano, občas mívám takový období. Třeba že na někoho myslím a on se mi zničehonic ozve. Nebo když mi zazní smska, tak většinou předem poznám, od koho to je nebo jakého je charakteru. Občas mám sny, které se pak splní. Ale není to moc často. Není to až tak přesvědčivý. Asi nemám "vyčištěný příjem", jak říká autor.
merlin108 (Pá, 11. 12. 2009 - 19:12)
Telepatie ptostě funguje. :-)
Je pravdou, že ne každý je schopen si uvědomit původ myšlenek, či vizí, do jeho vědomí vstupujících.
Reklama