Reklama

Líbí se mi nosit plínky.

Katka (Po, 3. 9. 2007 - 20:09)

Pro Pavla tak si najed na internet a najdi si stránky zdravotních potřeb ty pleny vyrábí více firem třeba Tena www.tena.com nebo HARTMANN- A.S. 66471Veverská Bitýška možná ti pošlou vzorky no nevím co tě k tomu vede si brát pleny tyto adresy mám z plen pro moji maminku, která už nemůže chodit na WC nechceš raději se zabývat nějakým sportem měj se hezky

Pavel (Po, 3. 9. 2007 - 19:09)

To Katka:Já právě do lékárny nechci ,protože bych se styděl zeptat se na vzorky plen,proto se na to ptam.A co se týče peněz,tak s tím problém není ,protože dostávám kapesné které nemám nikdy šanci utratit,takže mám bokem našetřeno dost.

Petr (Po, 3. 9. 2007 - 15:09)

Ahoj Hanko, no prvně mě zarazilo při čtení tvéhe "trápení" těch 15 plenek :)za den což je opravdu velká spotřeba, když si vemu, že jedna výjde kolem 20 korun, tak to leze asi dost do peněz. Ale já z toho co píšeš vážně cítím, že to bereš jako nějaké trápení, což se takhle brát nedá. To není nemoc, stejně jako homosexualita, nedá se to vyléčit i když na tom nápadu od Aleny taky něco bude. Tohle mě nikdy nenapadlo, zkus, třeba zafunguje. Psycholog taky může v tomhe případě pomoc, ale jestli od něho budeš čekat, že bude s tebou za jedno a snad i syna tomu odnaučí, tak to tě asi zklamu. Nejspíš ti řekne že je to jenom neškodná záliba. Dobře, možná to je trochu na obtíž, mít doma koš nacpaný plenkama asi není moc příjemný, ale jsou horší věci ne? Třeba drogy... Jestli je to pořád jenom jeho záliba a nezanedbává na úkor toho jiné povinnosti, například školu, tak v tom nevidím problém,. Ty už víš, co má rád, i když jsi se to dozvěděla trochu zvláštní cestou, kdy tě o to sám syn požádal, takovou cestu by jsem asi nevolil, ale co už se stalo. Ty jako matka přece taky chceš aby byl šťástný, tak ho zkus podporovat. K svátku, nebo narozeninám mu třeba kup plyšáka, určitě ho tím potěšíš.

Alena (Po, 3. 9. 2007 - 09:09)

Ahoj Hanko píšeš , že tě požádal syn o přebalení zeptej se ho na kolik let se cítí pokud na 1 rok tak začni s ním hrát hru je ti 1 rok a v té době i dřiv se děti začínají učit chodit na nočníček tak ted tě přebalím a příště pudeš na nočník a budu tě moc chválit jak uděláš aa nebo ee nevím jsk jsi nazývala a pohlad ho možná to mu chybí dudlík se taky začíná odnaučovat no nevím možná je to hloupá rada popřemýšlej

Katka (Po, 3. 9. 2007 - 09:09)

Pro Pavla zajdi si do zdravotních potřeb nebo do lékárny tam mají vzorky plenek no jen malý dotaz kdo ti bude hradit náklady na pleny ony nejsou nijak levná záležitost proto se snaží maminky brzy své děti učit na nočník aby měli menší náklady

Věra (Po, 3. 9. 2007 - 09:09)

Ahoj Hano nezávidí ti tvoji situaci se synem on se chce zas stát dítětem a nic nemuset jen si hrát a nechat se hýčkat co kdybu se stalo , že bys ho nechala chodit díl v plenkách až by se oprudil on je velký a může si je kdykoli vyměnit , ale malé dítě né nebo at používá pleny plátěné uvidíme jak by se mu líbyly a pak at je i vypere vyžehlí takže si s ním promluv jestli se chce vrátit do dětství tak se vším všudy nebo se zajdi poradit k psychologovi jak s ním jednat možná je to dočasné , ale jak píšeš začíná se to stupnovat chce to si promluvit jako dospělí náklady na pleny jsou velké a pokud si je ani po sobě nevyhodí a budou v koupelně za chvíli né zrovna vonět co by moje mamka dala za to kdyby mohla chodit na Wc sama a né s pomocí měj se a přeji ti brzy at se situace vrátí do normálu j

Hana (Po, 3. 9. 2007 - 09:09)

Myslím, že se mu to asi líbí až moc. Koupil si i dudlík. Chtěl by , abych ho balila do plínek, ale to já nechci. Sice jsem mu už asi čtyřikrát splnila jeho prosbu o přebalení, ale nechci to dělat pořád. Včera byl celý den doma a chodil jen v plínkách. Pak jsem jich našla v koupelně v koši asi patnáct a všechny byly počurané.Budu mu muset domluvit, aby to aspoň omezil.Poradil by mi někdo , co s ním mám dělat?

Pavel (So, 1. 9. 2007 - 15:09)

Dobrý den je mi 15 a taky rád nosím plínky .Potřeboval bych sehnat nějáké jednorázovky,co se hodně podobají spodnímu prádlu.Nevíte někdo o nějákem modelu?

Jan (Po, 27. 8. 2007 - 14:08)

Hana:
Jste tu? Děkuju.

Jan (Ne, 26. 8. 2007 - 18:08)

Hana: To děláte velmi dobře. V tom nepomůže psychiatr ani psycholog, buď to chce čas, nebo to může trvat celý život. Je to způsobené nejčastěji rozvodem a pak zůstanou v paneláku jenom dva a nikdo jiný. Tohle u mě začalo ve školce, bral jsem sice s odporem, ale na noc už jsem s tím smířil. Po době, kdy se naši rozvedli a dětství jsem neměl také lehké tak, jako váš syn. Jinak mám kamarády, kteří něco chápou tak jako ten daný problém.

Radek (Ne, 26. 8. 2007 - 11:08)

Hano, jste skvělá, že máte pochopení pro neobvyklou zálibu svého syna. Dejte vědět, jestli se mu to líbilo a jaký z toho máte pocit Vy.

Hana (Ne, 26. 8. 2007 - 10:08)

Tak jsme se dohodli se synem. Zeptala jsemse ho, jestli by se mu líbilo být jako mimino. Nejdřív koukal a pak souhlasil.Budu ho brát doma jako mimino, uvidíme, kdy ho to přestane bavit.

Euron (Ne, 26. 8. 2007 - 09:08)

Jenom ať se drží plínek. U takových lidí je na druhé straně velmi malá šance, že se chytnou fetu a lepší mít doma mimino než feťáka.

Hana (Ne, 26. 8. 2007 - 07:08)

Myslím si,že je můj syn normální. Je sice trochu samotářský, ale má kamarády se kterými chodí ven. Ne sice často, ale přece.Plínky má jen doma, ven je nenosí.Včera večer se mě zeptal, jestli bych ho nezabalila a já to udělala, i když jsem moc nechtěla.Teď ještě spí a já jsem bezradná. Mám doma zase mimino.

Euron (So, 25. 8. 2007 - 12:08)

Hana: nic s tím nedělej. Jsou jenom dvě možnosti: 1) buď ho to přejde a nebo 2) mu to vydrží na celý život.

Martin (So, 25. 8. 2007 - 10:08)

Pro Hanu: Není váš syn melancholik, pokud se smím zeptat?

Hana (So, 25. 8. 2007 - 09:08)

Mám syna 14 let. Taky jsem ho našla jednou s plínkama v pyžamu.To bylo asi před rokem. Nic jsem mu neřekla, ale pak jsem je našla počurané pod postelí, tak jsem na něj uhodila. Přiznal se, že to chtěl zkusit, a že se mu to docela líbilo. Byla jsem v šoku, ale nechtěla jsem ho nějak stresovat. Tak jsme udělali dohodu, že to zůstane naše tajemství. Od té doby je má každou noc, někdy se i počurá,ale to mi nevadí. Lepší než aby se počural do postele. Mluvila jsem s psychiatrem a ten mi řekl, že ho to přejde. Tak ho nechávám v plínkách. Ve škole se zlepšil a je hodnější.Teď o prázdninách je nosí skoro pořád a asi se mu to pořád líbí. Doufám, že ho to přejde. Už se chová někdy zase jako mimino. Jsem s ním sama, tak ho asi rozmazluju. Párkrát jsem ho přebalila, ale snad nebude chtít ,abych to dělala pořád. Udělala jsem to za odměnu. Co s ním mám dělat?

Návštěvník (Pá, 24. 8. 2007 - 14:08)

Každý jsme jiní, nikdo není dokonalý, a chyby děláme všichni. Neřekl bych tomu, že je to regrese, ale nazval bych to jinak. Každý má svoji potřebu, a jak píšete, to mám i já, bohužel. Lepší, než brát drogy, chlastat a kouřit. Buďte rádi, že to není horší, tedy na světě jsou horší věci, než jsou plenky. Framko buď v klidu, nic se neděje. Ale, pokud je to u vás přirozené a nemůžete za to, to je dobře. Ale pokud děláte nepřirozeně, tak je to horší. Tedy jak rozlišit rozdíl s tou plenkou, že je umělá věc. Tak jako malé děti v klidu spí, ale i nejen děti. Jak vysvětlit, když jsme přirození, a přitom je plenka asi umělá?

Framko (Čt, 23. 8. 2007 - 07:08)

Mne je 50 a tiez rad nosim plienky. Na noc pouzivam latkove a igelitove nohavicky. Cez den nosim jednorazovky . Kludne sa do nich pocuravam a aj pokakam a nemam pocit ze som uchilny. Je to moja zaluba a vobec ma to neobmedzuje,prave naopak. Nemusim zhanat toaletu ked to na mna pride. Ak mate pocit ze chcete nosit plienky kludne si ich oblecte a nepocuvajte hlupe reci.

Luboš (Út, 21. 8. 2007 - 00:08)

Taky rád nosím pleny a je mi 47 let.A už bez nich si nedovedu představit,hodně lidí nám říkají že jsme úchiláci ale že jiní fetují a berou drogy otom mlčí! ale mně to je jedno a hledím si svojich plínek a ig.kalhotek a je mi vnich dobře.

Reklama

Přidat komentář