Reklama

ŽIVOT S MUSLIMEM

Pavlinka (Út, 22. 2. 2011 - 14:02)

Pokud je to ona (a pochybuji,...Můžu se zeptat o jakou Martinu jde jaké má příjmení? Taky mi někoho připomíná :)

známá (Pá, 18. 2. 2011 - 12:02)

Pokud je to ona (a pochybuji, že by bylo nositelek jejího jména+ příjmení tady víc), tak kecá. Nežije vůbec tam, kde píše, chodila občas do mešity tvrdila, jak se jí islám líbí, konvertovala pak k islámu sama dobrovolně a až potom klofla Araba. Žije v Česku. Jenomže s tím příjmením je to také zajímavé, jednou tvrdila, používala příjmení toho svého, ale nebyli ještě ani svoji, možná se ani nikdy nevzali...každopádně co vím, on se s ní rozešel, protože mu běhala za jinými atd., nechci se rozepisovat. Pokud je to skutečně ona, vymýšlí si. Je zklamaná - ale z toho, že ji opustil chlap, který dost vydělával a byl hodný a nemá teď koho vysávat. Ještě se s tím chlubila...nic, jestli je to ona, ať se stydí. Děti nemá žádné. Můj muž je taky muslim a je v pohodě. Dávala jsem mu přečíst příspěvek od Martiny a jenom nevěřícně kroutil hlavou.

R. (Pá, 18. 2. 2011 - 10:02)

No možné to je,muslimové sou uplně vypatlaný.

Josef (Pá, 18. 2. 2011 - 09:02)

Tedy Martino, pokud jsi to ty...Myslíš, že Martina kecá?
Mně se to to taky zdá až příliš, i když možné to je.

XXX (Pá, 18. 2. 2011 - 08:02)

To je tak strašný, že to...Já jsem zas šťastný,že používám svůj mozek.To by se měla naučit většina lidí...

známá (Pá, 18. 2. 2011 - 07:02)

Usmala jsem se a brala jsem...Tedy Martino, pokud jsi to ty a nepoužila si nick mojí známé - nechápu, proč tady píšeš něco a nám tvrdíš také úplně něco jiného. Jinak se chováš tady a jinak v životě, proč si vymýšlíš a překrucuješ? Na NĚCO zásadního jsi zapomněla a cosi jsi úplně vypustila, nevíš? To je ale náhodička, že se tu potkáváme, že ano?! S tím jsi zřejmě nepočítala.

Josef (Pá, 18. 2. 2011 - 05:02)

To je tak strašný, že to snad ani nemůže být pravda.
Znovu jsem si uvědomil, jak jsem šťastný, že jsem křesťan.
Držím Ti palce, ať to zvládneš.

Martina Al-Said (Pá, 18. 2. 2011 - 03:02)

Usmala jsem se a brala jsem to jako pouhy vtip bo takovy chlad jsem od nej jeste necitila. Zopakoval mi tu vetu chytil me silne za ruku a odvedl me k zidly co byla na konci spolecenske Mistnosti v mesite, tak moc se mi chtelo plakat, ma to preci byt muj den jenom muj. Po 3 hodinach stravenych s zenami z jeho kultury se mi chtelo tak plakat, slysela jsem jenom z kazde strany jak byt dobra manzelka a jak udelat vse pro to aby byl muj muz nejspokojenejsi. Nejhorsi vsak pro me bylo kdyz ke me prisla tchyne (ted den jsem ji videla poprvni) a nahlas mi pred vsemi rika, ze zitra musim ukazat prosteradlo, ze je od krve, ze si jeji syn vzal pocestnou zenu, ja panna ale nebyla Ibrahim to dobre vedel tak jsem to nejakym zpusobem ani neresila. Jeste tu noc pri milovani nam taam vesla asi trikrat tchyne jestli jeji milacek neco nepotrebuje a jestli mu ve vsem vyhovuji. Mluvily spolu jenom arabsky a za tu chvilku co jsem byla s Ibrahimem jsem toho pochytila dost malo. Po zkonceni sexu si lehnul na bok a rekl mi odejdi z me loznice ty kurvo, jdi vysvetlit mamince proc nemas krev, sama jsem se divila proc ze me netekla, protoze tak hruby sex jsem nezazila ani ve filmu. Vyhnal me i kdyz jsem plakala prosila. Nic nepomahalo nebyl to ten muj Ibrahim byla to arabska svine. Nejhorsi na tom je ze uz spolu mame tri deti, peklo neprestava, nemuzu domu za svoji rodinou s detma kdyz tak jenom sama a jednou za rok. Mam 6letou a 4letou holcicku, a diky bohu i syna ktery byl opravdu vymodleny aby nam 3 zenskym pomohl od toho utrpeni tady, moje holcicky jsou dcery kurvy a nejsou vazene ani jako prach. Nechtela jsem to nechtela jsem takhle ublizit svojim vlastnim detem, Ibrahim byl dobry do te doby dokud mi nenavlekl prstynek a nebyl s rodinou, ktera ho strasne ovlivnovala. Momentalne jsem po 3 letech navstivila rodice v Praze a to me pustily jenom kvuili tomu ze mam nemocneho tatinka na rakovinu. Ale samozrejme bez deti, moje rodice znaji sve vnoucata jenom z fotek a z mych pribehu. Je mi opravdu smutno necitim lasku, necitim oporu, jsem jenom bezceny majetek jednoho muslima v Saudske Arabii, nemluve o tom ze si rok zpatky vzal dalsi 18 letou manzelku ktera mu porodila hned jako prvniho syna. Se mnou se uz ztyka jenom z povinosti, uz ho nepritahuji a to si vemte je mi 28 let. Preji kazde zene co si precte muj pribeh aby si nachvilinku protrela zamilovane oci a zkusila si predstavit jake to je, snad tohle moje psani pomuze alespon jedne beznadejne zamilovane dusi do muslimskeho muze. Je to jina kultura a pokud nejsme od malinka vychovavani ze jsme jenom otrokyne pro muze, budeme jenom trpet, ja bych to nejradsi zkoncila vsechno do minuty ale mam tam svoje holcicky ktere me potrebuji a ja je z celeho srdce miluji. Hodne stesti Vam preje Martina

Martina Al-Said (Pá, 18. 2. 2011 - 02:02)

Dobry den, zajimalo mne jak ceske zeny jsou spokojene s muslimskymi manzely. A jak to tu tak ctu tak asi stejne jako ja pred 8 lety, kdyz se evropska zena zamiluje do muslima, je to vetsinou proto, ze z nej citi nejakou chut exotiky, ne vsechny jsme stejne a ne vsechny chceme stereotyp jako maji nase maminky, kamradky a pribuzne. chceme se citit jinak, zazit neco vic, ochutnat neco jineho. Jako i ja, je to neco malo pres 8 let co jsem odletela pracovne do Anglie, tam vyjukana za vsech tech moznych ras lidi, z jinych zvyku vsichni mi tam prisly moc crazy. Jednoho dne v koffe shopu jsem potkala tak krasneho cloveka ze me az zamrazilo u srdce. Samozrejme muslim, zamilovala jsem se behem jedne vteriny, divala jsem se mu do tech jeho oci z kterych vyzarovalo neco co neumim posat, neco jineho nez od ceskych nebo anglickych muzu. Daly jsme se do reci a ani ne po trech tydnech stravenych spolu jsme se rozhodly ze se vezmeme. Odjely jsme na prvni Saudskou ambasadu nasly sejka a v prvni mesite jsme se poddaly manzelskemu slibu. Vzdycky uz od malinka jsem si prala krasnou svatbu, hodne lidi a ja ze budu princezna a ten den bude patrit jenom me a manzelovi. Tato svadba nebyla podle mych predstav, ani se k nim ani trosku nenaklonela. Moje svatba byla sucha, pripadala jsem si tam navic, s tou jejich hadrou na hlave i presto ze jsem krestanka. Ibrahim hned jak se stal mym manzelem v jedne sekunde se zmenil, pred tim nez mi natahl na prst stribrny prstynek byli jsme nejlepsi kamaradi, cekaly jsme jeden na druheho a praly jsme si jenom to hezke, nase spolecne chvile byli okouzlujici, nepopsatelne. Ale najednou jako kdyby mi tam postavily uplne jineho cloveka, bavil se hned po obradu s kamaradama co byli nasi spolecni taky muslimove, vzdycky jsme se delily o nazor smaly jsme se spolu a najenou vsechno obracene. Kdyz jsem prisla k nim usmala jsem se a chtela se zapojit do konverzace vsichni koukly na Ibrahima a on se pote podival na me se slovy odejdi, nemas pravo poslouchat.

lenka-upresneni (Po, 24. 1. 2011 - 23:01)

Velka Britanie tvori vetsi,nez prijatelnou...

lenka (Po, 24. 1. 2011 - 23:01)

Lenko, slyšela jsem...Ivo-
Velka Britanie tvori vice nez prijatelnou komunitu vsech moznych i nemoznych muslimu,to je pravda...Ale nemyslim si,ze by to bylo tak strasne,ze by nekdo musel z autobusu vystoupit se psem kvuli nim atd...s nicim takovym jsem se tu nesetkala.Halal maso se ziskava podriznutim zvirete,ktere se pote necha vykrvacet...vzhledem k tomu,ze oni si nemysli,ze takovy zakrok je kruty,maji svoje obchody s masem,kde se takto ziskane maso prodava.Na druhou stranu jsou tu mega-supermarkety,kde je maso zvirat,ktere tolik "trpet" nemuseli...:)))

lenka (Po, 24. 1. 2011 - 23:01)

Jedno období jsem se o...U praktikujicich muslimu je to tak,jak rikas...Ten,kdo si jen rika-"muslim",se muze ozenit i s bezvercem a clovekem,ktery vi o jakekoliv vire celkem prdlacku...tak,jako JA.Nase spolecne deti nejsou muslimove.

Iva (Po, 24. 1. 2011 - 23:01)

Lenko, slyšela jsem strašné věci o Anglii, kde žiješ. Prý už je to tak pod vlivem muslimů, že prý člověk nemůže do autobusu se psem, pokud je v něm muslim nebo muslimka. A pokud oni přistoupí, tak člověk se psem musí vystoupit.
A prý se tam provádí kruté zabíjení zvířat, aby maso bylo Halal, tedy přijatelné pro muslimy.
Nevíš jak to je? Připadá mi, že Armagedon se blíží....

lenka (Po, 24. 1. 2011 - 23:01)

Lenko, jsi tady ještě?...Ahoj Ivo,rada Ti odpovim.Dozvedela jsem se,ze ses tu po me pidila.Prijdu sem brzy.L.

Zvedavy (Čt, 6. 1. 2011 - 16:01)

Určitě můžeš, pokud to...Nepises moc srozumitelne, ale rozumim ti dobre, ze USA chteji nekoho drancovat ve svuj prospech? Jestli to opravdu rikas, uved priklady.

hi (Čt, 6. 1. 2011 - 16:01)

ahoj Reni a odkud je tvůj manžel a kde spolu žijete? děkuji.

Karel (Út, 4. 1. 2011 - 16:01)

Jedno období jsem se o islám trochu zajímal a pokud si dobře pamatuji, tak muslimka si může vzít za muže pouze muslima a muslim se může oženit pouze s muslimkou, křesťankou nebo židovkou. Každopádně děti vzešlé z takových manželství musí být muslimové.
Ale to je jedno, jediné co mě trochu mrzí je to, že jako křesťan nemohu do Meky. Rád bych se tam podíval.

Renca (Út, 4. 1. 2011 - 16:01)

Určitě můžeš, pokud to nebude žádná fanatička, která to nebude schopná překonat. Ale holčina žijící třeba v Evropě od mala a od mala se stýká i s nemuslimy, nevidím problém. Taková sama ví, že i s nemuslimem si může rozumět. Nebo ženy žijící v Sýrii či Jordánsku, kde muslimove v poklidu ziji s krestany. Hlavně nikoho do ničeho netlačit a komunikovat. A když je chlap agresivní, není to tím, že je muslim, ale že je takový. Kdo korán četl a správně pochopil, ví, že o násilí tam není ani zmínka a že se od bible a tory zas tak tolik neliší. Že zneužíván různými teror.organizacemi, to je věc jiná. Korán je těžké pochopit a taky ty překlady jsou špatné. Je psan vysokou arabstinou, kterou nekdy ani rodily arab, ktery nestudoval, neni schopen cist. Kdyby muslimove byli spravni muslimove, krestane spravnymi krestany, lidi obecne spravnymi lidmi a neexistovalo USA a zeme, ktere chteji neustale nekoho drancovat ve svuj prospech, tak se tyhle debaty vubec nevedou.

Karel (Út, 4. 1. 2011 - 13:01)

Správně, rozumný názor.
Jenže obráceně to nejde, já muslim nejsem a s muslimkou tedy žít nemohu.

Renca (Út, 4. 1. 2011 - 12:01)

Ziju leta s muslimem a je to ten nejelpsi vztah co jsem kdy mela. A mam i spoustu muslimskych kamaradu a kamaradek. Jsou stejne jako ostatni - dobri i spatni, mili i arogantni atd. Je mi lito, ze holt nektere tady maji tu smulu na musl. partnery, ale to je stejne jak u cechu a jinych - taky narazite na aroganta a agresora, ktery chce aby bylo vzdycky vse po jeho.
Zakladem naseho vztahu je oboustranna tolerance, otevrene mluvit o vsem a my dokonce milujeme ty nase rozdily, mluvime o nich a nekdy si i delame srandicky. Muj partner chtel rovnocenou partnerku pro vse, ne hadr, a ja rovnocenneho partnera. Neverte vsemu, co se o muslimech pise, ale take neskocte kazdemu naspek, ale to taky plati o vsech chlapech.

Reklama

Přidat komentář